Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλα μαναρακι μου ειμαστε,αγχωμενη ειμαι λιγακι γιατι μεχρι τελευταια στιγμη δεν ξερουμε πως θα ερθουν τα πραγματα αλλα πιστευω οτι ολα θα πανε καλα για ολες μας παρ'ολες τις δυσκολιες μας!!!!!!!!!!!

Πραγματικα καθε μερα προσπαθω να μην το σκεφτομαι τι θα γινει γιατι και μενα με πιανει το αγχος μου και φοβαμαι.Οποτε λεω οτι ειναι να γινει θα γινει και μενω καπως ηρεμη....

Ολα θα πανε καλα για ολες μας κουκλα μου και εχουμε και δυο παραδειγματα (Μαρια,ngn)που παρα τις δυσκολιες που ειχαν ολοι τους ειναι μια χαρα τωρα...

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πραγματικα καθε μερα προσπαθω να μην το σκεφτομαι τι θα γινει γιατι και μενα με πιανει το αγχος μου και φοβαμαι.Οποτε λεω οτι ειναι να γινει θα γινει και μενω καπως ηρεμη....

Ολα θα πανε καλα για ολες μας κουκλα μου και εχουμε και δυο παραδειγματα (Μαρια,ngn)που παρα τις δυσκολιες που ειχαν ολοι τους ειναι μια χαρα τωρα...

Ναι ναι τα κοριτσια ηταν μεγαλες αγωνιστριες τα καταφεραν μεχρι τελος προσπαθησαν πολυ,και κουραστηκαν και απογοητευτηκαν αλλα στο τελος βγηκανε νικητριες οπως θα βγει και η May μας κι ολα θα πανε καλα!!!!!!!!!!!

Και για ολες μας ολα θα πανε καλα!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Ναι ναι τα κοριτσια ηταν μεγαλες αγωνιστριες τα καταφεραν μεχρι τελος προσπαθησαν πολυ,και κουραστηκαν και απογοητευτηκαν αλλα στο τελος βγηκανε νικητριες οπως θα βγει και η May μας κι ολα θα πανε καλα!!!!!!!!!!!

Και για ολες μας ολα θα πανε καλα!!!!!!!!!

Ακριβως οπως τα λες μποτσακι μου...Και μην ξεχνας οτι ειμαστε και γουρλουδες....χαχα

dev338pr___.png

Τι κανετε κοριτσια μου?????

Ειχα ξαπλωσει λιγο γιατι ταραχτηκα με την Μαυ μας!!!!!!!!!!

Ειστε καλα?

Ριτσακι,Νασια μου,Σοτσαφακι μου?

Μποτσακι μου καλα ειμαι......

Ολα καλα θα πανε μαναρακι μου και για την may μας,και για σενα θα πανε ολα καλα,και για τα υπολοιπα κοριτσια μας θα πανε ολα καλα......:P :p.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Νασια μου τι μου κανεις;;

Χαθεικαμε παλι....τι κανει ο Μπεμπης σου;;

Που εισαι εσυ βρε;;;;Οντως χαθηκαμε...Μια χαρα ειναι ο μπεμπης μου...

Εσυ τι κανεις;;;Ακομα με τις δουλειες παλευεις;;;Με τον γιατρο τι εγινε;;;

dev338pr___.png

Που εισαι εσυ βρε;;;;Οντως χαθηκαμε...Μια χαρα ειναι ο μπεμπης μου...

Εσυ τι κανεις;;;Ακομα με τις δουλειες παλευεις;;;Με τον γιατρο τι εγινε;;;

Καλα ειμαι Νασια μου...ακομα δουλειες κανω.....:tongue::tongue:.

Ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι το αγχος...μου ειπε να κανω μια Σαλπιγγογραφια

και θα δουμε τι θα κανουμε μετα....

Τι αλλα νεα μαναρακι μου;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Σημερα ειχα κομμαρες ξανα...ξυπνησα με πονο στις αμυγδαλες και όλη μερα ήμουν κάπως!

Σόρρυ Ελλη που δεν σε πήρα τηλεφ αλλα δεν ειχα δυναμεις...Το μπανάκι που λες ειναι το πράσινο της φισερ; αυτο είχαμε εμείς!!! Παντως οποιο και να βρεις σε αυτο το στυλ, της φισερ με αιωρα για νεογεννητο, βολευουν παρα πολύ!!!

Ριτσα μας ανησυύχησες και εσύ! Χάθηκες μερικές μέρες και σε σκεφτόμασταν. Τον γιατρο σου τον βρήκες; τελικά πώς θα κινηθείτε;

Νασια , 285 ίδια τιμη ο ενας χωρις παταρι και ο αλλος με παταρι και ο τριτος 410?...........ο ενας φαει τον αλλο.....Τελικα καταληξατε; την παραγγείλατε; Λευκη μελαμίνη ή άλλο ξυλο;

Μποτσακι μου τί έπαθες; ταράχτηκες και εσύ λόγω της MAY;

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Σημερα ειχα κομμαρες ξανα...ξυπνησα με πονο στις αμυγδαλες και όλη μερα ήμουν κάπως!

Σόρρυ Ελλη που δεν σε πήρα τηλεφ αλλα δεν ειχα δυναμεις...Το μπανάκι που λες ειναι το πράσινο της φισερ; αυτο είχαμε εμείς!!! Παντως οποιο και να βρεις σε αυτο το στυλ, της φισερ με αιωρα για νεογεννητο, βολευουν παρα πολύ!!!

