Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Μια χαρούλα, φουρτουνομανούλα! Έκανα δουλίτσες, έφαγα και τώρα οριζοντιώθηκα λιγάκι. Εσείς;

Και εμεις καλα ειμαστε, ευχαριστω.....!!!!

Πηγαμε βολτα το πρωι, ηρθαμε φαγαμε και νανι η φουρτουνα μου......και εγω καθομαι λιγο χαζευω :-D:grin::-D

Αχ αντε να παρω και εγω για να το στειλω καθαριστηριο........

Βασικα ειπε η πεθερα μου θα το παρει αλλα πρεπει να διαλεξω επιτελους γιατι μπηκα στη διαδικασια ανανεωσης δωματιου της μαριαννας και ψαχνομαι λιγο....

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Παω να χαζεψω και εγω τα χαλιά!!!!

Το πηρατε ειδηση που σας εγραψα για 10 μερες εκπτωσεων αρχες Νοεμβρη; Αν χρειαζεστε κατι , αφηστε το για τοτε!!!!

Ναι, κι ήθελα να το σχολιάσω και το ξέχασα! Ευχαριστούμε για την πληροφορία!!

Παρεμπιπτόντως, πρόσεξες το τικεράκι σου σήμερα; 2 μήνες! Μπράβο!!! :D:D

Και εμεις καλα ειμαστε, ευχαριστω.....!!!!

Πηγαμε βολτα το πρωι, ηρθαμε φαγαμε και νανι η φουρτουνα μου......και εγω καθομαι λιγο χαζευω :-D:grin::-D

Αχ αντε να παρω και εγω για να το στειλω καθαριστηριο........

Βασικα ειπε η πεθερα μου θα το παρει αλλα πρεπει να διαλεξω επιτελους γιατι μπηκα στη διαδικασια ανανεωσης δωματιου της μαριαννας και ψαχνομαι λιγο....

Πέρα από το χαλί τι άλλο θες να αλλάξεις; Και τι χρώματα έχετε στο δωμάτιο;

p8P6p2.png

Ναι, Ζωή μου καλα λες! σήμερα εκλεισα 2 μηνες διατροφής....Μονο που αυτη την βδομαδα την ψιλοχαλασα λιγο την διαιτα...εκανα παρασπονδιες και φταιει η ρημαδο περιοδος που δεν ερχεται αλλα με εχει κανει να πειναω πολυ!!! ειμαι 32η μερα σημερα....και εγκυος δεν ειμαι....το τεστ βγηκε αρνητικο....αλλα περιοδος πουθενα....Από Δευτερα θα ξεκινησω παλι δυναμικα την διαιτα γιατι δεν θελω να την σταματησω!!!!

Κοριτσια μου γεια σας....Τι μου κανετε;;

Εγω σε λιγακι θα παω στον αδερφο μου να παρω τα χαλια μου....γιατι τα ειχα παει εκει και τα ειχα πλυνει,γιατι εχει αυλη....

Εσεις τι νεα;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ναι και εγω το ειδα ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ και ευχαριστουμε....

ΖΩΗΤΣΑ ΜΟΥ θελω να βαλω ταπετσαρια και ισως καποια αιωρα πανω στο ταβανι.....τα χρωματα του δωματιου ειναι οι 3 τοιχοι ροζ και ο ενας μωβ και το ταβανι φυσικο δρυς......

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Ηλιοβασίλεμα, λογικό είναι κοπέλα μου που και που να έχεις πιο χαλαρές περιόδους. Δε θα τρελαθείς κιόλας! Αρκεί να το κρατήσεις σε βάθος χρόνου.

Κοαλάκι, αιώρα;;; Εννοείς τις κανονικές;;; Αχ μωρέ, πολύ κοριτσίστικο πρέπει να είναι! σκέφτεσαι για ταπετσαρία παιδική ή κάτι πιο "σοβαρό";

Γεια σου Νάσια! Καλό κουράγιο με τα χαλιά!

p8P6p2.png

Ριτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γεια σου βρε φιλεναδα!!!!

Θα στρωσεις τελικα; Καλά κανεις!!!!

Εγω μεχρι να κανω την γενικη που την τρεναρω για αρχες Νοεμβρη, θα στρωσω τοτε...

