Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

πω πω κορίτσια εγω μόνο την κρεβατοκάμαρα έκανα σήμερα και έκανα 100 ώρες με τους πόνους στη μέση και το γοφό καθε λίγο πρέπει να κάθομαι!! για βραδάκι έφαγα κουνουπίδι αυγό και μια πατάτα βραστή!! αυριο θα κάνω την κουζίνα!! και το σαλόνι!!!

Μαναρακι μου προσεχε μην κουραζεσαι πολυ....σιγα-σιγα....εγω που δεν ειμαι εγκυος και εγινα ενα πτωμα...φαντασου εσυ που εισαι εγκυουλα...

Sotsafi μου η ατιμες οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτε....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ζωη μου νομιζω πως οσο διαβαζω αγχωνομαι περισσοτερο!! Η αγνοια ισως ειναι καλυτερη... Οσο κ να θελω να ερθει γρηγορα δεν το βλεπω.. Δεν εχω ουτε συσπασεις ουτε τπτ! Οσο για το ξυλο που τρως... Πλακα εχει! Μετα θα μας λειπει!!

Ναι βρε.... θα ξεκουραστω....

Τι καλο θα φας;;

μμμμ εφαγα κατι σε γλυκο, αλλα ας μη το αναφερω εχουμε και εγκυουλες εδω!!:tongue::tongue::tongue:

Stefaniana σας το υπογραφω οτι θα σας λειψουν αυτες οι κλωτσιες! ποσο θα ηθελα να ημουν και εγω εγκυος!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

μμμμ εφαγα κατι σε γλυκο, αλλα ας μη το αναφερω εχουμε και εγκυουλες εδω!!:tongue::tongue::tongue:

Stefaniana σας το υπογραφω οτι θα σας λειψουν αυτες οι κλωτσιες! ποσο θα ηθελα να ημουν και εγω εγκυος!!!!!

Θα γινει μαναρακι μου ....και συντομα.....:tongue::tongue:.

Γλυκο .....ε;;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μουυυυυυυυ τζαααααα......!!!!!!!! Τι κανετε....?????

Εμεις καλα, μολις κοιμησα τη μαριαννα...

Σημερα ειχε αερα και δεν πηγαμε βολτα, εφυγε και ο μπαμπας μας το μεσημερι και ειμαστε καπως απο τη μια...........:-( αλλα απο την αλλη

ειμαι πολυυυυυυυυ χαρουμενη γιατι η μαριαννα μου ειπε σημερα ΜΑΜΑ συνηδειτα γιατι της το ελεγα και το επαναλαμβανε.......:lol::lol::lol:

Επιπλεον σημερα ξεκιναει η εκπομπη της νικολουλη που τρελενομαι να βλεπω και ειμαι και για αυτον τον λογο χαρουμενη......

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Σημερα ειχε αερα και δεν πηγαμε βολτα, εφυγε και ο μπαμπας μας το μεσημερι και ειμαστε καπως απο τη μια...........:-( αλλα απο την αλλη

ειμαι πολυυυυυυυυ χαρουμενη γιατι η μαριαννα μου ειπε σημερα ΜΑΜΑ συνηδειτα γιατι της το ελεγα και το επαναλαμβανε.......:lol::lol::lol:

Επιπλεον σημερα ξεκιναει η εκπομπη της νικολουλη που τρελενομαι να βλεπω και ειμαι και για αυτον τον λογο χαρουμενη......

Μπραβοοο! Τι ωραίο που πρέπει να είναι να ακούς να το λέει και να το καταλαβαίνει κιόλας!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

συμπεθεραααααααα τι κανετε? εφυγε ο μπαμπακας σας? κριμα!!! ελπιζω να ερθει συντομα!! η φουρτουνιτσα ειπε μαμα??? ΥΠΕΡΟΧΑ! Εγω εκλαιγα οταν το ειπε και με κοιτουσε σα χανος!!!!:tongue::tongue: τωρα θα στο λεει συνεχεια!!! θα λιωνεις ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ! Νικολουλη ε?? εγω επηρεαζομαι πολυ βρε κοριτσια και στενοχωριεμαι, δε μπορω να τα βλεπω!!

to1Np2.png

KCkop2.png

γεια σας κοριτσια!!!!!!!!τι κανετε?τωρα κοιμηθηκε η μουρμουριτσα μου μας τεντωσε παλι!!!!!!!!!!λοιπον ειναι πολυ κλαψιαρα!!!!!!!!!λετε να φταιει που σε ολη την εγκυμοσυνη μου εκλαιγα?σοτσαφι ωραιο το ψαρακι ασε εδω δεν τρωω καθολου ψαρι γιατι δεν υπαρχει φρεσκο κ μ αρεσουν παρα πολυ τα ψαρια,κλαψ!!!!!!!!!πατουσιτσα σιγα σιγα με τις δουλειες!!!!!!!!!!!!!!!!!κοιτα ποια μιλαει εγω που στον 6 κοντευε πασχα κ εκανα γενικη ολο το σπιτι κρεμασα κ τις καλοκαιρινες κουρτινες κ ειχα ξεστρωσει κιολας.δε θυμαμαι πια κοπελα ειπε για τον πονο απ την καισαρικη παντως εγω οταν βγηκα απ το χειρουργειο ελεγα οτι κ επιτοπου να μου λεγαν να εκανα ξανα καισαρικη θα την εκανα.δεν καταλαβα τιποτα με την επισκληριδιο ε μετα απο κανα δυο μερες πονουσα λιγο αλλα οπως ειπε κ η μανα μου παιδι εκανες δε θα πονεσεις κ λιγο?αγορομαμη το ευχαριστηθηκε ο Δημητρακης?αυτο το αντανεμικο θελω να το παρω κ εγω γιατι ειναι πολυ εκτεθειμενο το μωρο με το καροτσι ασε που μπορει να πιασει κ μια ξαφνικη βροχη ενω ειμαστε στο δρομο.εχω το αποστειρωτη της chicco κ βαζω νερο απεσταγμενο πρεπει να το κανω κ με λευκο ξυδι για τα αλατα?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

