Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

@MK2012 μάθαμε για το εμβρυακι??

@Losr όσες γνωστές μου έκαναν μεταφορά με ελεγμένα έμβρυα πέτυχαν όλες τελειομηνη εγκυμοσύνη. Υπάρχει ένα ποσοστό 60-70% εμφύτευσης. Σίγουρα υπάρχουν κι αποτυχίες αλλά η συντριπτική πλειοψηφία πάνε καλά.

Τώρα γυρνάω από το επαγγελματικό ταξίδι κ συνεχίζω να τρέχω από το πρωί 🤣

Λοιπόν, με πήραν τηλ πως ακόμα αναπτύσσεται, δεν έχει γίνει ακόμα βλαστοκύστη αλλά είναι σε καλό δρόμο λένε και θα το τσεκάρουν και αύριο 6η ημέρα… τι να πω! Μακάρι βρε κορίτσια!🙏🙏🙏

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαράκι Βορινό πώς είστε; η Δημητρούλα σε λίγες μερες γιορταζει το κοριτσακι σας για πρωτη φορα!!!!!!!!!!! Να την χαίρεστε πάντα γερή!!!!!!!!!!! Θα τα ξαναπουμε βεβαια και ανημερα της γιορτης της!!!

Καλησπέρα καλες μου!

Τι κάνετε?Προσπαθώ να διαβάσω ολά τα νέα σας,αλλά νυσταξα.

ΜΑΥ μου,ο Θεός θα σταθεί Δίκαιος και σύντομα θα είστε όλοι μαζί στο σπίτι σας!Κράτα γερά κοπέλα μου!Η σκέψη μας να σε συντροφεύει!

ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ,NGN,χαίρομαι που είστε καλα!Να είναι γερά τα παιδάκια σας!

Χαίρομαι που μπαινετε σε εναν ρυθμο!

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ,λυπάμαι για την απώλεια της φίλης σου!Δεν έχω λογια,βιωνψω ακόμη τη δική μου απώλεια.... Ο χρονος είναι ο μεγαλύτερος γιατρός!

ΕΛΛΗ ΜΟΥ,περαστικά! Πως είσαι?

Οι υπόλοιπες καλά?

ΡΙΤΣΑ-ΜΠΟΤΣΑΚΙ δεν τελειωσατε με δουλειές?

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,τι κάνετε?

ΖΩΗ ΜΟΥ,ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ,ΣΟΤΣΑΦΙ,ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ,ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ?

Μαρακι μου τι μου κανεις;;

Ουφ!!τις τελειωσα τις δουλειες...και τωρα ξεκουραζωμε...γιατι ειμαι και λιγο χαλια γιατι περιμενω την ακατανομαση...αυριο...

Η Δημητρουλα σου τι κανει;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Όχι είμαι καλα. Αυτό που ανεφερα πάνω το νιωθω στο ηβικο οστό. Τα μουδιασματα το βραδυ τα ειχα. Μπορεί να ειναι από πολλούς λόγους. Ισως επειδή εχει βαρύνει και ο μικρος. Σημερα το κλασικο πόνο στη λεκανη νιώθω παροτι κουράστηκα αρξετα ολο το πρωι. Ούτε πονακια έχω. Το μόνο διαφορετικό που έχω είναι ότι ο πονος μετατοπιστικε και πονάω κάπου ανάμεσα στον κόλπο και τον πρωκτό. Και αυτό δεν ειναι καλο οποτε θα κοιταξω να ξεμπερδεψω με ότι έχω να κάνω σύντομα και να δω τι θα μου πει ο γιατρος την Πεμπτη..

Έλλη μοτυ,το νιώθεις ακόμη αυτό?

Να πάρεις τον γιατρό διότι μπορεί ο μικρός να κατεβηκε πολυ.Μην κανεις αλλες κινήσεις.

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοαλακι το ξέρω ότι πλησιάζω αλλά επειδή είναι πρωτόγνωρα μου φαίνονται και περίεργα.. Απλώς σήμερα ας πούμε που κουράστηκα πολύ δεν μπορώ να περπατήσω. Πιανομαι από τοίχους καρέκλες.. Αλλά ταλαιπορηθηκα. Μου φαίνετε πιο πολύ κουράστηκα την μια ώρα και που περιμέναμε στο.αμάξι παρα τις ώρες που έκοβα βόλτες στα Τζαμπο.. Αλλά οκ! Εδώ κάνω από αλλά και αλλά υπομονή τοσους μηνες εκεί κόλλησε η δουλειά

