Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσω διέγερση με meriofert 900 , 300 μονάδες τη μέρα.

Ερώτηση 1: Μετά τη ανασύσταση του φαρμάκου φυλάσσεται ψυγείο ή όχι;  Και για πόσες μέρες; 

Ερώτηση 2: Με τη βελόνα που αναρροφείται το φάρμακο με την ίδια βελόνα γίνεται η έγχυση υποδόρια στην κοιλιά;

Διότι το κουτί έχει μέσα συρριγες 1ml με το βελονάκι, το οποίο είναι κουμπωτό και δεν αλλάζει...

Ευχαριστώ!

Εχω την εντύπωση πως δεν μπαίνει ψυγείο μετά την ανασύσταση. Διάβασε τις οδηγίες και ζήτησε από τον γιατρό σου ή την μαία να σου δωσει λεπτομερείς οδηγίες και να σου δείξει πως κάνεις την ένεση. Νομίζω πως το κουτί μέσα έχει μια προγεμισμενη σύριγγα με το ringer για την ανασύσταση και οι άλλες είναι για να κάνεις την ένεση. Των 150 που έπαιρνα εγώ είχε μια σύριγγα με δύο βελόνες ή μια για την ανασύσταση και η άλλη για να κάνεις την ένεση. 
      Αλλά πρέπει να σου δώσουν λεπτομερείς οδηγίες είτε ο γιατρός είτε η μαία 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Για αυτό μου κάνει εντύπωση που έβγαλα τώρα... γιατί δεν βάφομαι πλέον και είμαι σπίτι... Τι να πεις!!!

Πλέον το Γιάννης θα γίνει σπάνιο όνομα... φαντάζομαι ότι είναι ο πεθερός σου ή ο πατέρας σου :-)

Του πεθερου μου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κανόνισε, Ζωή, εσύ την μέρα και εγω θα εχω το ρεπό μου από την διαιτα!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Βρε γυρίστε τήν μου πρώτα και μετά σας φτιάχνω τούρτες!!

Επίσης, πάνω σε αυτό που λέτε με τα παιδάκια που θέλουν να ασχολούμαστε μαζί τους, χθες διάβαζα το εξής σχετικό: κλικ εδώ για το άρθρο. Εντυπωσιακή δεν είναι η διαφορά;

p8P6p2.png

τι ωραία!!! Η κόρη μου νομίζω θα είναι προσκολημένη στον μπαμπά της!:D

Χριστινακι μου τον πρωτο καιρο κ εμενα φαινοταν να εχει προσκοληση με τον μπαμπα, φοβομουν και οτι δε θα με θελει επειδη πηγα για δουλεια οταν σαραντισα και για 5 μηνες αλλα ενταξει, κανενα προβλημα, μανα ειναι μονο μια, δε το λεει τυχαια ο λαος τοσα χρονια!! τωρα πλεον οταν ειμαστε και οι δυο σπιτι προσπαθει να ειμαστε ολοι στον ιδιο χωρο γιατι οταν ειναι με εμενα ψαχνει τον μπαμπα και αντιστροφα... μην ανησυχεις καθολου Χριστινα μου, θα εισαι μοναδικη για το μωρακι σου! οι 9 μηνες που περναει στη μητρα σου δεν ξεχνιουνται ΠΟΤΕ!

to1Np2.png

KCkop2.png

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ τι κανει η δημητρουλα σου....????

Οχι δεν ηρθε ο ανδρουλης μου...δυστυχως....!!!!!!

Καλημερα κοριτσαρα μου!Ειμαστε καλα ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!Λιγο γκρινια πριν τον υπνο,αλλα σε λογικα πλαισια!Απο Δευτερα παλιιιι τα ιδια!Εχουμε εμβολιο βλεπετε,και αντι για πυρετο,ως συμπτωμα,εχει γκρινια και ανορεξια!!!!

Γιατρό πρεπει να παω....αλλά περιμένω να δω πώς θα παει αυτός ο κυκλος μου...μηπως αδιαθετησω φυσιολογικα χωρις ληψη φαρμακων λόγω πολυκυστικων!

Αντε βρε καμαρι μου,μακαρι να ακουσουμε ευχαριστα νεα συντομα!Φυσιολογικα,ποτε περιμενεις να αδιαθετησεις?

