Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ριτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γεια σου βρε φιλεναδα!!!!

Θα στρωσεις τελικα; Καλά κανεις!!!!

Εγω μεχρι να κανω την γενικη που την τρεναρω για αρχες Νοεμβρη, θα στρωσω τοτε...

Ειμαι 32η μερα σημερα, ακομη τιποτε....Την Δευτερα θα τηλεφωνησω στον γιατρο που πηγαινα μεχρι τον Ιουνη και θα κανονισω ενα ραντεβου για μεσα στον Νοεμβρη....Δεν θελω να παρω χαπια για να την πορκαλεσω την περιοδο αλλα μου μπλοκαρει την διαιτα...νιωθω πολυ εντονα επιθυμια για γλυκο αλλα και για φαγητα!

Γεια σου Ηλιοβασιλεμα μου....εγω ποναω γιατι κοντευει να ερθει...τα περιμενω στις 22,δηλαδη σε 3 μερουλες....

Ναι βρε μαναρακι μου μια που εκανα γενικη ...θα στρωσω να ξεμπερδευω....

Να πας μαναρακι μου....στο γιατρο...

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αν δεν πάρεις καθόλου χάπια; Δε θα έρθει κάποια στιγμή από μόνη της; Μπορεί να λέω και χαζομάρες βέβαια, δεν έχω ιδέα από πολυκυστικές..

Α καλά, πού'ναι η μπάλα; Συγγνώμη βρε Ρίτσα μου, μπερδεύτηκα!

Πάντως, κοαλάκι, μου φαίνεται τέλεια ιδέα η αιώρα! Αρκεί να μην τρώει τα μούτρα του το Μαριαννάκι όσο είναι μικρό. Εκτός κι αν είναι αρκετά ψηλά και δεν τη φτάνει!

Και ταπετσαρία, ναι, σίγουρα, για να την κρατήσετε. Είναι κάτι που αντικαθίσταται λίγο δύσκολα, εξάλλου.

Μάυ! Πόσο χαιρόμαστε που είστε καλά κι οι δυο σας! Κι όσο για τις λεπτομέρειες, αν δεν τις πεις εδώ, πού θα τις πεις; Απ'ότι λες, πάντως, πηγαίνει καλά η Μιχαέλλα σου! Άντε, εύχομαι να σταθεροποιηθεί όσο γίνεται πιο γρήγορα! Να μας κρατάς ενήμερες, ναι; Εσύ πότε βγαίνεις από το νοσοκομείο;

Ευχαριστώ Ζωή μου! Εμείς δεν προλάβαμε να τα πούμε και πολύ, με το καλό το μωράκι σου! Πρώτα ο Θεός, εγώ βγαίνω τη Δευτέρα.

78xyp2.png

RUAmp3.png

Κορίτσια μου χαίρεται. Τί κάνετε; Μου λείπετε να ξέρετε αλλά ζώ στο όνειρό μου ακόμα.. Το κοριτσάκι μου είναι σε μία σταθερή κατάσταση. Αποδιασωληνώθηκε από την τραχεία και τώρα υποστηρίζεται με σωληνάκια από τη μύτη. Προσπαθεί να τα καταφέρει μόνη της, αλλά δεν έχει σταθεροποιηθεί. Ευχόμαστε για μία σταθεροποίηση τις επόμενες μέρες, που θα επιτρέψει να ξεκινήσει και η σίτισή της. Προς το παρόν τρέφεται με κάτι ειδικούς ορούς, που περιέχουν αμινοξέα κ πρωτείνες, μέσω σωλήνα πάλι. Η σίτιση με γάλα, γίνεται μετά τη σταθεροποίηση της αναπνοής, μέσω σωλήνα και πάλι. Εμείς χάσαμε 80 γραμμάρια αλλά μας είπαν μέχρι 150 είναι αναμενόμενο.. Το όνειρο έχει ξεκινήσει κ δέ λεει να τελειώσει....

