Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Neverstop είπε:

Δεν ξέρω να σου απαντήσω δυστυχώς. Αλλά σίγουρα εγώ είχα πάντα σχετικά χαμηλή κάπου 20-25. Μου είχε τύχει όμως και 14 και 19. Ο εξωσωματικος έλεγε απλά παρακολούθηση στη διέγερση. Δεν ήμουν ποτέ καλή ανταποκρίτρια στα φάρμακα οπότε ίσως να έπαιξε το ρόλο της. Αν όμως πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό ίσως δεν χρειάζεται να ανησυχείς.

Η αλήθεια είναι πως συνήθως κυμαίνεται στο 35 πρώτη φορά είναι τόσο χαμηλή και πριν δύο χρόνια σχεδόν στην διέγερση είχαμε πάρει αρκετά ωάρια τώρα δεν ξέρω αν άλλαξε τόσο πολύ πως θα πάει η διέγερση 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

βεβαια δημιουργούνται προβλήματα... οι γονείς πρέπει να έχουν κοινή τακτική...

όχι ο ένας να λέει οχι και ο άλλος να το κάνει!!! Μετά πραγματικά πως να καταλάβει το παιδάκι!!!

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βεβαια δημιουργούνται προβλήματα... οι γονείς πρέπει να έχουν κοινή τακτική...

όχι ο ένας να λέει οχι και ο άλλος να το κάνει!!! Μετά πραγματικά πως να καταλάβει το παιδάκι!!!

ετσι ειναι Χριστινα μου, εμεις τα ειχαμε συμφωνησει με τον αντρα μου απο πριν καν μεινω εγκυος! τωρα οταν μαλωνει τον μικρο αυτος τρεχει για αγκαλια σε εμενα αλλα δε τον κανω για να μη νομιζει οτι τον δικαιολογω!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κορίτσια, στηρίζομαι στη θετική σας ενεργεια γιαυτό γράφω.

Ξύπνησα μούσκεμα, τα νερά τρέχαν ασταματητα, παω στο μαιευτήριο, ο Θεός βοηθός! Ευχηθείτε για το μωράκι μου!

ΜΑΥ ΜΟΥ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!! ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!

ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΑΑΑΑ!!!!!!! ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥΥΥΥΥ!!!!!!!!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!

May Μου ελπίζω τώρα να ηρεμήσατε και να είστε καλά μαμά και μπέμπα!!!!!!!

Αγορομάμυ, αυτό ακριβώς θα κάνετε: να μάθει ο μικρός ότι οι πράξεις του έχουν συνέπεια...Κανει σκανταλια, τοτε και θα τον μαλώσεις λεκτικά, ότι αυτο που εκανε,απαγορευεται και ταυτοχρονα θα τον βαζεις

τιμωρια" πχ μεσα στο παρκο ή στην κουνια...

Η τιμωρία λένε οτι διαρκεί όσο είναι η ηλικία του παιδιου...δηλαδη 2χρν ο σκανταλιαρης, 2 λεπτα η τιμωρια...

Ιωαννα, η μικρή μου όταν της πρωτοεδωσα αυγό, εβγαλε σπιθουρακια και εκανε εμμετο...Ξανα την πειραξε μετα απο μηνες που της ξαναεδωσα...Οποτε δεν το εμαθε να το τρωει και σαν να την αηδιαζει...Ευτυχως τρωει τα φαγητα που εχουν μεσα αυγα διχως προβλημα...

Ζυγίστηκα και με εδειξε μονο 200γρ λιγοτερο...ή αρχισε να κολλαει η απωλεια ή επειδη νιωθω πρησμενη, μπορει να εχω κατακρατησεις....:-(

Η Ελλη με ενημερωσε οτι δεν εχει καρτα για κινητο οποτε θα μπει ξανα οταν θα ανανεωσει το ιντερνετ και ειναι καλα!

Κοριτσια καλημερααααααααα και στις υπολοιπες τσπουπρες!!!!!!!!!!

ερωτηση.....αν γνωριζει καμια.....

τοσα χρονια ημουν στο ΙΚΑ.τωρα που δεν εργαζομαι ομως τα τελευταια 1,5 με 2 χρονια δεν δικαιουμε ταμειο απο το ΙΚΑ.Θα με βαλε ο συζηγος στο ταμειο του.!

περασα απο το ΙΚΑ τωρα,να κανω μια ερωτηση....μηπως χρειαζονται καποια χαρτια να συγκεντρωσω απο εκει!

η να κανω μια αιτηση και να υπογραψω οτι δεν ειμαι πια στο ΙΚΑ....

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ????????

ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΑΠ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ!!!!!!!!!!ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΠΕΙΡΑΙΑ,Η ΚΕΡΑΤΣΙΝΗ ΤΟΥ ΙΚΑ!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ εμενα που ο ανδρας μου με πηρε στο δικο του ταμειο επρεπε να συμπληρωσω μια αιτηση διαγραφης απο το ταμειο οπου ημουν για να παω στο δημοσιου....

