Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΣΟΤΣΑΦΑΚΙ ΜΟΥ εγω θηλαζα και απο τα 2 στηθη απο ενα 15λεπτο και την επομενη φορα που θηλαζα ξεκινουσα απο το στηθοσ οχι αυτο που αφησε το μωρο αλλα το αλλο, απλα θελει καλη μνημη..........:tongue::tongue::tongue:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ναι ριτσάκι δεν τελειωνουν ποτέ οι άτιμες!!!

stefania, η αλήθεια είναι οτι σε άλλους λειτουργεί καλά το να ξέρουν τα πάντα σε άλλους όχι! εγώ είμαι κάπου στη μέση, θέλω να ξέρω μέχρι το σήμείο που με ηρεμεί, όταν αρχίζω να βλέπω περίεργα σταματάω να διαβάζω!!

αγγορομμαμυ , θα το ξανα ζήσει σύντομα και θα ζηλευουμε εμείς!!!

ηλιοβασίλεμα ,την έβαλες για ύπνο τη μπουμπού??

ελλάκη ,τι βόσκισες απόψε???χιχιχι

εχω μια ερώτηση, έχω μπερδευτει για το θηλασμό, σχετικά με το αν πρεπει να αλλάζεις το στήθος κάθε 10 λεπτο ή να θηλάζεις εναλλάξ???

στο νοσοκομειο ο παιδιατρος μας ελεγε 10 λεπτα απ το ενα κ 10 λεπτα απ το αλλο.στην αρχη το κανα αλλα τωρα πια η μπεμπα κανει κουμαντο δηλαδη υπαρχουν φορες που μπορει να φαει μονο απ το ενα κανα 10 λεπτο μπορει κ 5λεπτο κ να χορτασει μπορει ομως να τρωει 20 λεπτα απ το ενα κ απ το αλλο η καθολου η κανα 10 λεπτο.θα σε οδηγησει το μωρακι σου μην αγχωνεσαι.

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Οχι αλλα ανα 2-3 ημερες να καθαριζεις τον αποστειρωτη με ξυδι.....

μαλιστα δηλαδη να βαζω μονο ξυδι κ να κανει ενα κυκλο αποστειρωσης χωρις μπιμπερο ε?σε ζαλισα αλλα δεν ξερω

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

ΣΟΤΣΑΦΑΚΙ ΜΟΥ εγω θηλαζα και απο τα 2 στηθη απο ενα 15λεπτο και την επομενη φορα που θηλαζα ξεκινουσα απο το στηθοσ οχι αυτο που αφησε το μωρο αλλα το αλλο, απλα θελει καλη μνημη..........:tongue::tongue::tongue:

εγω τα "ζυγιζα" με το χερι καθε φορα και ξεκινουσα απο το πιο βαρυ, μεχρι τον επομενο θηλασμο ειχε γεμισει και το αλλο! εγω παντως απο ενα τη φορα θηλαζα!!! γιατι λενε οτι το μητρικο γαλα προσομοιαζει με ενα δειπνο ενηλικων, στην αρχη βγαινει πολυ αραιο και ελαφρυ οπως ενα ορεκτικο, στην πορεια βγαινει πιο λιπαρο και θρεπτικο οπως το κυριως πιατο και στο τελος βγαινει παλι πιο ελαφρυ!! οποτε κανονικα δεν πρεπει να χρονομετρουμε αλλα να αφηνουμε το μωρο να τρωει μεχρι που να αφησει το στηθος! Συμπεθερα οι αποψεις διαφερουν πολυ στο ζητημα και καθε μαια στο μαιευτηριο μου ελεγε αλλα! εγω ακολουθησα τη διαδικασια που περιεγραψα και δεν ειχαμε θεμα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

μαλιστα δηλαδη να βαζω μονο ξυδι κ να κανει ενα κυκλο αποστειρωσης χωρις μπιμπερο ε?σε ζαλισα αλλα δεν ξερω

Εγω εβαζα ξυδι, το αφηνα λιγη ωρα και επειτα το καθαριζα με ενα σφουγγαρακι χωρις να βαλω αποστειρωση ταυτοχρονα...

Δεν με ζαλησες καλεεεεεεε.........

