Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Εισαι κακιαααααααααααααα..........και εχεις και πολυ φαντασια επισης....!!!!!!

Χχαχχααχχαχαχαχαχχαχχαχαχ.......!!!!!!!!!!!!

Εγω φταιω, επρεπε να σας γραψω ειναι το παραδοσιακο φαγητο των απλυτων, χαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχ........!!!!!!!!!!!!!!

Εγω μεσα στην πεινα μου και καλτσα να μου ελεγες οτι ειναι φαγητο τοπικο , θα το πιστευα!!!!!!!!!! Πώς εχουν οι Κρητικοι τα καλτσουνια!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχα :P:p:p:p:p:p:p

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγορομαμυ , εγω περναω απεξω απο κροκοντιλινο και δεν κοντοστεκομαι καν!!!! Τα πρωτα της παπουτσια τα ειχα παρει απο εκει και βρωμαγε το ποδι της μπεμπας από το δερμα του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χαλια ήταν....

Δεν εχω ξανααγορασει απο εκει....και φταιει και η υπευθυνη που το εχει εδω το υποκαταστημα...δεν μου αρεσει η συμπεριφορα της!

Πάντως για τα geox εχω ακουσει πολυ καλα λογια!!!!

Σημερα εβρεχε πολυ την ωρα που πηγαμε σχολειο...ναι με τις ομπρελες μας και τρεχαμε γιατι ηθελε να παει πρωτη στην ταξη της!!!! Γιατι χθες ετυχε να παμε και να ειναι πρωτη και το ηθελε ξανα....σημερα ημασταν τριτοι και παραπονιοταν για λιγο!!!:tongue::tongue::tongue:

αααα οποτε να ξερω για τα crocodilino!! καλα κι εμας αυτη που εχει το μαγαζι με τα παπουτσια πολυ βλαμενη αλλα δεν εχουμε και αλλη επιλογη και βιαζομουν να τα παρω αλλιως θα περιμενα ποτε θα παω Αθηνα ή Σπαρτη!

ειχε βαλει στοχο να παει πρωτη ε?? χαχαχα, βαλε νωριτερα ξυπνητηρι αυριο να πατε νωρις και πριν απο τη δασκαλα να παρει πιο μεγαλη χαρα!!!:tongue::tongue::tongue: αχου μωρε αθωες ψυχουλες με ποσο απλα πραγματα χαιρονται!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Εισαι κακιαααααααααααααα..........και εχεις και πολυ φαντασια επισης....!!!!!!

Χχαχχααχχαχαχαχαχχαχχαχαχ.......!!!!!!!!!!!!

Εγω φταιω, επρεπε να σας γραψω ειναι το παραδοσιακο φαγητο των απλυτων, χαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχ........!!!!!!!!!!!!!!

συμπεθερααααααααα κι εγω το ιδιο με το Ηλιοβασιλεμα καταλαβα!!! βλεπω πολλες εκπομπες με συνταγες και εχω δει τα παντα, οποτε δεν ηταν και απιθανο!!!!!:tongue::tongue::tongue: καλα ειναι η νυφη μου? ευχαριστιεται τον μπαμπακα της??

to1Np2.png

KCkop2.png

Ιωαννα μου καλησπερα! τι μαρκα ειναι ο υπνοσακος? και ο δικος μας νομιζω 1 γραφει, περυσι που τον βαζαμε περισευε παρα πολυ, φετος θα του ειναι ακριβως ομως! γενικα ειναι χοντροκομενα αυτα!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ very young γραφει πανω δεν νομιζω οτι ειναι γνωστη μαρκα γραφει οτι κατασκευαζεται στην Ελλαδα κ ειναι 100% βαμβακι.

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

συμπεθερααααααααα κι εγω το ιδιο με το Ηλιοβασιλεμα καταλαβα!!! βλεπω πολλες εκπομπες με συνταγες και εχω δει τα παντα, οποτε δεν ηταν και απιθανο!!!!!:tongue::tongue::tongue: καλα ειναι η νυφη μου? ευχαριστιεται τον μπαμπακα της??

Ιδου η φαντασια που οργιαζει, χαχα.....!!!!! Πλακα κανω.....!!!!!!!

