Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Το να πιπιλαει το στήθος δεν είναι απαραίτητα κακό γιατί ερεθιζεται περισσότερο το στγθος ι αυαυξάνει την παραγωγη. Το αν θηλάζει η οχι το καταλαβαινεις διότι όταν θηλάζει και τρώει το ακούς να καταπίνει. Αλλά η αρχή για τον αποκλειστικό θηλασμο λέει πως το παιδι το βάζουμε στο στήθος οπότε θέλει και για όσο θέλει! (τίποτα από τα παραπάνω δεν ειναι γραμμένο κακοπροαιρετα απλά δεν σε έχω μπροστα μου για να σου κανω και γκριμάτσες! :cool: και οτι έγραψα το έμαθα στις ομάδες θηλασμού και στα άρθρα που εχω διαβάσει) Και τελευταία θα πω πως κάθε μανούλα βασίζεται στο ενστικτο και στις ανάγκες τις δικες τις και του παιδιού της γιατί η κάθε μανούλα είναι διαφορετικη και κάθε παιδί έχει τις δικές του ανάγκες! (νομίζω πως σε αθτο συμφωνούμε!):D:D

Καλα ολα αυτά, ξέρεις κανενα τρόπο να απαλύνει αυτό το κάψιμο και τον βηχα;; Γιατι το να καθομαι όλο το βράδυ δεν.είναι τρόπος πρέπει και να ξαπλώσω λιγο!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥ τι κανεις.....??????

Τελειωσες με τις δουλειες....???????

Ναι koalaki μου τις τελειωσα....αυριο στρωνω και τα χαλια και....τελος...;) ;).

Οσο για το καλα....καλα ειμαι Koalaki μου...Λιγο πτωμα ειμαι απο τις δουλειες...αλλα κατ'αλλα καλα ειμαι....:tongue: :tongue:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Σήμερα εκανα γενικη καθαριοτητα με λεπτομερειες οπως πλυσιμο κουρτινας και ξανακρέμασμα στο παιδικο δωματιο, χωλ και μπανιο....Αυριο, αν εχει παλι καλο καιρο εχει σειρα το δωματιο μας όπου εχω 2 κουρτινες που με ταλαιπωρουν στο σιδερωμα....και αν προλαβω θα κανω και την κουζινα...Και μετα η σαλονοτραπεζαρια οπου το μονο που θα αφησω ειναι το περιεχομενο των 2 σκρινιων....αυτα θα τα κανω και ξανα καλη καθαριοτητα με λεπτομερειες αρχες Νοεμβρη όπου θα στρωσω κιολας τα χαλια...

Πήγαμε και την μικρή μας για εμβόλιο και δεν εβγαλε ουτε ενα δακρυ η κορη μου!!!!!!!!!! Μονο μου ζητησε να την σφιξω στην αγκαλια μου για να μην πονεσει, καθως της εκανε η νοσοκομα το εμβολιο!!!! Περηφανη η χαζομαμα!!!

Και το απόγευμα πηγαμε τα κοριτσια μας στον χορο και πηγαμε για καφε οι μαμαδες...και πηγε ο αντρας μου να παρει τα παιδια και τα εφερε σπιτι μας να παιξουν.....και το δωματιο της ξανα εγινε πάλι χαλια...:tongue::tongue::tongue::tongue:

Το να πιπιλαει το στήθος δεν είναι απαραίτητα κακό γιατί ερεθιζεται περισσότερο το στγθος ι αυαυξάνει την παραγωγη. Το αν θηλάζει η οχι το καταλαβαινεις διότι όταν θηλάζει και τρώει το ακούς να καταπίνει. Αλλά η αρχή για τον αποκλειστικό θηλασμο λέει πως το παιδι το βάζουμε στο στήθος οπότε θέλει και για όσο θέλει! (τίποτα από τα παραπάνω δεν ειναι γραμμένο κακοπροαιρετα απλά δεν σε έχω μπροστα μου για να σου κανω και γκριμάτσες! :cool: και οτι έγραψα το έμαθα στις ομάδες θηλασμού και στα άρθρα που εχω διαβάσει) Και τελευταία θα πω πως κάθε μανούλα βασίζεται στο ενστικτο και στις ανάγκες τις δικες τις και του παιδιού της γιατί η κάθε μανούλα είναι διαφορετικη και κάθε παιδί έχει τις δικές του ανάγκες! (νομίζω πως σε αθτο συμφωνούμε!):D:D

