Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσω διέγερση με meriofert 900 , 300 μονάδες τη μέρα.

Ερώτηση 1: Μετά τη ανασύσταση του φαρμάκου φυλάσσεται ψυγείο ή όχι;  Και για πόσες μέρες; 

Ερώτηση 2: Με τη βελόνα που αναρροφείται το φάρμακο με την ίδια βελόνα γίνεται η έγχυση υποδόρια στην κοιλιά;

Διότι το κουτί έχει μέσα συρριγες 1ml με το βελονάκι, το οποίο είναι κουμπωτό και δεν αλλάζει...

Ευχαριστώ!

Εχω την εντύπωση πως δεν μπαίνει ψυγείο μετά την ανασύσταση. Διάβασε τις οδηγίες και ζήτησε από τον γιατρό σου ή την μαία να σου δωσει λεπτομερείς οδηγίες και να σου δείξει πως κάνεις την ένεση. Νομίζω πως το κουτί μέσα έχει μια προγεμισμενη σύριγγα με το ringer για την ανασύσταση και οι άλλες είναι για να κάνεις την ένεση. Των 150 που έπαιρνα εγώ είχε μια σύριγγα με δύο βελόνες ή μια για την ανασύσταση και η άλλη για να κάνεις την ένεση. 
      Αλλά πρέπει να σου δώσουν λεπτομερείς οδηγίες είτε ο γιατρός είτε η μαία 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ωραια. Αφού μπήκε και το Μποτσακι και διάβασα τα νεα, αποχωρω. Η Χριστίνα έτσι κι αλλιώς είχε πει πως δεν θα προλάβαινε να μπει σήμερα.

Καληνυχτα και φιλάκια!

ΥΓ Πατουσιτσα ευχαριστώ για την πάστα! ;)

Καληνυχτα Ελλη μου...καλη ξεκουραση...τα λεμε αυριο ...

Φιλακια!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γλυκες μου φιλεναδες εγω θα αποχωρησω, σημερα ξεπατωθηκα με τα μπαλκονια κλπ. Νιωθω πολυ κουρασμενη, ειδικα τα χερια μου......

Θα τα πουμε αυριο....

Χαρηκα για τα νεακια σας που ειμαι σιγουρη οτι στο τελος θα ειναι τα καλυτερα και τα ομορφοτερα καθως ερχονται τα μωρακια σας...

Οτι και να σας στεναχωρει τωρα ειναι κατανοητο και αποδεκτο αλλα θα μεινει πισω και τη θεση του θα παρει ενα χαμογελο ευτυχιας τη στιγμη της γεννησης..........!!!!!!!!!!!!!

Καληνυχτα και ονειρα γλυκα, φιλακιααααα σε ολες.....!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ω,ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΓΑΜΠΡΟ ΘΑ ΚΑΝΩ Η ΓΥΝΑΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤ ΕΥΧΗΝ!!!!!!!!!!ΚΑΝΕ ΕΚΕΙ ΧΑΜΟ ΚΑΙ ΤΗς ΕΝΕΣΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!!!!!

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΣΤΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!

ΕΜ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝΕ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΠΟΤΕ ΜΗ ΣΚΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ!!!!!!

ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΝΥΦΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!ΝΤΑΡΝΤΑΝΟΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΩ!!!!!ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Γλυκες μου φιλεναδες εγω θα αποχωρησω, σημερα ξεπατωθηκα με τα μπαλκονια κλπ. Νιωθω πολυ κουρασμενη, ειδικα τα χερια μου......

Θα τα πουμε αυριο....

Χαρηκα για τα νεακια σας που ειμαι σιγουρη οτι στο τελος θα ειναι τα καλυτερα και τα ομορφοτερα καθως ερχονται τα μωρακια σας...

Οτι και να σας στεναχωρει τωρα ειναι κατανοητο και αποδεκτο αλλα θα μεινει πισω και τη θεση του θα παρει ενα χαμογελο ευτυχιας τη στιγμη της γεννησης..........!!!!!!!!!!!!!

Καληνυχτα Koalaki μου ...

Καλη ξεκουραση μαναρακι μου...

Τα λεμε αυριο ...Φιλακια!! ματσσσ!!! μουτσσσ!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

εγινε κοριτισιααααααααα!!!!!καλο ξημερωμα να εχετε!!!!!!!!φιλακια πολλαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!τα λεμε αυριοοοοοοοοο!!!!!!μακιααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Θα τα πουμε αυριο....

