Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Εγω στο δωματιο της μαριαννας δημιουργησα μπορντουρα με μεμονωμενα αυτοκολλητα κατω απο το πρεβαζι και στην πορτα οπου μας εχουν φτιαξει με γυψοσανιδα ενα σχεδιακι και θα τοποθετησω τις κουκλιτσες μου που ειχα μικρη και τις κρατησα για τη μαριαννα μου, τις candy candy τις θυμαστεεεεεε....????????????? :-D:grin::-D

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηλιοβασίλεμα σιγά σιγά θα τα κάνω - εξάλλου πλέον σιδερώνω καθιστή. Λέω να βάλω τη σιδερώστρα μπροστά στον καναπέ, να ανοίξω λίγο τηλεόραση το απόγευμα και τσούκου τσούκου να τα κάνω. Ανυπομονώ να γεμίσω τα συρτάρια :D

Κουρτίνες και χαλάκια ακούω, τι ωραία! Εγώ κράτησα την κουρτίνα που ήδη υπήρχε κι έχω μια μπλε μοκέτα, οπότε προς το παρόν θα στρώσω αυτή, έτσι για να είναι πιο ζεστά. Αν βέβαια θυμηθώ ποτέ να τη στείλω καθαριστήριο, πφφ! Μνήμη χρυσόψαρου!

Νομίζω πως κι εγώ πρέπει να πάω για βρακιά! Αρκετά από αυτά που έχω μου κάνουνε, αλλά νομίζω πως τα έχω ξεχειλώσει λιγάκι, χαχα! Οπότε ίσως κρατήσω αυτά τώρα και πάρω καινούρια μετά τη γέννα, που θα μου μείνουν για περισσότερο!

p8P6p2.png

Νασια από που το πήρες το χαλί; Μέσω ιντερνετ; Για πες μας ιστοσελίδα, να χαζέψουμε και εμείς!

Και εγω το δωμάτιο της δεν το στρωνω από ακρη σε ακρη...μονο το κεντρο! Για να μπορω να το σηκώνω και να το καθαριζω και απο την αλλη ειναι και ξυλινο πατωμα και οσο να ναι , πιο ζεστό από πλακάκι!

http://www.homeeshop.gr/product.asp?catid=9870

Αυτο πηρα ηλιοβασιλεμα μου.Και εμεις μεσα στο υπνοδωματιο εχουμε ξυλο οποτε οντως ειναι πιο ζεστα.

dev338pr___.png

Στειλεεεεεεεε και κατα εδω........μερικα :tongue::tongue::tongue:

ΝΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ περιπου ενα χαλακι αυτων των διαστασεων με παιδικες παραστασεις τοσο βγαινει και η υπολοιπη διακοσμηση (αυτοκολλητα, φωτιστικο κλπ) θεωρω οτι ειναι νορμαλ η τιμη τους στα 50?.

Οποτε το δωματιο του μπεμπη θα εχει θεμα looney tunes.....:D:D:D:D

dev338pr___.png

Αυτο πηρα ηλιοβασιλεμα μου.Και εμεις μεσα στο υπνοδωματιο εχουμε ξυλο οποτε οντως ειναι πιο ζεστα.

Μου αρεσειιιιιιιιιιιιιι.........!!!!!!!!!:-D:grin::-D:grin::-D:grin:

Αχ ειναι πολυ ομορφοοοοοοοο.......!!!!!!!!! Να του βγαλετε το λαδι μανα και γιος.......!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Όμορφα χαλιά έχει! Και στα παιδικά υπάρχουν και μερικά πολύχρωμα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούνκι ως εφηβικά.

p8P6p2.png

Μου αρεσειιιιιιιιιιιιιι.........!!!!!!!!!:-D:grin::-D:grin::-D:grin:

Αχ ειναι πολυ ομορφοοοοοοοο.......!!!!!!!!! Να του βγαλετε το λαδι μανα και γιος.......!!!!!!!!

Ευχαριστουμε ηλιοβασιλεμα μου...Ταιριαζει και με το δωματιο που το βαψαμε λαχανι...;);););)

dev338pr___.png

Τελειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλοριζικο και καλή μπαλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Όμορφα χαλιά έχει! Και στα παιδικά υπάρχουν και μερικά πολύχρωμα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούνκι ως εφηβικά.

Γεια σου ΖΩΗΤΣΑ ΜΟΥ. Τι κανεις...????

Και εμενα μου αρεσαν 2-3 για παιδικα...............:-D

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Γειας σου ΖΩΗΤΣΑ ΜΟΥ. Τι κανεις...????

Και εμενα μου αρεσαν 2-3 για παιδικα...............:-D

Μια χαρούλα, φουρτουνομανούλα! Έκανα δουλίτσες, έφαγα και τώρα οριζοντιώθηκα λιγάκι. Εσείς;

p8P6p2.png

Παω να χαζεψω και εγω τα χαλιά!!!!

Το πηρατε ειδηση που σας εγραψα για 10 μερες εκπτωσεων αρχες Νοεμβρη; Αν χρειαζεστε κατι , αφηστε το για τοτε!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...