Καλεεεεεε ποιος ειπε οτι τα εγραψες κακοπροαιρετα.....????? απλα τονησα τα πολλαπλα ωφελη του σωστου χρονου καθως εγινα μανουλα και τα εφαρμοσα στη πραξη οσες ομαδες θηλασμου και αν συμβουλευτηκα........

Ακριβως οπως το λες, καθε παιδι εχει και τις δικες του αναγκες περαν της τροφης (σε λογικα χρονικα πλαισια ομως), ειτε αυτο ειναι συνηθεια, ειτε ασφαλεια, ειτε στοργη που μπορει να προσφερει το στηθος.

Και πιστεψε με συμφωνω πως καθε μανουλα βασιζεται στο ενστικτο της και στις αναγκες της γιαυτο και αλλωστε τονησα τον σωστο χρονο, γιατι χωρις αυτον πανε στραφη και οι αναγκες της αλλα και οι αναγκες του μωρου κατ επεκτασην...............

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσια μου σας ΚΑΛΗΝΥΧΤΩ..γιατι κλεινουνε τα ματακια μου...δεν αντεχω...

Πιστευω οτι θα τα πουμε αυριο ...καποια στιγμη.....

Φιλακια σε ολεςςςςςς!!!

Καλο ξημερωμα να εχουμε....τα λεμε....Ματσσσσσ!!!Μουτσσσσσ!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Καλα ολα αυτά, ξέρεις κανενα τρόπο να απαλύνει αυτό το κάψιμο και τον βηχα;; Γιατι το να καθομαι όλο το βράδυ δεν.είναι τρόπος πρέπει και να ξαπλώσω λιγο!

Καψιμο που νιωθεις.....??????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ελλη, αναφεροντας ασκοπο χρονο, εγω θα εννοουσα το να πιπιλαει το μωρο διχως να τρωει και να το κανει αυτο συστηματικά!!!! Γιατι αυτό μονο εξαρτηση απο το στηθος της μαμας του αναπτυσσει και θα μαθει το μωρο το βυζι οτι ειναι και πιπιλα και χαλαρωτικο εκτος του μητρικου γαλακτος! Και ετσι η μανα θα ταλαιπωρειται και το μωρο επίσης!!!

Ο χρόνος θηλασμου κυμαίνεται συνηθως στο 20λεπτο με 10 λεπτα ανα στηθος....Ο λιγοτερος χρονος κανει το μωρο να πειναει πιο γρηγορα μεχρι τον επομενο θηλασμο , ενω ο περισσότερος δεν προσφερει κατι σε ταισμα παρα σε πιπιλισμα...

Και φυσικα καλό είναι να μελετάς και να αντλείς πληροφορίες από δάφορες ομαδες, αλλά η θεωρία πολλές φορές διαφέρει από την πράξη...Όλα αυτα πάλι, διαφοροποιουνται απο μωρο σε μωρο...

Στην πραξη θα δεις πώς θα συμπεριφερεται ο μπεμπης σου και πώς εσυ θα πρεπει να κινηθεις έχοντας στο νου σου την θεωρια....Εμείς απλά σας περιγραφουμε τις δικες μας εμπειρειες!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ τι κανεις.....????? μπραααααβο στην αγγελικουλα σου.....!!!!!!! Χαζομαμα ε...??????? περηφανη μαμα.......!!!!!!!:-D

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ καληνυχτα και καλη ξεκουραση.....,!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθα η γυναικα και σερνομαι χωρις να εχω κανει τιποτα!Μονο απο αυτο τον χαμο που εβλεπα μεσα στο σπιτι!!!!!!!!!!Τι τραβηξε εκεινη η μανουλα μου και ακομα δεν τελειωσαμε!!!!!!!!!!!!!!

