Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχααχαχαχααχαχαχαχαχαχαχααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Συμπεθεραααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!Οπως τα λες!!!!!!!!!Φλαπ φλουπ και τελος!!!!!!!!!

Αααα και εγω χρησιμοποιησα τη μεθοδο φλαπ φλουπ......:tongue::tongue::tongue:

Χαχααχαχχαχχαχαχαχαχαχααχ...........

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριιιιιτσια μου ηρθατεεεεεε........???????

ΜΠΟΤΣΑΚΙ και ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ οκ με τις δουλειες......????????

Μαρηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!τι οκ?εγω εχω ακομα δρομο απλα ενα ενα γινονται!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κοαλάκι, περηφανη μαμα και την καταχαρηκα!!! Μεγαλώνει το κοριτσακι μας!!!!

Πατουσιτσα και εγω το ηλεκτρικο της Medela ειχα παρει...Εμενα με ενοχλουσε στην αντληση...εχει μια αισθηση πονου...δεν συγκρινεται με τιποτα με τον απευθειας θηλασμο και ποτε δεν ενιωσα την αναγκη να το αντλησω το γαλα και να το δωσω στην μπεμπα με το μπουκαλι, ενω ειμαι και εγω εκει...Μονο αν ελειπα για καποια δουλεια, εβγαζα γαλα για να της το δωσει η μανα μου...πραγμα που εγινε ελαχιστες φορες σε τοσους μηνες που θηλαζα!

Μποτσακι, την έχωσες τη μαμα σου; Δουλευει ακομη ή ήταν εποχιακη και σταματησε;

Διαφημίσεις

Δρομο εχεις αλλα εεεεεεεερχεται ο μπεμπαρος.......:-D:grin::-D

Καλα τωρα αδειζω χωρους για να εχω ετοιμο το δωματιο του μωρου κι να καθαρισω το σπιτι και να στρωσω!!!!!!!!!

Οταν γεννησω και μετα θα γινουν ολα οπως τα θελω.απο Γενναρη Φλεβαρη θα ασχολειθω σωστα με το σπιτι!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Ελλη, αναφεροντας ασκοπο χρονο, εγω θα εννοουσα το να πιπιλαει το μωρο διχως να τρωει και να το κανει αυτο συστηματικά!!!! Γιατι αυτό μονο εξαρτηση απο το στηθος της μαμας του αναπτυσσει και θα μαθει το μωρο το βυζι οτι ειναι και πιπιλα και χαλαρωτικο εκτος του μητρικου γαλακτος! Και ετσι η μανα θα ταλαιπωρειται και το μωρο επίσης!!!

Ο χρόνος θηλασμου κυμαίνεται συνηθως στο 20λεπτο με 10 λεπτα ανα στηθος....Ο λιγοτερος χρονος κανει το μωρο να πειναει πιο γρηγορα μεχρι τον επομενο θηλασμο , ενω ο περισσότερος δεν προσφερει κατι σε ταισμα παρα σε πιπιλισμα...

Και φυσικα καλό είναι να μελετάς και να αντλείς πληροφορίες από δάφορες ομαδες, αλλά η θεωρία πολλές φορές διαφέρει από την πράξη...Όλα αυτα πάλι, διαφοροποιουνται απο μωρο σε μωρο...

Στην πραξη θα δεις πώς θα συμπεριφερεται ο μπεμπης σου και πώς εσυ θα πρεπει να κινηθεις έχοντας στο νου σου την θεωρια....Εμείς απλά σας περιγραφουμε τις δικες μας εμπειρειες!!!!

Βασικά αυτό που είπα στο τέλος είπες και εσύ. Εγω με τους κολικούς παρηγοριά έβρισκα μόνο στην αγκαλιά της μαμάς και στο στηθος. Πολλές φορες ακόμα και όταν ετρωγα εκλαιγα. Αλλά όχι τόσο όσο έκλαιγα όταν δεν με είχε στο στήθος. Σε αυτη την περίπτωση θα κοιτάξω αυτο που περνει το μικρό μου και όχι αν.θηλάζει η αν απλα πιπιλαει. Μακάρι να μην έχει κολικους. Έπειτα υπάρχουν πολλά μωράκια που τα περνει ο υπνος όταν θηλάζουν. Εκεί το βαζεις να ρευτει και αν δεις πως θέλει κι άλλο το ξαναβαζεις. Απλως για το πρωτο διάστημα δεν ισχύει πως αν το παιδι κοιμαται είναι χορτάτο και αν ξυπνάει τοτε μονο πεινάει (μιλάω γενικά εδώ όχι μόνο για το θηλασμο) γιατί από ότι εχω διαβάσει δεν έχουν το αίσθημα του κορεσμού. Και τέλος νομίζω (η θέλω να νομίζω) πως στο θέμα φαγητού σε καθοδηγεί το παιδί..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Μποτσακι και Πατουσιτσα συμφωνώ. Υπάρχουν και μωρακια που όσο και να προσπαθείς δεν.πιανουν στηθος. Εκει το καλητερο δεν είναι να θηλασεις αλλά να μην ειναι νυστικο το παιδί και εννοείται θα δώσεις μπουκαλι. Κάποια πράγματα δεν τα συζηταω καν. Ναι το ξέρω οτι είναι το καλητερο ο θηλασμος αλλά δεν θα αφήσω το παιδί να πεινάσει αν δεν πιανει στήθος..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

χαχαχααχαχαχααχαχαχαχαχαχαχααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Συμπεθεραααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!Οπως τα λες!!!!!!!!!Φλαπ φλουπ και τελος!!!!!!!!!

