Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, little miracle είπε:

περιμενε.. εσυ πας για φυσικο , για διεγερση η για ετ ;

Υποτίθεται θα ξεκίναγα διέγερση, αλλά ακυρώθηκε ο κύκλος λόγω αυτών των τιμών. Θα πάω αύριο να επαναλάβω σε άλλο κέντρο. Είναι φυσιολογικό να είναι τόσο ψηλή η Ε2 αρχές κύκλου;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πεθανε ο αδερφός της μαμάς μου.δε ξέρω γιαιτι γράφω,για να πω πως μάλλον είναι ψεμα.Καντέ μου παρέα μέχρι να φύγω στο χωρίο.πείτε κάτι.

Ουπς....!!!!! Συλληπητηρια καλη μου.....!!!!!! Να ζησετε να τον θυμαστε...

Εσυ πανω απο ολα ηρεμησε και σκεψου το μωρακι σου...

Ο Θεουλης για καποιο λογο θελησε να τον "παρει" κοντα του, ισως εκει να ειναι καλυτερα................

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Και δεν εκανα ουτε μια χοριακη!!!!!!!!!! Δεν μου ζητησε η γιατρος που πρωτοξεκινησα την παρακολουθηση της εγκυμοσυνης...παρολο που οταν πρωτοπηγα μονο σακο ειχαμε δει...τιποτα αλλο. Μαλιστα μου ειχε πει, αφου βγηκε θετικο το τεστ, εισαι εγκυος...Εγω τοτε δεν ηξερα ή βασιστηκα στα λογια της και χοριακη δεν εκανα....

Ουτε εμενα μου ζητησαν χοριακη, εγω εκανα απο μονη μου, ε τι τωρα 3 τεστ εκανα να μην ειχα και μια χοριακουλα στα χερια μου η παλαβο......???????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Πεθανε ο αδερφός της μαμάς μου.δε ξέρω γιαιτι γράφω,για να πω πως μάλλον είναι ψεμα.Καντέ μου παρέα μέχρι να φύγω στο χωρίο.πείτε κάτι.

ωχ Μαρακι ζωη σε εσας, να ειστε καλα να τον θυμοσαστε... ξαφνικο ηταν? ηταν μεγαλος? κριμα Μαρακι μου, ειναι δυσκολο το ξερω... κουραγιο σε ολη την οικογενεια...

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Ουτε εμενα μου ζητησαν χοριακη, εγω εκανα απο μονη μου, ε τι τωρα 3 τεστ εκανα να μην ειχα και μια χοριακουλα στα χερια μου η παλαβο......???????

Δεν θυμαμαι καλα, αλλα νομιζω δεν ηξερα για την χοριακη...Τοτε δεν πολυεμπαινα στο ιντερνετ για να ενημερωνομαι και ουτε ειχα γνστες ή συγγενεις να ειναι εγκυες και να τα συζηταμε....

Κοριτσια θα σας αφησω γιατι κολλαει το καβουρδηστιρι μου απιστευτα! ειμαι και πολυ νυσταγμενη γιατι εχθες κοιμηθηκα κατα τις 2 που χαζευα στην τηλεοραση κα ξυπνησα στις 7 30!! φιλακια πολλα και καληνυχτα!! Μαρακι μου και παλι ζωη σε εσας!! να 'στε καλα να τον θυμοσαστε! καλο ταξιδι, να προσεχετε.

to1Np2.png

KCkop2.png

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ αυριο εχει στα lidl τα μωρομαντηλα toujours σε προσφορα αν σε ενδιαφερει....εχει 4 πακετα των 80τμχ και μια πλαστικη θηκη αποθηκευσης δωρο 5.97?. Ακριβα μου φαινονται σε σχεση με αυτα που πηρα τις προαλες αλλα σαφως αυριο βγαινουν πιο φθηνα..........δεδομενου οτι η μια συσκευασια βγαινει γυρω στα 2? αν θυμαμαι καλα.......

