Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Blu24 είπε:

Ωοθυλακικη φάση 21-251 λέει και εγώ έχω 11 

δεν έκανα κάτι διαφορετικό περνώ μόνο βιταμίνες impryl …ούτε άσκηση ούτε δίαιτα τίποτα δεν ξέρω γιατί και έχω ανησυχήσει κ όλας …

Οι προηγούμενες εξετάσεις σου ποτέ τις είχες κάνει? Γενικα αν είχες κανεί σύντομα μάλλον είναι κάποιο λαθος δεν πέφτει τόσο χαμηλά η οιστραδιόλη σε μια νέα γυναίκα από κύκλο σε κύκλο 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπεραααααα!! καλα ειστε?? εμεις καλα, ειχαμε μαστορους το πρωι, μετα στη μαμα μου για φαγητο κ τωρα μαζευτηκαμε και παιζουμε κλπ! θα μπω μετα που θα κοιμηθει ο μικρουλης!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι εχω παραγγειλει κι εγω τα μεγαλυτερα για πιο μετα και για μεσα στο σπιτι!!!!!!!!!!!!

Προσεχω ρε τι επαθα η γυναικα!!!!!!ενταξει ομως καλα αυτη μονο που με ειδε με την κοιλια την ακουσε!!!!!!!!!χαχαχαχχχαχα!!!!!!!!

μποτσακι μεγαλη προσοχη με τα σουτιεν!! να εχουν πολυ καλη στηριξη και να αγκαλιαζουν ολο το στηθος γιατι καθε σημειο που θα ξεβγαινει ειναι αιτιο να συσσωρευεται γαλα και να προκαλειται μαστιτιδα!! ειχα παθει ηττα με τοσα λεφτα που εδωσα στα σουτιεν και σας ειπα ποια με βολεψαν τελικα!!! αντε θα τα πουμε το βραδυ, φιλακιααααα!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Βρε Μποτσάκι και Χριστίνα τί πήγατε να πάθετε με τα αυτοκίνητα!!!!!!!;;;;; Εσύ Μποτσακι ήσουν και μόνη και σε χτύπησε η βλαμμένη έστω και λίγο....΄Αγιο είχατε!!!!!!! Ουφ..........

Ιωάννα βγηκατε περατζάδα με το καρότσι σας!; Πολύ καμάρι και χαρά , φαντάζομαι θα ένιωσες!!!!

Εγω χρησιμοποιησα σουτιέν θηλασμου που τα φορουσα από τον 6-7ο μηνα εγκυμοσυνης μεχρι 7-8μηνων που ηταν η μπεμπα και σταματησα τον θηλασμο!

Και ειχα και σουτιεν (χωρις μπανελες) που τα ειχα για τον υπνο και για μεσα στο σπιτι απο mothercare και τα οποια τα ξαναφορεσα εδω και λιγο καιρο...δεν εχουν παθει τιποτα...

May καλή βόλτα!!! Ωραία ιδέα γιατί σημερα ειναι καλοκαιρινη μέρα!!! Ζεστη !!!

Έλλη να σου στείλω τον καφε μου με ταχυδρομειο;;;; :tongue::tongue::tongue:

Χριστίνα , θα πάω και στην ενδοκρινολόγο....και για μενα και για την μικρή!!!

Βρε Μποτσάκι και Χριστίνα τί πήγατε να πάθετε με τα αυτοκίνητα!!!!!!!;;;;; Εσύ Μποτσακι ήσουν και μόνη και σε χτύπησε η βλαμμένη έστω και λίγο....΄Αγιο είχατε!!!!!!! Ουφ..........

Ιωάννα βγηκατε περατζάδα με το καρότσι σας!; Πολύ καμάρι και χαρά , φαντάζομαι θα ένιωσες!!!!

Εγω χρησιμοποιησα σουτιέν θηλασμου που τα φορουσα από τον 6-7ο μηνα εγκυμοσυνης μεχρι 7-8μηνων που ηταν η μπεμπα και σταματησα τον θηλασμο!

Και ειχα και σουτιεν (χωρις μπανελες) που τα ειχα για τον υπνο και για μεσα στο σπιτι απο mothercare και τα οποια τα ξαναφορεσα εδω και λιγο καιρο...δεν εχουν παθει τιποτα...

