Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Mary85 είπε:

Καλημέρα σας κ καλή εβδομάδα σε όλες!!

Έκανα σαλπιγγοραφία το πρωί. Επιτρέπςται να έχω επαφή σήμερα ή λέτε όχι καλύτερα; Θα ρωτήσω κ τον γιατρό,βέβαια... Αλλά έλεγα μη χάσω τον μήνα...

Καλημέρα, δεν επιτρέπονται οι ελεύθερες επαφές σ όλο αυτόν τον κύκλο

• Μου αρέσει 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλησπερα!! Πριν λιγο μπηκα κ δεν προλαβαινω να διαβασω ολα τα νεα σας γιατι περιμενω κοσμο. May μου θετικη σκεψη μονο χρειαζεται!! Ολα να πανε τελεια!

Πατουσιτσα διανυω την 38η εβδομαδα(καπου ειδα οτι ρωτησες) εσυ βλεπω εισαι στον πυρετο των προετοιμασιων... Τι καλα! Εγω τα εχω ολα ετοιμα κ απλα περιμενω(κ βαριεμαι)!!

Κοαλακι και Ηλιοβασιλεμα διακοσμητριες επρεπε να ειστε! Που τα σκεφτεστε ολα αυτα για τα δωματιακια των κοριτσιων σας;; Η αληθεια ειναι οτι σαν γυναικες ειναι πιο ευκολο να διακοσμησεις κοριτσιστικο δωματιο(ολες καποιο απωθημενο εχουμε).

Ελλη μην αγχωνεσαι θαπερασει. Τωρα ο,τι φαρμακο κ να παρεις δεν βλαψει το μπεμπη σου! Περαστικα!

Ζωη σε καταλαβαινω απολυτα για το αγχος με το θηλασμο... Δεν ειναι ευκολος! Ελπιζω να βρεθει καποιος να βοηθησει!

Ιωαννα τι κανει η μικρη σου;; Εχει κ σημερα κολικους;;

Αγορομαμι μου καλα εισαι;;

Ποιο κοριτσακι ξεχναω;; Ας με συγχωρεσει γιατι δεν το κανω επιτηδες!

Φιλια πολλα κ καλα να περασετε το σουκου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Την Ngn κ τη Ριτσα ξεχασα..

Η πρωτη καλοπερναει κ ζηλευω... Θελωκ εγω...

Η Ριτσα απο την αλλη ξεπατωθηκε με τις δουλειες.. Καλε μην κουραζεσαι τοσο.. Σιγα σιγα ολα θα γινουν!

Την Ngn κ τη Ριτσα ξεχασα..

Η πρωτη καλοπερναει κ ζηλευω... Θελωκ εγω...

Η Ριτσα απο την αλλη ξεπατωθηκε με τις δουλειες.. Καλε μην κουραζεσαι τοσο.. Σιγα σιγα ολα θα γινουν!

Γεια σου Στεφανιάνα μου!!!!!!!!! Καλοπερνάω γιατί έχω πολύ καλή διάθεση. Οι περισσότερες συνήθως με θηλασμό νεογέννητου, ένα τρίχρονο παιδάκι και τα καθημερινά ενός σπιτιού φρικάρουν. Εγώ απλώς (προς το παρόν) δεν καταλαβαίνω τίποτααααα!!!!!!!!

Πέρασα τέτοια αγωνία στην εγκυμοσύνη μου που τώρα δεν με πτοεί τίποτα. Έχω μόνιμα ένα χαμόγελο (colgate) και τρελές αντοχές. Βέβαια δεν ξέρω μέχρι πότε αλλά ελπίζω για αρκετό καιρό ακόμα γιατί σκοπεύω να θηλάσω για πολύ πάλι!!!!

Εσύ πώς πας????????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

κοαλακι μουυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα ειμαι!!!!!!!εδω μαρη σιδερωνω η βαριομοιρη!!!!!!!!ασε ασε!!!!!!!καθιστη σιδερωνω!!!!χιχιχιχιχιχιχιχι!!!!!!

η Μαριαννα μας καλα ειναι?????

Στεφανια μου κοντευεις μαναρακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!στην αναμονη τωρα!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

may όλα θα πάνε καλά, κάθε μέρα είναι και μια νίκη για το παιδί σου!!σύντομα θα ανακτήσει το βάρος που πρέπει και θα την έχεις κοντά σου!!το μυαλό μας και η αγάπη μας σε συντροφευουν!!ο θεός κοντά σας να βοηθήσει το πιο λιλιπουτιο μωράκι της παρέας!!

Διαφημίσεις

κοριτσια παω να συνεχισω το σιδερωμα αφου εχει ησυχια εδω!!!!θα ξαναμπω σε λιγο!!!!!!!!!!μακιααααααα!!!!!