Καλα ειναι η νυφη σου, σημερα τα εκανε λιμπα στην πεθερα μου και φυγαμε......!!!!!!!! Ναι ναι τον ευχαριστιεται αρκετα θα ελεγα, σημερα τους αφησα μονους το πρωι που κατεβηκα στη πολη και προλιγο την κοιμησε ο ανδρας μου.....!!!!!!

Εσεις τι κανετε....???????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ very young γραφει πανω δεν νομιζω οτι ειναι γνωστη μαρκα γραφει οτι κατασκευαζεται στην Ελλαδα κ ειναι 100% βαμβακι.

αληθεια υπαρχει 100% βαμβακερο??? γιατι ψαχναμε περυσι και βρισκαμε ολο πολυεστερικους και τελικα βρηκαμε πολυ καλους της ωμεγα αλλα με μαλλι. πολυ καλοι και εκεινοι αλλα θελω κατι σε βαμβακερο!! θα ψαξω τωρα στο google!

to1Np2.png

KCkop2.png

Αγορομαμυ και εγω αναγκαζομαι και πηγαινω σε διπλανη πολη για να της αγορασω παιδικα παπουτσια....γιατι εδω 2-3 μαγαζια που εχουμε ή φερνουν μαρκες φθηνες και καθολου ανθεκτικες ή δεν εχει ποικιλια...

Και θα με καταλαβετε λιαν συντομως τι εννοω...οταν θα περπατανε πιο καλα τα παιδακια σας και θα τρεχουν και θα γρατσουνιζουν πιο εντονα τα παπουτσια κλπ ...ακριβα παπουτσια και με 1 ή 2 φορες να φευγει, να σχιζεται το δερμα και να τα κλαις...Της ειχα παρει μια φορα λουστρινι μπαλαρινες κοκκινες και με την πρωτη φορα που τις φορεσα, ξεφτισε ολο το κοκκινο μπροστινο μερος και εγινε χαλια...αφου λυπομουν να τα δωσω σε γυφτακι...δεν τα ειχε χαρει καθολου η μικρη μου!!!! Και τα ηθελε σαν τρελη να τα φοραει....Και θα τα πηγαινα πισω αλλα ετυχε να τα αγορασω τελη Φεβρουαριου με τις εκπτωσεις και της τα φορεσα τον επομενο Σεπτεμβρη!

Τα παπουτσακια που βολευουν για αυτο το λογο, ειναι αυτα που η σολα τους ανεβαινει στο μπροστινο σημειο και προστατευει το δερμα απο φθορες...

Ελα κοριτσια....εδώ είμαι και εγω...Τωρα πήγε να κοιμηθει η μικρή...από τις 7.20 το πρωι στο ποδι και αντεχε ακομη και μια συνεχομενη παρλα...να ειναι καλα το κοριτσακι μου αλλά ολη την ωρα μπουρου μπουρου!!!!:P:p:p

Αγορομάμυ, ο γιοκας σου καλά; τι παπουτσια του πήρες;

Ιωαννα, η μπεμπουλα σας κοιμαται ; τα βραδια ξυπναει πολλες φορες;

Πατουσιτσα, τι καλό εφαγες;

Ρίτσα....δεν παιρνω χαπια αυτη την φορά...θέλω να δω σε πόσες μέρες και αν θα αδιαθετησω μονη μου....Θέλω να πιστευω οτι η απώλεια κιλών θα βοηθησει...

ναι ξυπναει μια φορα κατα τις 2 η 3 η 4 αναλογως τι ωρα θα χει κοιμηθει κ μετα θα ξυπνησει ακριβως στο 3ωρο.σημερα μου λεγε η γειτονισσα οτι ο δικος της 12 ημερων μωρο κοιμαται 10 κ ξυπναει 5.τι να ππω?εχω ακουσει οτι πρεπει μετα το 2 μηνα αν το παιδι ξυπναει αυτες τις ωρες που ανεφερα πρεπει να μην του δωσεις γαλα αλλα να το ξεγελασεις με κατι κ να το ξανακοιμησεις ισχυει?εσεις τι κανατε για να κοιμηθουν σερι?ηλιοβασιλεμα?αγορομαμα?κοαλακι?τα φωτα σας.την τριτη θα κανουμε το πρωτο εμβολιο κ εχω αγχωθει στο χερακι γινεται η στο πωπο?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Ιδου η φαντασια που οργιαζει, χαχα.....!!!!! Πλακα κανω.....!!!!!!!