ε ναι!αν θελει η κορακλα μου!αν δεν θελει...υπαρχει τροπος!

σιγα μη σκασω....;););););););)

ε ναι ποανει λιγο απ οτι μου ειπε η αδερφη μου....αλλα υπομονη......απ το τιποτα μια χαρα ειναι!!!!

αχχαχαχαχααχχααχαχχα!!!!!

εχουν προσωπικοτητα και θελω τα μωρα....οτι πουν αυτα.....περι ορεξεως θα κανουμε τουμπεκι ψιλοκομενο συμπεθερα!!!!!!!!αχχαχαχαχαχαχαχααχαχαα!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Κοαλάκι, περηφανη μαμα και την καταχαρηκα!!! Μεγαλώνει το κοριτσακι μας!!!!

Πατουσιτσα και εγω το ηλεκτρικο της Medela ειχα παρει...Εμενα με ενοχλουσε στην αντληση...εχει μια αισθηση πονου...δεν συγκρινεται με τιποτα με τον απευθειας θηλασμο και ποτε δεν ενιωσα την αναγκη να το αντλησω το γαλα και να το δωσω στην μπεμπα με το μπουκαλι, ενω ειμαι και εγω εκει...Μονο αν ελειπα για καποια δουλεια, εβγαζα γαλα για να της το δωσει η μανα μου...πραγμα που εγινε ελαχιστες φορες σε τοσους μηνες που θηλαζα!

Μποτσακι, την έχωσες τη μαμα σου; Δουλευει ακομη ή ήταν εποχιακη και σταματησε;

Κουμπαραααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!Το καλοκαιρι δουλεευει καθημερινα,τωρα Σαββατοκυριακα και οχι παντα!!!!!!!

τι την εχωσα μαρηηηηηηηηηη???????Που ερχεται ανοιγει την ντουλαπα και κοιταει τα ρουχα του μωρου και τους μιλαει η τρελονγκα??????

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Καψιμο που νιωθεις.....??????

Στον οισοφαγο και πολύ έντονα στο λαιμό. Ταυτόχρονα ρευομαι και νιώθω τα υγρά να ανεβαινουν και πλεον νιωθω στεγνό το λαιμό και με έχει πιάσει βήχας.. Τώρα κάθομαι στην πολυθρονα και δεν το νιωθω τόσο συχνα όπως όταν ημουν ξαπλωμένη αλλά το νιώθω το ιδιο εντονα. ((συγνωμη για την περιγραφή!))

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Μποτσακι και Πατουσιτσα συμφωνώ. Υπάρχουν και μωρακια που όσο και να προσπαθείς δεν.πιανουν στηθος. Εκει το καλητερο δεν είναι να θηλασεις αλλά να μην ειναι νυστικο το παιδί και εννοείται θα δώσεις μπουκαλι. Κάποια πράγματα δεν τα συζηταω καν. Ναι το ξέρω οτι είναι το καλητερο ο θηλασμος αλλά δεν θα αφήσω το παιδί να πεινάσει αν δεν πιανει στήθος..

Εννοειται καλε!!!Κι επειδη ενα απο αυτα τα μωρακια μπορει να ειναι και το δικο σου και το δικο μου ας αποφασισουν μονα τους!!!!!!!!!

σιγα μην σκασω γι'αυτο!Μεχρι να ερθει εκεινη η ωρα..... θα δειξει!!

1sh1p2.png

ε,ναι μωρε σιγα....οτι θελησουνε αυτα....μην αγχωνομαστε και γι αυτα!

αυτα που ελεγε και η αδερφη μου....

αλλιως τα θαλουμε κι αλλιως μας περιποιουνται αυτα....!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

ε ναι!αν θελει η κορακλα μου!αν δεν θελει...υπαρχει τροπος!

σιγα μη σκασω....;););););););)

ε ναι ποανει λιγο απ οτι μου ειπε η αδερφη μου....αλλα υπομονη......απ το τιποτα μια χαρα ειναι!!!!

αχχαχαχαχααχχααχαχχα!!!!!

εχουν προσωπικοτητα και θελω τα μωρα....οτι πουν αυτα.....περι ορεξεως θα κανουμε τουμπεκι ψιλοκομενο συμπεθερα!!!!!!!!αχχαχαχαχαχαχαχααχαχαα!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχχαχχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηη μην ανησυχεις!!!!!!!!!!!

Θα στελνω τον αντρακλα μου να της το δινει το γαλατακι στο στομα!!!!!!!!!

τι τζεντλεμαν θα ειναι???????????????Με το μπιμπερο ετοιμο θα τον εχω !!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...