ναι ριτσάκι δεν τελειωνουν ποτέ οι άτιμες!!!

stefania, η αλήθεια είναι οτι σε άλλους λειτουργεί καλά το να ξέρουν τα πάντα σε άλλους όχι! εγώ είμαι κάπου στη μέση, θέλω να ξέρω μέχρι το σήμείο που με ηρεμεί, όταν αρχίζω να βλέπω περίεργα σταματάω να διαβάζω!!

αγγορομμαμυ , θα το ξανα ζήσει σύντομα και θα ζηλευουμε εμείς!!!

ηλιοβασίλεμα ,την έβαλες για ύπνο τη μπουμπού??

ελλάκη ,τι βόσκισες απόψε???χιχιχι

εχω μια ερώτηση, έχω μπερδευτει για το θηλασμό, σχετικά με το αν πρεπει να αλλάζεις το στήθος κάθε 10 λεπτο ή να θηλάζεις εναλλάξ???

συμπεθεραααααααα τι κανετε? εφυγε ο μπαμπακας σας? κριμα!!! ελπιζω να ερθει συντομα!! η φουρτουνιτσα ειπε μαμα??? ΥΠΕΡΟΧΑ! Εγω εκλαιγα οταν το ειπε και με κοιτουσε σα χανος!!!!:tongue::tongue: τωρα θα στο λεει συνεχεια!!! θα λιωνεις ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ! Νικολουλη ε?? εγω επηρεαζομαι πολυ βρε κοριτσια και στενοχωριεμαι, δε μπορω να τα βλεπω!!

Ναιιιιιιιιιιιι να λιωνωωωωωωω.........:-D:grin::-D

Τι κανει ο γαμπρος......????? ολα καλα.....??????

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ ναι βαζε και ξυδι καλυτερα, εχει αντιμικροβιακες ιδιοτητες.......:wink:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ελλακι εσυ λες μπε οπως τα προβατακια εγω πρεπει να κανω μμμμμμμμμ γιατι καθε φορα που θηλαζω ο αντρουλης μου με λεει αγελαδιτσα λογω θηλασμου.αγορομαμη κ γω επηρεαζομαι πολυ απ την Νικολουλη.ευχομαι συντομα να χεις ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου!!!!!!!!!!κοαλακι φανταζομαι ποσο θα συγκινηθηκες που σε ειπε μαμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Ηρθα και εγω κοριτσια!!!!!δεν παλευεται αλλο............4 ωρες παιδευομαι με το σπιτι.........πολλα ρουχαααααα!!!!!!!απειρα παπουτσιαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!40ποδαρουσσα το λιγοτεροοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!φτιαχνω φτιαχνω........τον αμαζευτο!!!!!!αυριο τα υπολοιπα....δεν μπορω.....απλωσα και το δευτερο πλυντηριο με ρουχα.....και εχω συνεχεια αυριο........πρεπει να σηκωθω νωρις να αρχισω να φτιαχνωωωωωω...........................Τριτη ερχεται και η κοπελα να μου δτιαξει μπαλκονοπορτες!και την Παρασκευη κατω την αποθηκη!!!!!

αιντε και να τελειωνω!!!!!!!

Κολακι μουυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!ειπε ΜΑΜΑ η φουρτουνιτσα σου?????????????????αχουουουουουουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!τι συγκινιση!!!!!!!!!!!!!!!

Σοτσαφι μου καλα εισαι??και εσυ δουλιτσες ε?????????ασε ασε...και γω το ιδιο....100 ωρες να κανω κατι....σιγα σιγα...δεν μας βιζει κανενας!!!!

αγορομμαμυ μουυυυυυυυ!!!!!!βολτουλες ε???μια χαρουλααα!!!!καλα κανει!!!να ντυνεις το παιδι καλα!!!!

ελλη μου κλησπερα!τι γινεται?????ολες με δουλειες ειμαστε????????αχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!

Στεφανια μου,καλησπερααααααα!!!!!!!!σε ποια βδομαδα εισαι μαρη????????????με μπερδευεις!!!!!!!

Ριτσακι μου,αιντε αυριο τα χαλια!!!!!!!!!!!ΚΥΟΥΡΙΑ!!!!!!!!!!!!

Κουμπαρα μου,μια χαρα σε βρισκωωω!!!!!!!!!αντε βαλε την Αγγελικουλα για νανακια και ελα!!!!!!!!!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΥ ΣΑΙ ΜΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ???????ΧΑΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ????????????????????????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...