Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , Mary85 είπε:

Καλημέρα σας κ καλή εβδομάδα σε όλες!!

Έκανα σαλπιγγοραφία το πρωί. Επιτρέπςται να έχω επαφή σήμερα ή λέτε όχι καλύτερα; Θα ρωτήσω κ τον γιατρό,βέβαια... Αλλά έλεγα μη χάσω τον μήνα...

Καλημερα! εμενα ο γιατρος μου ειχε πει απο τον επομενο κυκλο.

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχαχαχχαχχαχαχαχαχχαααααα!!!!!!!!!!!!! 5 ε??????Εγραψες φιλεναδααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Φαε οσες κανεις κεφι!!!!!!!!

εγω καλα τα παω πεσαν παλι.το πρωινο λιφτανει μεχρι 93 αλλα πιστευω δεν ειναι η τρελη τιμη!!!!!!!!!!

Αφου μαρη τρωω τα μισα απ'οτι ετρωγα.Ασε με σουλεω!!!!!!!!!!

Εσυ κοριτσακι πριν τον υπνο τι ετρωγες?

καλεεεε μια χαρά τιμή είναι!!να φανταστείς οτι εμένα μου έχει δώσει όριο το 95!!χαλάρωσε....και πες του να κρατήσει μακρυά τις ορέξεις του για ινσουλίνες!!!

και εγω μια χαρά κορίτσια και με το ζάχαρο και με όλα! Σήμερα έφαγα μια κουταλιά μερέντα :oops: αλλά δεν άντεχα!!! ο μπεμπούλης, πολύ κινητηκός!! πονάει ακόμα μέση - γοφός - πόδι αλλά πιο ήρεμα !! πολύ χάρηκα με την may που πάνε πιο καλά τα πράγματα !!ngn μου χαίρομαι που είσαι καλά - φάε τις σοκολάτες σου!!!!!

Δε διάβασα νεάκια σας, αλλά είπα να κάνω ένα διάλειμμα από το σιδέρωμα για να ρωτήσω το εξής.... Τελειώνουνε ποτέ τα ρουχαλάκια που πρέπει να σιδερώσεις;;;;;;;;;; :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

p8P6p2.png

Δε διάβασα νεάκια σας, αλλά είπα να κάνω ένα διάλειμμα από το σιδέρωμα για να ρωτήσω το εξής.... Τελειώνουνε ποτέ τα ρουχαλάκια που πρέπει να σιδερώσεις;;;;;;;;;; :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Μάλλον όχι κορίτσι μου....εγώ τα έχω φορτώσει στη μαμά μου αυτα!!!:rolleyes:

Βλεπουμε μπαρμπυ ποπ σταρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λαμπουν τα ματια της απο χαρα και την ειχε φαει η ανυπομονησια ποτε θα είναι Σαββατο και τί ωρα θα ξεκινησει η ταινια!!!!!! Τωρα , λοιπον, εχουμε επιτελους ησυχία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλεεεε μια χαρά τιμή είναι!!να φανταστείς οτι εμένα μου έχει δώσει όριο το 95!!χαλάρωσε....και πες του να κρατήσει μακρυά τις ορέξεις του για ινσουλίνες!!!

και εγω μια χαρά κορίτσια και με το ζάχαρο και με όλα! Σήμερα έφαγα μια κουταλιά μερέντα :oops: αλλά δεν άντεχα!!! ο μπεμπούλης, πολύ κινητηκός!! πονάει ακόμα μέση - γοφός - πόδι αλλά πιο ήρεμα !! πολύ χάρηκα με την may που πάνε πιο καλά τα πράγματα !!ngn μου χαίρομαι που είσαι καλά - φάε τις σοκολάτες σου!!!!!

Σοτσαφακι μου μια κουταλιτσα δεν ειναι τιποτα μαναρακι μου!!!!!!!!!!

Πονας ε?

Εμενα με εχει πιασει το χερι μου σαν τενοντιτιδα ενα πραγμα απο το πουθενα!!!!!ε ρε γλεντια!!!!!!!

Μπορει να ειναι επειδη σηκωνομαι απο το κρεβατι σαν μπαλα και πιανομαι απο τα καγκελα.Τι να πω!Εσενα πριν τον υπνο τι σου εχει πει να τρως.Κανω γκαλοπ να δω!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

1sh1p2.png

Μπα δυσκολο το βλεπω Ζωητσα μου!!!!!!!!Θα μπορουσ να σε βοηθησω γιατι λατρευω το σιδερο αλλα η μαμα φωναζει κι οταν ερχεται κανει ελεγχο και μετα με τρωει η γκρηνια!!!!!

