Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Εγω εχω ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τωρα πεταω μαξιλαρια στο ταβανι για να σκοτωσω 3 που καθονται πανω απο το κεφαλι μου....

Ευτυχως μυρμηγκια δεν εχω............

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μποτσακι μου καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2400 ο μπεμπαρος σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η γιαγια πώς αντέδρασε; πρώτη φορα ήταν μαζι σας;

Η Διαιτα λοιπον συνεχίζεται.....................γαι το καλό και των δυο σας!!!! Εμείς είμαστε εδώ και τα μακαρονια με ΚΑΛΤΣΕΣ που μαγειρευει το Κοαλάκι μας και θα σου μετραμε τις μερίδες!!!!!!!!!!!!!!

Ααααααααααατιμη.....!!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ μια χαρα ειστε......ολα θα πανε καλα....!!!!!!

Ακου τον γιατρο σου για λιιιιιιγο ακομα και μετααααα θα τρως οτι και οσο θελεις.....!!!!!!!! Φαε και τον γιατρο αμα θελεις....χαχαχααχαχαχχχχα......!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

χμμμμμ αν δεν κρυωνετε μη στρωνεις, παιδεμα στο σκουπισμα!!!!!!!!!ενω χωρις χαλι τσακ μπαμ! βεβαια χωρις χαλι εχεις και το σφουγγαρισμα:rolleyes::rolleyes:

Δεν κρυωνουμε ,αρα θα το αφησω πιο αργοτερα να στρωσω.....:P:p.

Ας κανω και το σαλονι να φυγουνε τα πολλα πολλα και αργοτερα στρωνω....:rolleyes::rolleyes:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Δεν κρυωνουμε ,αρα θα το αφησω πιο αργοτερα να στρωσω.....:P:p.

Ας κανω και το σαλονι να φυγουνε τα πολλα πολλα και αργοτερα στρωνω....:rolleyes::rolleyes:.

ναι μωρε καλυτερα, κρατανε και σκονη και σκουπιδακια οσο και αν τα προσεχεις...

to1Np2.png

KCkop2.png

συμπεθερα ειχα για ενα διαστημα περυσι... μετα απο αρκετο καιρο καταφερα να ησυχασω, με συνεχεις ψεκασμους στην μπαλκονοπορτα της κουζινας απο την εξω μερια γιατι απο εκει εμπαιναν..

Ειχα μονο 2-3 απο την πορτα που εμπαιναν, σημερα ομως οταν γυρισαμε απο την πεθερα μου ειχε γεμισει το σαλονι.......ωρε μανα μου μολις τα ειδα ΕΠΑΘΑ ΑΜΟΚ.....!!!!!!!! Ηθελα να αποφυγω τους ψεκασμους και ενω εχει καιρο που πηρα φαρμακο δεν το εβαλα για ευνοητους λογους, εκανα γιατροσοφια με ρηγανη (που την πηρε ο αερας, χαχαχαχχαχαχ), με νερο και λεμονι (που το εγλυφαν) και με ξυδι (που απλα κολυμπουσαν) αλλα τωωωωωωρα δεν εχει αλλα χατηρια.....αυριο ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ.....!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσιαααααααααααααα!!!!!!!!!Ηρθαααααααααα!!!!!!

Όλα καλα.Ο μπεμπης 2400 κι ο γιατρός είναι πολύ ευχαριστημένος αλλά μου είπε κι άλλη δίαιτα.Πρεπει να πεινασω λέει!!!

Για να δούμε λοιπόν.Αρα μένουμε σε αυτά που τρώμε αλλά στις μισές ποσότητες!!!

Δηλαδή καλημέρα!!!!

Τελοσπάντων αφού είναι καλα το μωρό δεν με νοιάζει απλά στεναχωρήθηκα λιγακι γιατί προσπαθω πολύ!!!!Αλλά μαλλον θελει κι άλλο!!!!