Σήμερα λίγο έκλαψε κ μου είπαν οτι ήταν θετικό..

Ο Θεός είναι τεράστιος! Υπάρχουν στην μονάδα τουλάχιστον δύο περιστατικά πολύ επείγοντα. Πιό πρώιμες βδομάδες, πολύ μικρό βάρος, και οι γονείς έχουν όλοι δύναμη. Και νομίζω ο ένας παίρνει δύναμη από τον άλλον..

Το επισκεπτηριο είναι μισή ώρα το πρωί κ μισή ώρα το απόγευμα.

Φοράμε πράσινα ρούχα χειρουργείου, πλένουμε χέρια κ προεραιτικά και μάσκα.

Στο μισάωρο αυτό, περνάει από κάθε μονάδα ο γιατρός κ ενημερώνει.. Μετά την ενημέρωση φεύγουμε..

Συγγνώμη για τις λεπτομέρειες.... Τα βγάζω από μέσα μου, είναι ακόμα η αρχή!

Εγώ είμαι καλύτερα σωματικά, έχω σηκωθεί, πονάω αρκετά αλλά αντέχεται. Έκανα κ την πρώτη μου αλλαγή.

Είστε όλες καλά; Κοιτάω να μαθαίνω τα νέα σας φίλες μου, αλλά συγγνώμη αν δε συμμετέχω. Μου λείπετε!

may μου γεια σου....να μην ζητας συγνωμη ...γι'αυτο ειμαστε εδω για να τα λεμε....ολα...

Το κοριτσακι σου θα τα καταφερει...ειναι δυνατη....

Φιλακια!!!

Και να ξερεις....οτι σ'αγαπαμε και εμεις και μας λυπεις....ολα καλα θα πανε μαναρακι μου

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κορίτσια μου χαίρεται. Τί κάνετε; Μου λείπετε να ξέρετε αλλά ζώ στο όνειρό μου ακόμα.. Το κοριτσάκι μου είναι σε μία σταθερή κατάσταση. Αποδιασωληνώθηκε από την τραχεία και τώρα υποστηρίζεται με σωληνάκια από τη μύτη. Προσπαθεί να τα καταφέρει μόνη της, αλλά δεν έχει σταθεροποιηθεί. Ευχόμαστε για μία σταθεροποίηση τις επόμενες μέρες, που θα επιτρέψει να ξεκινήσει και η σίτισή της. Προς το παρόν τρέφεται με κάτι ειδικούς ορούς, που περιέχουν αμινοξέα κ πρωτείνες, μέσω σωλήνα πάλι. Η σίτιση με γάλα, γίνεται μετά τη σταθεροποίηση της αναπνοής, μέσω σωλήνα και πάλι. Εμείς χάσαμε 80 γραμμάρια αλλά μας είπαν μέχρι 150 είναι αναμενόμενο.. Το όνειρο έχει ξεκινήσει κ δέ λεει να τελειώσει....

Σήμερα λίγο έκλαψε κ μου είπαν οτι ήταν θετικό..

Ο Θεός είναι τεράστιος! Υπάρχουν στην μονάδα τουλάχιστον δύο περιστατικά πολύ επείγοντα. Πιό πρώιμες βδομάδες, πολύ μικρό βάρος, και οι γονείς έχουν όλοι δύναμη. Και νομίζω ο ένας παίρνει δύναμη από τον άλλον..

Το επισκεπτηριο είναι μισή ώρα το πρωί κ μισή ώρα το απόγευμα.

Φοράμε πράσινα ρούχα χειρουργείου, πλένουμε χέρια κ προεραιτικά και μάσκα.

Στο μισάωρο αυτό, περνάει από κάθε μονάδα ο γιατρός κ ενημερώνει.. Μετά την ενημέρωση φεύγουμε..

Συγγνώμη για τις λεπτομέρειες.... Τα βγάζω από μέσα μου, είναι ακόμα η αρχή!

