Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

αυτο δεν ειναι παιδι, κουραδομηχανη ειναι!!:tongue::tongue: τις τελευταιες μερες αρχισε παλι να λεει τη λεξη "κακα" ειχε περιπου 2 εβδομαδες να το πει, και του μαθαινα να δειχνει και τον πωπο οταν λεει κακα και σημερα το πρωι ηρθε στο δωματιο και ετρεχε γελωντας και ελεγε κακα-κακα και εδειχνε τον πωπο του, μετα απο μισο λεπτο αρχισε να τα κανει!!!:tongue::tongue: αφασια, μακαρι να αρχισουν να συνειδητοποιουν να τους κοψουμε την πανα το επομενο καλοκαιρι!!

Χαχαχχααχχααχαχαχαχ.......:tongue::tongue::tongue:

Και εμενα κανει πολλες φορες κακα, 3-4 τη μερα.....που αυτο σημαινει οτι το γαστρεντερολογικο τους δουλευει ΡΟΛΟΙ.....!!!!:wink:;-):wink:

Με λιγη προσπαθεια μπορει και να την κοψουν το αλλο καλοκαιρι γιατι αν ερθει και αλλο μπεμπε...........εκει να δεις γλεντια....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαχαχχααχχααχαχαχαχ.......:tongue::tongue::tongue:

Και εμενα κανει πολλες φορες κακα, 3-4 τη μερα.....που αυτο σημαινει οτι το γαστρεντερολογικο τους δουλευει ΡΟΛΟΙ.....!!!!:wink:;-):wink:

Με λιγη προσπαθεια μπορει και να την κοψουν το αλλο καλοκαιρι γιατι αν ερθει και αλλο μπεμπε...........εκει να δεις γλεντια....!!!!!!!

αστο εχω μια φιλη που εχει 2 παιδια, το ενα 2,5 χρονων και το αλλο 7 μηνων και δεν προλαβαινει να ξεσκατιζει:rolleyes::rolleyes: βοηθειααααααα!!

Ηλιοβασιλεμα μου καλα κανεις και εισαι κουκουβαγια, ποια δεν ειναι αλλωστε??? ολες μας ειμαστε χαζομαμαδες που καμαρωνουμε για τα ζουζουνακια μας!!

to1Np2.png

KCkop2.png

χορταστε δουλιτσες τωρα που μπορειτε ανεμελα...!!! κι εγω εκανα κατι ψιλοδουλιτσες σημερα αλλα χαλαρα, βαλαμε το χαλι στο σαλονι βασικα μιας και ειχε σημερα χρονο ο αντρας μου να βοηθησει! ο αντρουλης σου δουλευει αποψε?

Ναι μωρε δουλευει μεχρι και την Δευτερα βραδυ και μετα τους ειπε για δυο μηνες να μην τον βαλουν παλι γιατι αρχιζω και νιωθω ανασφαλεια!!!!!!!!!!!Τωρα που θα γυρισει μεσημερι ελπιζω κι εγω να κοιμαμαι καπως νωριτερα!!!!!

Κι εγω μεσαστην εβδομαδα θα στρωσω γιατι αρχιζουμε και παγωνουμε ολιγον τι αλλα για να ειμαι κι ετοιμη!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Και περσυ στον Παιδικο, στη γιορτη των ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ πρωτοπηγαμε και μαλιστα εκει λογω πολυ κοσμου η μικρη κλαψουριζε να φυγει απο θεσεις μαθητων και να ερθει κοντα μου...Ειχα παει και καθομουν μαζι της για να ερθει η σειρα να πει το ποιημα!

Και μετα καλοκαιρινη γιορτη!!!! Και εκει με ηθελε διπλα της!

Δηλαδη σε 2 γιορτες μονο, πηγαμε οι γονεις και φυσικα οι δικοι μου γονεις και αδερφια!!! (κακια, ετσι; αλλα ειναι η αληθεια!)

Και για να περηφανευτω η κορη μου τα λεει δυνατα και καθαρα τα ποιηματα της , ετσι ωστε να την καταλαβαινουν οι μεγαλοι...εγω που αγχωνομουν γιατι ειχε αργησει να μιλησει και σε σχεση με αλλα παιδακια που ειχαν μιλησει πολυ νωριτερα απο την δικια μου, αυτα τωρα ακουγονται πολυ πιο μπερδεμενα στην ομιλια!!! Κουκουβα!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλα συγνωμη δεν καταλαβαινω γιατι το στερουν αυτο φετος κι απο τους γονεις κι απο τα παιδακια!!!!!!!!!Ελεος!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Και περσυ στον Παιδικο, στη γιορτη των ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ πρωτοπηγαμε και μαλιστα εκει λογω πολυ κοσμου η μικρη κλαψουριζε να φυγει απο θεσεις μαθητων και να ερθει κοντα μου...Ειχα παει και καθομουν μαζι της για να ερθει η σειρα να πει το ποιημα!