Καλα ειναι η νυφη σου, σημερα τα εκανε λιμπα στην πεθερα μου και φυγαμε......!!!!!!!! Ναι ναι τον ευχαριστιεται αρκετα θα ελεγα, σημερα τους αφησα μονους το πρωι που κατεβηκα στη πολη και προλιγο την κοιμησε ο ανδρας μου.....!!!!!!

Εσεις τι κανετε....???????

μπραβο το κοριτσακι μας, ευχομαι συντομα να τον εχετε καθημερινα!! καλα της εκανε της πεθερας, ολες οι πεθερες χρειαζονται μια εγγονη να τις νοικοκυρευει...!!:tongue::tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

αληθεια υπαρχει 100% βαμβακερο??? γιατι ψαχναμε περυσι και βρισκαμε ολο πολυεστερικους και τελικα βρηκαμε πολυ καλους της ωμεγα αλλα με μαλλι. πολυ καλοι και εκεινοι αλλα θελω κατι σε βαμβακερο!! θα ψαξω τωρα στο google!

ξερω γω?ετσι γραφει πανω.βρε κοριτσια υπαρχει κανα κολπο να βλεπω τα νεα μηνυματα χωρις να κανω συνεχεια ανανεωση σελιδας?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Διαφημίσεις

ναι ξυπναει μια φορα κατα τις 2 η 3 η 4 αναλογως τι ωρα θα χει κοιμηθει κ μετα θα ξυπνησει ακριβως στο 3ωρο.σημερα μου λεγε η γειτονισσα οτι ο δικος της 12 ημερων μωρο κοιμαται 10 κ ξυπναει 5.τι να ππω?εχω ακουσει οτι πρεπει μετα το 2 μηνα αν το παιδι ξυπναει αυτες τις ωρες που ανεφερα πρεπει να μην του δωσεις γαλα αλλα να το ξεγελασεις με κατι κ να το ξανακοιμησεις ισχυει?εσεις τι κανατε για να κοιμηθουν σερι?ηλιοβασιλεμα?αγορομαμα?κοαλακι?τα φωτα σας.την τριτη θα κανουμε το πρωτο εμβολιο κ εχω αγχωθει στο χερακι γινεται η στο πωπο?

Ιωαννα μου πινει μητρικο ή σκονη? εγω τον θηλαζα οποτε καθε φορα τον ταϊζα μεχρι να παει 5,5 περιπου μηνων οπου του εδινα ξενο τη νυχτα μια φορα και την υπολοιπη μερα θηλασμο. Οταν μπηκαμε για τα καλα στις στερεες στροφες και κοψαμε τον θηλασμο (7 μηνων) αρχισα να του δινω χαμομηλακι τη νυχτα γιατι ξυπνουσε απο συνηθεια και οχι επειδη πεινουσε. χρειαστηκε να το κανω για καμια εβδομαδα μονο και απο τοτε κοιμαται σερι. αντε να ξυπνησει για καμια πιπιλα μονο. ειναι πολυ μικρο το νινι σου για να μη το ταϊζεις!! συζητησε το με την παιδιατρο! το εμβολιο γινεται στο μπουτακι!

to1Np2.png

KCkop2.png

Στο μπουτακιιιιιιι.......!!!!!! Μην ανησυχεις, ολα καλα θα πανε...!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ιωαννα, το πρωτο εμβολιο αν θυμαμαι, στο μπουτακι γινεται και γενικως ολα τα εμβολια εκει γινονται. Εκτος απο το μαντου που γινεται στο χερι! Και να φανταστεις εμεις τωρα στα 4,5 καναμε πλεον στο μπρατσο τις επαναληπτικες μας δοσεις!