Εγώ είμαι καλύτερα σωματικά, έχω σηκωθεί, πονάω αρκετά αλλά αντέχεται. Έκανα κ την πρώτη μου αλλαγή.

Είστε όλες καλά; Κοιτάω να μαθαίνω τα νέα σας φίλες μου, αλλά συγγνώμη αν δε συμμετέχω. Μου λείπετε!

ΜΑΥ μου χαίρομαι που είστε και οι 2 καλά. Η μικρή σου σίγουρα θα τα πάει πολύ καλύτερα τις επόμενες μέρες. Και εγώ 1200 γεννήθηκα και μάλιστα πριν 33 χρόνια που ακόμα δεν ήξεραν καλά να χειρίζονται τις θερμοκοιτίδες. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια!!!!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε???????

Πάω να διαβάσω όσα νέα προλάβω!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπερα κοριτσια και απο μενα!!!!!!!!!καλα εσαστε οοοολες??????

εγω και η μικρη μου μια χαρουλα φαγαμε ψαρακια κολιους και μαρουλοσαλατα για μεσημερακι!!!εφτιαξε και ενα καφεδακι τωρα.....τα πλυντηρια πανε και ερχονται!!!!!ενας χαμος!!!!!!!!!

May μου!!!!!!!!!!!κοριτσαρα μου!!!!!!!!!!!!ολα θα πανε τελειαααααααααα!!!!!ειναι μαχητρια η Μιχαελα μας!!!!!!!!!!!!!!!μη φοβαστε τιποτα!!!!!!!!!!!ολα θα πανε τελειαααααααα!!!!!!!!!σου εχω στειλει μια προσευχη!!!!!οταν πας και τη βλεπεις και οχι μονο,να τη λες την προσευχουλα!!!!!!!θα σας βοηθησει η Μεγαλοχαρη!!!!!!!!!

καλα οταν ειπες οτι εκλαψε κι ολας...........εκλαψα και εγω,συγκινιθηκαααα!!!!!!!!!!!!!το κοριτσακι μας θα τα καταφερει!!!!!!!!!!!!!!!!!

ολα θα πανε κατ ευχην!!!!!!!Πιατη να εχεις και προσευχη μαναρακι μου και ολα καλα!!!!!!!!!!!!!σε σκεφτομαστε και σας ΑΓΑΠΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!

Νασια μουυυυ!!!με γεια το χαλιιιιιιιιι!!!!!!!!!τελειοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!καλοριζικοοοοο!!!!!!!!!!!!!εκει θα παιζεται με τον μπεμπακο!!!!!!!!αχαχχααχχαχαχααχαχ!!!!!!να το χαρειτε οικογενειακος!!!!!!!

Ζωη μου καλησπερα!!!!καλα ειναι η μπεμπουλα μας?????και εσυ δουλιτσες μαναρι ε????????καλα τρομαξα να βαλω το σπιτι σε μια σειρα.....οχι με τα ρουχα......τοπ υπολοιπο σπιτι.........!!!!!γινοτανε χαμος!!!!!!!!μονο η κρεβατοκαμαρα και το βεστιαριο θελουνε φτιαξιμο...........και παραλληλα πλυνηρια...........

κοαλακι μου καλα ειναι η Μαριαννα μας??????????εφαγετο χθεσινο φαγητουλι της??????

αγορομαμμυ μου!!!!!!πρωινη πρωινη σημερα!!!!πηγατε βολτουλα????πως τα περασατ?????

Μαρακι μου Βορινοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλησπεραααααααα!!!!!καλα ειναι η Δημητρουλα σου??????????πως ειναι???????????

Ιωαννακι μου,καλησπερα!!!!!!!!σε φιλω γκυκα με την μπεμπουλα σου την ομορφη!!!!την τσαπερδωνιτσα σου!!!!!!!!!!!!

Κουμπαρααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!που σαι μαρη??????????στις 4 κοιμηθηκες τελικα?????????????πωπωπωπωπωπωωππωωωωωωω!το ξενυχτησες!!!!η Αγγελικουλα σου καλα ειναι??????????

Ριτσα μου καλησπεραααα!!!!!εγω καλα ειμαι εσυ?????????εστρωσες μαρη???????????

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΥΣΑΙ ΜΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ????????????????ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η Στσεφανια μπηκε????Η ελλη?????????

ξεχασα καμιαααααααααααααααα??????????????????????/

και η κρισιμη ερωτηση.....................ΤΙ ΦΑΓΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ????????????????????????????????????????????????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

ΜΑΥ μου χαίρομαι που είστε και οι 2 καλά. Η μικρή σου σίγουρα θα τα πάει πολύ καλύτερα τις επόμενες μέρες. Και εγώ 1200 γεννήθηκα και μάλιστα πριν 33 χρόνια που ακόμα δεν ήξεραν καλά να χειρίζονται τις θερμοκοιτίδες. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια!!!!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε???????

Πάω να διαβάσω όσα νέα προλάβω!!!!

ΝGN μου!!!!!κλαησπερααααααααααα!!!!καλα εισαι μαναρακι μου???????????η μπεμπουλα μας καλα?????????????πως τα πατε με τους θηλασμους??????????ο μικρος καλα ειναι??????????

d.gif

Την διαβάζω ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ την προσευχούλα!!

NGn μου, σε ευχαριστώ, φιλιά στα παιδάκια σου!

ΡΙΤΣΑΚΙ Μου, ευχαριστώ για τα καλά λόγια!!

ΜΑΥ ΜΟΥ ολα θα πανε καλα......!!!!!!!

Εμεις ειμαστε κοντα σας...!!!!!!!

Παλεψτε και βγειτε νικητριες.....Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.....μαζι και εμεις...!!!!!

NGN ΜΟΥ, ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ τι κανετεεεε.....??????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΝGN μου!!!!!κλαησπερααααααααααα!!!!καλα εισαι μαναρακι μου???????????η μπεμπουλα μας καλα?????????????πως τα πατε με τους θηλασμους??????????ο μικρος καλα ειναι??????????

Καλησπέρα πατουσίτσα μου. Τι κάνεις? Η μπεμπούλα σου? Εμείς είμαστε όλοι καλά! Μια χαρά τα πάμε με τον θηλασμό. Παίρνει πολύ βάρος ευτυχώς, παραπάνω από το αναμενόμενο.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

ΜΑΥ ΜΟΥ ολα θα πανε καλα......!!!!!!!

Εμεις ειμαστε κοντα σας...!!!!!!!

Παλεψτε και βγειτε νικητριες.....Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.....μαζι και εμεις...!!!!!

NGN ΜΟΥ, ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ τι κανετεεεε.....??????

Γεια σου ΚΟΑΛΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλησπέρα αγάπες μου. Τι κάνετε;; Τα νέα μου: τελικά ο βήχας δεν προερχοταν μόνο από τα υγρά του στομάχου. Σήμερα ξύπνησα με οοολα τα συμπτώματα που έχω στην ιγμοριτιδα. (παθαίνω πολύ συχνά) Βήχας, πονοκέφαλος, ζαλάδα, πόνο ψψηλά στη μύτη. Πήρα τηλέφωνο το γιατρο και μου είπε να κάνω υπομονή αλλά λόγο του βήχα μου είπε να πάρω sinecod γιατί είναι που είναι χαμηλά ο μικρος μην τον πιέζουμε κιόλας. Πήρα και καραμέλες κορρε φυτικές για να μαλακώνει ο βήχας και σπρέι θαλασσινό νερό. Επίσης μου είπε κανένα ντεπονακι, αν και επειδή το ντεπον δεν βοηθάει στην ιγμοριτιδα λεω να το αποφύγω και χυμο πορτοκαλι. Εγώ πηρα χυμό και πήρα και πορτοκάλια. Όσο για το φαγητό χθες είχα βρασει λίγα αντιδια και αφού είδα ότι δεν με πείραξαν σταματησα και στη λαικη και πήρα κι αλλά πολλά! Και φασολάκια φρέσκα για τους αλλους.. Ο μπεμπης μου με το που έβαλα την πρώτη πιρουνια στο στονα άρχισε να κλωτσάει σαν τρελός! Τελικά θα έχω και συμπαρασταση στο μπεεε!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Πρεπει να βαλω ταπετσαρια πολυ καλης ποιοτητας και ανεξιτηλη, καθως επισης να καθαριζετε ευκολα απο τυχον λεκεδες γιατι η μαριαννα ειναι ακομα μωρο....