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Αγορομαμυ καληνυχτα και καλή ξεκούραση!!!

Κοαλακι 4 πακετα μωρομαντηλα σκαρτο 6?; Εμεις τωρα χρησιμοποιουμε μωρομαντηλα με πιο μικρη καταναλωση....οπότε 1 πακετο κανουμε καιρο να το τελειωσουμε...Και παιρνω και τις μικρες συσκευασιες για να τις εχουμε στις τσαντες μας, στο σχολειο ή στις βολτες...

Αγορομαμυ καληνυχτα και καλή ξεκούραση!!!

Κοαλακι 4 πακετα μωρομαντηλα σκαρτο 6?; Εμεις τωρα χρησιμοποιουμε μωρομαντηλα με πιο μικρη καταναλωση....οπότε 1 πακετο κανουμε καιρο να το τελειωσουμε...Και παιρνω και τις μικρες συσκευασιες για να τις εχουμε στις τσαντες μας, στο σχολειο ή στις βολτες...

Γενικα τα touzours ειναι ακριβα, εγω πηρα libero και pumpers με 2μιση ? την τριαδα περιπου.........

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Γενικα τα touzours ειναι ακριβα, εγω πηρα libero και pumpers με 2μιση ? την τριαδα περιπου.........

2,5? ειναι καλα για τριαδα...οταν το ενα πακετο μωρομαντηλα μαρινοπουλου το εχουν 2,20?....

Στις προσφορες αυτες τις καλες, σχεδον παντα τα ραφια μενουν αδεια...Ή τα αγοραζουν αμεσως ή το κανουν επιτηδες και δεν βαζουν στα ραφια προϊοντα για να μην τα βρουμε....

2,5? ειναι καλα για τριαδα...οταν το ενα πακετο μωρομαντηλα μαρινοπουλου το εχουν 2,20?....

Στις προσφορες αυτες τις καλες, σχεδον παντα τα ραφια μενουν αδεια...Ή τα αγοραζουν αμεσως ή το κανουν επιτηδες και δεν βαζουν στα ραφια προϊοντα για να μην τα βρουμε....

Ευτυχως η ελομας εχει με 1? μωρομαντηλα μεγαλο πακετο και μαλιστα οταν ετυχε να ζητησω απο καπου για τα χερια μου εμεινα ικανοποιημενη...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσια θα σας αφησω γιατι κολλαει το καβουρδηστιρι μου απιστευτα! ειμαι και πολυ νυσταγμενη γιατι εχθες κοιμηθηκα κατα τις 2 που χαζευα στην τηλεοραση κα ξυπνησα στις 7 30!! φιλακια πολλα και καληνυχτα!! Μαρακι μου και παλι ζωη σε εσας!! να 'στε καλα να τον θυμοσαστε! καλο ταξιδι, να προσεχετε.

Καλε συμπεθερα ξεχασα να σου πω καληνυχτα......

Καληνυχταααααααααα και καλη ξεκουραση......!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

α! δεν σου είπα Κοαλάκι, η κοκα με στεβια ωραια ηταν ! μου αρεσε!!! μοιαζει με την zero που επινα....

Και ειναι και ελληνικη εταιρεια απο Ορεστιαδα, αν θυμαμαι...3? η 6αδα στον Μαρινοπουλο...πιο φθηνη απο coca cola...

α! δεν σου είπα Κοαλάκι, η κοκα με στεβια ωραια ηταν ! μου αρεσε!!! μοιαζει με την zero που επινα....

Και ειναι και ελληνικη εταιρεια απο Ορεστιαδα, αν θυμαμαι...3? η 6αδα στον Μαρινοπουλο...πιο φθηνη απο coca cola...

Τι διαφορα εχουν στεβια με zero......??????

Η εξαδα κουτακια η μπουκαλακια.....??????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...