Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Losr είπε:

Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου. Είναι δύσκολο αυτό το μονοπάτι.

Θα δώσω θα περάσει πρώτα το καλοκαίρι να περάσουμε καλά να αρχίσει να περπατάει κ ο μικρός γιατί είμαστε στη φάση αυτή τώρα που θέλει αλλά δεν .θα ακούσω κ τους γιατρούς να μου πουν τι μπορεί να έχει γίνει κ θα δούμε .

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Μαρακι μου τι μου κανεις;;

Αφαντη η ακατανομαστη αλλα πηρα τηλ. τον γιατρο μου και μου ειπε οτι πρεπει να ειναι οι πολυκυστικες...και εγω αυτο πιστευω Μαρακι μου...οτι οι ατιμες ειναι και δεν ειναι τιποτε αλλο...:|:-|.

Μαρακι μου η Δημητρουλα σου τι κανει;;

Ενταξει είπε οτο ειναι οι πολυκιστικες. Απο το τηλεφωβο όμως δεν.μπορεις να κανεις διάγνωση.. Σου είπε σε πόσες μέρες αν δεν.έρθει να κανεις τεστ η χοριακη;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρεεεε! Εφαγα και με επιασε νύστα! Δεν θέλω να κοιμάμαι γιατί ξυπνάω συνεχεια για τουαλέτα.. Αλλά με τόση προπόνηση θα μπω πιο εύκολα στους ρυθμούς του μπεμπη. Είμαι ξαπλωμένη οπότε αν Αργώ να απαντάω φωνάξτε να ξυπνήσω!

Αγορομαμυ εγώ αν θα πάρω θα είναι για να το ξαλαφρωνω λίγο το.στήθος όχι για κανονικές αντλήσεις. Είπα αν χρειαστεί γιατί εύχομαι να καταφέρω να αδειαζω με το χέρι με ζεστές κομπρεσες και μασαζ. (όχι δηλαδή για να βγάζω και να δίνω δικό μου με μπουκάλι)

Ηλιοβασίλεμα όντως ο Βεροπουλος έχει προσφορά τα παμπερς. Είπα ότι ηλποζα να μην τα έχω μπερδέψει.

Πήρα και μπρόκολο να δοκιμάσω. Δεν.έχω φάει ποτέ! Θεωρώ πως θα μου αρέσει γιατί και το κουνουπίδι μου αρέσει πολυ!

Νυστααααααα.....

ναι Ελλη μου, ειδικα τις πρωτες μερες θα το χρειαστεις μεχρι να προσαρμοστει η παραγωγη του στηθους, εγω το κρατησα στην καταψυξη και το εδωσα στον μικρο λιγες μερες μετα, τι καλυτερο απο το να πιει το μωρο γαλατακι των πρωτων ημερων που ειναι το πιο θρεπτικο! οποτε ο,τι βγαλεις αποθηκευσε το, ισως περασεις και φαση μειωσης και το χρειαστεις! εγω οπως σου εχω ξαναπει ειχα μια μειωση οταν ο μικρος ηταν περιπου 2,5 μηνων και μεχρι να το επαναφερω ειχα δικο μου κατεψυγμενο κ δε χρειαστηκε ξενο.

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοαλακι πηρατε παπουτσακια και παντοφλακια της φουρτουνας; καλοφόρετα!!!

Τι Νο φορατε; 21-22;

Ευχαριστουμε πολυ.....:D

Φοραμε 20-22, αναλογα με το ειδος. Αυτα που πηραμε ειναι και τα 2 21 νουμερο, αλλα οι μπαρετες που της ειχα παρει το καλοκαιρι ειναι 20 και ακομα την κανουν. Ενω τα adidas ειναι 22 και τα φοραμε μια χαρα, ανετοτατα πλεον.

Εσεις τι κανετε.....???? η αγγελικουλα σου...??????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Εννοειται, θα κανω τεστ πριν τα ξεκινησω τα χαπια!!!! Μου εχει μεινει αλλο ενα τεστ και το κραταω για την μερα που θα τα ξεκινησω τα πριμολουτ...

