Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κουκλες μου να μαι και εγωωωωω......τι κανετε....????

Ολες καλα....?????

Εμεις καλα, πηγαμε βολτα το απογευμα και μαζευτηκαμε γρηγορα ομως γιατι εβγαλε αερακι...:-(

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ τι κανετε....????? ολα κομπλε...????? :tongue::tongue::tongue

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ δεν ξερω ακομα αν χρησιμοποιησω και τουλι...:confused:

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ τελειωσες με το σιδερο....??????

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ τα συλληπητηρια μου για τον ανθρωπο.....:-(

Ολα τα αλλα κοριτσοπουλακια ειναι καλααααα....?????? ελπιζω πως ναι....!!!!

Θα πατε καμια βολτιτσα η σπιτακι....?????? εχει κρυο ε....??? καιρος για γουτσου γουτσου :oops::oops::oops:

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυ ολα κομπλε!!!!!!!!!!

Κανει κι εδω ψυχρουλα!!!!!!!!!!!Ξεκινησε ο χειμωνας!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακια καλησπερα!! τι μου κανετε? εγω δεν εχω πολυμπει σημερα, τα Σαββατοκυριακα τα περναμε με τον μπαμπα μας, ειχε ερθει και ενας φιλος, ειχαμε παει και παραλια το πρωι οποτε περασε η μερα! τωρα φτιαχνουμε κατι προχειρο να φαμε και θα μπω μετα να διαβασω λεπτομερειες!! ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

κοριτσακια καλησπερα!! τι μου κανετε? εγω δεν εχω πολυμπει σημερα, τα Σαββατοκυριακα τα περναμε με τον μπαμπα μας, ειχε ερθει και ενας φιλος, ειχαμε παει και παραλια το πρωι οποτε περασε η μερα! τωρα φτιαχνουμε κατι προχειρο να φαμε και θα μπω μετα να διαβασω λεπτομερειες!! ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ αντε πανε και ελα, εμεις εδω θα ειμαστε...

Τι καλο ετοιμαζεις.....?????

Παω και εγω να κανω κατι να φαω.....και επιστρεφω......!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

που να τελειωσω μαρη το σιδερο????????????????????σε 3 μερες ισως το βαλω σε μια ταξη τις ντουλαπες και τα σιδερωματα!!!!!!!!!!!!

μαρεσει που ειπα να ερθει η κοπελια να μου κανει σιδερο.............!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Τι κάνετε αγάπες μου; Μπήκα να σας πω ότι θα πάω για ύπνο αν και κοιμομουν όλο ο απογευματακι.. Με πονάει πολύ το κεφάλι μου και κλείνουν τα μάτια μου. Πυρετό δεν έχω αλλά ούτος η άλλως δεν σηκώνω εύκολα πυρετο. Υποθερμιες έχω συνήθως. Σας φιλώ γλυκά. Φιλάκια και καλό βράδυ..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

που να τελειωσω μαρη το σιδερο????????????????????σε 3 μερες ισως το βαλω σε μια ταξη τις ντουλαπες και τα σιδερωματα!!!!!!!!!!!!

μαρεσει που ειπα να ερθει η κοπελια να μου κανει σιδερο.............!!!!!!!!!!!!!!!

Να ερθω εγω να σε βοηθησω στο σιδερο και η φουρτουνα στο συμμαζεμα.......????????!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Να ερθω εγω να σε βοηθησω στο σιδερο και η φουρτουνα στο συμμαζεμα.......????????!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

συμπεθεραααα θελω κι εγω βοηθεια στο σιδερο, ελα!!!και θα αφησουμε το ζευγος να κανει το υπολοιπο σπιτι...:tongue::tongue: ο συμπεθερος εφτιαξε και φαγαμε λιγο λουκανικο, ψωμακι,τυρακι,ντοματουλα..! καλα ειναι η νυφη? κοιμηθηκε?

to1Np2.png

KCkop2.png

Εκανα το λουτρο μου και χαλαρωσα.....

Εμεις ακομη παρακολουθουμε με προσοσχη την ταινια μας!!!!;););)

Σε λιγακι τελειωνει και θα παει να κοιμηθει και η μικρουλα μας και θα δουμε αν θα καθησουμε και λιγακι με τον αντρα μου γιατι τον βλεπω κομματια....και πώς θα περασουν οι μέρες αφού θα δουλευει 8 μερες σερι χωρις ρεπό μεχρι το επόμενο Σαββατο! Αλλα μετα ακολουθει μια βδομαδα άδεια!

συμπεθεραααα θελω κι εγω βοηθεια στο σιδερο, ελα!!!και θα αφησουμε το ζευγος να κανει το υπολοιπο σπιτι...:tongue::tongue: ο συμπεθερος εφτιαξε και φαγαμε λιγο λουκανικο, ψωμακι,τυρακι,ντοματουλα..! καλα ειναι η νυφη? κοιμηθηκε?

