Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

εχει παρε θεση ο μπεμπης???γι αυτο φοβασαι???

Ο μικρος είχε γυρίσει και "σφινωσει" στη λεκανη απι οταν μπξκα στον 8ο αλλα την Τετάρτη που πήγα για υπερυχο είδαμε πως ποναω τοσο γιατί έχει χωθεί αρκετα μέσα στη λεκανη και εχει και τη σωστή θεση.. Κοιτάει δηλαδή προς τα πισω.. Και καθε μερα πονάω όλο και περισσότερο αλλά όχι μόνο η λεκάνη μου αλλά και βαθιά μέσα στον κόλπο μου που οπως ειπε το Κοαλακι είναι το ηβικο οστό που με πονάει. Κοινώς ανοίγω!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πω πω......ο μπαμπας της Μιχαελας να την ειδε; Θελει πολυ δυναμη αλλα θα βγουν νικητες και θα ενωθουν σαν οικογενεια συντομα!!!

Δωστης την αγαπη μας και τα φιλια μας όταν ξαναεπικοινωνησετε!

Το ιατρικο πρωτοκολλο επιτρεπει την εισοδο (για ευνοητουσ λογουσ) μονο στους γονεις, οποτε μαλλον θα την ειδε........

Εχει την αμεριστη συμπαρασταση και αγαπη μας.......!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Πρεπει να βαζεις τα μαξιλαρια να σηκωνουν την πλατη σου και να εισαι σε κλιση...οχι μονο τον σβερκο!

Και εχει φυσικα σημασια και το ειδος του φαγητου!!! Και εγω ειχα πολλες καουρες το απογευμα μετα απο ωρες απο το μεσημεριανο!

Η σοκολατα για παραδειγμα πρεπει να αποφευγεται....

Η σοκολατα αποφευγεται δια ροπάλου επειδή την αποβάλει πλεον ο οργανισμος σε δευτερολεπτα. Και γενικώς τα γλυκά τα αποφεύγω γιατί μου ειπε και η μανα μου ότι τα γλυκα προκαλουν χειρότερα αυτές τις "καουρες" που εχω εγω..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

ολα καλα θα πανε στην Μιχαελα μας!!!!!!!!!!βιστηκε να βγει η ζουζουνα!!!δεν πειραζει!γερη και δυνατη να ειναι η μπεμπουλα μας!!!!!αυτο εχει σημασια!!!!!!!!ολα θα πανε τελεια!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Πες στην May μας οτι την αγαπάμε και τη σκεφτόμαστε.

Κοριτσια γιατί εχω γίνει τόσο τραγική; Οι ορμόνες φταίνε;; Η έχει χαλαρώσει καμία βίδα; Να την σφίξω αν είναι. Αφήνω το ένα πιάνω το άλλο!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Ο μικρος είχε γυρίσει και "σφινωσει" στη λεκανη απι οταν μπξκα στον 8ο αλλα την Τετάρτη που πήγα για υπερυχο είδαμε πως ποναω τοσο γιατί έχει χωθεί αρκετα μέσα στη λεκανη και εχει και τη σωστή θεση.. Κοιτάει δηλαδή προς τα πισω.. Και καθε μερα πονάω όλο και περισσότερο αλλά όχι μόνο η λεκάνη μου αλλά και βαθιά μέσα στον κόλπο μου που οπως ειπε το Κοαλακι είναι το ηβικο οστό που με πονάει. Κοινώς ανοίγω!

Ο γιατρός συγκεκριμμενα ειπε πως έχει αρχισει να μπαίνει βαθυα μέσα στη λεκάνη.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ο γιατρός συγκεκριμμενα ειπε πως έχει αρχισει να μπαίνει βαθυα μέσα στη λεκάνη.

και τι σημαινει αυτο????

d.gif

Πες στην May μας οτι την αγαπάμε και τη σκεφτόμαστε.

Κοριτσια γιατί εχω γίνει τόσο τραγική; Οι ορμόνες φταίνε;; Η έχει χαλαρώσει καμία βίδα; Να την σφίξω αν είναι. Αφήνω το ένα πιάνω το άλλο!

καλα σημερα εχεις δωσει ρεσιταλ!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

καλα σημερα εχεις δωσει ρεσιταλ!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Μαλλον τελικα οι ανθρωποι δεν αλλαζουν ποτέ! Χαχαχαχα! Που να με γνώριζες και απο κοντα.. Είμαι το ατομο της παρέας που όταν γελάω γελάνε και οι αλλοι χωρίς να ξέρουνε τον λογο! (το χαζοχαρουμενο γελαδερο δηλαδή). Και ναι σήμερα δίνω ρεσιτάλ. Προσπαθώ να ξεχαστώ από οοοολα τα αλλα..

Άσχετο τωρα!

κοαλακι ποια μπύρα με λεμόνι πινεις; Την καινούρια Amstel;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Μαλλον τελικα οι ανθρωποι δεν αλλαζουν ποτέ! Χαχαχαχα! Που να με γνώριζες και απο κοντα.. Είμαι το ατομο της παρέας που όταν γελάω γελάνε και οι αλλοι χωρίς να ξέρουνε τον λογο! (το χαζοχαρουμενο γελαδερο δηλαδή). Και ναι σήμερα δίνω ρεσιτάλ. Προσπαθώ να ξεχαστώ από οοοολα τα αλλα..

Άσχετο τωρα!

Ναιιιιιιιιιι τη rudler.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Άσχετο τωρα!

Καλε που πηγαν οι αλλες??????????εξαφανιστηκαν???????????????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

Λέω να προσπαθησω να κοιμηθώ γιατί η ώρα πήγε μια και αυριο λεω να βάλω τον αντρουλη μου να μου κανει καμμία δουλειά για να με ξεκουρασει από τη σημερινή ξάπλα! Φιλακια πολλα και καληνυχτα!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...