:arrow:Μαρακι βορινο τι κανεις?κοιμαται η Δημητρουλα?

:arrow:λετε να πρεπει να την φωναζουμε απο τωρα με το ονομα της για να μαθει?

:arrow:εχει να μου κανει κακα απ την κυριακη

:arrow:(δεν της εχει παρει τιποτα απο τοτε που γεννηθηκε μονο ενα φυλαχτο)λεω στον αντρα μου οτι αν δεν της παρει ρουχα εγω δεν θα ρθω στον αρραβωνα με τη δικαιολογια οτι δεν εχει τιποτα να φορεσει η μικρη

Καλημερα και σενα κοριτσι μου!

Κοιμαται το καμαρι σου?Μολις κοιμηθηκε και η δικια μου,αφου εφαγε ενα μπολ φρουτοκρεμα!

Εγω προσωπικα,μια τη φωναζα με τ'ονομα της,μια μπεμπα!Ας μεγαλωσει λιγο ακομη και να τη φωναζετε για να το συνηθισει!Ασε που οταν βαφτιστει με το καλο,μπορει περισσοτερο να την αποκαλειτε''μπεμπα''παρα με τ'ονομα της!

Οσο για τα κακα,συμφωνω με το ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ!Τσεκαρε την διατροφη σου!Αλλιως μπορει να ειναι παιδι δυσκοίλιο!Μεχρι 7 μερες,δικαιολογειτε!Μετα υποθετακιιιι!Ευχομαι να το αποφυγετε!Να της δινεις λιγο χαμομηλι(παρε την εγκριση και απο τη/τον γιατρο σου)!Στη δικια μου βοηθουσε!

Δεν παιρνει τιποτα η πεθερα?Ωρε μην σωσει και παρει!Ουστ!

Δουλευω σε μια ψυχιατρικη κλινικη τα τελευταια 6 χρονια!Εσυ?

Σοτσαφι μου,παρατηρησε τις τιμες τις επομενες 3 μερες καθως και τη διατροφη σου και ξανακανε μια εξεταση!Ισως να εφαγες κατι την προηγουμενη μερα,ισως να ειχες εντονη κινηση(ναι και αυτο σε καποιες περιπτωσεις ανεβαζει το σακχαρο)!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ,ολα καλα θα πανε!Μεχρι τελους μαζιιι κοριτσι!Θα σε βαλω ταπα στο ''καλαμποκι''!Χιχι!Κανει κρυο πες της,να μην βγει ακομη!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαρηηηη ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥΥΥΥ,λυθηκα στα γελιαααα με τα καμωματα του γιοκα σου!Θα ξυπνησω και την μικρη!Μαρηηηηηηη,παλι καλα που δεν σκονταψες!Χαχαχαχα!Δε πιστευω να σε εβλεπαν απ'εξω???

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ,για το κριθαρακι,και στην κλινικη,ταμπωναραμε το ματι με λιγο χαμομηλι ή νερο χλιαρο/φυσιολογικο ορο!Εαν βγει,τοτε tobrex αλοιφη!

Αααα,και λιγο πιο παραδοσιακα,να στο διαβασουν!Οπως διαβαζουμε ευχη για το ματι!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Μαρηηηη ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥΥΥΥ,λυθηκα στα γελιαααα με τα καμωματα του γιοκα σου!Θα ξυπνησω και την μικρη!Μαρηηηηηηη,παλι καλα που δεν σκονταψες!Χαχαχαχα!Δε πιστευω να σε εβλεπαν απ'εξω???

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ,για το κριθαρακι,και στην κλινικη,ταμπωναραμε το ματι με λιγο χαμομηλι ή νερο χλιαρο/φυσιολογικο ορο!Εαν βγει,τοτε tobrex αλοιφη!

Αααα,και λιγο πιο παραδοσιακα,να στο διαβασουν!Οπως διαβαζουμε ευχη για το ματι!

χαχαχα οχι Μαρακι μου ευτυχως δε φαινομουν εξω, αλλα και να φαινομουν ειμαστε ερημια!! ολα τα σπιτια τα εχουν για εξοχικα τριγυρω~! πως ειναι η μπουμπου σου??? ειστε καλυτερα??

to1Np2.png

KCkop2.png

Βρε γυρίστε τήν μου πρώτα και μετά σας φτιάχνω τούρτες!!

