Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, karlajo είπε:

Οι τιμές που είναι κατάλληλες όταν ξεκινάς προετοιμασία για μεβρυομεταφορα ποιες είναι κορίτσια? Θα ξεκινήσω τελικά στον κύκλο του Ιουνίου πάνω περίοδο γύρω στις 7!

Προγεστερόνη κάτω του 1, οιστραδιόλη έως 40-50. TSH κάτω από 2,5. Αυτά θυμάμαι

• Μου αρέσει 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Εγινε πιο ευαισθητο το στομαχι μου πριν καποια χρόνια....Ειδικα απο τις αρχες του 2011 που παιρνω τα χαπια του σακχαρου, εχω θεμα με τα γαστρεντερικα αλλά μου εχει γινει συνηθειο πια....

πωπω Ηλιοβασιλεμα μου, ειναι πολυ κουραστικο αυτο!! να σου πω, τελικα γιατρο δεν πηγες ετσι??

Συμπεθεραααα γελασα με το "κατεδαφιστεο" χαχαχαχαχαχα!!!!! σημερα καθαρισαμε το μπαλκονι και ο μικρος το εκανε καινουργιο σε ενα λεπτο, αντε να χειμωνιασει να μαζευτουμε μεσα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν λες τιποτα!!!! Πολυ κουραστικό και ενοχλητικό και επίπονο.....Τους πρωτους ειδικά μηνες που ξεκινησα τα χαπια, δεν μπορουσα να βγω εξω με άνεση...γιατι συνεχεια ειχα στομαχοπονο και διαρροιες....

Δεν πήγα γιατρο......Ειναι νωρίς ακόμη.... να δω αν θα αδιαθετησω απο μονη μου και αν δεν δω φως, τοτε θα ξαναπαω....

αντε να δουμε Ηλιοβασιλεμα μου... αυτη την Παρασκευη θα κανει χοριακη η φιλη μου που εκανε παλι εξωσωματικη! μακαρι να της πανε ολα καλα Παναγια μου!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Αγορομαμυ η φιλη σου εκανε 3η προσππαθεια; επιτρεπονται τοσο κοντα ολες αυτεςοι προσπαθειες; λόγω φαρμάκων εννοω....

Καλη της επιτυχία!!!! να το πιασει το σπορακι αυτην την φορά!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

αχ ναι θα σε ξετρελανει Ngn μου η μπουμπουκα σου!!! Σημερα συζητουσα με τον αντρα μου οτι δε θυμαμαι καθολου πως ηταν ο μικρος σαν βρεφος και θελω πολυ να ξαναζησω αυτη την περιοδο, χωρις ομως να δουλευω οπως εκανα οταν γεννησα τον Δημητρη γιατι δεν ευχαριστηθηκα τιποτα!!

αγορομαμμυ μου εγώ θυμάμαι την κάθε στιγμή του γιου μου και γι'αυτό ήθελα πάρα πολύ να κάνω κι άλλο παιδί. Ειδικά η βρεφική ηλικία είναι (για μένα) η ωραιότερη ηλικία. Ειδικά η μυρωδιά τους είναι το κάτι άλλο!!!!!!!!!!!

Μετά βρωμοκοπάνεεεεε!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Κορίτσια βγαίνω γιατί θα ξυπνήσει η μικρή όπου να'ναι.

Φιλιά σε όλεςςς!!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Αγορομαμυ η φιλη σου εκανε 3η προσππαθεια; επιτρεπονται τοσο κοντα ολες αυτεςοι προσπαθειες; λόγω φαρμάκων εννοω....

Καλη της επιτυχία!!!! να το πιασει το σπορακι αυτην την φορά!!!!!!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου ευτυχως απο την 1η προσπαθεια επιασε 9 εμβρυα και κατεψυξε οποτε μονο εμφυτευση της εκανε τις αλλες δυο φορες.. εκανε ενα μηνα διαλειμμα και μετα ξαναεκανε. παντως πολυ βλημα ο γιατρος, σχεδον βεβαιο οτι ειναι απατεωνας! τωρα ασχοληθηκε πιο πολυ μαζι της γιατι τον στριμωξε λιγο η φιλη μου.Τις αλλες φορες η χαζη δεν πηγαινε πολυ διαβασμενη και της εκανε βλακειες, που να σου εξηγω! την 1η φορα της εκανε υπερηχο μετα την εμβρυομεταφορα και τα ειδε τα εμβρυα στη μητρα, τη 2η φορα την ειχε ξεπεταξει, και ουτε υπερηχο της εκανε και πιστευει οτι ισως τοτε την κοροϊδεψε.. αμαν αυτοι οι γιατροι!! της ειπα τωρα να μη τα σκεφτεται ο,τι εγινε εγινε!

to1Np2.png

KCkop2.png

αγορομαμμυ μου εγώ θυμάμαι την κάθε στιγμή του γιου μου και γι'αυτό ήθελα πάρα πολύ να κάνω κι άλλο παιδί. Ειδικά η βρεφική ηλικία είναι (για μένα) η ωραιότερη ηλικία. Ειδικά η μυρωδιά τους είναι το κάτι άλλο!!!!!!!!!!!