Η αιωρα θα μπει ψηλα, ακριβως κατω απο το ταβανι και δεν θα σχηματιζει ενα χ αλλα ενα μ απο το ονομα της μαριαννας.......

Α οπότε εννοείς διακοσμητική κι όχι λειτουργική! Ωραία ιδέα!

Κοριτσια καλησπερα! διαβαζω στα πολυ πεταχτα τα νεα σας γιατι τωρα τελειωνω το φαγητο να φαμε! πηγαμε βολτιτσα παραλια και ο μικρος με τον μπαμπα καναν και μπανιο! ο μικρος εχει φαει και κοιμηθηκε ξερος! θα διαβασω μετα αναλυτικα τα νεα σας!! Μay μου γλυκια ευχομαι να πηγαινει καθε ωρα και καλυτερα η μικρη!!!!!! Η Μιχαελα μας! Καλη αναρρωση συντομα και σε εσενα!! και εμας μας λειπεις τσουπρα μας!!

Μπάνιο;;;; Ζηλεύω!!!!!

Ευχαριστώ Ζωή μου! Εμείς δεν προλάβαμε να τα πούμε και πολύ, με το καλό το μωράκι σου! Πρώτα ο Θεός, εγώ βγαίνω τη Δευτέρα.

Ευχαριστώ πολύ! Άντε, με το καλό να βγεις. Μετά βέβαια θα πρέπει να πηγαινοέρχεσαι συνέχεια, αλλά αυτό είναι το λιγότερο.. Μένεις τουλάχιστον κοντά στο νοσοκομείο που είναι η μικρούλα;

Ζωη μου καλησπερα!!!!καλα ειναι η μπεμπουλα μας?????και εσυ δουλιτσες μαναρι ε????????καλα τρομαξα να βαλω το σπιτι σε μια σειρα.....οχι με τα ρουχα......τοπ υπολοιπο σπιτι.........!!!!!γινοτανε χαμος!!!!!!!!μονο η κρεβατοκαμαρα και το βεστιαριο θελουνε φτιαξιμο...........και παραλληλα πλυνηρια...........

Γεια σου Πατουσίτσα! Μια χαρά η μπουμπού, κλασικά, κουτουλάει! Λες κι είναι γίδι αυτό το παιδί! :tongue:

Αυτές οι δουλειές γιατί δεν τελειώνουνε ποτέ δεν το έχω καταλάβει!

Όσο για το φαγητό, εγώ είχα κοτόπουλο και το έφαγα με μια γαβάθα ντοματοσαλάτα.

NGN, μπράβο στη μπουμπού!

Ρίτσα, καλό κουράγιο!

p8P6p2.png

Καλησπερα Ζωη μου!!!!!η δικια μου ολο το βραδυ κλωτσαει και τη μερα κοιμαται......θα μας τεντωσει στο ξενυχτι!!!!αχχαχαχαχαχααχχαχαχαχαααααααααααα!!!!!!!!

τωρα θα απλωσω ρουχα και θα ξαναβαλω αλλο ενα πληντυριο!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...