Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κουμπαρααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

Θηριο η Αγγελικουλα?Ουτε ενα δακρυ?????????Μπραβο το κοριτσι μας.Παιρνει δυναμη απο την μανουλα του!!!!!!!

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!Μαρηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!

ειπαμε ΜΑΜΑ??????????????Γεια σου ρε φουρτουνακι ολο εκπληξεις εισαι!!!!!!!!!!

Σοτσαφι μουυυυυυυυυυυυ με το μαλακο κι εσυ τις δουλειες!!!!!!!Ρεγουλα!!!!!!

ελλη μουυυυυυυυυυυυ τελικα το πηρες το αδιαβροχο????????

Δεν το πηρα ακομη! θα το παρω από βδομάδα. Είχα πάει στο καταστημα που πηρα και ρτ καροτσι και είχαν τελειωσει οπότε είπα της κοπέλας να μου κρατησει ενα απο την επομενη παραλαβή και θα το παρω από βδομάδα. Να μου δείξει και πως μπαίνει!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μποτσάκι Φανταζομαι την μανα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΜ, πώς να μην χαίρεται με την κόρη της και τον εγγονούλη της που ερχεται;!!!

Απαπααπαπαπααπα σου λεω εχει ξεφυγει παιδι μου!!!!!!!!μιλαει μονη της!!!!!!!!!

Και που ερχεται να βοηθησει δεν μπορει να διαννοηθει να μην ερθει δηλαδη!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Ελλη να εχεις το κορμι σου σε κλιση....Ο γαστρεντερολόγος μου ειχε πει να βαλω στα ποδια του κρεβατιου βιβλια για να κανω το κρεβατι με κλιση ωστε να μειωθουν οι καουρες.

Επίσης μολις τρως, να περιμενεις λιγη ωρα και μετα να ξαπλωνεις!

Με έπιασε μια φοβία πάλι! (τι πρωτότυπο θα μου πείτε). Φοβαμαι μήπως με τη φορά που έχει πάρει. ο γιόκας μου γεννησω νωρίτερα.ΔΔηλαδή πριν μπω στο μήνα μου. Του λεω κατσε οπως εισαο για αλλες τρεις βδομάδες τουλάχιστον.. Σε δύο βδομαδες μπαίνω στο μηνα μου αυτός να περιμένει το λιγοτερο τρείς..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Με έπιασε μια φοβία πάλι! (τι πρωτότυπο θα μου πείτε). Φοβαμαι μήπως με τη φορά που έχει πάρει. ο γιόκας μου γεννησω νωρίτερα.ΔΔηλαδή πριν μπω στο μήνα μου. Του λεω κατσε οπως εισαο για αλλες τρεις βδομάδες τουλάχιστον.. Σε δύο βδομαδες μπαίνω στο μηνα μου αυτός να περιμένει το λιγοτερο τρείς..

εχει παρε θεση ο μπεμπης???γι αυτο φοβασαι???

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Ελλη να εχεις το κορμι σου σε κλιση....Ο γαστρεντερολόγος μου ειχε πει να βαλω στα ποδια του κρεβατιου βιβλια για να κανω το κρεβατι με κλιση ωστε να μειωθουν οι καουρες.

Συμφωνω με ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ επ αυτου......

ΕΛΛΗ ειναι το οξυ του στομαχου που σε κανει να νιωθεις ετσι και οταν ξαπλωνεις γινεται χειροτερο γιατι σε "πλακωνει".

ΜΠΟΤΣΑΚΙΙΙΙΙΙ ΜΟΥΥΥΥΥ ξεφυγε η μανουλα σου.....????? χαχαχαχαχααχχαχαχαχχααχ, πολυ θα ηθελα να τη δω να "μιλαει" στα ρουχα.....στειλεεεεε κανενα βινετακι :tongue::tongue::tongue:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Δεν το παθαίνω μόνο μετά το φαγητο. Το είχα ολη μερα αλλά επιδεινωθηκε τώρα το απογευματακι. Είχα πάνω από μιση ώρα που έφαγα και ήμουν ξαπλωμένη σε 4 μαξιλάρια. Δεν ξέρω τι να προφηλαξω. Το αυχενικο μου η το λαιμό μου. Εντομεταξυ όσο πρναει η ωρα νιώθω και ψηλά στο στομάχι κάψιμο. Ε ρε γλεντια!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Συμφωνω με ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ επ αυτου......

