Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νομιζω πως το αγχος θα μου φυγει μολις παω στο νοσοκομειο κ μου πουν "γεννας"!

Καλο ειναι να ξεπερασουμε τις 38 εβδομαδες αλλα κ νωριτερα να ερθουντα ζουζουνια δεν υπαρχει προβλημα! Το ηβικο οστο με ποναει αλλα οχ εντονα ή τουλαχιστον δεν το καταλαβαινω!

Διαβασα σε ενα αρθρο οτι στις πρωτοτοκες μπορει να γινει η εμπεδωση κ το μωρο να γεννηθει σε 3-5 εβδομαδες! Μπορει βεβαια κ σε λιγοτερο.. Ελλη μην κανεις πολλες δουλειες. Να περασουν λιγες βδομαδες ακομα! Γιατι μαλλονβιαζεται ο γιος σου.

εγω πάλι πιστευω πως δεν θα σταματήσω να έχω ποτέ άγχος!!απο εδω και πέρα θα γίνει ένα με την ζωή μου!!!

εγω πάλι πιστευω πως δεν θα σταματήσω να έχω ποτέ άγχος!!απο εδω και πέρα θα γίνει ένα με την ζωή μου!!!

Α καλα εννοειται! Η μανα ποτε δεν ηρεμει! Ακομα κ 60 χρονων να ειναι το παιδι της παλι το βλεπει μικρο. Τρελλα δλδ!!

Νομιζω πως το αγχος θα μου φυγει μολις παω στο νοσοκομειο κ μου πουν "γεννας"!

Καλο ειναι να ξεπερασουμε τις 38 εβδομαδες αλλα κ νωριτερα να ερθουντα ζουζουνια δεν υπαρχει προβλημα! Το ηβικο οστο με ποναει αλλα οχ εντονα ή τουλαχιστον δεν το καταλαβαινω!

Διαβασα σε ενα αρθρο οτι στις πρωτοτοκες μπορει να γινει η εμπεδωση κ το μωρο να γεννηθει σε 3-5 εβδομαδες! Μπορει βεβαια κ σε λιγοτερο.. Ελλη μην κανεις πολλες δουλειες. Να περασουν λιγες βδομαδες ακομα! Γιατι μαλλονβιαζεται ο γιος σου.

Κάνω δουλειές αλλά προσέχω να μην ειμαι πολλες ωρες όρθια. Όχι τίποτα αλλο αλλά ποναω και περισσότερο.. Κάθε μερα κάνω και κάτι άλλο. Χθες καθαρισα τον πάγκο της κουζίνας και τοποθέτησα τον αποστειρωτη. Του έκανα μια αποστηρωση με ξύδι, τον ξεπλυνα, σαπουνισα τις βάσεις που έχει και μετά του έκανα και μια με νερό.μόνο. μετά σαπουνισα μπουκάλια, θηλές πιπιλες και εξαρτήματα μπουκαλιών, τα άφησα να στεγνώσουν και τα τοποθετησα μέσα οπότε είναι έτοιμα. Σήμερα δεν έκανα τιποτα ακόμα. Μόνο που μαγειρεψα να φάω και άπλωσα ρούχα και πριν τα μάζεψα.. Μετά θα τα συμαζεψω και αυτά και κάτι αλλά (γιατί το δωμάτιο είναι σαν να έπεσε βόμβα). Αύριο να πάρω αν είναι εδώ ο αντρουλης μου να χάσω και τα υπόλοιπα καλοκαιρινά και να βγάλω και τα υπόλοιπα χειμωνιάτικα. Τέλος παντού σιγά σιγά όλα μέχρι να μπω στο μήνα μου. Θέλω να κανω γενική (γενική του δωματίου μου μόνο τα υπόλοιπα η πεθερα!) και να στρωσω. Να βάλω και τα αυτοκόλλητα στον τοίχο που ακόμα τα κοιτάω στη σακούλα. Κάθε μερα κι από λίγα..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Κοριτσιαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

ειστε καλαααααααααααααα????????????????