Μετά βρωμοκοπάνεεεεε!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Κορίτσια βγαίνω γιατί θα ξυπνήσει η μικρή όπου να'ναι.

Φιλιά σε όλεςςς!!!!!!!!

καληνυχτα κοριτσακι μας!!! φιλια στα ζουζουνακια σου!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ηλιοβασιλεμα μου ευτυχως απο την 1η προσπαθεια επιασε 9 εμβρυα και κατεψυξε οποτε μονο εμφυτευση της εκανε τις αλλες δυο φορες.. εκανε ενα μηνα διαλειμμα και μετα ξαναεκανε. παντως πολυ βλημα ο γιατρος, σχεδον βεβαιο οτι ειναι απατεωνας! τωρα ασχοληθηκε πιο πολυ μαζι της γιατι τον στριμωξε λιγο η φιλη μου.Τις αλλες φορες η χαζη δεν πηγαινε πολυ διαβασμενη και της εκανε βλακειες, που να σου εξηγω! την 1η φορα της εκανε υπερηχο μετα την εμβρυομεταφορα και τα ειδε τα εμβρυα στη μητρα, τη 2η φορα την ειχε ξεπεταξει, και ουτε υπερηχο της εκανε και πιστευει οτι ισως τοτε την κοροϊδεψε.. αμαν αυτοι οι γιατροι!! της ειπα τωρα να μη τα σκεφτεται ο,τι εγινε εγινε!

Δεν την ξερω την διαδικασια καθολου....οποτε λογω των 9 εμβρυων, οι επομενες προσπαθειες ειναι απο το σημειο της εμφυτευσης και μετα! και καθε φορα πληρωνει....και καθε φορα στεναχωριεται....

Μακαρι να ειναι η τριτη της φορα, η τυχερή!!!!!

Διαφημίσεις

Οντως κοριτσια και εγω εχω μερικα κενα μνημης παρολο που δεν εχει περασει πολυς καιρος απο τοτε που γεννησα και ηταν η μαριαννα βρεφος...

Καποτε ρωτουσα και μου ελεγαν: αχ δεν θυμαμαι η ε που να θυμαμαι τωρα και κοροιδευα γιατι εμενα εκπληκτη αλλα να που ηρθαν και στο κεφαλι μου, χαχα........!!!!!!!!!

Καληνυχτα NGN ΜΟΥ......!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλως το ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ!Κοιμηθηκατε καλα?Μπραβο κουκλες μου!

Και γω κοριτσια μου,παρολο που περασαν μονον 6 μηνες,λιγα θυμαμαι απο τη βρεφικη ηλικια της!Και νομιζω πως ειναι απολυτα φυσιολογικο!Ηταν μερες αγχους,προσαρμογης,επιλοχειου,κουρασης,οποτε το μυαλο δε συγκρατουσε στιγμες ουσιωδης!Κρατησε ομως κατι πολυυυυυυ σημαντικο,συναισθηματα,κατι που πιστευω οοοολες θυμαστε!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,δεν πειραζει για το ψωμι!Να το κανεις φρυγανια!Χιχι!Αληθεια ισως και να γινετε!:rolleyes:Την επομενη φορα αγαπη!

ΑΟΡΟΜΑΜΜΥ μου,ευχομαι και γω μεσα απο την καρδια μου,να εχει επιτυχια η φιλη σου!Και συ κοπελα μου γλυκια!Να εχουμε ευχαριστα και απο σενα και το ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ!

NGN μου,καλη ξεκουραση κοπελα μου!Να τα ξαναπουμε συντομα!Φιλια στην πατουσιτσα της κορουλας σου!:-)

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Χθες πηγα στο κρεβατι και εμεινα εκει ολο το βραδυ!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p

Αλλά το πρωι ξύπνησα και ανυπομονουσα για πρωινο χωρις βρωμη και λιναροσπορο, χαχαχαχα!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...