Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blu24 είπε:

Ναι σε αυτό σίγουρα θα τσεκάρω και τον επόμενο μήνα και ελπίζω όταν έρθει η ώρα για την διέγερση να έχω και τότε καλές ορμονικές …τώρα η πρόλακτινη αν επηρεάζει στην διέγερση δεν ξέρω αλλά πάντα είναι πάνω από 20🫠

Φρόντιζε να πηγαίνεις κανένα δίωρο αφότου ξυπνήσεις για εξετάσεις κι όχι λαχανιασμενη😁

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Γεια σας φίλες!! Τί κάνετε; Καλοκαιράκι μύρισε πάλι..!! Το απόγευμα θα πάμε με φίλους μας προς Χαλκίδα, εχει μας είπαν ένα ωραιο μεζεδοπωλείο και χώρο για τα παιδιά ειδικό, για να δούμε. Κοιμάται τώρα η Βασιλική μου και όταν ξυπνήσει θα φύγουμε. Φάγαμε ταλιατέλες με κόκκινιστό! Πολύ ωραίο!! Και ευτυχώς παρά το ζυμαρικό, το ζάχαρο μία ώρα μετά ήταν 95!! Πάλι καλά!!!!

Σήμερα ζυγύστικα και είμαι ακριβώς στο +10. Τόσα ακριβώς είχα παρει στη Β στην ίδια εβδομάδα και τελικά εφτασα τα 14. Για να δούμε τώρα! Ωστόσο η αλλαγή στο σώμα τώρα είναι πολύ μεγαλύτερη από τότε. Έχω μεγαλύτερη κατακράτηση και είμαι πολύ πιο πρησμένη.. Τέλοσπάντων, όλα αυτά είναι αμελητέα, ετσι τα είπα να πούμε κ κάτι, χαχαχα!

Τί νέα εσείς κορίτσια μου; Πως θα περάσετε το Σκ;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας φίλες!! Τί κάνετε; Καλοκαιράκι μύρισε πάλι..!! Το απόγευμα θα πάμε με φίλους μας προς Χαλκίδα, εχει μας είπαν ένα ωραιο μεζεδοπωλείο και χώρο για τα παιδιά ειδικό, για να δούμε. Κοιμάται τώρα η Βασιλική μου και όταν ξυπνήσει θα φύγουμε. Φάγαμε ταλιατέλες με κόκκινιστό! Πολύ ωραίο!! Και ευτυχώς παρά το ζυμαρικό, το ζάχαρο μία ώρα μετά ήταν 95!! Πάλι καλά!!!!

Σήμερα ζυγύστικα και είμαι ακριβώς στο +10. Τόσα ακριβώς είχα παρει στη Β στην ίδια εβδομάδα και τελικά εφτασα τα 14. Για να δούμε τώρα! Ωστόσο η αλλαγή στο σώμα τώρα είναι πολύ μεγαλύτερη από τότε. Έχω μεγαλύτερη κατακράτηση και είμαι πολύ πιο πρησμένη.. Τέλοσπάντων, όλα αυτά είναι αμελητέα, ετσι τα είπα να πούμε κ κάτι, χαχαχα!

Τί νέα εσείς κορίτσια μου; Πως θα περάσετε το Σκ;

ΜΑΥ ΜΟΥ τι κανεις......?????

Πολυ ωραια ιδεα αυτη με το μεζεδοπωλειο, βοηθαει και ο καιρος....

Εγω παλι χωρις τον ανδρουλη μου δεν εχω και πολλες επιλογες γιατι λειπει και το αμαξι μου αλλα τη βολτουλα της η μαριαννα θα την κανει.......

Τωρα κοιμαται και περιμενω να ξυπνησει να την ταισω, αλλαξω και εξωωωωωωωωωω.......!!!!!!!!!!!

Εγω πηρα 18 κιλαααααα στην εγκυμοσυνη, τα ποδια μου ειχαν γινει σαν του φοιβου και της αθηνας......!!!!!!!! Και πονουσαν και πολυυυυυυ......!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΜΑΥ ΜΟΥ τι κανεις......?????

Πολυ ωραια ιδεα αυτη με το μεζεδοπωλειο, βοηθαει και ο καιρος....

Εγω παλι χωρις τον ανδρουλη μου δεν εχω και πολλες επιλογες γιατι λειπει και το αμαξι μου αλλα τη βολτουλα της η μαριαννα θα την κανει.......

Τωρα κοιμαται και περιμενω να ξυπνησει να την ταισω, αλλαξω και εξωωωωωωωωωω.......!!!!!!!!!!!

Εγω πηρα 18 κιλαααααα στην εγκυμοσυνη, τα ποδια μου ειχαν γινει σαν του φοιβου και της αθηνας......!!!!!!!! Και πονουσαν και πολυυυυυυ......!!!!!!

Γεια σου ΚΟΑΛΑΚΙ!!!!!! Μακάρι να είναι ωραια εκεί που θα πάμε, να κάνουμε και κάτι διαφορετικό!! Εσύ έχεις δίκιο! Πού να πας μόνη σου! Και κυρίως χωρίς αυτοκίνητο... Ευτυχώς να φανταστώ, έχετε πολλά μέρη για περατζάδα με το καρότσι εκεί στα βόρεια ε;;!