Μεχρι την προηγουμενη βδομαδα που εκανα τελευταια φορα, πρεπει να εχουν περασει 7-9μερες, ηταν αρνητικο...

Εννοειται, θα κανω τεστ πριν τα ξεκινησω τα χαπια!!!! Μου εχει μεινει αλλο ενα τεστ και το κραταω για την μερα που θα τα ξεκινησω τα πριμολουτ...

Μεχρι την προηγουμενη βδομαδα που εκανα τελευταια φορα, πρεπει να εχουν περασει 7-9μερες, ηταν αρνητικο...

αχ θα γινω γραφικη, το ξερω, αλλα θα ευχηθω για ακομη μια φορα να εχουμε θετικο τεστακι... ειλικρινα Ηλιοβασιλεμα μου αγωνιω πραγματικα μαζι με εσενα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

σου

ναι Ελλη μου, ειδικα τις πρωτες μερες θα το χρειαστεις μεχρι να προσαρμοστει η παραγωγη του στηθους, εγω το κρατησα στην καταψυξη και το εδωσα στον μικρο λιγες μερες μετα, τι καλυτερο απο το να πιει το μωρο γαλατακι των πρωτων ημερων που ειναι το πιο θρεπτικο! οποτε ο,τι βγαλεις αποθηκευσε το, ισως περασεις και φαση μειωσης και το χρειαστεις! εγω οπως σου εχω ξαναπει ειχα μια μειωση οταν ο μικρος ηταν περιπου 2,5 μηνων και μεχρι να το επαναφερω ειχα δικο μου κατεψυγμενο κ δε χρειαστηκε ξενο.

Να σου πω κατι;; Ειμαι πολύ σιγουρη για τον εαυτό μου πανω σε αυτό το θέμα. Στοχευω σε αποκλειστικό θηλασμο από την πρώτη στιγμή. Έχω διαβάσει πολλα αλλά γυναίκες εχουν μοιραστεί και τις εμπειρίες τους μαζί μου. Ξέρω οτι θα κουραστώ, θα δυσκολευτώ, πιθανος να πονεσω κιόλας αλλά θέλω να βαλω τα δυνατά μου. Έχω και την.μανα μου και την πεθερα μου που είναι υπέρ του αποκλειστικού και τον αντρα μου που του διάβασα και του εξηγησα τοσα και τοσα! Και εννοειτε ότι το παιδι θα το βάζω οποτε θέλει και για οσο θέλει στο.στήθος. Δεν θα κραταω ούτε χρόνο ούτε τιποτα. πρπροσπαθήσω να προσαρμοστώ εγω και όχι να κανω αυτο να προσαρμοστεί και από τη στιγμή που δεν μενω μόνη μου σπίτι δεν θα αγχώνομαι ούτε για το φαγητό ουτε για τιποτα..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ,ειδα τις φωτογραφιες.Βρε ματια μου,ειναι πολυ ομορφα τα σχεδια.Να σου πω,απο μονη σου τα δημιουργησες ή υπαρχει καποιο ''μοτιβο'' οπου εκει εκανες το σχεδιο?Μπραβο σου!Και οι κορνιζες πολυ ωραιες!

ελα Μαρακι μου!!!!στα σεντονακια ειχα παρει καρμπο πατητουρα ρυζοχαρτο δλδ,και το σχεδιο αυτο που ειδες!!!!

και το σχεδιασα!!!!!;););););)

ναι ναι!!!!πολυ ομορφα ειναι!!!!βεβαια χανει παααρα πολυ στη φωτο!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Ευχαριστουμε πολυ.....:D

Φοραμε 20-22, αναλογα με το ειδος. Αυτα που πηραμε ειναι και τα 2 21 νουμερο, αλλα οι μπαρετες που της ειχα παρει το καλοκαιρι ειναι 20 και ακομα την κανουν. Ενω τα adidas ειναι 22 και τα φοραμε μια χαρα, ανετοτατα πλεον.