Παραπανω δε γνωριζω δυστυχως.....,!!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ ναι πρεπει να μαθουν τα παιδια οτι οι πραξεις εχουν και συνεπειες και επιπλεον ειναι καλο αυτες τις συνεπειες να τις δειχνουμε με παραδειγματα πχ απωλειας......!!!!!!!!

Τι κανει η αγγελικουλα σου....???

Θα κατεβει και αλλο ζυγαρια καλεεεεεεεεεε.......!!!!

Αγαλι αγαλι γινεται η αγουριδα μελι λεει μια παροιμια.....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ εμενα που ο ανδρας μου με πηρε στο δικο του ταμειο επρεπε να συμπληρωσω μια αιτηση διαγραφης απο το ταμειο οπου ημουν για να παω στο δημοσιου....

Παραπανω δε γνωριζω δυστυχως.....,!!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ ναι πρεπει να μαθουν τα παιδια οτι οι πραξεις εχουν και συνεπειες και επιπλεον ειναι καλο αυτες τις συνεπειες να τις δειχνουμε με παραδειγματα πχ απωλειας......!!!!!!!!

Τι κανει η αγγελικουλα σου....???

Θα κατεβει και αλλο ζυγαρια καλεεεεεεεεεε.......!!!!

Αγαλι αγαλι γινεται η αγουριδα μελι λεει μια παροιμια.....!!!!!!!!

Κοαλακι μου,καλημερα!!!!!!!!καλα εισαι?????η Μαριαννα μας καλα ειναι????

Μιλησα με την αδερφη μου τωρα..μου λεει θελει βεβαιωση του ΙΚΑ αιτηση οπως το ειπες να την συμπληρωσω και να την δωσω στον χρηστο να μου βγαλει το βιβλιαριο!!!!

πρπει τωρα να ρωτησω.....που να παω....σε ποια περιοχη....:confused::confused::confused::confused::confused:

θα πηγαινα αυτη τη στιγμη τωρα!!!!!

αλλα με πιασε η μεση!!!!!!!!!!!!!!!χθες απο της δουλειες που εκανα!!!!!!!!!

d.gif

Καλημερα κοπελουδες μου τι κανετε;;;Εμεις μανα και γιος ειμαστε μια χαρα.Το σ_κ ηταν μονο για υπνο και εξω.Το Σαββατο ξαπλωσαμε μετα το φαγητο κατα τις 4:30 και σηκωθηκαμε κατα τις 8 παρα (Τα μοσχαρια ποσες ωρες κοιμομασταν) μετα βγηκαμε για τσιπουρακι με παρεα (εχω με χυμο την εβγαλα) και την Κυριακη πηγαμε για καφε το πρωι γυρισαμε κατα τις 4 οποτε φαγαμε και ξανακοιμηθηκαμε κανα 2ωρο....Αλλα ξακουραστηκα αρκετα....

MAY μου κοπελα μου ολες προσευχομαστε για σενα και το μωρακι σου και ολα θα πανε καλα.....

Ηλιοβασιλεμα μου τι κανεις;;;;Ωραια τα κουλουρακια θα τα δοκιμασω κι εγω...

Αγοροmummy αμαν βρε μπηκατε σε μπελαδες με τον μαστορα που μπλεξατε...Και μακαρι σημερα να εχεις ευχαριστα νεα απο την φιλη σου...

Ιωαννα μου καλοφορετα τα καινουρια σας ρουχαλακια...Οσο για την πεθερα τι να πω...Τουλαχιστον καλα κανεις και την βαζεις στην θεση της....Να μην ανακατεβεται...

Οι υπολοιπες τσουπρες τι κανουνε;;;

πατουσιτσα , κοαλακι , μποτσακι , χριστινακι ,

Ναι βρε κοριτσια η Ριτσα οντως εχει καιρο να μπει,,Αραγε τι να εχει γινει με τον γιατρο;;;;

dev338pr___.png

Καλημέρα!

Μαράκι, ζωή σε λόγου σας..

ΜΑΥ, χαίρομαι που πήγαν όλα καλά. Τι τρομάρα πρέπει να πήρες...

Πατουσίτσα, όταν έκανα εγώ την ίδια διαδικασία το Μάιο χρειάστηκε βεβαίωση διαγραφής από το προηγούμενο ταμείο μου. Εξαρτάται, όμως, νομίζω από το ταμείο στο οποίο είναι ο σύζυγός σου. Το καλύτερο θα είναι να ρωτήσεις αυτούς για τα δικαιολογητικά.

Αγορομάμυ, δε θα μπορούσατε ίσως να βάλετε αυτές τις ειδικές ασφάλειες και στο ψυγείο; Πάντως σίγουρα χρειάζεται από νωρίς η πειθαρχία, αλλιώς μετά το χάνεις το παιχνίδι..