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ναι Ιωαννα μου αυτο! κανε την ιδια διαδικασια με ξυδι χωρις να βαλεις τιποτα μεσα!! για να καθαριστει μονο του!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

εγω τα "ζυγιζα" με το χερι καθε φορα και ξεκινουσα απο το πιο βαρυ, μεχρι τον επομενο θηλασμο ειχε γεμισει και το αλλο! εγω παντως απο ενα τη φορα θηλαζα!!! γιατι λενε οτι το μητρικο γαλα προσομοιαζει με ενα δειπνο ενηλικων, στην αρχη βγαινει πολυ αραιο και ελαφρυ οπως ενα ορεκτικο, στην πορεια βγαινει πιο λιπαρο και θρεπτικο οπως το κυριως πιατο και στο τελος βγαινει παλι πιο ελαφρυ!! οποτε κανονικα δεν πρεπει να χρονομετρουμε αλλα να αφηνουμε το μωρο να τρωει μεχρι που να αφησει το στηθος! Συμπεθερα οι αποψεις διαφερουν πολυ στο ζητημα και καθε μαια στο μαιευτηριο μου ελεγε αλλα! εγω ακολουθησα τη διαδικασια που περιεγραψα και δεν ειχαμε θεμα!!

Α καλαααα ναι αυτο ειναι το μονο σιγουρο οτι αποψεις διαφερουν......

Γιαυτο και εγραψα τι ακολουθησα εγω προσωπικα......και φυσικα δεν συνηστω αυτο που εκανα εγω, καθε μωρακι ειναι διαφορετικο αλλωστε....!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Και εγώ θηλαζα και απο τα δυο στηθη καθε φορα, γυρω στο τεταρτο το καθενα...χωρις να κραταω παντα αυτο με το ποιο στηθος να ξεκινησει η μπουμπου να θηλαζει... Ενδιαμεσα απο δυο στηθη, την αλλαζα πανα ...γιατι σχεδον καθε φορα ειχε κανει κακα ή την πειραζα λιγακι στο αυτακι και ετσι ξυπναγε και συνεχιζε μια χαρα τον θηλασμο στο αλλο στηθος! Και παντα πριν τον θηλασμο, πλενομουν τοπικα στα στηθη με ζεστο τρεχουμενο νερο γιατι μου διευκολυνε την ροη του γαλακτος (ειδικα τους πρωτους μηνες).

Οπως και ελαχιστες φορες που εβγαλα γαλα στο θηλαστρο, πάλι και απο τα δυο στηθη αντλησα...

Ελλη , το αντιανεμικο φυσικα και δεν μπαινει κολλητα στο μωρο, εχει περιθωριο και προσαρμοζεται με τα κρατς...και φυσικα αεριζεται...Αλλά εμενα η αισθηση του θερμοκηπιου μου ειχε κολλησει...

Μια φορα της το εβαλα οταν την πηγαινα στην εκκλησια να σαραντησει και μετα ειχε μπει ο Μαιος , οποτε δεν μας χρειαστηκε!!!!

Εμενα ήταν μεσα στο σετ του καροτσιου το αντιανεμικο καθως και υπνοσακο καροτσιου...Δεν τον αγορασα εξτρα....

Και εγώ θηλαζα και απο τα δυο στηθη καθε φορα, γυρω στο τεταρτο το καθενα...χωρις να κραταω παντα αυτο με το ποιο στηθος να ξεκινησει η μπουμπου να θηλαζει... Ενδιαμεσα απο δυο στηθη, την αλλαζα πανα ...γιατι σχεδον καθε φορα ειχε κανει κακα ή την πειραζα λιγακι στο αυτακι και ετσι ξυπναγε και συνεχιζε μια χαρα τον θηλασμο στο αλλο στηθος! Και παντα πριν τον θηλασμο, πλενομουν τοπικα στα στηθη με ζεστο τρεχουμενο νερο γιατι μου διευκολυνε την ροη του γαλακτος (ειδικα τους πρωτους μηνες).

Οπως και ελαχιστες φορες που εβγαλα γαλα στο θηλαστρο, πάλι και απο τα δυο στηθη αντλησα...

Ηλιοβασιλεμαααααα τι κανετε καλε?? κοιμηθηκε το κοριτσακι μας??? αχ κι εγω του χαϊδευα το αυτι του μικρου γιατι τον επαιρνε ο υπνος!! κι εμενα τα εκανε κααααθε φορα που ετρωγε, αναρωτιομουν αν κρατουσε τιποτα μεσα του:tongue::tongue: δε τον αλλαζα ομως στη διαρκεια του θηλασμου γιατι αν του εκοβα το φαγητο στη μεση δεν υπηρχε περιπτωση να συνεχισει!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...