Εσεις τι κανετε.....???? η αγγελικουλα σου...??????

συμπεθεραααα κι εμεις 21 φοραμε στο geox. να σου πω, τελικα ειχες δοκιμασει να μετρησεις το ποδαρακι της μικρης με τον ποδομετρητη της μουγερ? αν ναι ειναι αντιπροσωπευτικος?

to1Np2.png

KCkop2.png

Ειναι κάτι που θα το κανω επειδή το θέλω και οχι επειδή μου το υποβαλλουν.. Κάποιοι ίσως να μην συμφωνούν με αυτά αλλά ο κάθε ενας έχει το δικό του σκεπτικο και την δική του γνωμη..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Λοιπον ειμαι πολυ χαρουμενη. Το golf ball που ειχαμε εντοπισει στο β επιπεδου οπως πολυ σωστα μας ειχε πει ο γιατρος εχει εξαφανιστει τωρα στην 32η. Ειναι 1800 γρ. φυσιολογικως για την ηλικια κυησης του και το ντοπλερ βγηκε παλι κατα φυση. Θα ξαναπαω σε 3 εβδομαδες μετα απο εξετασεις αιματος και ουρων.Οταν του ειπα οτι εχω μια ημερομηνια στο μυαλο μου χαμογελασε και μου ειπε να μην το γρουσουζευω γιατι πολλα γινονται και δεν μπορουμε να θετουμε ορια. Οποτε εγω πρεπει να προχωρησω τις δουλειες.Ντουλαπες και στρωσιμο χαλιων μεχρι 15 Νοεμβρη και στολισμα δεντρου 1η Δεκεμβρη.Η συρταριερα με τα ρουχα του ειναι ετοιμη.Ομορφες μερες ερχονται...

Επειδη εχω ξεχασει οι μικρομανουλες μου θυμιζετε αν βαζουμε μαλακτιοο Προδερμ στα ρουχα του νεογεννητου γιατι σημερα που πηγα σουπερ το βρηκα μπροστα μου.Εγω τα επλυνα μονο με το απορρυπαντικο Προδερμ.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

σου

Να σου πω κατι;; Ειμαι πολύ σιγουρη για τον εαυτό μου πανω σε αυτό το θέμα. Στοχευω σε αποκλειστικό θηλασμο από την πρώτη στιγμή. Έχω διαβάσει πολλα αλλά γυναίκες εχουν μοιραστεί και τις εμπειρίες τους μαζί μου. Ξέρω οτι θα κουραστώ, θα δυσκολευτώ, πιθανος να πονεσω κιόλας αλλά θέλω να βαλω τα δυνατά μου. Έχω και την.μανα μου και την πεθερα μου που είναι υπέρ του αποκλειστικού και τον αντρα μου που του διάβασα και του εξηγησα τοσα και τοσα! Και εννοειτε ότι το παιδι θα το βάζω οποτε θέλει και για οσο θέλει στο.στήθος. Δεν θα κραταω ούτε χρόνο ούτε τιποτα. πρπροσπαθήσω να προσαρμοστώ εγω και όχι να κανω αυτο να προσαρμοστεί και από τη στιγμή που δεν μενω μόνη μου σπίτι δεν θα αγχώνομαι ούτε για το φαγητό ουτε για τιποτα..

καλα, κρατα και μια πισινη γιατι ετσι ακριβως ημουν κι εγω και οταν μου ηρθε η μειωση κοντεψα να σκασω αλλα τα καταφερα για τον ιδιο ακριβως λογο, επειδη ημουν αποφασισμενη... ολες ειχαμε διαβασει και εκανα και ποσες συνεδριες με τη μαια μου για εκπαιδευση στο θηλασμο.. απλα καποιες φορες τυχαινει, απλουστατα...και χωρις να υπαρχει λογος απαραιτητα.. στο λεω απλα για να εισαι λιγο προσγειωμενη και σου ευχομαι να πανε ολα αψογα φυσικα...