Όταν λες τα πόδια σου, εννοεις από αστράγαλο κ κάτω; Εγώ ευτυχως δεν υποφερω καθόλου στα πόδια, ούτε τα χερια- δαχτυλα μου έχουν πρηστεί. Περιεργως εμένα όλη η κατακράτηση έγινε από το στήθος μέχρι τα μπούτια. Εκεί νιώθω οτι είμαι XL, ενώ άμα δεις τα χερια μου ΄η τις γάμπες μου, θα μου πεις, κσλέ πάρε κανα κιλό!! Φοβερή ασυμμετρία λέμεεεεε

78xyp2.png

RUAmp3.png

Γεια σου ΚΟΑΛΑΚΙ!!!!!! Μακάρι να είναι ωραια εκεί που θα πάμε, να κάνουμε και κάτι διαφορετικό!! Εσύ έχεις δίκιο! Πού να πας μόνη σου! Και κυρίως χωρίς αυτοκίνητο... Ευτυχώς να φανταστώ, έχετε πολλά μέρη για περατζάδα με το καρότσι εκεί στα βόρεια ε;;!

Όταν λες τα πόδια σου, εννοεις από αστράγαλο κ κάτω; Εγώ ευτυχως δεν υποφερω καθόλου στα πόδια, ούτε τα χερια- δαχτυλα μου έχουν πρηστεί. Περιεργως εμένα όλη η κατακράτηση έγινε από το στήθος μέχρι τα μπούτια. Εκεί νιώθω οτι είμαι XL, ενώ άμα δεις τα χερια μου ΄η τις γάμπες μου, θα μου πεις, κσλέ πάρε κανα κιλό!! Φοβερή ασυμμετρία λέμεεεεε

Ναι εχει ωραια μερη και μεσα στο χωριο συναντας πλατειες, παρκα, παιδικες χαρες, πεζοδρομους κλπ, αλλη επιλογη με το καροτσι δεν εχω, ενω αν ειχα το αμαξι μου σαφως και ειχα περισσοτερες επιλογες ειδικα κοντα στην πολη μεσα και εξω απο αυτην.....

Ναι απο τον αστραγαλο και κατω εκανα μεγααααλη κατακρατησησε σημειο να πονουν τα ποδια μου με ενα απλο αγγιγμα...αλλα παπουτσια και παντοφλες δεν χρειαστηκε να παρω αλλα...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Koριτσακια μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!τι κανετε καλεεεεεεεεε????

εμεις σηκωθηκαμε στις 11 πηγαμε καναμε πεντικιουρ μανικιουρ να αλλαξει λιγο η διαθεση μας μετα ψωνισαμε στο σουπερ κι ετσι οπως οδηγουσα με 30χλμ.σε ενα στενοκι ερχοταν μια προς τα πανω αντιθετα και πεφτει πανω στον καθρεφτη μου και κανει τον δικο της σμπαραλια!αφου βγηκαν απο τα μπαλκονια οι ανθρωποι.Κατεβαινω κατω χαλαρη γιατι εγω δεν ειχα ουτε γρατζουνια και της λεω-Μαναρακι πως πας ετσι χαλαρωσε!Δεν ειναι εθνικη κι απο την πλευρα σου υπαρχουν παρακαρισμενα αμαξια!!!!!Εγω?Μου λεει αυτη εγω πηγαινα με 30.Της λεω αυτα που ξερεις αστα εσυ πηγαινες σαν μουρλη επειδη ομως δεν θα σου επιτρεψω να με ταραξεις τι θες να κανουμε τωρα?Κι εκεινη την ωρα που εγινε αυτο κατεβαινε ενα ζευγαρι με τα παιδακια του απο το αυτοκινητο κι ερχεται ο αντρας και της λεει-Κοπελια εδω ειναι στενο δεν τρεχουν πανε με 30.Του λεει αυτη μα δεν ετρεχα.Της λεει ημουνα μπροστα μη μου λες δεν ετρεχες!Και σηκωθηκε και εφυγε βολιδα!

Περασαμε λοιπον κι εμεις την ταραχη μας Χρηστινακι με τους ηλιθιους!

Κοριτσισα εμεις που θα γεννησουμε Ρεα μας ειπε η αγορομααμυ οτι εχει τα καλυτερα θηλασμου εκει.Εγω παντως τωρα σωθηκα με τα πριτυ μπρα τα μπουστακια!!!!!!!Η συμπεθερα μου τα προτεινε κι ολα καλα!!!!!!!

Κατα τα αλλα οοοοοοοοοοοολες καλα καρακαηδονες μου????????

1sh1p2.png

Γεια σου Μποτσάκι!!! Μα τι λαχτάρα έπαθες και συ βρε κορίτσι μου!! Μα τί ζώα κυκλοφορούν με δίπλωμα στους δρόμους!! Πάλι καλά που υπήρχαν κ μάρτυρες και δε μας πούλησε τρέλα η δικιά σου!!! Απαπαπα!!

