Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Anna G είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια!!! Μετά από πολύ καιρό επιστρέφω στο φόρουμ.

Μετά από πολλά χρόνια πολλές προσπάθειες εξωσωματικής κατάφερα και είμαι έγκυος λίγο πριν το 3μηνα  τωρα. Έλα όμως που δεν με αφήνουν να το χαρώ, ενώ πάντα ήμουν υγειής και δεν έχω πάρει ένα χάπι στη ζωή τώρα ξαφνικά περνώ 500 χάπια την ημέρα ανεξάρτητα από της ορμόνες που με έχουν φορτώσει οι γιατροί τώρα προέκυψε το σαγχαρο,υψηλή πίεση και υπερθυρεοειδισμος. 😤ουφ δηλαδή!!!!  Υπάρχει κάποια κοπέλα που να έχει ή είχε πρόβλημα με τον θυρεοειδή της να μου πει την εμπειρία της;; Φοβάμαι μήπως όλα αυτά τα φάρμακα που περνώ θα επηρεάσουν το μωρό μου. 

Καλησπέρα, 

Με το καλό σου εύχομαι και δε νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς για κάτι. Εγώ δυστυχώς δεν έχω ακόμη εγκυμοσυνη αλλά έχοντας χρόνια θέμα με το θυρεοειδή ξέρω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τα χάπια αυτά. Μου το έχουν πει ο γυναικολόγος, ο ενδοκρινολογο και ο functional που πάω. 

Επίσης μπορώ να σου πω πως η αδερφή μου είχε πολύ πίεση στην εγκυμοσύνη, επερνε χάπι και επίσης δεν είχε κανένα θέμα.

Το πρόβλημα είναι όταν αφήνεις τέτοιες καταστάσεις και ξεφεύγουν. Η αδερφή μου έφτασε πολύ κοντά στην προεκλαψια. Σκέψου να μην επερνε το χάπι! Τα χάπια ειναι για να προστατέψουν εσένα και το μωρό σου.

Προσπάθησε να προσέχεις την διατροφή σου μπας και σου μειώσουν τα χάπια,  αλλα δε πρόκειται να πειράξουν το μωράκι σου. Μην ανησυχείς.

• Μου αρέσει 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Ιωαννάκι με την γλυκιά σου την μουρμούρα!!!!!!!!!!!!!

Διάβασε εδώ τί προϋποθέσεις θέλει και αν το δικαιούστε, ο ενας από τους δυο γονεις καταθέτει αίτηση στον ΟΑΕΔ! Για ενα παιδι το επιδομα συνολικα και εφαπαξ ειναι 98? αλλα φυσικά δεν θα τους τα χαρίσουμε, αν τα δικαιούμαστε!

Οταν δουλευα εγω, στον μισθο μου ειχα επιδομα τεκνου...(αλλες εποχές....) και δεν το δικαιουμουν απο οαεδ αλλα ο σύζυγος μου καταθέτει τα δικαιολογητικά και το παίρνει απο ΟΑΕΔ γιατί στην εργασία του δεν πληρωνεται με προσαύξηση λογω παιδιου....

Μαράκι βορινό εσυ το δικαιούσαι; Για ελέγξτε το!!!

http://www.oaed.gr/images/NEA-ANAKOINWSEIS/ASFALISI/oikasfalisis2013.pdf

Καλημερα κοριτσακια μου.......:D:D:D

Ειστε ολες καλα.....?????.

Εμεις μια χαρα, ξυπνησαμε στις 08:00, ηπιαμε γαλα, παιξαμε μετα και τωρα τρωμε μηλο, μπανανα και μετα τοστακι με χυμουλι πορτοκαλι ενω ο ανδραουλης μου πηγε να πληρωσει στην εφορια κατι υποχρεωσεις:evil::evil::evil:.