καλη συνεχεια οτι και να κανετε!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!

Μαυ η μπεμπούλα καθε στιγμη που περνάει, σταθεροποιείται και γρηγορα θα είναι μαι χαρά χωρις υποστηριξη!!!! Έκλαψε κιολας και σας χαιρετησε: μαμα, μπαμπα να μαι και εγω!!!! Και εγω συγκινηθηκα και σας θελω δυνατους και ολοι μας σας σκεφτομαστε!!!!

Ζωή μου, τα συμπτώματα διαφέρουν απο γυναικα σε γυναικα με πολυκυστικές ή με συνδρομο πολυκυστικων....Εγω μεχρι τοτε που εμεινα εγκυος (υπενθυμιζω πανευκολα και γρηγορα με την αρχη των ελευθερων επαφων) ειχα περιοδο και απο μονη μου αλλα μετα τις 35μερες και καταλαβαινα οτι ειχα ωορρηξια....και αν εβλεπα οτι δεν αδιαθετουσα μεχρι τις 35-40, επαιρνα τα πριμολουτ και αδιαθετουσα γυρω στις 45-50μερες...Μετα την γεννα και τον θηλασμο και τα κιλα που ανεβοκατεβηκαν και εφτασα στα πιο πολλα κιλα που εχω υπαρξει και με αγχος και στεναχωρια λογω οικονομικων, το όλο συστημα επιβαρυνθηκε. Πηρα για 2011-2013 αντισυλληπτικα και ειχα ρυθμισμενη περιοδο καθε 28μερες νταν....και απο περασμενο Φεβρουαριο το χαος.......Θα δειξει....

Κοαλάκι πολύ ομορφη η ιδεα με την αιωρα σαν Μ στο δωματιο. Πολυ ρομαντική ιδεα! Τουλι θα χρησιμοποιήσεις; σε τί χρώμα;

Αγορομάμυ χειμερινος κολυμβητης ο Δημητρακης; και μενα σημερα ο αδερφος μου με την νυφη μου και το 13 μηνων μωρο τους πηγαν θαλασσα!

Στεφανιανα ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝGN έτσι σε θελω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χαρουμενη, ευδιαθετη και με δυναμεις!!!!!!!!!!!!!! Ο Γιωργακης τί κανει ο μικρουλης σου; σε βοηθαει με την μπεμπα; Θηλαζει καλα η μπεμπουλα; Φτου φτου!!! όλα καλά και εσυ να ευχαριστηθεις το φαγητο!!!!!!!!!!!!!!!

Κουμπάρες μου, πού είστε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Πατουσιτσα πώς παει το δωματιο με την διακόσμηση;;;;; Και εγω χθες που εκανα γενικη στο παιδικο της, κρεμασα μερικα ακομη διακοσμητικα (κατι μπομπονιερες σαν φαναρακια σε σχημα απο μπαλες ποδοσφαιρου ) και ενα καδρακι που εχω ζωγραφισει εγω με Αλαντιν και Γιασμιν....Της εβαλα και ενα πορτοκαλί ανοιχτο ριχταρι στον καναπε του παιδικου που μου εδωσε η μαμα μου και αλλαξε λιγο το δωματιο! Μποτσακι μου πηγατε σε ταβερνα;

Ελλη περαστικα!!!!!!! Αν εχεις και πονολαιμο, κανε γαργαρες με νερο+χοντρο αλατι...

Κοριτσιαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε??????????????

Εμεις καλα ειμαστε!!!!!!!!!!!!!!Σηκωθηκαμε κατα τη μια πηγαμε πηραμε νυχτικακι και πυτζαμουλες κα φορμιτσες μετα πηγαμε για φαγητο και πριν λιγο γυρισαμε τερτελο!!!!!!!!!!!!Ο αντρας μου πηγε για δουλεια!!!!!!!!!!

Κι εγω τρωωενα μηλο γιατι βαρυστομαχιασα με τα χορτα και το μπιφτεκακι που εφαγα!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ειστε οοοοοοοοοοοοοοολες καλα??????????????

Μαυ μου διαβασα τα νεακια σου!!!!!!!!!!Η μπεμπουλα αρχιζει σιγα σιγα να σταθεροποιειται και θα δεις σε λιγες μερες τα πραγματα θα ειναι ακομα καλυτερα και σε λιγο καιρο θα την εχεις στην αγκαλιτσα σου και θα εισαστε ολοι ευτυχισμενοι!!!!!!!!!Καντε κουραγιο και λιγο υπομονη!!!!!

Κι εμεις απο δω βοηθαμε οσο μπορρουμε και ειμαστε κοντα σου με την αγαπη μας και την σκεψη μας!!!!!!!!

