Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κ πολυ καλα θα κανεις! Παντα βοηθεια!!

Εμας ο παιδιατρος θα ερχεται στο σπιτι τον πρωτο χρονο. Νομζα πως ολοι ερχονται στα μπεμπακια.

Οσο για το καροτσι εγω το πηρα για την ανοιξη για τις πρωτες μας βολτες ή για νανουρισμα στο σπιτι αν δεν ηρεμει με τπτ!!

Θα πηγαίνω στα ιατρεια του ΕΟΠΠΥ γιατί δεν έχω την οικονομική δυνατότητα για εξωτερικό γιατρό. Αλλά και έξω να πάω (δεν έχω αποφασίσει ακομα) πάλι εγώ θα πηγαίνω γιατί ζητάνε πολλα για να ερθουν σπίτι. Και μένω και σε χωριό και οχι μεσα στην πόλη και ζητάνε 80 ? με 100 ? για να έρθουν.. Επισης το καρότσι θα το χρησιμοποιούμε για όταν πάμε στους γονεις μου για να το έχω ξαπλωμένο η να το κοιμιζω. Στο σπίτι δεν πηρα κούνια αλλα παρκοκτεβατο 2 θέσεων που εχει και έξτρα σίδερα κάτω που ειναι για να κουνιέται. Αλλά και αυτά να μην βάλω πάλι η πάνω θεση κουνιέται.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Θα πηγαίνω στα ιατρεια του ΕΟΠΠΥ γιατί δεν έχω την οικονομική δυνατότητα για εξωτερικό γιατρό. Αλλά και έξω να πάω (δεν έχω αποφασίσει ακομα) πάλι εγώ θα πηγαίνω γιατί ζητάνε πολλα για να ερθουν σπίτι. Και μένω και σε χωριό και οχι μεσα στην πόλη και ζητάνε 80 ? με 100 ? για να έρθουν.. Επισης το καρότσι θα το χρησιμοποιούμε για όταν πάμε στους γονεις μου για να το έχω ξαπλωμένο η να το κοιμιζω. Στο σπίτι δεν πηρα κούνια αλλα παρκοκτεβατο 2 θέσεων που εχει και έξτρα σίδερα κάτω που ειναι για να κουνιέται. Αλλά και αυτά να μην βάλω πάλι η πάνω θεση κουνιέται.

Τοτε ναι το χρειαζεσαι! Εχει καλουσ γιατρουσ στα Τρικαλα στον ΕΟΠΥΥ;;

Απο το τζαμπο το πηρες;; Ενα μπλε με καποιο αλλο χρωμα;; Ανναι ειναι ωραιο. Αν χρειαζομουν κ εγω παρκο θα το επαιρνα. Ισως αργοτερα!

Καλησπέρα κορίτσια!

Εμπλεξα σημερα και δεν μπηκα νωριτερα!!!

Αγορομαμυ λυπάμαι για την φίλη σου.... Ας εχει καλύτερη τυχη πολύ σύντομα!!!

Στεφανιάνα, συνήθως παιδίατρο στο σπίτι φέρνεις για το μωρό το πρώτο καιρό, ίσως μεχρι να σαραντίσεις...και αυτό εξαρτάται από πολλά πχ απο τι εποχή θα γεννάει καποια.....Εγω παντως προτιμησα να την παω στο ιατρειο της, εχοντας συννενοηθει να παω πρωτη και να μας δει αμεσως γιατι ηθελα να την ζυγισω, νομιζοντας οτι δεν φερνει ζυγαρια μαζι στο σπιτι....

Ελλη, για το αντιανεμικο σου εχω ξαναπει την γνωμη μου...Δεν μου αρεσε ή δεν με βολεψε...νόμιζα οτι θα σκασει το μωρό μεσα στο θερμοκηπιο του αντιανεμικου!!!:P:p:p

Ααχ, δεν προλαβαινω τωρα να γραψω αλλα.....Παω την μικρη στο χορο και εγω θα παω για καφε!!!!!!!!!!!!;);););)

Ναι πράγματι αυτή είναι η εντύπωση που σου δινει. Αλλα για να σκάσει πρεπει να το κολλησεις τοσο καλα και να του φτιαξει

τετοια μονωση που να μην παίρνει οξυγόνο από πουθενά.. Αυτό απλά το βάζεις και το πιανεις με χρατς από τα σιδερακια του καροτσιού (έχει σαν υμαντες). Αυτο δεν μπορει να προκαλεσει πρόβλημα! Παντος και εγώ καποτε τα κοροιδευα οτι που το βαζουν το παιδι στο θερμοκηπιο.. Ήρθε η σειρα μου να βάλω το βλασταρι μου! :cool:

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Τοτε ναι το χρειαζεσαι! Εχει καλουσ γιατρουσ στα Τρικαλα στον ΕΟΠΥΥ;;

Απο το τζαμπο το πηρες;; Ενα μπλε με καποιο αλλο χρωμα;; Ανναι ειναι ωραιο. Αν χρειαζομουν κ εγω παρκο θα το επαιρνα. Ισως αργοτερα!