Επίσης, πάνω σε αυτό που λέτε με τα παιδάκια που θέλουν να ασχολούμαστε μαζί τους, χθες διάβαζα το εξής σχετικό: κλικ εδώ για το άρθρο. Εντυπωσιακή δεν είναι η διαφορά;

Ζωη πολυ ενδιαφερον αρθρο!

Η σχεση του γονεα με το παιδι,αναπτυσσεται οταν αυτο ειναι ακομη στην κοιλια της μητερας!Δεν ειναι τυχαια η συμβουλη να μιλας στο εμβρυο,να του τραγουδας,να του λες παραμυθια,να εισαι ηρεμη,να του φέρεσαι καλα!

Οποτεεεε κοριτσιααααα το νου σας.....ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΧΟΡΟΟΟΟΟ!

Στην εγκυμοσυνη μου,ακουγα συνεχεια ποντιακα(αφου εχω πώρωση λεμεεεε)!Το πιστευετε πως οταν η μικρη ακουει καποια συγκεκριμενα ποντιακα που ακουγα περισσοτερο γελαει και κουναει ρυθμικα τα χερακια της?

Τυχαιο?Ας μιλησει η επιστήμη!!!!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

χαχαχα οχι Μαρακι μου ευτυχως δε φαινομουν εξω, αλλα και να φαινομουν ειμαστε ερημια!! ολα τα σπιτια τα εχουν για εξοχικα τριγυρω~! πως ειναι η μπουμπου σου??? ειστε καλυτερα??

Ειμαστε πιο καλα μωρε ματια μου!Ευχαριστω πολυ!

Κοιμηθηκαμε καλα και το βραδυ!

Σημερα ο δικος σου σε θελει στον οπτικο του πεδιο?Μηπως τρομαξε το βραδυ απο καποιο ονειρο και θελει να νιωσει ασφαλεια?

Αχ μωρε,τι τραβαν και αυτα?Ψυχουλες μου,αθωα πλασματακια!

Ηρθε τις προαλλες μια κοπελα/οικογενειακη φιλη και μου ειπε το εξης,οπου και γελασα πολυ,''τα παιδια ειναι κακοι ανθρωποι,εξου και η λεξη παιδι=παιδεύω"!!!

Με την καλη την εννοια παντα!

Σου ηρθε ξανα περιοδος?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαράκι βορινό, δεν ξέρω πότε θα μου κάνει την τιμή να έρθει η επόμενη περίοδος...Σε αυτο τον κυκλο, δεν εχω παρει ακομη χαπια για να την προκαλεσω να ερθει εγω....είπα να δω τί θα κάνει από μόνη της......έχω ακόμη μέρες!!!

Και η δικια μου πεθερά, γιαγια με την κορη μου μοναδικο εγγονι εως τωρα, ελάχιστα ειναι αυτα που της εχει δωρισει εως τωρα...Αν και καλύτερα να ηταν πιο σωστη σε αλλα πραγματα στη συμπεριφορά της, και ας μην εκανε δωρα ποτε της....Ενα παράδειγμα θα σας πω , μονο: σε γενεθλια του παιδιου μου, εχει ερθει μονο στα πρωτα και στα 2α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και ουτε εχει στειλει δωρα (εστω ενα φανελάκι ή ενα κουτί μαρκαδόρους) ουτε εχει ερθει επισκεψη αλλη μερα εκτος της μερας του παρτυ!!!!!!!!

Μαράκι βορινό, δεν ξέρω πότε θα μου κάνει την τιμή να έρθει η επόμενη περίοδος...Σε αυτο τον κυκλο, δεν εχω παρει ακομη χαπια για να την προκαλεσω να ερθει εγω....είπα να δω τί θα κάνει από μόνη της......έχω ακόμη μέρες!!!