Ιωάννα, η πεθερά σου πρέπει να είναι αστέρι...

Ηλιοβασίλεμα, μήπως περιμένεις περίοδο κι έχεις κατακράτηση; Εγώ το παθαίνω πολλές φορές και λόγω υγρασίας - πρήζονται χέρια και πόδια.

Καλημερούδια και σε όλες τις υπόλοιπες κοπέλες!

p8P6p2.png

Κοαλακι μου,καλημερα!!!!!!!!καλα εισαι?????η Μαριαννα μας καλα ειναι????

Μιλησα με την αδερφη μου τωρα..μου λεει θελει βεβαιωση του ΙΚΑ αιτηση οπως το ειπες να την συμπληρωσω και να την δωσω στον χρηστο να μου βγαλει το βιβλιαριο!!!!

πρπει τωρα να ρωτησω.....που να παω....σε ποια περιοχη....:confused::confused::confused::confused::confused:

θα πηγαινα αυτη τη στιγμη τωρα!!!!!

αλλα με πιασε η μεση!!!!!!!!!!!!!!!χθες απο της δουλειες που εκανα!!!!!!!!!

Αν εχεις ακομη ασφαλιση απο το ικα τοτε περιμενε να περασει η μεση σου και μετα πανε αλλα αν δεν εχεις ασφαλιση καλυτερα να πας ΑΜΕΣΑ για ευνοητους λογους........

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Πατουσιτσα κοιταξε και στο σαιτ του αοεδ....μηπως οτι χρειαζεσαι, γινεται ηλεκτρονικα!

Κοαλάκι ναι η τιμωρια= συνεπειες των πράξεων μπορεί να ειναι και απωλεια...πχ στην μικρη μου οταν κανει κατι που δεν ειναι σωστο, η τιμωρια της ειναι κατι που της αρεσει και το χανει προσωρινα...Πχ περσυ με τον παιδικο που μου εκανε την δυσκολη η μικρη και δεν ηθελε να παει, της ελεγα οτι αν δεν παει σχολειο, στο σπιτι που θα μεινει, δεν θα δει καθολου παιδικα...και επιανε!

Πιο μικρή παλι, που μου εκανε σκανταλια για να την μαλωσω, της επαιρνα και εκρυβα το νινι της (ενα λουτρινο συγκεκριμενο που το εχει ως ηρεμηστικο)

Καλημερα ΖΩΗΤΣΑ και ΝΑΣΟΥΛΑ....

Τι κανετε......?????

καλημερα zoi μου τι κανεις;;;

Καλημέρα κοπελιές μου! Όλα καλά εδώ, με εξαίρεση τις κουτουλιές που τρώω από την κορούλα μου! Αφού μπορώ να καταλάβω που ακριβώς είναι το κεφάλι της γιατί με πονάει, χιχι! Εδώ είναι που λένε το "μάνα κουράγιο"; :lol:

Εσείς τι κάνετε; Τι ρούχο έκλεψε πάλι η φουρτουνίτσα;

p8P6p2.png

Καλημέρα!

Μαράκι, ζωή σε λόγου σας..

ΜΑΥ, χαίρομαι που πήγαν όλα καλά. Τι τρομάρα πρέπει να πήρες...

Πατουσίτσα, όταν έκανα εγώ την ίδια διαδικασία το Μάιο χρειάστηκε βεβαίωση διαγραφής από το προηγούμενο ταμείο μου. Εξαρτάται, όμως, νομίζω από το ταμείο στο οποίο είναι ο σύζυγός σου. Το καλύτερο θα είναι να ρωτήσεις αυτούς για τα δικαιολογητικά.

Αγορομάμυ, δε θα μπορούσατε ίσως να βάλετε αυτές τις ειδικές ασφάλειες και στο ψυγείο; Πάντως σίγουρα χρειάζεται από νωρίς η πειθαρχία, αλλιώς μετά το χάνεις το παιχνίδι..

Ιωάννα, η πεθερά σου πρέπει να είναι αστέρι...

Ηλιοβασίλεμα, μήπως περιμένεις περίοδο κι έχεις κατακράτηση; Εγώ το παθαίνω πολλές φορές και λόγω υγρασίας - πρήζονται χέρια και πόδια.

Καλημερούδια και σε όλες τις υπόλοιπες κοπέλες!

Ζωη μου,καλημερα!!!!!!καλα εισαι?????????σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!!!πηρα τηλ. την κουμπαρα μου και ευτυχως θ παω στο ΙΚΑ περαματος.παλι καλα!!!!

αυριο θα παω να τελειωνω!!!!!!!!!κατα τις 12 να ειμαι εκει!!!!!

θυμασαι τι δικαιολογιτηκα χρειαζονται?και αν χρειαζονται????

στο ταμειο του αντρα μου θα μπω.του Δημοσιου.

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...