Ειμαι 32η μερα σημερα, ακομη τιποτε....Την Δευτερα θα τηλεφωνησω στον γιατρο που πηγαινα μεχρι τον Ιουνη και θα κανονισω ενα ραντεβου για μεσα στον Νοεμβρη....Δεν θελω να παρω χαπια για να την πορκαλεσω την περιοδο αλλα μου μπλοκαρει την διαιτα...νιωθω πολυ εντονα επιθυμια για γλυκο αλλα και για φαγητα!

Κοαλάκι αιώρα ή κουνουπιερα; Και εγω τους εχω και τους 3 τοιχους λιλά ανοιχτο και στην αλλη ειναι η λευκη ντουλαπα και το ταβανι λευκο...Θελω να το αλλαξω τωρα χρωμα γιατι εχει λερωθει και για να αλλαξει...αλλα θα δουμε πότε θα γινει και αυτη η αλλαγη! Και σιγουρα θα ειναι κατι unisex γιατι αυτο ειναι το μοναδικο παιδικο δωματιο στο σπιτι μας και σε περιπτωση δευτερου θα πρεπει να μοιραστουν τον χωρο!

Ειχα και εγω καντυ καντυ, οπως επισης και τα περιοδικα τηε καντυ (αγαπημενη μου) αλλα η μανα μου πιθανως τα εχει πεταξει!!!!:(:(:( Τωρα παντως βλεπω με την κορη μου και εγω τα επεισοδια της καντυ καντυ!!:lol::lol::lol:

Κορίτσια μου χαίρεται. Τί κάνετε; Μου λείπετε να ξέρετε αλλά ζώ στο όνειρό μου ακόμα.. Το κοριτσάκι μου είναι σε μία σταθερή κατάσταση. Αποδιασωληνώθηκε από την τραχεία και τώρα υποστηρίζεται με σωληνάκια από τη μύτη. Προσπαθεί να τα καταφέρει μόνη της, αλλά δεν έχει σταθεροποιηθεί. Ευχόμαστε για μία σταθεροποίηση τις επόμενες μέρες, που θα επιτρέψει να ξεκινήσει και η σίτισή της. Προς το παρόν τρέφεται με κάτι ειδικούς ορούς, που περιέχουν αμινοξέα κ πρωτείνες, μέσω σωλήνα πάλι. Η σίτιση με γάλα, γίνεται μετά τη σταθεροποίηση της αναπνοής, μέσω σωλήνα και πάλι. Εμείς χάσαμε 80 γραμμάρια αλλά μας είπαν μέχρι 150 είναι αναμενόμενο.. Το όνειρο έχει ξεκινήσει κ δέ λεει να τελειώσει....

Σήμερα λίγο έκλαψε κ μου είπαν οτι ήταν θετικό..

Ο Θεός είναι τεράστιος! Υπάρχουν στην μονάδα τουλάχιστον δύο περιστατικά πολύ επείγοντα. Πιό πρώιμες βδομάδες, πολύ μικρό βάρος, και οι γονείς έχουν όλοι δύναμη. Και νομίζω ο ένας παίρνει δύναμη από τον άλλον..

Το επισκεπτηριο είναι μισή ώρα το πρωί κ μισή ώρα το απόγευμα.

Φοράμε πράσινα ρούχα χειρουργείου, πλένουμε χέρια κ προεραιτικά και μάσκα.

Στο μισάωρο αυτό, περνάει από κάθε μονάδα ο γιατρός κ ενημερώνει.. Μετά την ενημέρωση φεύγουμε..

Συγγνώμη για τις λεπτομέρειες.... Τα βγάζω από μέσα μου, είναι ακόμα η αρχή!

Εγώ είμαι καλύτερα σωματικά, έχω σηκωθεί, πονάω αρκετά αλλά αντέχεται. Έκανα κ την πρώτη μου αλλαγή.

Είστε όλες καλά; Κοιτάω να μαθαίνω τα νέα σας φίλες μου, αλλά συγγνώμη αν δε συμμετέχω. Μου λείπετε!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Ηλιοβασίλεμα, λογικό είναι κοπέλα μου που και που να έχεις πιο χαλαρές περιόδους. Δε θα τρελαθείς κιόλας! Αρκεί να το κρατήσεις σε βάθος χρόνου.