Και μετα καλοκαιρινη γιορτη!!!! Και εκει με ηθελε διπλα της!

Δηλαδη σε 2 γιορτες μονο, πηγαμε οι γονεις και φυσικα οι δικοι μου γονεις και αδερφια!!! (κακια, ετσι; αλλα ειναι η αληθεια!)

Και για να περηφανευτω η κορη μου τα λεει δυνατα και καθαρα τα ποιηματα της , ετσι ωστε να την καταλαβαινουν οι μεγαλοι...εγω που αγχωνομουν γιατι ειχε αργησει να μιλησει και σε σχεση με αλλα παιδακια που ειχαν μιλησει πολυ νωριτερα απο την δικια μου, αυτα τωρα ακουγονται πολυ πιο μπερδεμενα στην ομιλια!!! Κουκουβα!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αρε κουκουβααααου......!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Μπραβο στην αγγελικουλα σου παντως.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Ναι μωρε δουλευει μεχρι και την Δευτερα βραδυ και μετα τους ειπε για δυο μηνες να μην τον βαλουν παλι γιατι αρχιζω και νιωθω ανασφαλεια!!!!!!!!!!!Τωρα που θα γυρισει μεσημερι ελπιζω κι εγω να κοιμαμαι καπως νωριτερα!!!!!

Κι εγω μεσαστην εβδομαδα θα στρωσω γιατι αρχιζουμε και παγωνουμε ολιγον τι αλλα για να ειμαι κι ετοιμη!!!!!!!!!!!!!!

Ναι ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ να στρωσεις για να μην κρυωνει ο μπεμπουλης μας.....:-D

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μποτσακι, τι καλα! θα ειναι και ο αντρας σου μαζι το βραδυ και θα δουλευει πρωινες ωρες!!!! Οπότε θα στρωσεις και σε κανονικες ωρες γευματων και θα τεσταρεις αν αυτο αλλαζει τις μετρησεις σου!

Δημοσιο ειναι, οτι θελουν κανουν!!!! Η γιορτη για τις 28 θα την κανουν στις 25/10 μεταξυ τους και θα τα παμε 8-8.15 όπως συνηθως αλλά θα σχολασουν στις 10 και όχι στις 12.15 τα κλασσικα τμηματα και στις 4παρα τεταρτο το ολοημερο!

Κοριτσια μου θα σας αφησω για να ξαπλωσω αφου παω πρωτα να ριξω μια ματια στο αγγελουδακι μου!!!! το πρωι αν προλαβω θα μπω γιατι θα παμε εκκλησια και μετα καμια βολτιτσα που θα εχει ομορφη μερα!!! φιλακια πολλα και καληνυχτα σε ολες σας!!!!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσια μου θα σας αφησω για να ξαπλωσω αφου παω πρωτα να ριξω μια ματια στο αγγελουδακι μου!!!! το πρωι αν προλαβω θα μπω γιατι θα παμε εκκλησια και μετα καμια βολτιτσα που θα εχει ομορφη μερα!!! φιλακια πολλα και καληνυχτα σε ολες σας!!!!!!!!

Καληνυχτα συμπεθερα μου, φιλια στο γαμπρουλη μου......!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καληνυχτα Αγορομαμυ μου!!!!!!!!!

Και εμεις μαλλον θα παμε εκκλησια αυριο!!! Μετα θα βαλω το φαγητο να γινει γρηγορα γιατι μετα το πρωι θα παμε με την κορη οι δυο μας , σε παιδικη παρασταση απο μουσικη σχολη....

Διαφημίσεις

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!συμπεθεραααααααα!!!!!!!!!!!!

κι εγω να βοηθησω που ειναι το αγαπημενο μου κι εδω δεν με αφηνουν.Τουλαχιστον να ερθω εκει να κανω την δουλεια μου!!!!!!!!!

μαρηηηηηηηηηηηη>????????σου αρεσει το σιδερωμα????????????????????:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

μαρηηηηηηηηηηηη>????????σου αρεσει το σιδερωμα????????????????????:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Ψοφαωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!Μπορω να σιδερωνω ωρες ολοκληρες!!!!!!!!!!!χαχαχαχχαχχαχχαχαχα!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Ψοφαωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!Μπορω να σιδερωνω ωρες ολοκληρες!!!!!!!!!!!χαχαχαχχαχχαχχαχαχα!!!!!!!!!!!!

Και εγωωωωωωωωωωωωω..............να βλεπω, χαχαχαχααχχαχαχαααχχ:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...