May καλή βόλτα!!! Ωραία ιδέα γιατί σημερα ειναι καλοκαιρινη μέρα!!! Ζεστη !!!

Έλλη να σου στείλω τον καφε μου με ταχυδρομειο;;;; :tongue::tongue::tongue:

Χριστίνα , θα πάω και στην ενδοκρινολόγο....και για μενα και για την μικρή!!!

Κουμπαρα μουυυυυυυυ!!!!!!!!!Τι κανετε?Ναι ναι σου λεω με την ηλιθια κι εγω αγιο ειχα κι αυτη αγιο που ημουν εγκυος!χαχχαχαχχααα!!!!!!!

1sh1p2.png

μποτσακι μεγαλη προσοχη με τα σουτιεν!! να εχουν πολυ καλη στηριξη και να αγκαλιαζουν ολο το στηθος γιατι καθε σημειο που θα ξεβγαινει ειναι αιτιο να συσσωρευεται γαλα και να προκαλειται μαστιτιδα!! ειχα παθει ηττα με τοσα λεφτα που εδωσα στα σουτιεν και σας ειπα ποια με βολεψαν τελικα!!! αντε θα τα πουμε το βραδυ, φιλακιααααα!!!

Ναι ναι θα προτιμησω να παρω απο το Ρεα για τον θηλασμο οπως μας ειπες!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εμεις καλά είμαστε!!!!

Η μικρη παει βολτα με την γιαγια της και τον ξαδερφο της...

Ο αντρας μου μολις ξυπνησε και θα καθησουμε να πουμε μια κουβεντα...

μποτσακι κ χριστινακι τι παθατε βρε κοριτσια?αγιο ειχατε!!!!!!α εγω θυμαμαι ημουν στον 8 σταματαω με αλαρμ για 5 λεπτα κ με το που παω στο αμαξι βλεπω τον μπατσο να με γραφει του λεω μηηηηη φευγω τωρα κ λεει τωρα ειναι αργα.καλα του λεω δεν ντρεπεσαι?με την κοιλια στο στομα ειμαι.κ λεει τα παραπονα σου στον κυρο διοικητη.χαχα!!!!!!!!!κ γω τα πηρα τα πριτι μπρα αλλα δε με βολεψαν καθολου εχω μεγαλο στηθος κ με την εγκυμοσυνη κ τωρα με το θηλασμο μεγαλωσε κ αλλο.εμεις το πρωι βγηκαμε με το καροτσι την πρωτη μας βολτουλα!!!!!!!!!

Ιωαννακι μου μεγεια τα ρουχαλακια σας!!!!!!

Εμενα με βολεψαν πολυ.Πηρα το εξτρα και τωρα εχω παραγγηλει και το 2εξτρα!!!!!!!!

Πηγατε βολτουλα ε?Τελεια!!!!!!!

1sh1p2.png

ναι ηλιοβασιλεμα αλλα το καμαρι το χε ο αντρα μου που τσουλουσε το καροτσι!!!!!!!!!πλακα ειχε χαχα!!!!!!!!μποτσακι ειχε καλο καιρο κ ειπαμε να βγουμε μια βολτιτσα

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλησπερα κοριτσια!!!!!!!ολες καλα??????????τωρα διαβασα τα νεακια σας!!!!

εμεις καλα ειμαστε!!!!!!!!!!!!

εδω σπιτι!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Κοριτσαρες μου τι κανετε.....?????? ειστε ολες καλα......?????

Εμεις καλα, πηγαμε βολτα το απογευμα και ξεδωσαμε λιγο.....!!!!!!!

Που ειστε καλε ολες....????? βολτουλα για σαββατοβραδο....?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες μου τι κανετε.....?????? ειστε ολες καλα......?????

Εμεις καλα, πηγαμε βολτα το απογευμα και ξεδωσαμε λιγο.....!!!!!!!

Που ειστε καλε ολες....????? βολτουλα για σαββατοβραδο....?????