Καληυχτα γλυκο μου κοαλακι!!!!!!!!Τα λογια σου παντα ειναι παρηγορια!!!!!!!!!!

Φιλακια στο Μαριαννακι μας!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Ω,ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΓΑΜΠΡΟ ΘΑ ΚΑΝΩ Η ΓΥΝΑΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤ ΕΥΧΗΝ!!!!!!!!!!ΚΑΝΕ ΕΚΕΙ ΧΑΜΟ ΚΑΙ ΤΗς ΕΝΕΣΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!!!!!

ΕΜ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝΕ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΝΥΦΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!ΝΤΑΡΝΤΑΝΟΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΩ!!!!!ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε το ειδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τελεια η νυφουλα μου!!!!!!!!!!!Γυναικαρος!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχχαχχαχαχαχαχαχαχααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Ειδες τι ΓΑΜΠΡΟ θα κανεις βρε Patoysitsa....:tongue::tongue::tongue:.

Κοριτσια μου σας καληνυχτω,θα τα πουμε αυριο...καλο ξημερωμα να εχουμε ολες μας......

Φιλακια πολλα!!!

Ματσσσ!!! Μουτσσσ!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Πολυ καλα και κλωτσαει πολυ το βραδακι που ξαπλωνω στον καναπε.Δεν πολυμπαινω γιατι ολη μερα κανω δουλειες.Σημερα τελειωσα με τις ντουλαπες.

Κι εμενα το βραδυ κλωτσαει πολυ.Αστα εχουμε πλακωθει ολες με τις δουλειες γιολα μου!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Ειδες τι ΓΑΜΠΡΟ θα κανεις βρε Patoysitsa....:tongue::tongue::tongue:.

Κοριτσια μου σας καληνυχτω,θα τα πουμε αυριο...καλο ξημερωμα να εχουμε ολες μας......

Φιλακια πολλα!!!

Ματσσσ!!! Μουτσσσ!!!

Ριτσακι μου ευχαριστω πολυ!!!!!!!!Καλη σου νυχτα και ονειρα γλυκα!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Καλο ξημερωμα ριτσα μου!!!!!!!ονειρα γλυκα!!!!!

και αυριο παρε το γιατρο σου τηλ.!!!!

μη σε πιανει αρνηση!!!!!θετικες σκεψεις!!!!!

και αν δεν εισαι δεν πειραζει!!!!καλυτερα να ξερεις παρα να εισαι στην αγνοια.........ξερεις ποσες κοπελες ηταν εγκυες και δεν εκαναν τεστ και απο κουραση χασανε τα μωρα τους....????πολλες τετοιες περιπτωσεις!!!!οποτε καλυτερα να ξερεις τι σου γινεται παρα να εχουμε κατι τετοιο και μετα να λεμε ............τι βλακεια εκανα............!!!!με ολη μου την αγαπη στα γραφωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Φυγατε όλες; μεχρι να διαβασω τα νεα σας, περασε αρκετη ωρα!

Μπραβο στην μπεμπα της Μαυ!!!! Καθε μερα και καλυτερα!

Όσες είδατε σημερα τα μωρακια σας, φανταζομαι την χαρα σας!!! Αντε λιγες μερες εμειναν!!! Με το καλό!

Εγω τωρα σταματησα τις δουλειες και παλι μου εμειναν καποια πραγματα για αυριο...Ειχαμε και απροοπτο τρεξιμο σε παιδιατρο γιατι πονουσε η κοιλια της και εκλαιγε και ανησυχησα...Μας συνεστισε να της κανω διατα 3 μερες με ορο και τσαι και φιδε γιατι κυκλοφορει γαστρεντεριτιδα...και αντε να της δωσω να καταλαβει οτι δεν πρεπει να φαει τιποτα...Θα δω πώς θα ξημερώσουμε αυριο και θα δω αν θα της κανω διαιτα τελικα...

Εμεις ειμαστε 17,5 κιλα και 104,5εκ !!!!!:P:p:p:p:p:p:p

Και το χερι μου το δεξι με πεθαινει στο σημειο του καρπου....ουτε ενα κατσαρολακι δεν μπορω να σηκωσω διχως ενοχληση....με επιδεσμο και μυοχαλαρωτικα χαπια....

Καλησπερα Ηλιοβασιλεμα μου!!!!!!!!!!καλα εισαι????

ωχ.....με τη ρεγουλαααα!!!!!οχι πολλα πολλα!!!!!!!!μην ξεπατωνεσαι!!!!

περαστικουλια και στην Αγγελικουλα μας!!!!