Και η δικια μου πεθερά, γιαγια με την κορη μου μοναδικο εγγονι εως τωρα, ελάχιστα ειναι αυτα που της εχει δωρισει εως τωρα...Αν και καλύτερα να ηταν πιο σωστη σε αλλα πραγματα στη συμπεριφορά της, και ας μην εκανε δωρα ποτε της....Ενα παράδειγμα θα σας πω , μονο: σε γενεθλια του παιδιου μου, εχει ερθει μονο στα πρωτα και στα 2α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και ουτε εχει στειλει δωρα (εστω ενα φανελάκι ή ενα κουτί μαρκαδόρους) ουτε εχει ερθει επισκεψη αλλη μερα εκτος της μερας του παρτυ!!!!!!!!

Αχ αυτες οι πεθερες!Ετσι θα γινουμε και μεις αραγε!Φτου φτου,μακρυα απο μας!

Αληθεια κοριτσια,το πρωτο διαστημα με το παιδι,σκεφτεσαι να κρατησετε μαμα ή πεθερα?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Αχ αυτες οι πεθερες!Ετσι θα γινουμε και μεις αραγε!Φτου φτου,μακρυα απο μας!

Αληθεια κοριτσια,το πρωτο διαστημα με το παιδι,σκεφτεσαι να κρατησετε μαμα ή πεθερα?

εγω δεν ηθελα! ειχα τη μαμα μου κοντα βεβαια αλλα ηθελα να μενω μονη μου με τον μικρο! και να ερχοταν της ελεγα για καμια ωρα την ημερα για κανενα σιδερωμα!! και οχι καθε μερα!

to1Np2.png

KCkop2.png

εγω δεν ηθελα! ειχα τη μαμα μου κοντα βεβαια αλλα ηθελα να μενω μονη μου με τον μικρο! και να ερχοταν της ελεγα για καμια ωρα την ημερα για κανενα σιδερωμα!! και οχι καθε μερα!

Τι καλα!Δυστυχως η δικια μου ενιωθε εμπιστοσυνη στο να με βοηθησει,οποτε κρατησα την πεθερα μου,η οποια με βοηθησε παρα πολυ,αλλα εχει περιεργο χαρακτηρα!Εκει που ειναι καλη και ευχαριστη σου πεταει κατι καρφια(αφελεια:?:,εκει το αποδιδει ο αντρας μου)!Εμενα ομως με ενοχλουν!Ευτυχως ειναι μακρυα!Και οι δικοι μου!Απο τη μια θα μου ηταν ευχαριστο να εχω καποιον κοντα,μια βοηθεια,απο την αλλη ομως λεω ''μακρυα κι αγαπημενοι''!:rolleyes:

Τα λεω βεβαια με επιφυλαξη!

Σοτσαφι μου,οσοα για τα κιλα,ναι ειναι λιγα,αλλα δε φευγουν καλεεε!

Παντα ημουν κατω απο 50, γυρω στα 47-48!Τωρα κολλησα στα 50!Θα φυγουν μωρε τ'ατιμα!Στο χερι μας/μου ειναι!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλησπερα κοπελουδες μου τι κανετε;;;

Εμεις καλα ειμαστε απλα δυο μερες ειχα δουλιτσες και ουτε μπορεσα να μπω...

Απ'τα λιγα που διαβασα λετε για πεθερες ε;;;

Αχ να τα πω καπου να ηρεμησω γιατι απο χθες τα νευρα μου....:evil::evil::evil::evil::evil:

Σας ειπα οτι το κρεβατακι θα ερθει τελη του μηνος αντι για αρχες που ηταν. Ημουν με την πεθερα μου και με την αδερφη της και με ρωτανε τι εγινε με το κραβατακι τους λεω οτι θα ερθει τελη του μηνος και τοτε αρχιζουν και οι δυο και δεν επρεπε να το παρεις απο Θεσ/νικη τωρα εχεις μαγαζι να αγοραζεις απο εδω και λεω ναι αλλα ηταν σε παρα πολυ καλη τιμη και να λενε οχι παρε και ακυρωσε το πες οτι γεννας νωριτερα και βιαστηκατε και δεν ψαξατε καλα και για την προικα να παρεις απο Πτολεμαιδα και ας δωσεις παραπανω λεφτα αλλα η πεθερα ακομα δεν εχει ανοιξει το στομα της να πει τι θα παρει που δεν εχει μεινει και τιποτα η εστω αν θα βοηθησει οικονομικα...Μονο να ξερουν λενε.Και καποια στιγμη φευγει η θεια του αντρα μου και γυρναει μετα απο ωρα και λεει πηγα σε δυο μαγαζια να δω για κρεβατακια μωρου το ενα ηταν κλειστο το αλλο ηταν ανοιχτο και ειδα ενα και με αρεσε ειναι πολυκρεβατι και κανει χωρις στρωμα 400,00?.Πατε να το δειτε να παρατε αυτο....