ΕΛΛΗ ειναι το οξυ του στομαχου που σε κανει να νιωθεις ετσι και οταν ξαπλωνεις γινεται χειροτερο γιατι σε "πλακωνει".

ΜΠΟΤΣΑΚΙΙΙΙΙΙ ΜΟΥΥΥΥΥ ξεφυγε η μανουλα σου.....????? χαχαχαχαχααχχαχαχαχχααχ, πολυ θα ηθελα να τη δω να "μιλαει" στα ρουχα.....στειλεεεεε κανενα βινετακι :tongue::tongue::tongue:

Σου μιλαω για πολλα γελια!!!!!!!!!!!!!χαχααχαχαχαχχαχχαχαχα!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κανα νεο με την Μαυ μας, δεν ειχαμε σημερα;

Να ρωτησω κατι επειδη ειμαι ασχετη, το μωρακι τωρα στην μοναδα ενταντικης πώς τρεφεται; με ορους; ή λεω βλακειες;

Να ρωτησω κατι επειδη ειμαι ασχετη, το μωρακι τωρα στην μοναδα ενταντικης πώς τρεφεται; με ορους; ή λεω βλακειες;

κουμπαρα αυτο σκεφτομουν σημερα!!!!!!!!!!!!!

μηπως γνωριζει καμια....????

d.gif

Διαφημίσεις

Δεν το παθαίνω μόνο μετά το φαγητο. Το είχα ολη μερα αλλά επιδεινωθηκε τώρα το απογευματακι. Είχα πάνω από μιση ώρα που έφαγα και ήμουν ξαπλωμένη σε 4 μαξιλάρια. Δεν ξέρω τι να προφηλαξω. Το αυχενικο μου η το λαιμό μου. Εντομεταξυ όσο πρναει η ωρα νιώθω και ψηλά στο στομάχι κάψιμο. Ε ρε γλεντια!

Πρεπει να βαζεις τα μαξιλαρια να σηκωνουν την πλατη σου και να εισαι σε κλιση...οχι μονο τον σβερκο!

Και εχει φυσικα σημασια και το ειδος του φαγητου!!! Και εγω ειχα πολλες καουρες το απογευμα μετα απο ωρες απο το μεσημεριανο!

Η σοκολατα για παραδειγμα πρεπει να αποφευγεται....

Ενα γρηγορο μηνυματακι μου εστειλε οτι οι γιατροι λενε οτι παει καλα ειναι σταθερη η κατασταση της και σημερα την επεισκεφτηκε.Εχει δυο μισαωρα τη μερα να την βλεπει.Δεν ειναι καθολου ευκολο και για τις δυο αλλα θα τα καταφερουν και οι δυο!!!!!!Κι ακομα πιο πολυ με την δικη μας βοηθεια!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Ναι νομιζω με ορους για την ωρα, ακομα δεν ειναι σε θεση να τραφει με γαλατακι (υγρη μορφη δλδ) γιατι ειναι πολυ μικρουλι.

Εξου και η διασωληνωση που την εχουν.......

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

θα τα εχουμε αυτα....και εγω τα εχω....υπομονη θα κανουμε!!!;)

d.gif

Ενα γρηγορο μηνυματακι μου εστειλε οτι οι γιατροι λενε οτι παει καλα ειναι σταθερη η κατασταση της και σημερα την επεισκεφτηκε.Εχει δυο μισαωρα τη μερα να την βλεπει.Δεν ειναι καθολου ευκολο και για τις δυο αλλα θα τα καταφερουν και οι δυο!!!!!!Κι ακομα πιο πολυ με την δικη μας βοηθεια!!!!!!!!!!

Πω πω......ο μπαμπας της Μιχαελας να την ειδε; Θελει πολυ δυναμη αλλα θα βγουν νικητες και θα ενωθουν σαν οικογενεια συντομα!!!

Δωστης την αγαπη μας και τα φιλια μας όταν ξαναεπικοινωνησετε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...