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ τι κανετε......????? εννοειτε οτι δεν τους τα χαριζουμε εαν τα δικαιουμαστε.......;) μωρε πολυ περισσοτερα δικαιουμαστε βασει ευρωπαικης ενωσης αλλα να μην το σχολιασω, δεν ειναι της παρουσης!!!!!!!!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ η μουρμουριτσα σου το κανει.....?????? εσυ....??????

Τα υπολοιπα κοριτσακια κοιμουνται ακοκα......?????? ξυπνηστε καλεεεεεεεε.....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ευχαριστω ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ.μαλλον δεν το δικαιουμαι γιατι εχω καρτα ανεργιας εδω κ τρια χρονια κ ο αντρας μου θα παρει χρηματα επιπλεον πανω στο μισθο λογω παιδιου.ΚΟΑΛΑΚΙ καλα ειμαστε,κοιμαται η μουρμουρα μου.το φουρτουνακι?τι εχει το μενου σημερα κοριτσια?εγω θα κανω αρακα

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

ευχαριστω ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ.μαλλον δεν το δικαιουμαι γιατι εχω καρτα ανεργιας εδω κ τρια χρονια κ ο αντρας μου θα παρει χρηματα επιπλεον πανω στο μισθο λογω παιδιου.ΚΟΑΛΑΚΙ καλα ειμαστε,κοιμαται η μουρμουρα μου.το φουρτουνακι?τι εχει το μενου σημερα κοριτσια?εγω θα κανω αρακα

Μια χαρα και το φουρτουνακι, ευχαριστω!!!!!!

Εμεις σημερα θα φαμε μακαρονια με κιμα απο εχθες, θα φαει και η μαριαννα γιατι εχθες εφαγε φακη απο προχθες :mrgreen::mrgreen::mrgreen:.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα Κοαλάκι!!!!!!!!!

Και εμεις φαγητα απο προηγουμενες μερες θα φαμε!!! Κοτοπουλακι λεμονατο εχω για την μικρη και εναν απο τους δυο μας και ο αλλος θα φαει λιγο χοιρινο κατσαρολας με ρυζακι σπυρωτο...

Αυτές οι υποχρεωσεις δεν τελειωνουν ποτε! :?:-? :evil:

Καλημέρα! Τι κάνετε;;

Ιωάννα μου τα ξέρω αυτά που περνάει η φίλη σου. Αλλά όταν ξεκινας αποκλειστικό δεν έχει σημασία αν εχεις βοήθεια η όχι αλλά να ξερεις ότι θα είσαι full time μαμά! Εμένα η κουνιαδα μου θηλάζει αποκλειστικά αλλά δίνει και δικό της με μπουκάλι για να μάθει και μπουκαλι ο μικρός. Αλλά ξεκινησε πολύ νωρίς το μπουκάλι και το αποτέλεσμα ηταν η σύγχυση θηλων και έχουν πληγωθεί. Οχι ότι δεν ού ποτε δεν ασχολήθηκε να το βάλει σωστά το παιδί αλλα τέλος παντον. Η μαμά μου μας θηλασε μέχρι τους έξι μήνες αποκλειστικά (όχι εμενα λόγω κολικων μια φορά τη μερα και σπάνια και 2 μου έδινε λίγο χαμομηλάκι για τους κολικούς 5-10 ml.) Στο εξάμηνο πάνω στερευε τελείως από γάλα και παρότι προσπαθούσε και μας έβαζε συνέχεια στο στηθος από τη στιγμή που πηγαίναμε στη γιατρό και ελεγε ότι πηραμε ελάχιστα έως καθόλου γραμμάρια μας έδωσε μπουκάλι. Εμένα λόγω κολικων που έφυγαν στον 6ο μήνα με είχε συνεψρια αγκαλιά γιατι αλλιως δεν ηρεμουσα. Οχι πως έτσι το έκανα αλλά δεν ήμουν όπως να με έχει στο κρεβατάκι μου! Ο αδερφός μου από την.άλλη δεν.είχε καθόλου πονακια. Τον έβαζε στην κούνια και κοιμόταν μόνος του. Πολλες φορές λέει πηγαινε και τον κοιτούσε μήπως έπαθε κάτι γιατί είχε μάθει αλλιως από μενα. Ο αδερφός μου στον εκτο μηνα δοκίμασε μπουκάλι για πρώτη φορά..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ελλη μου καλημερα!!!!! Οχι δεν θα παμε στο χωριο λογω εξοδων....:roll::roll::roll:

Πω πω, ειχε στη τηλεοραση στο πρωινο του αντ1 την ΜΕΝ του Ιασω και καποιες μαμαδες με τα πρόωρα μωρακια τους αγκαλια (καγκουρω...) και με επιασαν τα κλαματα.......Σκεφτομαι την Μαυ που το περναει ολο αυτο και θελω στα αληθεια να της στειλω ολη μου την αγαπη και γρήγορα να την πάρει από εκει την μπέμπα της δυνατή και γερή!!!

Διαφημίσεις

Ελλη μου καλημερα!!!!! Οχι δεν θα παμε στο χωριο λογω εξοδων....:roll::roll::roll:

Πω πω, ειχε στη τηλεοραση στο πρωινο του αντ1 την ΜΕΝ του Ιασω και καποιες μαμαδες με τα πρόωρα μωρακια τους αγκαλια (καγκουρω...) και με επιασαν τα κλαματα.......Σκεφτομαι την Μαυ που το περναει ολο αυτο και θελω στα αληθεια να της στειλω ολη μου την αγαπη και γρήγορα να την πάρει από εκει την μπέμπα της δυνατή και γερή!!!

Δεν προλαβα να το δω γιατι μολις ειδα το μηνυμα σου αλλα στελνουμε ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΜΑΜΑΔΩΝ ΤΟΥΣ.

ΜΑΥ ΜΑΣ ερχεται αυτη η ωρα για να υποδεχθεις το αγγελουδι σου, ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ.........!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημερα κοριτσακια!!! ολες καλα? διαβασα στα πεταχτα και ειδα οτι καλα ειμαστε ε!!! πηγαμε βολτιτσα να κανουμε δουλειες και τωρα επιστρεψαμε και φτιαχνω φακες!!! γιαμιιιιι!! θα σας δω αργοτερα αναλυτικοτερα!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλησπερα κοπελουδες μου τι κανετε;;;;

Χαθηκα η μουλαρα τοσες μερες αλλα δεν ερχομουν καθολου στο μαγαζι και σπιτι δεν ειχα internet γιατι αλλαξαμε εταιρεια και εγινε καποιο μπερδεμα και ειμασταν τοσες μερες χωρις Internet.

Τι κανετε;;;;;

Εμεις καλα ειμαστε,πηρα τα αποτελεσματα απο τις εξετασεις ηταν ολα πολυ καλα παιρνω τον γιατρο τον ενημερωνω και με λεει αφου δεν ειναι καποια λοιμωξη τοτε ξαπλα σπιτι γιατι χανεις υγρα απο τον αμνιακο σακο,τον ρωταω δεν μπορουμε με καποιο τροπο να μαθουμε αν ειναι αυτο η κατι αλλο (γιατι ξερω πως σε κανουν εξεταση να το δουν)και με λεει οχι και αμα ειναι παρε ενα κουτι αντιβιωση μηπως και ειναι λοιμωξη και ειναι ακομα στην αρχη.Στο μεταξυ το συζητάω με τον αντρα μου και με λεει καλα και αν δεν υπαρχει λογος θα παρεις αδικα αντιβιωση οποτε λεω τον αντρα μου ας μεινω ξαπλα σημερα να δουμε τι γινεται αν εχω δηλαδη υγρα η οχι και βλεπουμε,στο μεταξυ εκατσα 3 μερες σπιτι και τελικα τα υγρα που εχω ειναι γιατι επαθα μυκητίαση(το παθαινω συχνα γιατι μου λειπει καποιο ενζημο) και το εσωρουχο μου γινοταν μουσκεμα συνεχεια γιατι (μην γελασετε) ειχα αρκετο καιρο να ξυριστω εκει κατω και ιδρωνα.Οποτε τον πηρα σημερα τηλ και με εδωσε υποθετα κοπλικα.