1sh1p2.png

κοριτσακια τι κανετε?ΣΤΕΦΑΝΙΑΝΑ ΜΟΥ καλα ειναι η μπουμπου σημερα ειναι πιο ηρεμη αχ κοριτσια πεθανε ο πατερας της γειτονισσας μου που σας ειπα οτι γεννησε 42 εβδομαδων ?πολυ στεναχωρεθηκα γιατι το πρωι που πηγα μου λεγε οτι μπολις τον βγαλουν απ την εντατικη ηθελε να παει τον μπεμπη να τον δει ηταν σε νοσοκομειο στη θεσσαλονικη,κριμα μωρε νεοτατος 52

Ιωαννακι μου δυστυχως ειναι καποια πραγματα που δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα.Δωσε κουραγιο μονο στη φιλη σου!!!!!!!

Ο θανατος ειναι κατι που δεν αντιμετωπιζεται ποτε ουτε ξεπερνιεται απλα αναγκαστικα καποια στιγμη συνηθιζουμε στην ιδεα οτι ο ανθρωπος μας λειπει!!!!!!!!!Κριμα!!!!!!

1sh1p2.png

Μποτσακι, η Μαρια μου εχει πει πριν το υπνο μονο γαλα και οχι φρουτο!!!!!!!!!!!γιατι του φρουτο κανει χειροτερη δουλεια με το θεμα του σακχαρου μετα τον βραδυνο υπνο!

Κουκλες μου να μαι και εγωωωωω......τι κανετε....????

Ολες καλα....?????

Εμεις καλα, πηγαμε βολτα το απογευμα και μαζευτηκαμε γρηγορα ομως γιατι εβγαλε αερακι...:-(

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ τι κανετε....????? ολα κομπλε...????? :tongue::tongue::tongue

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ δεν ξερω ακομα αν χρησιμοποιησω και τουλι...:confused:

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ τελειωσες με το σιδερο....??????

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ τα συλληπητηρια μου για τον ανθρωπο.....:-(

Ολα τα αλλα κοριτσοπουλακια ειναι καλααααα....?????? ελπιζω πως ναι....!!!!

Θα πατε καμια βολτιτσα η σπιτακι....?????? εχει κρυο ε....??? καιρος για γουτσου γουτσου :oops::oops::oops:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Σοτσαφακι μου μια κουταλιτσα δεν ειναι τιποτα μαναρακι μου!!!!!!!!!!

Πονας ε?

Εμενα με εχει πιασει το χερι μου σαν τενοντιτιδα ενα πραγμα απο το πουθενα!!!!!ε ρε γλεντια!!!!!!!

Μπορει να ειναι επειδη σηκωνομαι απο το κρεβατι σαν μπαλα και πιανομαι απο τα καγκελα.Τι να πω!Εσενα πριν τον υπνο τι σου εχει πει να τρως.Κανω γκαλοπ να δω!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Μου είπε να τρώω νωρίς βραδινό το αργότερο μέχρι τις 9! και πριν τον ύπνο ένα ποτύρι γάλα!! εγώ το κάνω πάντα, αλλά αν ξυπνήσω πολύ αργά το πρωί είναι ανεβασμένο, γιατί πάλι είναι πολλες ώρες άν ξυπνήσω όμως 8.30 -9.00 είναι εντάξει , συνήθως κάπου στο 85

Μποτσακι, η Μαρια μου εχει πει πριν το υπνο μονο γαλα και οχι φρουτο!!!!!!!!!!!γιατι του φρουτο κανει χειροτερη δουλεια με το θεμα του σακχαρου μετα τον βραδυνο υπνο!

Δεν πινω γαλα η δολια.Μονο γιαουρτι!

1sh1p2.png

Μου είπε να τρώω νωρίς βραδινό το αργότερο μέχρι τις 9! και πριν τον ύπνο ένα ποτύρι γάλα!! εγώ το κάνω πάντα, αλλά αν ξυπνήσω πολύ αργά το πρωί είναι ανεβασμένο, γιατί πάλι είναι πολλες ώρες άν ξυπνήσω όμως 8.30 -9.00 είναι εντάξει , συνήθως κάπου στο 85

ααααααααααααααα καταλαβα!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Οπως λεει το Σοτσαφι, μπορεις να τρως ενα γιαουρτι 2% ή 2 κουπα γαλα!!!!! το ίδιο είναι....

Και ίσως παίζει ρολο η ωρα του βραδυνου και του προ υπνου σνακ...αυτο δεν το ξερω σιγουρα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...