Μωρε εγω να ερθω αλλα πολυ φοβαμαι πως το ζευγος δεν θα κανει αλλα θα χαλασει το υπολοιπο σπιτι......:tongue::tongue::tongue:

Μια χαρα φαγητουλι απλο και γρηγορο εφτιαξε ο συμπεθερος....!!!!!!

Ναι κοιμηθηκε η νυφη....!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ευχαριστω κοριτσια για τα καλα σας λογια εχω δεθει πολυ με την κοπελα κ να φανταστειτε μετακομισαν εδω τον Μαρτη.στην αρχη μιλουσαμε λογω εγκυμοσυνης μετα αρχες καλοκαιριου αρρωστησε ο πατερας της κ μπαινοβγαινε στα νοσοκομεια κ τοτε ειχε κ η μανουλα μου ενα προβλημα υγειας κ πηγαινε συνεχεια στους γιατρους κ μιλουσα κ ετσι κολλησαμε.αχ πριν λιγο κοιμηθηκε η μουρμουριτσα μου κ θα παω να ξαπλωσω κ γω!!!!!!!!καλο βραδυ!!!!!!!!!!!τα λεμε αυριο!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Εκανα το λουτρο μου και χαλαρωσα.....

Εμεις ακομη παρακολουθουμε με προσοσχη την ταινια μας!!!!;););)

Σε λιγακι τελειωνει και θα παει να κοιμηθει και η μικρουλα μας και θα δουμε αν θα καθησουμε και λιγακι με τον αντρα μου γιατι τον βλεπω κομματια....και πώς θα περασουν οι μέρες αφού θα δουλευει 8 μερες σερι χωρις ρεπό μεχρι το επόμενο Σαββατο! Αλλα μετα ακολουθει μια βδομαδα άδεια!

Κλεοπατρα δλδ το επαιξες.....????? :tongue::tongue::tongue:

Αντε μετα τη δουλεις θα τον χαρεις τον ανδρουλη σου......:wink:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!συμπεθεραααααααα!!!!!!!!!!!!

κι εγω να βοηθησω που ειναι το αγαπημενο μου κι εδω δεν με αφηνουν.Τουλαχιστον να ερθω εκει να κανω την δουλεια μου!!!!!!!!!

1sh1p2.png

ευχαριστω κοριτσια για τα καλα σας λογια εχω δεθει πολυ με την κοπελα κ να φανταστειτε μετακομισαν εδω τον Μαρτη.στην αρχη μιλουσαμε λογω εγκυμοσυνης μετα αρχες καλοκαιριου αρρωστησε ο πατερας της κ μπαινοβγαινε στα νοσοκομεια κ τοτε ειχε κ η μανουλα μου ενα προβλημα υγειας κ πηγαινε συνεχεια στους γιατρους κ μιλουσα κ ετσι κολλησαμε.αχ πριν λιγο κοιμηθηκε η μουρμουριτσα μου κ θα παω να ξαπλωσω κ γω!!!!!!!!καλο βραδυ!!!!!!!!!!!τα λεμε αυριο!!!!!!!!!!!!

Ιωαννα μου να ειναι καλα η φιλη σου, δυσκολες καταστασεις! κι εμεις χασαμε τον πεθερο μου λιγες μερες πριν γεννησω, ηταν και το πρωτο του εγγονακι και το περιμενε πως και πως, πηρε και το ονομα του.. τον ειχε κλωτσησει και απο την κοιλια και εκανε σαν μικρο παιδι!! τον λατρευα τον πεθερο μου, αξιαγαπητος ανθρωπος... ολα στη ζωη ειναι.. μακαρι ολοι εκει ψηλα να μας βλεπουν και να χαιρονται σα να ηταν μαζι μας..

to1Np2.png

KCkop2.png

Οπως λεει το Σοτσαφι, μπορεις να τρως ενα γιαουρτι 2% ή 2 κουπα γαλα!!!!! το ίδιο είναι....

Και ίσως παίζει ρολο η ωρα του βραδυνου και του προ υπνου σνακ...αυτο δεν το ξερω σιγουρα!

Μπορει να ειναι αυτο!!!!αλλα νωριτερα θα κοιμαμαι μονο ααπο βδομαδα που θα γυρισει κι ο αντρας μου μεσημερι!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Μωρε εγω να ερθω αλλα πολυ φοβαμαι πως το ζευγος δεν θα κανει αλλα θα χαλασει το υπολοιπο σπιτι......:tongue::tongue::tongue:

Μια χαρα φαγητουλι απλο και γρηγορο εφτιαξε ο συμπεθερος....!!!!!!

Ναι κοιμηθηκε η νυφη....!!!!!!

αχ ασε συμπεθερα σημερα για πρωτη φορα κοκκινησε ο μικρος στον πωπο του, τα ειχε κανει και δε τον πηρα χαμπαρι, τα εκανε σε ασχετη φαση και μαλλον κοιμηθηκε με κακα ο καημενος!! του εβαλα κρεμουλα αρκετη και το πρωι θα του βαλω και βαλσαμολαδο που εχω. πολυ στενοχωρηθηκα γιατι δε το πηρα χαμπαρι!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...