Μποτσακι μου....ουυυυ!!!ουυυυ!!...τι μου κανεις;;

Μια χαρα ο Μπεμπουλη σου Μποτσακι μου.....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ειχα μονο 2-3 απο την πορτα που εμπαιναν, σημερα ομως οταν γυρισαμε απο την πεθερα μου ειχε γεμισει το σαλονι.......ωρε μανα μου μολις τα ειδα ΕΠΑΘΑ ΑΜΟΚ.....!!!!!!!! Ηθελα να αποφυγω τους ψεκασμους και ενω εχει καιρο που πηρα φαρμακο δεν το εβαλα για ευνοητους λογους, εκανα γιατροσοφια με ρηγανη (που την πηρε ο αερας, χαχαχαχχαχαχ), με νερο και λεμονι (που το εγλυφαν) και με ξυδι (που απλα κολυμπουσαν) αλλα τωωωωωωρα δεν εχει αλλα χατηρια.....αυριο ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ.....!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχα στειλε αυριο τη Μαριαννα βολτα με τον μπαμπα, και εσυ κανε το φονικο!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσια μου θα σας αφησω, παω για ξαπλες!!!!!! φιλακια πολλα και ελπιζω να εχουμε νεα απο τη May μας μεχρι το πρωι γιατι θα σκασω μιλαμε!! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑΑΑΑΑ!

to1Np2.png

KCkop2.png

αχ κοριτσια ευχαριστω για τις απαντησεις κ τις συμβουλες.θηλαζουμε αλλα μια φορα τη μερα δινω κ συμπληρωμα απο 30 εως 60 πινει συμπληρωμα.αχ το αμντου ξερω εχω κανει πολλες φορες οτσαν δουλευα στο νοσοκομειο ποναει το ατιμο πολυ.μποτσακι μια χαρα ο γιοκας σου αντε κανε υπομονη λιγο εμεινε κ μετα φαε τα παντα.αχ Ριτσα δεν ερχεσαι κ απο δω να κανουμε καμια δουλεια?εγω εχω στρωσει απο μεσα σεπτεμβρη γιατι εδω στην γκατζολια εχει πολυ κρυο.ριτσα δε σε βοηθαει η πεθερα σου με τις δουλειες?

αχ κοριτσια επιτελους κοιμηθηκε η μουρμουρα μου οποτε θα παω κ εγω.αχ καλα μου πε μια μερα ο αδελφος μου οτι η μπεμπα μ εχει κανει προσωπικο της υπηρετη.καλο βραδυ!!!!!!!!!!!!!!1

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

koalaki μου τι μου κανεις;;

Καλα καταντησες δολοφονος μερμυγκιων....αχ!! κακουργα γυναικα...χιι!!χιι!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια ευχαριστω για τις απαντησεις κ τις συμβουλες.θηλαζουμε αλλα μια φορα τη μερα δινω κ συμπληρωμα απο 30 εως 60 πινει συμπληρωμα.αχ το αμντου ξερω εχω κανει πολλες φορες οτσαν δουλευα στο νοσοκομειο ποναει το ατιμο πολυ.μποτσακι μια χαρα ο γιοκας σου αντε κανε υπομονη λιγο εμεινε κ μετα φαε τα παντα.αχ Ριτσα δεν ερχεσαι κ απο δω να κανουμε καμια δουλεια?εγω εχω στρωσει απο μεσα σεπτεμβρη γιατι εδω στην γκατζολια εχει πολυ κρυο.ριτσα δε σε βοηθαει η πεθερα σου με τις δουλειες?

αχ κοριτσια επιτελους κοιμηθηκε η μουρμουρα μου οποτε θα παω κ εγω.αχ καλα μου πε μια μερα ο αδελφος μου οτι η μπεμπα μ εχει κανει προσωπικο της υπηρετη.καλο βραδυ!!!!!!!!!!!!!!1

Ioannaki μου ερχομαιιιιιιιιι για δουλειτσες....

Οχι μαναρακι μου η πεθερα μου δεν με βοηθαει η πεθερα μου...:mad::mad:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Eυχαριστω πολυ κοριτσακια μου!!!!!!Βεβαια την αρπαξα την στεναχωρια μου αλλα θα τα καταφερω!!!!!!!!!

Εσεις τι κανετε φιλεναδιτσες μου?Εχουμε κανενα ναο απο May?

Συμπεθερααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!Που εισαι μαρηηηηηηηη????????????

Αχ εχει να πεσει πεινα και των γονεων!!!!!!

Κουμπαρα χαρηκε η μανουλα μου απλα στεναχωρηθηκε που στεναχωρηθηκα!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ καληνυχτα, ονειρα γλυκα.....!!!!! Μακαρι να εχουμε νεα απο τη ΜΑΥ ΜΑΣ.....!!!!!!!

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ καλα ειμαι, εσυυυυυ.....???? ναι καταντησα γιατι δεν μππρω να καταλαβω απο που ερχονται τοοοοσα πολλα απο μια τοοοοοσο δα μικρη τρυπουλα.........ΤΑ ΝΕΥΡΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥ......!!!!!!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ λεμονι σκετο εννοεις...??????

Καληνυχτααααα....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...