Ριτσα μας ανησυύχησες και εσύ! Χάθηκες μερικές μέρες και σε σκεφτόμασταν. Τον γιατρο σου τον βρήκες; τελικά πώς θα κινηθείτε;

Νασια , 285 ίδια τιμη ο ενας χωρις παταρι και ο αλλος με παταρι και ο τριτος 410?...........ο ενας φαει τον αλλο.....Τελικα καταληξατε; την παραγγείλατε; Λευκη μελαμίνη ή άλλο ξυλο;

Ηλιοβασιλεμα μου περαστεικα σου...Καλα ειμαι μαναρακι μου...Χαθηκα γιατι ειχα δουλειτσες και εχθες τι κοπανησα και πηγαμε στον αδερφο μου για φαει και μετα για καφε με τους κουμπαρους μας...

Ε!! και αργησαμε το βραδυ γι'αυτο δεν μπηκα.

Τον Γιατρο μου τον Βρηκα και μου ειπε οτι θα κανουμε μια Σαλπιγγογραφια και μετα βλεπουμε...

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Πηγα σε δυο και ρωτησα ο ενας 410 με παταρι και ο αλλος 285 με παταρι και ειναι η ιδια ντουλαπα ακριβως και αυτος με τα 285 ευρω εχει και επιλογη χρωματων ενω ο αλλος δεν ειχε.Ειπα να το συζητησω τωρα το βραδυ και με τον αντρα μου και Τεταρτη να παω να την παραγγειλω γιατι αυριο ειμαστε κλειστα ειναι η απελευθέρωση της Πτολεμαιδας.Μελαμινη ειναι απλα σε χρωμα σαν καρυδια.Για κανονικο ξυλο θελει πολλα λεφτα τα οποια δεν μπορω να διαθεσω τωρα ηλιοβασιλεμα μου

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσια μου. Εγώ δεν είχα κάρτα. Με ειδοποίησε για την MAY το Ηλιοβασίλεμα και μάζεψα ότι ψηλά υπήρχαν στο σπίτι να βάλω ίντερνετ.

MAY μου, γλυκό μου κορίτσι, όλα καλα θα πάνε. Βλέπεις τα μωράκια της παρέας μας είναι δυνατά και κρατιούνται μέχρι τέλους. Προσευχηθηκα για σένα! Σε αγαπάμε πολύ όλες και σε σκεφτόμαστε...

Πραγματικά έπαθα σοκ την ώρα που το διάβασα.. Αφού ήμουν στην κουζίνα και πάλι καλα στεκόμουν δίπλα στην καρέκλα και εκατσα. Οι άλλοι φοβήθηκαν τη έπαθα..

Διαβασα τα νέα σας.. Εγώ όπως τα ξέρετε. Σήμερα πήγα πήρα λάχανο για σαλάτα.. Πίεση δεν ξαναανεβασα ευτυχώς. Και αποφάσισα τελικά, μετά από πολύ διάβασμα να πάω να πάρω καθησματακι για τον μπέμπη μου. Και ψάχνω για ένα μπανακι άλλο της fisher price το rainforest και δεν μπορώ να το βρω πουθενά.. Είναι παλιό μοντέλο (πριν το aquarium, δηλαδή αυτό που λέω να πάρω) και μάλλον δεν κυκλοφορεί πλέον..

Ελλη μου τι μου κανεις;;

Πως εισαι Μαναρακι μου....;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλα ειμαι Νασια μου...ακομα δουλειες κανω.....:tongue::tongue:.

Ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι το αγχος...μου ειπε να κανω μια Σαλπιγγογραφια

και θα δουμε τι θα κανουμε μετα....

Τι αλλα νεα μαναρακι μου;;

αχχ να μπορουσα με καποιο τροπο να σου διωξω το αγχος σου....

Καλα ειμαστε κουκλα μου τα ιδια ετοιμαζουμε το δωματιο του μικρου...:D:D:D

dev338pr___.png

Κοπελιες εγω σας χαιρετω.

Καλο βραδυ να εχετε.Αυριο δεν θα μπω γιατι ειμαστε κλειστα,ειναι η απελευθερωση της Πτολεμαιδας.

Φιλια πολλα σε ολες και τα λεμε Τεταρτη τωρα.

dev338pr___.png

αχχ να μπορουσα με καποιο τροπο να σου διωξω το αγχος σου....

Καλα ειμαστε κουκλα μου τα ιδια ετοιμαζουμε το δωματιο του μικρου...:D:D:D

Μπραβο Νασια μου ...χαιρομαι που ετοιμαζεται το δωματιο του Μικρου σας...:lol: :lol:.

Θα προσπαθεισω να το διωξω Νασια μου...γιατι δεν παει αλλο...

Αλλα αμα κανω και την σαλπιγγογραφια και δω οτι δεν υπαρχει τιποτα ...πιστευω θα ηρεμησω Νασια μου.

Σε λιγακι θα κλεισης το μαγαζι ε;;

Θα μας Καληνυχτισεις η' οχι ακομα Νασια μου;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοπελιες εγω σας χαιρετω.

Καλο βραδυ να εχετε.Αυριο δεν θα μπω γιατι ειμαστε κλειστα,ειναι η απελευθερωση της Πτολεμαιδας.

Φιλια πολλα σε ολες και τα λεμε Τεταρτη τωρα.

Καληνυχτα Νασια μου .....πιστευω να τα πουμε την Τεταρτη...

Φιλακια Νασια μου ...τα λεμε.....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...