1sh1p2.png

Γεια σου Στεφανιάνα μου!!!!!!!!! Καλοπερνάω γιατί έχω πολύ καλή διάθεση. Οι περισσότερες συνήθως με θηλασμό νεογέννητου, ένα τρίχρονο παιδάκι και τα καθημερινά ενός σπιτιού φρικάρουν. Εγώ απλώς (προς το παρόν) δεν καταλαβαίνω τίποτααααα!!!!!!!!

Πέρασα τέτοια αγωνία στην εγκυμοσύνη μου που τώρα δεν με πτοεί τίποτα. Έχω μόνιμα ένα χαμόγελο (colgate) και τρελές αντοχές. Βέβαια δεν ξέρω μέχρι πότε αλλά ελπίζω για αρκετό καιρό ακόμα γιατί σκοπεύω να θηλάσω για πολύ πάλι!!!!

Εσύ πώς πας????????

Ngn ειμαι πολυ χαρουμενη και ολες μας φανταζομαι που εισαι τοσο ηρεμη κι ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!Σου αξιζε και με το παραπανω που περασες κι εσυ τοση ταλαιπωρια!!!!!!!!!!!!Απολαυσε το κοριτσακι μου!!!!!!!

Δεν θα ξεχασω που μας ελεγες ποσο κουρασμενη ησουν ποσο απογοητευμενη απο την ολη κατασταση και το αγχος που ειχες!!!!!!!!!

Ειδες ομως???????Ολα πηγανε καλα και σε λιγο καιρο θα τα θυμασαι σαν ενα κακο ονειρο!!!!!!!!Οπως εγινε και με την Μαρια μας και ετσι θα γινει και με την Μαυ μας!!!!!!!

1sh1p2.png

Μποτσακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τρωω σοκολατα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Απο Δευτερα ξανα θα μαζευτω...............................................................

Διαφημίσεις

Kαλησπερα κοριτσια και απο μενα!!!!!!!!!καλα εσαστε οοοολες??????

εγω και η μικρη μου μια χαρουλα φαγαμε ψαρακια κολιους και μαρουλοσαλατα για μεσημερακι!!!εφτιαξε και ενα καφεδακι τωρα.....τα πλυντηρια πανε και ερχονται!!!!!ενας χαμος!!!!!!!!!

May μου!!!!!!!!!!!κοριτσαρα μου!!!!!!!!!!!!ολα θα πανε τελειαααααααααα!!!!!ειναι μαχητρια η Μιχαελα μας!!!!!!!!!!!!!!!μη φοβαστε τιποτα!!!!!!!!!!!ολα θα πανε τελειαααααααα!!!!!!!!!σου εχω στειλει μια προσευχη!!!!!οταν πας και τη βλεπεις και οχι μονο,να τη λες την προσευχουλα!!!!!!!θα σας βοηθησει η Μεγαλοχαρη!!!!!!!!!

καλα οταν ειπες οτι εκλαψε κι ολας...........εκλαψα και εγω,συγκινιθηκαααα!!!!!!!!!!!!!το κοριτσακι μας θα τα καταφερει!!!!!!!!!!!!!!!!!

ολα θα πανε κατ ευχην!!!!!!!Πιατη να εχεις και προσευχη μαναρακι μου και ολα καλα!!!!!!!!!!!!!σε σκεφτομαστε και σας ΑΓΑΠΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!

Νασια μουυυυ!!!με γεια το χαλιιιιιιιιι!!!!!!!!!τελειοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!καλοριζικοοοοο!!!!!!!!!!!!!εκει θα παιζεται με τον μπεμπακο!!!!!!!!αχαχχααχχαχαχααχαχ!!!!!!να το χαρειτε οικογενειακος!!!!!!!

Ζωη μου καλησπερα!!!!καλα ειναι η μπεμπουλα μας?????και εσυ δουλιτσες μαναρι ε????????καλα τρομαξα να βαλω το σπιτι σε μια σειρα.....οχι με τα ρουχα......τοπ υπολοιπο σπιτι.........!!!!!γινοτανε χαμος!!!!!!!!μονο η κρεβατοκαμαρα και το βεστιαριο θελουνε φτιαξιμο...........και παραλληλα πλυνηρια...........

κοαλακι μου καλα ειναι η Μαριαννα μας??????????εφαγετο χθεσινο φαγητουλι της??????

αγορομαμμυ μου!!!!!!πρωινη πρωινη σημερα!!!!πηγατε βολτουλα????πως τα περασατ?????

Μαρακι μου Βορινοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλησπεραααααααα!!!!!καλα ειναι η Δημητρουλα σου??????????πως ειναι???????????