Ελα κοαλακι μου!!!!!!!καλησπερααααααααα!!!!!!!!!!!!!ααααααααα!!!μια χαρουλααααα!!!!!!τελειαααααα!!!!!!!!!ξεσκασατε!!!κοιμηθηκε η Μαριαννα μας???????????:D:D:D:D:D:D:D

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Ελα κοαλακι μου!!!!!!!καλησπερααααααααα!!!!!!!!!!!!!ααααααααα!!!μια χαρουλααααα!!!!!!τελειαααααα!!!!!!!!!ξεσκασατε!!!κοιμηθηκε η Μαριαννα μας???????????:D:D:D:D:D:D:D

Ναι ειχε και πολυ ζεστη το απογευμα.....ευκαιρια ηταν.

Κοιμηθηκε το λουλουδι μου......!!!!!!

Εσεις τι κανετε.....???? η μπουμπου σου......?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπερα κουκλιτσες μου!Τι κανετε?

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΥ,ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,τι λαχταρα περασατε καλες μου?Ευτυχως ειστε καλα!Θελει πολυυυυ προσοχη στο δρομο!Δεν προσεχουν ΚΑΘΟΛΟΥ!

Μποτσακι μουυυυ,κρητικια εισαι μαρη?Εκει μενεις?6 ριχτερ????Πωπωωωω!

Και μεις τις τελευταιες μερες στην Κοζανη εχουμε μικροσεισμους,το βραδυ!Αλλα δεν τους καταγραφουν ΠΟΥΘΕΝΑ!Δεν μπορω να καταλαβω το γιατι!

Ιωαννα μου,κανατε την πρωτη σας βολτα οικογενειακως?Ευχομαι να ακολουθησουν πολλες!Σραντησες κοριτσι?Οχι οτι εχει σημασια,και γω πριν σαραντησω,εβγαινα!;);)!Καλοριζικα και καλοφορετα τα ρουχαλακια!

MAY μου,ΚΟΑΛΑΚΙ,ΕΛΛΗ ,ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ,ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ,ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥμου ειστε καλα?

Εχουμε μερες να μιλησουμε με Ριτσα ή ετσι μου φαινεται?

Εμεις το πρωι,μιας και ειχα τον αντρα σπιτι,πηγαμε λαικη/σουπερ μαρκετ!Μετα σπιτι να μουλιασω σπανακι/φασολακια/λαχανικα..περασε η ωρα!Ευτυχως καταφεραμε και κοιμηθηκαμε λιγο!Η μικρη ειναι καλυτερα!Την ειχε ο αντρας μου στο μαρσιπο σημερα...τι γελια εκανε!Αλλο πραγμα!

ΚΟΑΛΑΚΙ μου,διαβασα πως το καμαρι σας δειχνει με τα χερακια του ποδαρακια,κεφαλακι κτλ?Α ρε ζουζουνιιιιι!Λεει καμια λεξουλα?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοριτσια καλησπερα!!!!! τι μου κανετε?? διαβασα στο περιπου τα νεα σας κοριτσια,εχω τετοια κουραση και ειμαι και λιγο πεσμενη ψυχολογικα ανευ λογου!!!! καλε μποτσακι μου γλυκο τι επαθες με τη βλαμενη?? ελεος!! το θρασος της μανταμιτσας μου αρεσε... καλε τωρα ειδα οτι ειχες αναφερει κι εσυ για τα σουτιεν του ρεα, συγγνωμη που σας τα ξαναεγραφα!!! συμπεθερα μου τι κανει η φουρτουνιτσα μας?? εκανε βολτιτσα το κοριτσι?? κι ο γαμπρος σημερα λυσαξε στη γιαγια και τον παππου κ μετα παραλια για βολτα! αμα εχει τον ιδιο καιρο αυριο μετα την εκκλησια θα παμε για μπανιο!! πατουσιτσα μου τι κανετε?? καλα ειστε διαβασα ε??

to1Np2.png

KCkop2.png

Μαρηηηηηηη ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ τι επαθες και εισαι πεσμενη....????

Ολα οκ με τον μαστορα.....??????? εμ τα καημενα θελουν να παιξουν, να τρεξουν, να ξεδωσουν και να μας ΞΕΠΑΤΩΣΟΥΝ, χαχα....!!!!!! Χαλαλι τους ομως.......!!!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ τι κανετε εσεις....????? η δημητρουλα σου...????

Ναι δειχνουμε μυτουλα, μαλλακια, κεφαλακι, ποδαρακια κλπ...απο λεξεις τιποτα το ιδιαιτερο παρα μονο μπαμπα, παππου, γιαγια και γαβ γαβ......!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...