Οποτε ουτε υγρα χανω αλλα ουτε λοιμωξη εχω.Απλα δεν με αρεσε ο τροπος που το αντιμετωπησε,δηλαδη χωρις εξετασει να με πει οτι χανω υγρα και μετα χωρις λογο να με πει να παρω αντιβιωση μηπως και εχω λοιμωξη και ειναι ακομα στην αρχη....

Αυτα τα νεα μου....

Εσεις ολες καλα;;;;;;

dev338pr___.png

Καλησπερα κοπελουδες μου τι κανετε;;;;

Χαθηκα η μουλαρα τοσες μερες αλλα δεν ερχομουν καθολου στο μαγαζι και σπιτι δεν ειχα internet γιατι αλλαξαμε εταιρεια και εγινε καποιο μπερδεμα και ειμασταν τοσες μερες χωρις Internet.

Τι κανετε;;;;;

Εμεις καλα ειμαστε,πηρα τα αποτελεσματα απο τις εξετασεις ηταν ολα πολυ καλα παιρνω τον γιατρο τον ενημερωνω και με λεει αφου δεν ειναι καποια λοιμωξη τοτε ξαπλα σπιτι γιατι χανεις υγρα απο τον αμνιακο σακο,τον ρωταω δεν μπορουμε με καποιο τροπο να μαθουμε αν ειναι αυτο η κατι αλλο (γιατι ξερω πως σε κανουν εξεταση να το δουν)και με λεει οχι και αμα ειναι παρε ενα κουτι αντιβιωση μηπως και ειναι λοιμωξη και ειναι ακομα στην αρχη.Στο μεταξυ το συζητάω με τον αντρα μου και με λεει καλα και αν δεν υπαρχει λογος θα παρεις αδικα αντιβιωση οποτε λεω τον αντρα μου ας μεινω ξαπλα σημερα να δουμε τι γινεται αν εχω δηλαδη υγρα η οχι και βλεπουμε,στο μεταξυ εκατσα 3 μερες σπιτι και τελικα τα υγρα που εχω ειναι γιατι επαθα μυκητίαση(το παθαινω συχνα γιατι μου λειπει καποιο ενζημο) και το εσωρουχο μου γινοταν μουσκεμα συνεχεια γιατι (μην γελασετε) ειχα αρκετο καιρο να ξυριστω εκει κατω και ιδρωνα.Οποτε τον πηρα σημερα τηλ και με εδωσε υποθετα κοπλικα.

Οποτε ουτε υγρα χανω αλλα ουτε λοιμωξη εχω.Απλα δεν με αρεσε ο τροπος που το αντιμετωπησε,δηλαδη χωρις εξετασει να με πει οτι χανω υγρα και μετα χωρις λογο να με πει να παρω αντιβιωση μηπως και εχω λοιμωξη και ειναι ακομα στην αρχη....

Αυτα τα νεα μου....

Εσεις ολες καλα;;;;;;

ΝΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ τι κανεις κοριτσι μου.....?????

Οσον αφορα τον γιατρο σου απλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ και ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ :evil::evil::evil:, γιατι καλλιστα μπορουσε να σου πει ελα πρωτα να ελεγξουμε με ενα κιτ (που εχουν στα ιατρεια τουσ) εαν χανεις αμνιακο υγρο και επειτα να επρατε αναλογως, οχι αμεσως και ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!

Εφοσον ομως εισαι καλα αυτο μετραει.....:D:D:D

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...