Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Mary85 είπε:

Καλημέρα σας κ καλή εβδομάδα σε όλες!!

Έκανα σαλπιγγοραφία το πρωί. Επιτρέπςται να έχω επαφή σήμερα ή λέτε όχι καλύτερα; Θα ρωτήσω κ τον γιατρό,βέβαια... Αλλά έλεγα μη χάσω τον μήνα...

Καλημέρα, δεν επιτρέπονται οι ελεύθερες επαφές σ όλο αυτόν τον κύκλο

• Μου αρέσει 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημέρα κιολας δεν ειπα!

Και εδώ έβρεχε το πρωί. Μιλάμε για πολύ βροχή ομως!

Τι κάνετε;;

Καλημερα Ελλη μου!!!!!!!!!

Κι εδω πολλη βροχη!!!!!!!!!!!!!!!

Δωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελλη εγω την θηλασα αποκλειστικά τους πρωτους μηνες και δεν της εδωσα ουτε νερο ουτε χαμομηλι γιατί δοξα τον Θεό, δεν ηταν καθολου δυσκοιλια....Θυμαμαι, ελεγα να της δωσω χαμομηλακι γιατι ηταν 3-6μ μεσα στο καλοκαιρι και αναρωτιομουν αν διψαει και η παιδιατρος μου ελεγε οχι, δεν χρειαζεται τιποτα αλλο περα του θηλασμου...Και όσο για τους κολικους , της εκανα κομπρεσουλες με σπιτικο γιατροσοφι με λαδακι και χαμομηλι (αν θυμαμαι καλα) και την ετριβα....Πιπίλα της έδωσα και τις αποστειρωνα τελικά σε κατσαρολακι με νερό και κριμα τον αποστειρωτη που ειχα αγορασει....Τα μπιμπερό και να τα αγορασει καποια απο τωρα, τα βρισκει μπροστα της για μετα το 6μηνο του μωρου αλλά μπορει να την βολευει, να βγαζει το μητρικο γαλα στο μπιμπερο...!

Ελλη εγω την θηλασα αποκλειστικά τους πρωτους μηνες και δεν της εδωσα ουτε νερο ουτε χαμομηλι γιατί δοξα τον Θεό, δεν ηταν καθολου δυσκοιλια....Θυμαμαι, ελεγα να της δωσω χαμομηλακι γιατι ηταν 3-6μ μεσα στο καλοκαιρι και αναρωτιομουν αν διψαει και η παιδιατρος μου ελεγε οχι, δεν χρειαζεται τιποτα αλλο περα του θηλασμου...Και όσο για τους κολικους , της εκανα κομπρεσουλες με σπιτικο γιατροσοφι με λαδακι και χαμομηλι (αν θυμαμαι καλα) και την ετριβα....Πιπίλα της έδωσα και τις αποστειρωνα τελικά σε κατσαρολακι με νερό και κριμα τον αποστειρωτη που ειχα αγορασει....Τα μπιμπερό και να τα αγορασει καποια απο τωρα, τα βρισκει μπροστα της για μετα το 6μηνο του μωρου αλλά μπορει να την βολευει, να βγαζει το μητρικο γαλα στο μπιμπερο...!