Εχει ερθει η μαμα μου απο το πρωι και κανουμε δουλιτσες!!!!!!!!!Τελειωσα και με τα πραγματα του φαρμακειου σημερα!!!!!!!!!

Εμεις καλα ειμαστε!Δεν πονεσα καθολου σημερα!!!!!!!!

Βγαινω ομως γρηγορα γιατι αμα πιασω την κουβεντα τελειωσε το θεμα!!!!!!!!!!!

Σας φιλω ολες γλυκα και θα τα πουμε το βραδυ!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Και θέλω και να κουρευτω και να βγάλω φρύδια. Και να ψωνίσω παντόφλες και βρακιά και να πάω να πάρω και το καθησματακι και το αδιάβροχο για το καρότσι.. Και μετά θα έχω μόνο τις επισκέψεις στο γιατρό..Έτσι όπως τα σκέφτομαι τώρα δεν θα καταλάβω ποτε θα περάσει ο καιρός..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Κοριτσιαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

ειστε καλαααααααααααααα????????????????

Εχει ερθει η μαμα μου απο το πρωι και κανουμε δουλιτσες!!!!!!!!!Τελειωσα και με τα πραγματα του φαρμακειου σημερα!!!!!!!!!

Εμεις καλα ειμαστε!Δεν πονεσα καθολου σημερα!!!!!!!!

Βγαινω ομως γρηγορα γιατι αμα πιασω την κουβεντα τελειωσε το θεμα!!!!!!!!!!!

Σας φιλω ολες γλυκα και θα τα πουμε το βραδυ!!!!!!!!!!

Σιγα σιγά μην κουραζεστε! Όλα θα γίνουν! Δεν πονάς Ε;; Ωραία.. Μηνγαγχώνεσαι τώρα και μην κουράζεσαι! Φιλάκια στον γιόκα σου! Τα λέμε το βραδακι!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλησπερα και απο μενα κοριτσια!!!!!!καλα εισαστε???πριν καμια ωρα ξυπνησαμε πρα τηλ.απο τα ΚΕΠ ηρθε η ληξιαρχικη πραξη γαμου απο το χωριο μου,και περιμενω αλλο ενα χαρτ τωρα!

ετοιμασα χθες το παιδικο της μπεμπας μου!παραμυθενιο!!!!!!!!!!!

εχω βγαλει χειμωνιατικα καλοκαιρινα....τα ξεκαθαριζω...τι θελω τι οχι.....γινεται ενας χαμος στο σπιτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βομβα επεσε στο σπτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ο συζηγος βαρδια αυριο επιστρεφει!!!!!!!!!!!!!!!!!

βγαινω να κανω δουλειες!!!!!

θα τα πουμε αργοτερα προς βραδακι με κοβω!!!!!!!!!!!!!!!

ολες καλα εισαστε ε????????????????απο τη may μας κανενα νεο ειχαμε??????????????????????????????

βγαινωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Ουτε αυτα να μην κανεις ανεχει κατεβει τοσο!

Το αδιαβροχο για το καροτσι τι το θελεις;; Που θα το πας αλλωστε το μωρο; Εγω το καροτσι ουτε απο τη συσκευασια δεν το εβγαλα.

Διαφημίσεις

Ουτε αυτα να μην κανεις ανεχει κατεβει τοσο!

Το αδιαβροχο για το καροτσι τι το θελεις;; Που θα το πας αλλωστε το μωρο; Εγω το καροτσι ουτε απο τη συσκευασια δεν το εβγαλα.