Τα νευρα..... μου ανακατευονται και θα μιλησω και θα γινω κακια αλλα ποσο υπομονη να κανω ακομα;;;

dev338pr___.png

Μαρηηηηη ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΑΑΑ,τι κανεις?

Πες της θειας να το παρει αυτη το κρεβατακι,αφου της αρεσε,να το εχει στο σπιτι της μπιμπελο!

Οσο για την πεθερα,ΥΠΟΜΟΝΗ,μιλα σε μας,στον αντρα σου,στον τοιχο,στο πολυφωτο,οχι ομως σ'αυτην!Μπροστα της παιξτο τρελιτσα!

Και αν εχει θεμα με τα πραγματα του μωρου,να της πειτε(ή καλυτερα απο μεσα σας),ο μπεμπης ηθελε πραγματα πρωτευουσιανικα,δε θελατε να του χαλασετε χατηρι!!!!!:lol::lol:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλησπερα κοπελουδες μου τι κανετε;;;

Εμεις καλα ειμαστε απλα δυο μερες ειχα δουλιτσες και ουτε μπορεσα να μπω...

Απ'τα λιγα που διαβασα λετε για πεθερες ε;;;

Αχ να τα πω καπου να ηρεμησω γιατι απο χθες τα νευρα μου....:evil::evil::evil::evil::evil:

Σας ειπα οτι το κρεβατακι θα ερθει τελη του μηνος αντι για αρχες που ηταν. Ημουν με την πεθερα μου και με την αδερφη της και με ρωτανε τι εγινε με το κραβατακι τους λεω οτι θα ερθει τελη του μηνος και τοτε αρχιζουν και οι δυο και δεν επρεπε να το παρεις απο Θεσ/νικη τωρα εχεις μαγαζι να αγοραζεις απο εδω και λεω ναι αλλα ηταν σε παρα πολυ καλη τιμη και να λενε οχι παρε και ακυρωσε το πες οτι γεννας νωριτερα και βιαστηκατε και δεν ψαξατε καλα και για την προικα να παρεις απο Πτολεμαιδα και ας δωσεις παραπανω λεφτα αλλα η πεθερα ακομα δεν εχει ανοιξει το στομα της να πει τι θα παρει που δεν εχει μεινει και τιποτα η εστω αν θα βοηθησει οικονομικα...Μονο να ξερουν λενε.Και καποια στιγμη φευγει η θεια του αντρα μου και γυρναει μετα απο ωρα και λεει πηγα σε δυο μαγαζια να δω για κρεβατακια μωρου το ενα ηταν κλειστο το αλλο ηταν ανοιχτο και ειδα ενα και με αρεσε ειναι πολυκρεβατι και κανει χωρις στρωμα 400,00?.Πατε να το δειτε να παρατε αυτο....

Τα νευρα..... μου ανακατευονται και θα μιλησω και θα γινω κακια αλλα ποσο υπομονη να κανω ακομα;;;

καλως ηρθες στον κλαμπ Νασια μου χαχαχα! καλε πραγματικα πρεπει να περασεις στο σταδιο της ανοσιας!! λεγε ναι και με τον αντρα σου θα κανετε ο,τι θελετε!!! εγω εχω βαλει ωτασπιδες! στην τελευταια μας συναντηση μας ανακοινωσε ποιους θα γηροκομισω απο τις οικογενειες γιατι ειμαι η μικροτερη απο ολους και με μεγαλη διαφορα οποτε θεωρει πως ειμαι η νοσοκομα της υποθεσης και τα ειχε τακτοποιησει ολα στο μυαλο της και εβαλε ανακοινωση! ρεζιλι μας εκανε σε ξενο ανθρωπο μπροστα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...