Δεν διψάνε τα καμαρια μας. Νεράκι ξεκινάμε με τις στερεες. Είπα οτι θα δωσω μόνο αν έχει πολλους πονους. Για την δυσκοιλιότητα πολλά παιδάκια στο θηλασμό κάνουν κακα τους συνεχεια και καποια μπορεί να κανουν και 5-7 μέρες. Αυτο δεν θεωρειται απαραιτητα δυσκοιλιότητα όμως. Δυσκοιλιότητα είναι οταν το βλεπεις να ζοριζεται και τα κανει σφιχτα. Αν στις 6 μέρες ας πουμε κανει κανονικά και δεν ζοριστει τοτε δεν υπαρχει προβλημα. Για να σου εξηγήσω για τους κολικούς είχα για 4 μηνες πολυ πονο αλλά στο εξαμηνο σταματησαν τελείως. Συνήθως για τους κολικούς κανείς αποχη από γαλα, μοσχαρι και οχι πολλά όσπρια και χόρτα που προκαλουν αερια..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ηλιοβασίλεμαγια τα μπιμπερό ξεχασα να σχολιάσω! Χαμένα δεν θα πάνε όπως ειπες και εσυ. Επίσης την πιπίλα μερικά παιδάκια δεν την πιάνουν καν! Εγώ αν θυμάσαι μόνο το ένα μπουκάλι αγορασα και την μια πιπίλα. Το άλλο μπουκαλι και την άλλη πιπιλα τα πηρα με το βαλιτσάκι με τα δειγματα από τον γιατρό μου και το ένα το πλαστικό μου το έστειλε η mam και το άλλο είναι της dr. Brown από δείγμα που μου εδωσαν σε μαγαζί με βρεφικά..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγώ τον.αποστειρωτη θα τον έχω μονίμως επάνω στον πάγκο της κουζίνας με τα μπουκάλια και τις πιπιλες μεσα. Γι'αυτό εξαλλου πήρα έναν φτηνό από τζαμπο γιατι άλλο 25 ευρώ και άλλο 50 και 60.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Κοαλάκι πήγες στη πόλη για δουλειες; Βρεχει σε σας;

Εδω εβρεχε παρα πολυ ολο το πρωι αλλά τωρα εχει κανα ωρο που σταματησε....

Δεν βρεχει εδω ηλιοβασιλεμα μου......ακομα τουλαχιστον......!!!!!

Αλλα πλεον χαθηκε και ο ηλιος που ειχε λιγο το πρωι.....!!!!!

Ναι πηγα στη πολη για δουλειες και γυρισα.....!!!!!!

Φαγαμε προλιγο μακαρονια με καλαμαρι σε καλτσα φτιαχτο, καροτο-λαχανο σαλατα και ψωμακι........!!!!!!!!

Εσεις κοριτισια τι θα φατε η τι φαγατε......?????

Αντε παω να βαλω τη μαριαννα για υπνο σε λιγο...

Καλο μεσημερακι σε οοοοοολες.........!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Φαγαμε προλιγο μακαρονια με καλαμαρι σε καλτσα φτιαχτο, καροτο-λαχανο σαλατα και ψωμακι........!!!!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηηηη τι φαγητο ειναι αυτο σε καλτσα??????Την ειχες πλυνει μαρηηηηηηηηηηηηη??????????????

1sh1p2.png

Κοκοκοριτσακια καλημερα-καλησπερα!!! καλα μου ειστε?? εμεις καλα, ειχαμε παει βολτα το πρωι και πηρα παπουτσια του μικρου, τωρα τον ταϊσα μοσχαρακι και εφτιαξα και φακες για εμας, στον μικρο εδωσα λιγες να φαει! τωρα θα τον κοιμησω και ερχομαι να διαβασω νεα σας!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ καλα ειμαστε εσυ?καλοφορετα τα παππουτσακια του Δημητρακη!!!!!!!ΕΛΛΗ σου ευχομαι απο καρδιας να σου ρθουν ολα οπως τα θες!!!!!!!εμενα η μικρη κανει καθε 2 μερες κακα αν κ προχτες που κανε ειχε 5 μερες η μουρμουρα μου να κανει!!!!!!!!ενω τα κανει υδαρη ζοριζεται για να τα κανει!!!!ΜΠΟΤΣΑΚΙ πες στο γιατρο οτι δεν ειναι καραμελα η ινσουλινη κ δεν υπαρχει λογος με τοσες χαμηλες τιμες να κανεις!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Εμείς το κάναμε με κοφτό μακαρονακι και καλαμαράκια και ήταν σαν σούπα. Η κοκκινιστες σουπιες και κοφτο μακαρονακι στραγγιστο η πιλάφι. Παντος με κάλτσα δεν το εχω δοκιμασει. Όπως λέει και το Μποτσακι μας την είχες πλύνει πρωτα;;:tongue::rolleyes:

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλτσα ή σάλτσα;;;;;;;;;;;;;;;χαχαχαχαχα

Εμείς φάγαμε ψαράκια μεξινάρια ψητά στο φούρνο με μυρωδικά και πατατες για την μικρη και εγω με μαρουλι. Ο αντρας μου τονο με μαρουλι κ καλαμποκι....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...