Εμενα το πρωτο καιρο σαν την μπεμπουλα σου ξυπναγε συχνα, γιατι την θηλαζα!!! Και λογω θηλασμου μεχρι 7,5 μηνων, θυμαμαι μου ξυπνουσε και ηθελε βυζι ...αλλα σταδιακα με την βοηθεια της πιπιλας ή του νινι της (που το εχει ακομη...ειναι ενα λουτρινο συγκεκριμενο που το εχει απο νεογεννητο και το εχει σαν χαλαρωτικο) μπορεσα να την ξανακοιμιζω χωρις να της δινω γαλα ειτε βυζι ειτε μπιμπερο!

Μεχρι τα 2 -2,5 εγω τις περισσοτερες φορες , λογω ξυπνηματος του συζυγου στις 4,30 το πρωι για δουλεια, της εδινα γαλα για να αποκοιμιεται ξανα γρηγορα...και να κοιμομαστε και εμεις...γιατι τοτε δουλευα κιολας και εγω! Μετα το πηρα αποφαση, οτι πρεπει να την ξανακοιμιζω διχως να τρωει γαλα οποτε θελει!!!

Αγορομαμυ και εγω αναγκαζομαι και πηγαινω σε διπλανη πολη για να της αγορασω παιδικα παπουτσια....γιατι εδω 2-3 μαγαζια που εχουμε ή φερνουν μαρκες φθηνες και καθολου ανθεκτικες ή δεν εχει ποικιλια...

Και θα με καταλαβετε λιαν συντομως τι εννοω...οταν θα περπατανε πιο καλα τα παιδακια σας και θα τρεχουν και θα γρατσουνιζουν πιο εντονα τα παπουτσια κλπ ...ακριβα παπουτσια και με 1 ή 2 φορες να φευγει, να σχιζεται το δερμα και να τα κλαις...Της ειχα παρει μια φορα λουστρινι μπαλαρινες κοκκινες και με την πρωτη φορα που τις φορεσα, ξεφτισε ολο το κοκκινο μπροστινο μερος και εγινε χαλια...αφου λυπομουν να τα δωσω σε γυφτακι...δεν τα ειχε χαρει καθολου η μικρη μου!!!! Και τα ηθελε σαν τρελη να τα φοραει....Και θα τα πηγαινα πισω αλλα ετυχε να τα αγορασω τελη Φεβρουαριου με τις εκπτωσεις και της τα φορεσα τον επομενο Σεπτεμβρη!

Τα παπουτσακια που βολευουν για αυτο το λογο, ειναι αυτα που η σολα τους ανεβαινει στο μπροστινο σημειο και προστατευει το δερμα απο φθορες...

ασε Ηλιοβασιλεμα κι εγω τωρα του φορεσα 2-3 φορες αυτα που του εφεραν δωρο και ειναι ασπρα και αμα τα δεις ειναι σα να τα φορουσε χρονια ολοκληρα... γκρι εγιναν μπροστα:(

to1Np2.png

KCkop2.png

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ το μωρακι σου ειναι πολυ μικρο για να κοιμηθει απο τωρα σερι, υπαρχουν βεβαια εξαιρεσεις αλλα μαλλον δεν ανηκετε σε αυτες....!!!!!

Τα περισσοτερα μωρα και το δικο μου μεσα σε αυτη την ηλικια εχουν αναγκη απο γαλα καθε 2-3 ωρες τοςο την ημερα οσο και τη νυχτα, μολις μπουν οι στερεες συνηθως κοβονται τα βραδυνα ξυπνηματα για γαλα γιατι πλεον το στομαχακι τους αντεχει περισσοτερες ωρες χωρις γαλα και επιπλεον λογω των στερεων τρεφονται καλυτερα...

Εμενα η δικια μου μεχρι 7 μηνων ξυπνουσε για γαλα ανα 2-3 ωρες, το εκοψε μετα αλλα και παλι δεν ησυχασε τα βραδυα (ειχα μεγααααλο θεμα με τον υπνο) για διαφορους λογους που πουε δεν ανακαλυψα με σιγουρια. Παρολαυτα καταφερε να κοιμηθεο σερι (με 1-2 ξυπνηματα) πριν απο 2-3 μηνες, οποτε καταλαβαινεις.......

Υπομονη....ειναι πολλα αυτα που μπορει να τα ενοχλουν απο αλμα μεχρι και δοντια, συνηθεια, πεινα κλπ.....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...