to1Np2.png

KCkop2.png

Λοιπον ειμαι πολυ χαρουμενη. Το golf ball που ειχαμε εντοπισει στο β επιπεδου οπως πολυ σωστα μας ειχε πει ο γιατρος εχει εξαφανιστει τωρα στην 32η. Ειναι 1800 γρ. φυσιολογικως για την ηλικια κυησης του και το ντοπλερ βγηκε παλι κατα φυση. Θα ξαναπαω σε 3 εβδομαδες μετα απο εξετασεις αιματος και ουρων.Οταν του ειπα οτι εχω μια ημερομηνια στο μυαλο μου χαμογελασε και μου ειπε να μην το γρουσουζευω γιατι πολλα γινονται και δεν μπορουμε να θετουμε ορια. Οποτε εγω πρεπει να προχωρησω τις δουλειες.Ντουλαπες και στρωσιμο χαλιων μεχρι 15 Νοεμβρη και στολισμα δεντρου 1η Δεκεμβρη.Η συρταριερα με τα ρουχα του ειναι ετοιμη.Ομορφες μερες ερχονται...

Επειδη εχω ξεχασει οι μικρομανουλες μου θυμιζετε αν βαζουμε μαλακτιοο Προδερμ στα ρουχα του νεογεννητου γιατι σημερα που πηγα σουπερ το βρηκα μπροστα μου.Εγω τα επλυνα μονο με το απορρυπαντικο Προδερμ.

καλως τη yola μας!!!!! τελεια ολα, καλη συνεχεια!αν θυμασαι κι ο δικος μου ειχε ηχογενη εστιουλα!! μπραβο σας! οσο για το προδερμ μαλακτικο δε του βαζω γενικα μαλακτικο αν εξαιρεσουμε 2-3 φορες επειδη ειχα ενα δειγμα απο το μαιευτηριο!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Γιολα μπραβο!!!!!!!!!!!!! Όλα καλά με τον μπεμπη σας δηλαδη!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αγορομαμυ, να σαι καλα!!!!! Ξερω πώς η μια σκεφτεται την αλλη και αυτο μας δενει στον Καφε...

Οταν λεει η Ριτσα , οτι ναι μεν εχει καθυστερηση αλλα πιστευει οτι ειναι οι πολυκυστικες ...το λεει γιατι οταν δεν εχει υπαρξει ωορρηξια, δεν ερχεται περιοδος φυσιολογικα και επομενως οι μερες καθυστερησης ειναι ψευδεις....ειναι απλα μερες μεγαλου κυκλου!!!! δεν κρυβουν πιθανη εγκυμοσυνη αν δεν εχει γινει ωορρηξια!!! Μπελας δηλαδη....

καλα, κρατα και μια πισινη γιατι ετσι ακριβως ημουν κι εγω και οταν μου ηρθε η μειωση κοντεψα να σκασω αλλα τα καταφερα για τον ιδιο ακριβως λογο, επειδη ημουν αποφασισμενη... ολες ειχαμε διαβασει και εκανα και ποσες συνεδριες με τη μαια μου γιαξ εκπαιδευση στο θηλασμο.. απλα καποιες φορες τυχαινει, απλουστατα...και χωρις να υπαρχει λογος απαραιτητα.. στο λεω απλα για να εισαι λιγο προσγειωμενη και σου ευχομαι να πανε ολα αψογα φυσικα...

Μην ανυσηχεις και αυτά τα ξερω.. Πάντα πρέπει να κρατάς και ν.αλάλλη άκρη στο πίσω μέρος του μυαλου. Όπως και ακόμα και να τα καταφερω δεν ξέρω για ποσο θα αντεξω.. Δεν είμαι φανατησμενη ώστε να πω ότι θέλω να θηλασω χρόνια. Με ξέρω και δεν θα μπορώ. Θελω όμως όλο το πρώτο εξάμηνο. Μετά θα ξεκινήσουμε και λιγο μπουκάλι ξενο τουλαχιστον στον χρόνο να έχω αποθηλασει..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...