Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

κοριτσια τι κανετε?εχει τρελη γκρινια η μικρη δεν ξερω τι να κανω.να ρωτησω κατι?εχει καμια σας θερμομετρο πιπιλα?το αποστεριρωνουμε κανονικα στον αποστειρωτη?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Stefaniana εγώ ρώτησα το γυναικολόγο μου αν έχει κάποιον να μου προτείνει. Και αν ψάξεις στο ίντερνετ, συνήθως υπάρχουν κάποιοι που τους σχολιάζουν πολύ θετικά.. Από κει και πέρα μιλάς μαζί τους και βλέπεις ποιος σου ταιριάζει περισσότερο, υποθέτω..

Έλλη σωστή σε βρίσκω με τα μπιμπερό και τις πάνες! Όσον αφορά το γιατρό, τι να πεις.... Δυστυχώς υπάρχουν παντού οι καισαρικάκες.. Μπράβο που ήσουν υποψιασμένη όμως!

Ηλιοβασίλεμα εννοείται πως δε θα σκάσεις με τους κουνιάδους και λοιπούς συγγενείς! Σε όποιον δεν αρέσουμε, ξυδάκι! Έχει κάτι μεγάλα μπουκάλια στο Lidl με λιγότερο από 1?. Συμφέρει αν έχεις πολλούς συγγενείς! :tongue:

xrydim νομίζω δε μιλήσαμε, όχι. Καλώς σας βρήκα! Αυτό με τα σαν-πλαστικά μπουκάλια για το μητρικό δεν το είχα ξανακούσει, ευχαριστώ για την πληροφορία! Κι αυτό για τις πιπίλες σημαντικό! Μην απολογείσαι για ό,τι έγραψες - ήταν πολύ χρήσιμα! σε ευχαριστώ!

yola περαστικά και σε σένα και στη μικρή σου!

Ρίτσα νομίζω δεν έχουμε ξαναμιλήσει.. Γεια σου! καλές δουλίτσες!

Κοαλάκι καλώς να τον υποδεχθείς τον αντρούλη σου!

Αγορομάμυ πολύ σωστή σε βρίσκω στην αντιμετώπιση των πεθερικών. Δικό σου σπίτι, δικές σου αποφάσεις.

Οχι Ζωη μου δεν εχουμε μιλησει....

Γεια σου και απο μενα ...Ζωη μου....

Ουφ!!ευτηχως τελειωσα και το δωματιο μας....και τωρα μου μενει το σαλονι και το μπανιο....

Ειναι καμια κοπελια μεσα η' μονη μου μιλαω καλεεεε;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρίτσα νοικοκυρευεις ακομη;;;; 28η μερα σημερα και εχω τρελή διαθεση για γλυκα και αλμυρά......εχω και την διαιτα και ζοριζομαι!!!! Να δω, θα αδιαθετησω ή τσαμπα λεω οτι εχω νευρα και ορεξη για να τρωω συνεχως;

Μιλησα με Μαρία πριν λιγο!!!! Είναι καλά !!! Η μπεμπα της εχει κολικους και ξυπναει πολυ ευκολα σε συγκριση με τον Αλεξ....Της ανεφερα για την Μαυ και μου ειπε οτι και αυτη ειχε μερικη διαρροη υγρων αλλα η εμπεδωση της μπεμπας την εσωσε και οτι επισης επινε πανω απο 6λ νερου και για αυτο την αφησαν να παει σπιτι της...καπου την 32η βδομαδα....

Αληθινή ηρωιδα η φιλεναδα μας με αυτα που τραβηξε!!!!

Ιωάννα, δεν νομίζω να αποστειρωνεται η πιπίλα θερμόμετρο! Πιστευω θα χαλάσει ο μηχανισμός της μεσα στον αποστειρωτηρα...Ισως να το περασεις με λιγο οινοπνευμα και να το αφησεις να στεγνωσει....

Sotsafi αντε καλή ξεκούραση και επισημως απο αυριο δεν ξαναπας για δουλεια!!!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρίτσα νοικοκυρευεις ακομη;;;; 28η μερα σημερα και εχω τρελή διαθεση για γλυκα και αλμυρά......εχω και την διαιτα και ζοριζομαι!!!! Να δω, θα αδιαθετησω ή τσαμπα λεω οτι εχω νευρα και ορεξη για να τρωω συνεχως;

Μιλησα με Μαρία πριν λιγο!!!! Είναι καλά !!! Η μπεμπα της εχει κολικους και ξυπναει πολυ ευκολα σε συγκριση με τον Αλεξ....Της ανεφερα για την Μαυ και μου ειπε οτι και αυτη ειχε μερικη διαρροη υγρων αλλα η εμπεδωση της μπεμπας την εσωσε και οτι επισης επινε πανω απο 6λ νερου και για αυτο την αφησαν να παει σπιτι της...καπου την 32η βδομαδα....