κυκλοφορουνε ιωσεις!!!!

οσο μπορεις καντης διαιτα............καλο θα της κανεις!

αντε μια χαραααααααα!!!!ψηλωνει και μεγαλωνει το κοριτσι!!!!!!!!!!!!!!τελειααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Καλημερα κοριτσια μουυυυυ!

Τι μου κανετε?Εμεις ξημερωσαμε καλα,δοξα Τον Παναγαθο!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,να χαιρεστε το κοριτσακι σας!Να ειναι ευλογημενο και καλοτυχο σε ολη του τη ζωη!

ΜΑΥ ΜΟΥ,να χαιρεστε το κοριτσακι σας!Συντομα να βρεθει στη αγκαλια σας και να φωτιστει με το υπεροχο αυτο ονοματακι που διαλεξατε γι αυτην!Η δυναμη που πηγαζει απο αυτο το πλασματακι να ειναι εναυσμα για την πορεια της ζωης σας!

Χρονια πολλα και σε οσες εχετε εορταζοντες!

Παω να διαβασω νεακια σας!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

ΝΑΣΙΑ ΜΟΥ,τα ευσημα στην γιατρο που συνατησες χθες!Τοσο κατατοπιστικη,μπραβο της!Το κυριοτερο ειναι που μεινατε ικανοποιημενοι και σας λυθηκαν ολες σας οι αποριες!

Μακαρι να γεννησεις στο Παπαγεωργιου,διοτι περαν της γιατρου,ειναι πολυ καλο νοσοκομειο,σε προσεχουν πολυ και προωθουν στο μεγιστο τον θηλασμο!

Οσο για τις δουλειες και την συνεχη κινηση,οπως ειπε η γιατρος,πραττεις καλα!Σας το ειπα,εγω οταν πηγα στον γιατρο,ηδη ο τραχηλος ειχε εξαλειφθει!Χαμπαρι δεν ειχα παρει ολες εκεινες τις μερες!Στο δρομο θα γεννουσα και δε θα το καταλαβαινα καλε!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΚΑΙ ΜΠΟΤΣΑΚΙ,ΣΥΜΠΕΘΕΡΕς ΚΟΙΝΩΣ,τιιιιι παιδιαα θα βγαλετε καλε?Φτου!!Εμ,εαν δεν ταιριαζατε και σε αυτο,δε θα συμπεθεριαζατε!Χαχαχαχαχα!Καλη μαρη ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ,εσυ ετρωγες και γω εσκαγα απο ταο φαγητο σου!

ΚΟΑΛΑΚΙ,αναφερομαι και σε σενα!Μαρηηηη,πως το σηκωνεις τοσο γλυκοοοο?Μπου θυμιζεις μια γνωστη μου,που τρωει τεραστιες ποσοτητες γλυκου και μενα μου ρχεται να τα βγαλω!Χαχαχαχα!Τι κανει η φουρτουνιτσα?

ΕΛΛΗ-ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ,τι κανει ο γαμπρος μου?Κοιτα,μαθε του κανα ποντιακο για να συμβαδισει με την δικια μου,ετσι?Χαχαχαχαχα!Νιωθεις πονο σημερα?

ΣΤΕΦΑΝΙΑΝΑ ΜΟΥ,αντε καμαριιιι μου,2 μερες εμειναν!Αη μαρηηη να γεννησεις!Και γω θα γαστρωθω στο τελος!Με ενα πονο κοπελαρα μου!

ΥΟΛΑ ΜΟΥ,τι κανεις?Εισαι καλυτερα απο θεμα αλλεργιας?

ΜΑΥ ΜΟΥΥΥΥΥ,υπεροχα νεακια απο τη Μιχαελα μας,για μια ακομη φορα!Η Παναγια ειναι κοντα σας κοριτσι μου!Μας συγκινησες παλι ζουζουνα!Σου στελνουμε την αγαπη μας κοπελαρα μουυυυυ(στην Μιχαελα αναφερομαιι κουριαααα μην παιρνεις θαρρος)!!!!

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ,τι εγινε με την εξαγωγη!Δεν ειμαι ειδημων σε τετοια θεματα,δεν εχω κανει ουτε ενα σφραγισμα,ουτε ποτε χρειαστηκα οδοντιατρο!Μονο μια φορα για καθαρισμο πετρας!Εχω πολυ καλο σμαλτο και μου διατηρει τα δοντια πολυ καλα,παρολο που τρωω γλυκα!Αλλα και παλι στο ακουσμα του τρεμωωωω!

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΙΑΒΡΙΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...