Μποτσακιδεν εχω και μάλιστα τις τελευταιες μέρες με πιανουν και κατι διαρροιες (συγνωμη!) απροειδοποιητες και από πριν αρρώστησω (σας το είχα αναφέρει ν θυμαμαι). Αλλά με τόση πιεση που ξερεις; Μπορεί και να αποκτήσω στο τέλος..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Κοαλακι το ξέρω ότι πλησιάζω αλλά επειδή είναι πρωτόγνωρα μου φαίνονται και περίεργα.. Απλώς σήμερα ας πούμε που κουράστηκα πολύ δεν μπορώ να περπατήσω. Πιανομαι από τοίχους καρέκλες.. Αλλά ταλαιπορηθηκα. Μου φαίνετε πιο πολύ κουράστηκα την μια ώρα και που περιμέναμε στο.αμάξι παρα τις ώρες που έκοβα βόλτες στα Τζαμπο.. Αλλά οκ! Εδώ κάνω από αλλά και αλλά υπομονή τοσους μηνες εκεί κόλλησε η δουλειά

Μποτσακιδεν εχω και μάλιστα τις τελευταιες μέρες με πιανουν και κατι διαρροιες (συγνωμη!) απροειδοποιητες και από πριν αρρώστησω (σας το είχα αναφέρει ν θυμαμαι). Αλλά με τόση πιεση που ξερεις; Μπορεί και να αποκτήσω στο τέλος..

Ναι ομως εφοσον γνωριζεις οτι πλησιαζεις και μαλιστα με ενα μωρακι μεσα στη κοιλιτσα σου ( με οτι συνεπαγεται αυτο) τοτε πρεπει να μειωσεις την κουραση......!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Γλυκό μου ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ,ναι η πρωτη της γιορτή και περιμένω να ρθουν πεθερικα ,γονεις,νονος και κουνιάδα!Έχω προετοιμασία την Παρασκευή!

Καλά είναι η Δημητρούλα μου ΡΙΤΣΑ μου!Έχει ηρεμήσει πολύ,τρωει παρα πολύ Κάλα,και ειδικα το μεσημεριανό που πλέον έχει και μοσχαράκι.Τώρα κοιμάται.

ΕΣΥ περιμένεις την ακατανομαστη?Αντς μωρέ να μην ρθει η άτιμη.

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Έλλη μου,να μην σε τρομαξω μάτια μου,άλλα και γω διάρροια είχα πριν γεννησω.Στον γιατρό τα ειπες ολά αυτά?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ειστε καλα.....?????? το μωρακι σου....??????

Εμεις καλα ειμαστε......:-D:grin::-D

Γεια σου κούκλα μου!

Ας πούμε καλά!Η μικρή έχει ζωρεψει Πολύ!Είναι αξιαγάπητη!

Κορίτσια,πεφτω πανω στον υπολογιστη.

Θα σας καληνυχτισω!

Πρωτα ο θεός, αύριο τα ξαναλεμε.

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σου κούκλα μου!

Θα σας καληνυχτισω!

Καληνυχταααααα, ονειρα γλυκα........:-D:grin:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Γεια σου κούκλα μου!

Θα σας καληνυχτισω!

Ελα Μαρακι μου!!!!!!!Τωρα σε ειδα κοριτσακι μου!!!!!!!!

Φιλησε μου την Δημητρουλα σου!!!!!!!!

Και καλη σας νυχτα μαναρακι μου!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Έλλη μου,να μην σε τρομαξω μάτια μου,άλλα και γω διάρροια είχα πριν γεννησω.Στον γιατρό τα ειπες ολά αυτά?

Εχω πρόβλημα με το έντερο από πριν μείνω έγκυος και τόσο πρασινάδα που τρωω μου το έχουν ταράξει και νε πιανουν κολικοί αλλά είμαι και λιγο αρρωστη τώρα οποτε ήρθε και έδεσε. Δεν πάω κάθε μερα τουαλετα γι'αυτό αλλά όταν θα πάω τις 95 από τις 100 φορές θα είναι με διαρροια.. Είμαι προβληματική τι να κανω;;:tongue::tongue:

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Κοαλακι το ξέρω ότι δεν πρέπει να κουραζοναι αλλά πισυεψε με και τιποτα να μην κάνω πάλι κουρασμένη νιωθω.. Τώρα δεν έχω και πολλά. Μόνο το δωμάτιο θα συμαζεψω που είναι σαν βομβαρδιζμενο και θα κάτσω μια μερα που δεν θα έχει δουλειά ο αντρουλης μου να σκουπισουμε να ξεσκονησουμε και να σφουγγαρισμα και μετά να στρώσει..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...