Βαρέθηκα και τα παράτησα τα ρούχα! Ξάπλωσα πάλι. Το αδιάβροχο είναι και αντιανεμικο καταρχας. Δεν θα πηγαίνουμε στον παιδίατρο; Εντάξει όταν θα βρεχει θα με αφηνει μπροστά ο άντρας μου αν όμως εχει καλό καιρο γιατί να μην περνω το καροτσι;; Για αυτη τη δουλειά δεν το αγοραζουμε το καρότσι;;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Βαρέθηκα και τα παράτησα τα ρούχα! Ξάπλωσα πάλι. Το αδιάβροχο είναι και αντιανεμικο καταρχας. Δεν θα πηγαίνουμε στον παιδίατρο; Εντάξει όταν θα βρεχει θα με αφηνει μπροστά ο άντρας μου αν όμως εχει καλό καιρο γιατί να μην περνω το καροτσι;; Για αυτη τη δουλειά δεν το αγοραζουμε το καρότσι;;

Γιατί έγραψα τόσες φορες καρότσι;; Όσο για τις δουλειες ο γιατρός μου είπε να προσεχω όχι να μην κάνω τίποτα! Και εγώ αυτά που θέλω να κάνω δεν θα τα κανω μονη μου! Ετσι κι αλλιως πιο πολυ εγω θα δινω εντολες.. Λίγα πράγματα θα κανω εγώ..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Γιατί έγραψα τόσες φορες καρότσι;; Όσο για τις δουλειες ο γιατρός μου είπε να προσεχω όχι να μην κάνω τίποτα! Και εγώ αυτά που θέλω να κάνω δεν θα τα κανω μονη μου! Ετσι κι αλλιως πιο πολυ εγω θα δινω εντολες.. Λίγα πράγματα θα κανω εγώ..

Κ πολυ καλα θα κανεις! Παντα βοηθεια!!

Εμας ο παιδιατρος θα ερχεται στο σπιτι τον πρωτο χρονο. Νομζα πως ολοι ερχονται στα μπεμπακια.

Οσο για το καροτσι εγω το πηρα για την ανοιξη για τις πρωτες μας βολτες ή για νανουρισμα στο σπιτι αν δεν ηρεμει με τπτ!!

Καλησπέρα κορίτσια!

Εμπλεξα σημερα και δεν μπηκα νωριτερα!!!

Αγορομαμυ λυπάμαι για την φίλη σου.... Ας εχει καλύτερη τυχη πολύ σύντομα!!!

Στεφανιάνα, συνήθως παιδίατρο στο σπίτι φέρνεις για το μωρό το πρώτο καιρό, ίσως μεχρι να σαραντίσεις...και αυτό εξαρτάται από πολλά πχ απο τι εποχή θα γεννάει καποια.....Εγω παντως προτιμησα να την παω στο ιατρειο της, εχοντας συννενοηθει να παω πρωτη και να μας δει αμεσως γιατι ηθελα να την ζυγισω, νομιζοντας οτι δεν φερνει ζυγαρια μαζι στο σπιτι....

Ελλη, για το αντιανεμικο σου εχω ξαναπει την γνωμη μου...Δεν μου αρεσε ή δεν με βολεψε...νόμιζα οτι θα σκασει το μωρό μεσα στο θερμοκηπιο του αντιανεμικου!!!:P:p:p

Ααχ, δεν προλαβαινω τωρα να γραψω αλλα.....Παω την μικρη στο χορο και εγω θα παω για καφε!!!!!!!!!!!!;);););)

Ηλιοβασιλεμα κ μενα με φοβιζει το αντιανεμικο. Μας ειπε ο παιδιατρος οτι ερχεται μεχρι το χρονο π φερνει κ ζυγαρια. Σε αυτον που θα πηγαινουμε γινεται χαμος κ δεν θελω να το διακινδυνευσω χειμωνιατικα. Ενα παιδακι να ειναι αρρωστο(που θα ειναι πολλα αλλιως γιατι να πανε;!) κινδυνευει το αγορακι μου κ δεν θελω καθολου πυρετους τον πρωτο καιρο γιατι ειναι πραγματικα επικινδυνοι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...