Ναι αυτό το μπλε με πράσινα προβατάκια.. Δεν ειναι ωραίο;;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ναι αυτό το μπλε με πράσινα προβατάκια.. Δεν ειναι ωραίο;;

Τελειο ειναι. Μπορει να το παρουμε κ εμεις για το πατρικο μου αν κ οι δικοι μου θελουν να παρουν κουνια. Πρωτο εγγονι βλεπεις!

Διαφημίσεις

Τελειο ειναι. Μπορει να το παρουμε κ εμεις για το πατρικο μου αν κ οι δικοι μου θελουν να παρουν κουνια. Πρωτο εγγονι βλεπεις!

Εντωμεταξύ οσο το έχεις στην πάνω θέση δεν χρειάζεσαι στρώμα γιατί αυτό που έχει είναι σκληρό και όχι σαν αυτά που έχουν τα κλασικά παρκοκρεβατα που είναι μαλακά για παιχνίδι..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ζωη τι κανετε μαμα και κορουλα?

Καλά κούκλα μου - τρώω ξύλο!! Εσείς;

Όσο μετά και να τα πάρεις πάλι μεγαλύτερο νούμερο πρέπει γιατί όταν κατέβει το γάλα θα πριστει το στήθος. Εγώ τα πήρα 2 νούμερα μεγαλύτερο..

Ναι, σίγουρα θα τα πάρω μεγαλύτερα, όμως τουλάχιστον θα είμαι λίγο πιο σίγουρη για το μέγεθος, γιατί ιδέα δεν έχω πόσο θα μεγαλώσουν ακόμα!! Είπαν οι μαίες θα μας πουν αναλυτικά στο μάθημα που θα καλύψουν το θηλασμό, οπότε αναμένω.

Μερα με τη μερα ολοι μου λενε οτι η κοιλια μου πεφτει... Αλλη μια βδομαδα να κλεισουμε τις 38 κ μετα ας γεννηθει!! Βεβαια ψιλοφοβαμαι τον τοκετο αλλα τελος παντων!

Αν αποφασίσει να βγει τώρα πια νομίζω πως θα είναι επειδή είναι έτοιμο το μπεμπάκι, οπότε μη σε αγχώνει αυτό! Όσο για τον τοκετό, εμένα με βοήθησε πολύ το διάβασμα στο να ξεαγχωθώ. Όπως περίπου στον οδοντίατρο, βοηθάει να σου λέει τι κάνει :rolleyes:

zoi τι ψώνισες???

Η μαμά μου ψώνισε, βασικά, χεχε! Πήραμε μπιμπερό, καμιά πιπίλα να υπάρχει, μερικά εσωρουχάκια, μπουρνουζάκι, ψαλιδάκι, θερμόμετρο και μερικά ακόμη ψιλολόγια.

αυτό το λεω και εγω καμιά φορα!!θα μου λειπουν αυτες οι κλωτσίτσες!!αλλα ανυπομονώ να τον δω!!!

Κι εμένα σίγουρα θα μου λείψουν! Οι κλωτσιές όμως μόνο, όχι οι κουτουλιές! :tongue:

Κοριτσιαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

ειστε καλαααααααααααααα????????????????

Εχει ερθει η μαμα μου απο το πρωι και κανουμε δουλιτσες!!!!!!!!!Τελειωσα και με τα πραγματα του φαρμακειου σημερα!!!!!!!!!

Εμεις καλα ειμαστε!Δεν πονεσα καθολου σημερα!!!!!!!!

Βγαινω ομως γρηγορα γιατι αμα πιασω την κουβεντα τελειωσε το θεμα!!!!!!!!!!!

Σας φιλω ολες γλυκα και θα τα πουμε το βραδυ!!!!!!!!!!

Μποτσάκι χαλαρά χαλαρά, ε; Μη μας κουραστείς!

Καλησπερα και απο μενα κοριτσια!!!!!!καλα εισαστε???πριν καμια ωρα ξυπνησαμε πρα τηλ.απο τα ΚΕΠ ηρθε η ληξιαρχικη πραξη γαμου απο το χωριο μου,και περιμενω αλλο ενα χαρτ τωρα!

ετοιμασα χθες το παιδικο της μπεμπας μου!παραμυθενιο!!!!!!!!!!!

εχω βγαλει χειμωνιατικα καλοκαιρινα....τα ξεκαθαριζω...τι θελω τι οχι.....γινεται ενας χαμος στο σπιτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βομβα επεσε στο σπτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ο συζηγος βαρδια αυριο επιστρεφει!!!!!!!!!!!!!!!!!

βγαινω να κανω δουλειες!!!!!

θα τα πουμε αργοτερα προς βραδακι με κοβω!!!!!!!!!!!!!!!

ολες καλα εισαστε ε????????????????απο τη may μας κανενα νεο ειχαμε??????????????????????????????

βγαινωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν μπορείς να μας το δείξεις το δωμάτιο! Θέλουμε φωτό! :D

Άντε και καλό ξεμπέρδεμα με τη χαρτούρα!