Έγινε κ σεισμός;;! Ωραίαααααααααα !!!!!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηη αμαν πια σημερα......!!!!!!

Να προσεχεις κοριτσακι μου με την-τον καθε απροσεχτο.....!!!!!!!

Ναι και εγω σωθηκα με τα μπουστακια γιατι εκτος των αλλων θελεις και 3-4 για αλλαγη και εγω που δεν ειχα γαλα πηρα 3-4 μπουστακια ενα νουμερο μεγαλυτερο και με βολεψαν αφανταστα.......πλεον τα φοραω στον υπνο μου και μεσα στο σπιτι........!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηη αμαν πια σημερα......!!!!!!

Να προσεχεις κοριτσακι μου με την-τον καθε απροσεχτο.....!!!!!!!

Ναι και εγω σωθηκα με τα μπουστακια γιατι εκτος των αλλων θελεις και 3-4 για αλλαγη και εγω που δεν ειχα γαλα πηρα 3-4 μπουστακια ενα νουμερο μεγαλυτερο και με βολεψαν αφανταστα.......πλεον τα φοραω στον υπνο μου και μεσα στο σπιτι........!!!!!!!!!!!

Ναι εχω παραγγειλει κι εγω τα μεγαλυτερα για πιο μετα και για μεσα στο σπιτι!!!!!!!!!!!!

Προσεχω ρε τι επαθα η γυναικα!!!!!!ενταξει ομως καλα αυτη μονο που με ειδε με την κοιλια την ακουσε!!!!!!!!!χαχαχαχχχαχα!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Μποτσάκι!!! Μα τι λαχτάρα έπαθες και συ βρε κορίτσι μου!! Μα τί ζώα κυκλοφορούν με δίπλωμα στους δρόμους!! Πάλι καλά που υπήρχαν κ μάρτυρες και δε μας πούλησε τρέλα η δικιά σου!!! Απαπαπα!!

Έγινε κ σεισμός;;! Ωραίαααααααααα !!!!!!!!

Αστα Μαυ μουμε την τρελη.Βιαζοτανε αυτη κατι σεκιουριτου ηταν κι οτι ειχε σχολασει.Καλα κι αυτος να μην ηταν ακρη δεν θα εβγαζε γιατι απο την μερια της ειχε εμποδια τα αυτοκινητα και επρεπε να περιμενει!Απλα αν δεν ηταν ο χριστιανος θα τσακωνομουνα και θα ταραζομουνα γιατι ερχοταν και τσαμπουκαλεμενη.Αλλα με ειδε και μ την κοιλια και δεν κουνηθηκε πολυ!

Ο σεισμος κοριτσια ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ 6 ΡΙΧΤΕΡ!!!!!!!!!ΜΕΓΑΛΟΣ.ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΟΥΗ ΚΙ ΕΝΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΟΥΝΑΓΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ 5ΛΕΠΤΟ!!!!!!!!!!!

Απαπαπαπαπαππαπαππαπαπαπαπαπα!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσια σας αφηνω ξυπνησε ο αλλος σεισμος ( η φουρτουνα), θα την ταισω, αλλαξω και θα την βγαλω βολτα.....

Τα λεμε το βραδυ......!!!!!!

Φιλακιααααααααα.......!!!!!!!!!!

Φιλακια κοαλακι μου!Καλο απογευμα και καλη βολτα.Κι εγω ξαπλωνω λιγακι!

1sh1p2.png

κοριτσια τα πηρε τα ρουχα λογω αρραβωνα της κορης της αλλιως δε θα παιρνε τιποτα.διαλεξα ομως πολυ ωραια ρουχαλακια κ ακριβουτσικα χαχα!!!!!!μολις ξυπνησα κ εκανα μια φρουτοσαλατα κ τρωω. α οσο για τα σουτιεν εγω πηρα ενα σουτιεν θηλασμου το οποιο δεν εβαλα!!!!!ενω ειχα παρει δυο απλα σουτιεν χωρις μπανελες κ ενισχυση τα οποια τα φοραω συνεχεια οταν βγαινω εξω γιατι μεσα στο σπιτι δεν μπορω να βαλω σουτιεν

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

μποτσακι κ χριστινακι τι παθατε βρε κοριτσια?αγιο ειχατε!!!!!!α εγω θυμαμαι ημουν στον 8 σταματαω με αλαρμ για 5 λεπτα κ με το που παω στο αμαξι βλεπω τον μπατσο να με γραφει του λεω μηηηηη φευγω τωρα κ λεει τωρα ειναι αργα.καλα του λεω δεν ντρεπεσαι?με την κοιλια στο στομα ειμαι.κ λεει τα παραπονα σου στον κυρο διοικητη.χαχα!!!!!!!!!κ γω τα πηρα τα πριτι μπρα αλλα δε με βολεψαν καθολου εχω μεγαλο στηθος κ με την εγκυμοσυνη κ τωρα με το θηλασμο μεγαλωσε κ αλλο.εμεις το πρωι βγηκαμε με το καροτσι την πρωτη μας βολτουλα!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...