Κοαλάκι, αιώρα;;; Εννοείς τις κανονικές;;; Αχ μωρέ, πολύ κοριτσίστικο πρέπει να είναι! σκέφτεσαι για ταπετσαρία παιδική ή κάτι πιο "σοβαρό";

Γεια σου Νάσια! Καλό κουράγιο με τα χαλιά!

Μπερδεψαμε λιγο τα μπουτια μας, μια η νασια εμενα με το ηλιοβασιλεμα και μια εσυ με τη ριτσα και τη νασια.......

Ναι τις κανονικες αιωρες.........

Ταπετσαρια νομιζω με παιρνει και για κατι πιο σοβαρο-παιδικοεφηβικο......!!!!!!!

ΡΙΤΣΑ ΜΟΥΥΥΥΥ τι κανεις.....???? αντε κοριτσακι μου να τελειωνεις και εσυ να ξεκουραστεις....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου χαίρεται. Τί κάνετε; Μου λείπετε να ξέρετε αλλά ζώ στο όνειρό μου ακόμα.. Το κοριτσάκι μου είναι σε μία σταθερή κατάσταση. Αποδιασωληνώθηκε από την τραχεία και τώρα υποστηρίζεται με σωληνάκια από τη μύτη. Προσπαθεί να τα καταφέρει μόνη της, αλλά δεν έχει σταθεροποιηθεί. Ευχόμαστε για μία σταθεροποίηση τις επόμενες μέρες, που θα επιτρέψει να ξεκινήσει και η σίτισή της. Προς το παρόν τρέφεται με κάτι ειδικούς ορούς, που περιέχουν αμινοξέα κ πρωτείνες, μέσω σωλήνα πάλι. Η σίτιση με γάλα, γίνεται μετά τη σταθεροποίηση της αναπνοής, μέσω σωλήνα και πάλι. Εμείς χάσαμε 80 γραμμάρια αλλά μας είπαν μέχρι 150 είναι αναμενόμενο.. Το όνειρο έχει ξεκινήσει κ δέ λεει να τελειώσει....

Ο Θεός είναι τεράστιος! Υπάρχουν στην μονάδα τουλάχιστον δύο περιστατικά πολύ επείγοντα. Πιό πρώιμες βδομάδες, πολύ μικρό βάρος, και οι γονείς έχουν όλοι δύναμη. Και νομίζω ο ένας παίρνει δύναμη από τον άλλον..

Στο μισάωρο αυτό, περνάει από κάθε μονάδα ο γιατρός κ ενημερώνει.. Μετά την ενημέρωση φεύγουμε..

Εγώ είμαι καλύτερα σωματικά, έχω σηκωθεί, πονάω αρκετά αλλά αντέχεται. Έκανα κ την πρώτη μου αλλαγή.

Είστε όλες καλά; Κοιτάω να μαθαίνω τα νέα σας φίλες μου, αλλά συγγνώμη αν δε συμμετέχω. Μου λείπετε!

ΜΑΥ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ γλυκιααααααα ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑΑΑΑΑ τις επομενες μερες.......!!!!!!!!!

Ειστε δυνατες και θα εκπλαγεις με την αλλαγη της μικρουλασ σου μερα με τη μερα.......!!!!!!!!

Και σε εμας ΛΕΙΠΕΙΣ.......!!!!!!!!!

Φροντισε τον ευατο σου και το μωρακι σου και ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.....!!!!!!!:-D

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοαλάκι αιώρα ή κουνουπιερα; Και εγω τους εχω και τους 3 τοιχους λιλά ανοιχτο και στην αλλη ειναι η λευκη ντουλαπα και το ταβανι λευκο...Θελω να το αλλαξω τωρα χρωμα γιατι εχει λερωθει και για να αλλαξει...αλλα θα δουμε πότε θα γινει και αυτη η αλλαγη! Και σιγουρα θα ειναι κατι unisex γιατι αυτο ειναι το μοναδικο παιδικο δωματιο στο σπιτι μας και σε περιπτωση δευτερου θα πρεπει να μοιραστουν τον χωρο!

Ειχα και εγω καντυ καντυ, οπως επισης και τα περιοδικα τηε καντυ (αγαπημενη μου) αλλα η μανα μου πιθανως τα εχει πεταξει!!!!:(:(:( Τωρα παντως βλεπω με την κορη μου και εγω τα επεισοδια της καντυ καντυ!!:lol::lol::lol:

Αιωρα......οχι κουνουπιερα.....!!!!!