Ηλιοβασίλεμα ελπίζω να πέρασες καλά στο καφεδάκι!

Εμένα συνεχίζει να με βαράει και να με πονάει η μπέμπα. Το μποτσάκι δεν κάνει δουλειά! Άλλα μου υποσχέθηκε!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Πάμε σε λίγο βολτούλα για φαγητό! Πολλά πολλά φιλάκια κοριτσάκια!

p8P6p2.png

Καλησπερα και απο μενα κοριτσιααααααααα!!!!!!!!!!!!!!τοση ωρα...οχι μονο δεν επιασα να φτιαξω ρουχα ντουλαπες............αλλα αυτα πο εκανα ητανε μια γενικη σαλανοτραπεζαρια κουζινα και τα 2 μπανια..........το παιδικο της μικρης ειναι μια χαρουλα!

στο βεστηαριο και στην κρεβατοκαμαρα.........εανς χαμος.......εβαλα και δευτερο πληντυριο τωρα.......

τουλαχιστον να τα βαλω σε μια σειρα τα ρουχα.....να κοιμηθω σαν ανθρωπος στο κρεβατακι μου σημερα.....!!!!

παω να φτιαξω το βεστηαριο.....και ερχομαι!

ουτε νεα σας δεν εχω διαβασει!!!!!!!!!!!!!!!!τιποτααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Κοριτσακια καλησπερα!! τι κανετε?? εμεις καλα, ειχαμε παει κουνιες παλι το απογευμα, λυσσαξε ο μικρος και νυσταξε απο νωρις, τωρα τον εβαλα για υπνο και πρεπει να εχει κοιμηθει, δεν τον ακουω να μουρμουραει!!! Ειχε ωραια μερα σημερα και εκμεταλευομαστε τον καιρο οσο μπορουμε για βολτες! καλα και τον χειμωνα θα τον βγαζω αρκει να μη βρεχει και να μην εχει αερα!! με το κρυο δε μασαμε!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο μενα κοριτσιααααααααα!!!!!!!!!!!!!!τοση ωρα...οχι μονο δεν επιασα να φτιαξω ρουχα ντουλαπες............αλλα αυτα πο εκανα ητανε μια γενικη σαλανοτραπεζαρια κουζινα και τα 2 μπανια..........το παιδικο της μικρης ειναι μια χαρουλα!

στο βεστηαριο και στην κρεβατοκαμαρα.........εανς χαμος.......εβαλα και δευτερο πληντυριο τωρα.......

τουλαχιστον να τα βαλω σε μια σειρα τα ρουχα.....να κοιμηθω σαν ανθρωπος στο κρεβατακι μου σημερα.....!!!!

παω να φτιαξω το βεστηαριο.....και ερχομαι!

ουτε νεα σας δεν εχω διαβασει!!!!!!!!!!!!!!!!τιποτααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Patoysitsa μου γεια σου....παλευεις μετα ρουχα;;;

Ουφ!!εγω τελειωσα με την γενικη και αυριο θα στρωσω...να τελειωνω....

Τα υπολοιπα κοριτσια μου τι μου κανουνε;;

Ειστε καλα τσουπρες μου;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσακια καλησπερα!! τι κανετε?? εμεις καλα, ειχαμε παει κουνιες παλι το απογευμα, λυσσαξε ο μικρος και νυσταξε απο νωρις, τωρα τον εβαλα για υπνο και πρεπει να εχει κοιμηθει, δεν τον ακουω να μουρμουραει!!! Ειχε ωραια μερα σημερα και εκμεταλευομαστε τον καιρο οσο μπορουμε για βολτες! καλα και τον χειμωνα θα τον βγαζω αρκει να μη βρεχει και να μην εχει αερα!! με το κρυο δε μασαμε!!!!!

Αγορομαμμυ μου τι μου κανεις;;

Εγω λιγο πτωμα ειμαι απο τις δουλειες...αλλα θα συνελθω......:tongue::tongue:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Αγορομαμμυ μου τι μου κανεις;;

Εγω λιγο πτωμα ειμαι απο τις δουλειες...αλλα θα συνελθω......:tongue::tongue:.

καλα ειμαι Ριτσακι μου, μολις εκανα ενα μπανακι και θα παω να ψαχουλεψω να δω τι θα φαω!!! αραξε τωρα να ξεκουραστεις!!

to1Np2.png

KCkop2.png

πω πω κορίτσια εγω μόνο την κρεβατοκάμαρα έκανα σήμερα και έκανα 100 ώρες με τους πόνους στη μέση και το γοφό καθε λίγο πρέπει να κάθομαι!! για βραδάκι έφαγα κουνουπίδι αυγό και μια πατάτα βραστή!! αυριο θα κάνω την κουζίνα!! και το σαλόνι!!!

καλα ειμαι Ριτσακι μου, μολις εκανα ενα μπανακι και θα παω να ψαχουλεψω να δω τι θα φαω!!! αραξε τωρα να ξεκουραστεις!!

Ναι βρε.... θα ξεκουραστω....

Τι καλο θα φας;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...