Αληθινή ηρωιδα η φιλεναδα μας με αυτα που τραβηξε!!!!

Ιωάννα, δεν νομίζω να αποστειρωνεται η πιπίλα θερμόμετρο! Πιστευω θα χαλάσει ο μηχανισμός της μεσα στον αποστειρωτηρα...Ισως να το περασεις με λιγο οινοπνευμα και να το αφησεις να στεγνωσει....

Sotsafi αντε καλή ξεκούραση και επισημως απο αυριο δεν ξαναπας για δουλεια!!!!

Ναι Ηλιοβασιλεμα μου ακομα δουλειες κανω....και εγω σε 7 μερες θα μου ερθει η περιοδος....Ηλιοβασιλεμα μου......:rolleyes: :rolleyes:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ριτσα εσυ τουλαχιστον περιμενεις την περιοδο σε μια βδομαδα....Εγω ουτε που ξερω ποτε μπορει να αδιαθετησω....Απλα λογω αυτων που νιωθω, εικάζω οτι μπορεί να ερχεται η περιοδος...

τι πάθατε σήμερα και έχει τόσο ερημιά???

Ειδες sotsafi μου τι ησυχα κοριτσακια ειμαστε....ε;;

Αγγελουδια....χαα!!χαα!!

Ενω αλλες φορες γραφουμε ολοκληρα κατεβατα.....Γι'αυτο δεν ειναι τυχαιο οτι ειμαστε τρελοπαρεα.....:tongue::tongue::tongue:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ειδες sotsafi μου τι ησυχα κοριτσακια ειμαστε....ε;;

Αγγελουδια....χαα!!χαα!!

Ενω αλλες φορες γραφουμε ολοκληρα κατεβατα.....Γι'αυτο δεν ειναι τυχαιο οτι ειμαστε τρελοπαρεα.....:tongue::tongue::tongue:.

Χχαχαχαχα Καλά λες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ριτσα εσυ τουλαχιστον περιμενεις την περιοδο σε μια βδομαδα....Εγω ουτε που ξερω ποτε μπορει να αδιαθετησω....Απλα λογω αυτων που νιωθω, εικάζω οτι μπορεί να ερχεται η περιοδος...

Δηλαδη ....δεν ξερεις ποτε σου ερχεται Ηλιοβασιλεμα μου...μονο αν νιωθεις ,καταλαβαινεις οτι θα σου ερθει η περιοδος;;

Εμενα μου ερχεται σταθερα αλλα μου κραταει 10 με 12 μερες,και εχω πολυ αιμα.....:-(:-(.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Οχι δεν ξερω ποτε και αν ερθει μονη της χωρις χαπια....Απο τοτε που σταματησα τα αντισυλληπτικά τον περασμένο Φεβρουαριο, δεν εχει ερθει περιοδος μονη της...περιμενα 63 μερες και αναγκαστικα πηρα πριμολουτ για να αδιαθετησω και ολους τους κυκλους μεχρι τωρα με τα χαπια τους ρυθμίζω!

Γι αυτο προσπαθω με την διαιτα, να δω αν θα επηρεαστει προς το καλυτερο ο κυκλος μου!

Οχι δεν ξερω ποτε και αν ερθει μονη της χωρις χαπια....Απο τοτε που σταματησα τα αντισυλληπτικά τον περασμένο Φεβρουαριο, δεν εχει ερθει περιοδος μονη της...περιμενα 63 μερες και αναγκαστικα πηρα πριμολουτ για να αδιαθετησω και ολους τους κυκλους μεχρι τωρα με τα χαπια τους ρυθμίζω!

Γι αυτο προσπαθω με την διαιτα, να δω αν θα επηρεαστει προς το καλυτερο ο κυκλος μου!

Μακαρι Ηλιοβασιλεμα μου να φτιαξει ο κυκλος σου με την Διαιτα...να ηρεμησεις μωρε....

Εγω ειμαι το αντιθετο...ερχεται κανονικα αλλα ξεχνα να σταματησει..και καμια φορα ερχεται και δυο φορες τον ιδιο μηνα...αστα...

x8yip2.png?0gPNKwlL

Μακαρι Ηλιοβασιλεμα μου να φτιαξει ο κυκλος σου με την Διαιτα...να ηρεμησεις μωρε....

Εγω ειμαι το αντιθετο...ερχεται κανονικα αλλα ξεχνα να σταματησει..και καμια φορα ερχεται και δυο φορες τον ιδιο μηνα...αστα...

Ειπαμε εμεις ειμαστε πολυκυστικα φαινόμενα με διαφορετικες συμπεριφορες!!!!! η μια αδιαθετει 2 φορες και η αλλη καθολου!!!!

χαχαχαχαχαχαχα

Τι να πω;;; Το αφηνω αυτη την φορα να δω....αν δεν ερθει σε καμια δεκαρια μερες ακομη, θα ξαναπαρω πριμολουτ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...