εσεις τι κανετε καλεεεεεεεεεεεεεεεεε?????????????????????

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια με τον θηλασμο το θεματακι δεν το βλεπουμε οταν γεννησουμε???????????

Πως μπορουμε να ξερουμε απο τωρα τι θα γινει???????????

Ας γεννησουμε πρωτα κι αν το μωρο μας ειναι προθυμο κι εχουμε γαλα θα θηλασουμε!!!!!!

αλλιως θα το παρουμε απο το αυτι να θηλασει οπως το εχουμε υπολογισει εμεις????Μη μας χαλασει τα σχεδια????????

1sh1p2.png

Ζωηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!Τωρα το ειδα το μηνυμα!!!!!!!

Θα πεσει διαταγη στο μπεμπακι ατακα κι επιτοπου!!!!!!!!!!!;););););););)

Στυμπεθεραααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!Που εισαι μαρηηηηηηηηηηηη???????ακομα δουλειες κανεις???????

1sh1p2.png

για θηλασμο μιλατε κοριτσια???εχω διαβασει και εγω τοσα και τοσα περι θηλασμου....που κουραστηκα......

χθες η αδερφη μου με κοροιδευε....με την καλη εννοια....(2 τομους ειχε διαβασει για τον θηλασμο....και τελικα ουτε η μια ουτε η αλλη επιασε θηλη.....)

εσυ μου λεει θες να θηλασεις...εκεινο θα θελει...?????

οποτε ειπα.....ας αποφασισει εκεινο.....θα αγορασω και ενα ηλεκτρονικο θηλαστρο της μεντελα αυριο!!!αχρειαστο να ναι....αλλα ας υπαρχει!φλαπ φλουπ τελος!!!

αχχαχαχααχχαχααχχαχαααααααααααααα!!!!!

ας γεννησουμε με το καλο.............και βλεπουμε στην πορεια!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Κουμπαρααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

Θηριο η Αγγελικουλα?Ουτε ενα δακρυ?????????Μπραβο το κοριτσι μας.Παιρνει δυναμη απο την μανουλα του!!!!!!!

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!Μαρηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!

ειπαμε ΜΑΜΑ??????????????Γεια σου ρε φουρτουνακι ολο εκπληξεις εισαι!!!!!!!!!!

Σοτσαφι μουυυυυυυυυυυυ με το μαλακο κι εσυ τις δουλειες!!!!!!!Ρεγουλα!!!!!!

ελλη μουυυυυυυυυυυυ τελικα το πηρες το αδιαβροχο????????

1sh1p2.png

για θηλασμο μιλατε κοριτσια???εχω διαβασει και εγω τοσα και τοσα περι θηλασμου....που κουραστηκα......

χθες η αδερφη μου με κοροιδευε....με την καλη εννοια....(2 τομους ειχε διαβασει για τον θηλασμο....και τελικα ουτε η μια ουτε η αλλη επιασε θηλη.....)

εσυ μου λεει θες να θηλασεις...εκεινο θα θελει...?????

οποτε ειπα.....ας αποφασισει εκεινο.....θα αγορασω και ενα ηλεκτρονικο θηλαστρο της μεντελα αυριο!!!αχρειαστο να ναι....αλλα ας υπαρχει!φλαπ φλουπ τελος!!!

αχχαχαχααχχαχααχχαχαααααααααααααα!!!!!

ας γεννησουμε με το καλο.............και βλεπουμε στην πορεια!!!!

χαχαχααχαχαχααχαχαχαχαχαχαχααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Συμπεθεραααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!Οπως τα λες!!!!!!!!!Φλαπ φλουπ και τελος!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...