Θα πιανει απο την μια γωνια του ταβανιου διαγωνια στην αλλη.....η κατι αναλογο

Αυτο με τα ουδετερα χρωματα και εμενα μου αρεσει, αν μι τι αλλο ειναι ευχρηστο και πιο ευπροσαρμοστο......!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ριτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γεια σου βρε φιλεναδα!!!!

Θα στρωσεις τελικα; Καλά κανεις!!!!

Εγω μεχρι να κανω την γενικη που την τρεναρω για αρχες Νοεμβρη, θα στρωσω τοτε...

Ειμαι 32η μερα σημερα, ακομη τιποτε....Την Δευτερα θα τηλεφωνησω στον γιατρο που πηγαινα μεχρι τον Ιουνη και θα κανονισω ενα ραντεβου για μεσα στον Νοεμβρη....Δεν θελω να παρω χαπια για να την πορκαλεσω την περιοδο αλλα μου μπλοκαρει την διαιτα...νιωθω πολυ εντονα επιθυμια για γλυκο αλλα και για φαγητα!

Αν δεν πάρεις καθόλου χάπια; Δε θα έρθει κάποια στιγμή από μόνη της; Μπορεί να λέω και χαζομάρες βέβαια, δεν έχω ιδέα από πολυκυστικές..

Μπερδεψαμε λιγο τα μπουτια μας, μια η νασια εμενα με το ηλιοβασιλεμα και μια εσυ με τη ριτσα και τη νασια.......

Ναι τις κανονικες αιωρες.........

Ταπετσαρια νομιζω με παιρνει και για κατι πιο σοβαρο-παιδικοεφηβικο......!!!!!!!

ΡΙΤΣΑ ΜΟΥΥΥΥΥ τι κανεις.....???? αντε κοριτσακι μου να τελειωνεις και εσυ να ξεκουραστεις....!!!!!!!!

Α καλά, πού'ναι η μπάλα; Συγγνώμη βρε Ρίτσα μου, μπερδεύτηκα!

Πάντως, κοαλάκι, μου φαίνεται τέλεια ιδέα η αιώρα! Αρκεί να μην τρώει τα μούτρα του το Μαριαννάκι όσο είναι μικρό. Εκτός κι αν είναι αρκετά ψηλά και δεν τη φτάνει!

Και ταπετσαρία, ναι, σίγουρα, για να την κρατήσετε. Είναι κάτι που αντικαθίσταται λίγο δύσκολα, εξάλλου.

Μάυ! Πόσο χαιρόμαστε που είστε καλά κι οι δυο σας! Κι όσο για τις λεπτομέρειες, αν δεν τις πεις εδώ, πού θα τις πεις; Απ'ότι λες, πάντως, πηγαίνει καλά η Μιχαέλλα σου! Άντε, εύχομαι να σταθεροποιηθεί όσο γίνεται πιο γρήγορα! Να μας κρατάς ενήμερες, ναι; Εσύ πότε βγαίνεις από το νοσοκομείο;

p8P6p2.png

Πρεπει να βαλω ταπετσαρια πολυ καλης ποιοτητας και ανεξιτηλη, καθως επισης να καθαριζετε ευκολα απο τυχον λεκεδες γιατι η μαριαννα ειναι ακομα μωρο....

Η αιωρα θα μπει ψηλα, ακριβως κατω απο το ταβανι και δεν θα σχηματιζει ενα χ αλλα ενα μ απο το ονομα της μαριαννας.......

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσια καλησπερα! διαβαζω στα πολυ πεταχτα τα νεα σας γιατι τωρα τελειωνω το φαγητο να φαμε! πηγαμε βολτιτσα παραλια και ο μικρος με τον μπαμπα καναν και μπανιο! ο μικρος εχει φαει και κοιμηθηκε ξερος! θα διαβασω μετα αναλυτικα τα νεα σας!! Μay μου γλυκια ευχομαι να πηγαινει καθε ωρα και καλυτερα η μικρη!!!!!! Η Μιχαελα μας! Καλη αναρρωση συντομα και σε εσενα!! και εμας μας λειπεις τσουπρα μας!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...