Ιωαννακι μου,καλησπερα!!!!!!!!σε φιλω γκυκα με την μπεμπουλα σου την ομορφη!!!!την τσαπερδωνιτσα σου!!!!!!!!!!!!

Κουμπαρααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!που σαι μαρη??????????στις 4 κοιμηθηκες τελικα?????????????πωπωπωπωπωπωωππωωωωωωω!το ξενυχτησες!!!!η Αγγελικουλα σου καλα ειναι??????????

Ριτσα μου καλησπεραααα!!!!!εγω καλα ειμαι εσυ?????????εστρωσες μαρη???????????

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΥΣΑΙ ΜΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ????????????????ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η Στσεφανια μπηκε????Η ελλη?????????

ξεχασα καμιαααααααααααααααα??????????????????????/

και η κρισιμη ερωτηση.....................ΤΙ ΦΑΓΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ????????????????????????????????????????????????

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη εδω ειμαι καλεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!Μαζευτηκες???????????

Εγω καθομαι και το κοιταω το σπιτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χχαχαχαχαχχαχχαχαχχαχχχχχα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ομως μεχρι το αλλο ΣΚ θα ειναι κομπλεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Ngn ειμαι πολυ χαρουμενη και ολες μας φανταζομαι που εισαι τοσο ηρεμη κι ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!Σου αξιζε και με το παραπανω που περασες κι εσυ τοση ταλαιπωρια!!!!!!!!!!!!Απολαυσε το κοριτσακι μου!!!!!!!

Δεν θα ξεχασω που μας ελεγες ποσο κουρασμενη ησουν ποσο απογοητευμενη απο την ολη κατασταση και το αγχος που ειχες!!!!!!!!!

Ειδες ομως???????Ολα πηγανε καλα και σε λιγο καιρο θα τα θυμασαι σαν ενα κακο ονειρο!!!!!!!!Οπως εγινε και με την Μαρια μας και ετσι θα γινει και με την Μαυ μας!!!!!!!

Μποτσάκι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!! Τι κάνεις??????? Πώς πάει η διατροφή?????

Ναι κοριτσάκι μου. Είμαι πολύ ήρεμη και ευτυχισμένη μετά από αρκετό καιρό. Γι'αυτό μπαίνω και το λέω, για να δώσω κουράγιο σε όσες περνάτε δύσκολα στην εγκυμοσύνη. Και να σας πω να κάνετε υπομονή γιατί τα καλύτερα έρχονται!!!!!

Ηλιοβασίλεμα καλά κάνεις και τρως σοκολάτα. Το δικαιούσαι!!! Εγώ τρώω τουλάχιστον 5 την μέρα!!!!:roll::roll::roll::roll::roll:

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Μποτσάκι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!! Τι κάνεις??????? Πώς πάει η διατροφή?????

Ναι κοριτσάκι μου. Είμαι πολύ ήρεμη και ευτυχισμένη μετά από αρκετό καιρό. Γι'αυτό μπαίνω και το λέω, για να δώσω κουράγιο σε όσες περνάτε δύσκολα στην εγκυμοσύνη. Και να σας πω να κάνετε υπομονή γιατί τα καλύτερα έρχονται!!!!!

Ηλιοβασίλεμα καλά κάνεις και τρως σοκολάτα. Το δικαιούσαι!!! Εγώ τρώω τουλάχιστον 5 την μέρα!!!!:roll::roll::roll::roll::roll:

χαχαχαχαχχαχχαχαχαχαχχαααααα!!!!!!!!!!!!! 5 ε??????Εγραψες φιλεναδααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Φαε οσες κανεις κεφι!!!!!!!!

εγω καλα τα παω πεσαν παλι.το πρωινο λιφτανει μεχρι 93 αλλα πιστευω δεν ειναι η τρελη τιμη!!!!!!!!!!

Αφου μαρη τρωω τα μισα απ'οτι ετρωγα.Ασε με σουλεω!!!!!!!!!!

Εσυ κοριτσακι πριν τον υπνο τι ετρωγες?

1sh1p2.png

κοριτσακια τι κανετε?ΣΤΕΦΑΝΙΑΝΑ ΜΟΥ καλα ειναι η μπουμπου σημερα ειναι πιο ηρεμη αχ κοριτσια πεθανε ο πατερας της γειτονισσας μου που σας ειπα οτι γεννησε 42 εβδομαδων ?πολυ στεναχωρεθηκα γιατι το πρωι που πηγα μου λεγε οτι μπολις τον βγαλουν απ την εντατικη ηθελε να παει τον μπεμπη να τον δει ηταν σε νοσοκομειο στη θεσσαλονικη,κριμα μωρε νεοτατος 52

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...