Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 hours ago, silvy22 said:

3 φορές έχω κάνει ύστερο σαλπιγγογραφια με σκιαγραφικό είναι η κλασική που έχει πολύ ακτινοβολία , μήπως είχες κάνει άλλου τύπου ; 

Την πρώτη φορά έκανα την κλασσική με το σκιαγραφικό. Ρώτησα τότε τον γυναικολόγο και μου είπε ότι να κάνω κανονικά. Έχω ακούσει και κοπέλες που έμειναν έγγυος σε εκείνο το κύκλο χωρίς θέμα. Τις άλλες δύο έκανα την νέα την ανώδυνη καθαρά για τον ΕΟΠΥΥ γιατί εγώ εξ αρχής είχα ανοιχτές σάλπιγγες.

Just now, Losr said:

Την πρώτη φορά έκανα την κλασσική με το σκιαγραφικό. Ρώτησα τότε τον γυναικολόγο και μου είπε ότι να κάνω κανονικά. Έχω ακούσει και κοπέλες που έμειναν έγγυος σε εκείνο το κύκλο χωρίς θέμα. Τις άλλες δύο έκανα την νέα την ανώδυνη καθαρά για τον ΕΟΠΥΥ γιατί εγώ εξ αρχής είχα ανοιχτές σάλπιγγες.

@MK2012 Έχουνε νέα με το έμβρυο?

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Έλα ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου γλυκό, σε ευχαριστούμε και οι δύο! Το μυαλό μου είναι ένα κουβάρι... Θέλω απλά να φεύγουν οι μέρες και να μή φέρουν τίποτα άσχημό. Προσπαθώ να σκεφτώ θετικά και ώρες ώρες τα καταφέρνω, αλλά υπάρχουν κ στιγμές που ζορίζομαι.. Και ξέρω οτι αυτό είναι και το φυσιολογικό...

Εσύ τι κάνεις; Διάβασα οτι ο άντρας σου θα σου κάνει παρεούλα από εδώ κ πέρα τις νύχτες.. Αντε να κοιμηθείς και σύ ήσυχα χωρίς άγχος..!

Εχεις δικιο κοριτσακι μου!!!!!!Τιποτα δεν θα συμβει να το ξερεις.Εισατε και οι δυο δυνατες και θα τα καταφερετε.Καλε πως να μη ζοριζεσαι δεν ειναι και λιγο ολο αυτο που περνας αλλα σημασια οπως ειπαμε εχεις οτι στοτελος θα βγειτε νικητριες!!!!!!!!!

Καλα ειμαι.εδω παλευω να φτιαξω το πρωινο μου ζαχαρακι γιατι στο τελος θα παω στον ενδοκρινολογο και θα τον πλακωσω στις μαπες και μετα στον γυναικολογο να τον βρισω που με εβαλε σε πιο πολυ διαιτα.

Ποιος να μου το ελεγα κι εμενα οτι θα κανω τετοια διαιτα στην εγκυμοσυνη!!!!!!!Τετοια διαιτα δεν εχω κανει ποτε στη ζωη μου!!!!!!!χιχιχιχιχιιιιχιιχι!!!!!!!!!!Θα περασει!

Σε μετρανε εκει Μαυ μου?

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαυ μου γεια σου και από μενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυριο επιστρέφεις στην Βασιλικούλα σου και η αγκαλιά της θα σε ηρεμήσει και θα σου χαρίσει μεγαλη δυναμη και έτσι θα συνεχίσετε μέχρι η μπεμπουλα σας να έρθει στην αγκαλιά σας γερη πάνω απ' ολα!!!!!

Μποτσακι μου καλά, εφαγες; Πατουσιτσα κοιμασαι; Χθες εξαφανίστηκα δίχως καληνυχτα γιατι μου "επιτεθηκε" ο αντρουλης μου!!!!;););):tongue::tongue::tongue:

Όλα τα κορίτσια μια χαρα; Σημερα δεν ειχε κινηση το καφε!

Εδω εχουμε ωραιο καιρο με ήλιο. Το πρωι ξυπνησαμε απο 7 το πρωι αλλα η μικρη πηγε για παιδικα και εγω ψιλοκοιμομουν ακομη....Πηγε και εκκλησια με γιαγια και παππου και ημουν τεμπελα στο κρεβατι μου....Μετα πηγαμε οι δυο μας σε παρασταση παιδικη απο ωδειο και της αρεσε πολυ...Φαγαμε και τωρα καθομαστε!!!!

Το σπογευματακι θα την παω ποδηλαταδα!

Μαυ μου γεια σου και από μενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυριο επιστρέφεις στην Βασιλικούλα σου και η αγκαλιά της θα σε ηρεμήσει και θα σου χαρίσει μεγαλη δυναμη και έτσι θα συνεχίσετε μέχρι η μπεμπουλα σας να έρθει στην αγκαλιά σας γερη πάνω απ' ολα!!!!!

Μποτσακι μου καλά, εφαγες; Πατουσιτσα κοιμασαι; Χθες εξαφανίστηκα δίχως καληνυχτα γιατι μου "επιτεθηκε" ο αντρουλης μου!!!!;););):tongue::tongue::tongue:

Όλα τα κορίτσια μια χαρα; Σημερα δεν ειχε κινηση το καφε!

Εδω εχουμε ωραιο καιρο με ήλιο. Το πρωι ξυπνησαμε απο 7 το πρωι αλλα η μικρη πηγε για παιδικα και εγω ψιλοκοιμομουν ακομη....Πηγε και εκκλησια με γιαγια και παππου και ημουν τεμπελα στο κρεβατι μου....Μετα πηγαμε οι δυο μας σε παρασταση παιδικη απο ωδειο και της αρεσε πολυ...Φαγαμε και τωρα καθομαστε!!!!

Το σπογευματακι θα την παω ποδηλαταδα!

Κουμπαραααααααααααααααα!!!!!!!!!!!Δεν πηραζει αν εξαφανιστηκες γι'αυτο συγχωρεισαι!!!!!!!!!χιχιχιχιχιιχιχιιχχι!!!!!!!!!Εεεεεεεεεεεε ρε γλεντιαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Πιο μετα θα φαω.Τωρα το μαγειρευω!!!!!!!!!

1sh1p2.png

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, με το που γέννησα δε με ξαναμέτρησαν ποτέ! Τις πρώτες μέρες μου έκαναν διαβητική αγωγή, αλλά μετά, έκανα 1,5 μέρα νηστεία και από χτες κανονικότατα.. Και γλυκά και όλα!! Θα συνεχίσω μόνο το σιδηρο κ το ασβέστιο, γιατι ξεκίνησα τοκετό με αιματοκριτη 28 κ μπορεί να έπεσε κιάλλο. Και αντιπηκτικές για σαράντα ακόμα μέρες..

Τι τραβάς και συ με το φαγητό ρε γμτ!! Υπομονή!! Διάβαζα τι έγραφε η ngn τις προάλλες κ χαμογέλασα.. 5 σοκολάτες τρωωει η κακομοίρα!! Έτσι και σύ!! Υπομονή κάνε!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μου, έφερε ο άντρας μου τη Βασιλική σήμερα πριν το επισκρπτήριο στα νεογνά και κατέβηκα στην είσοδο να την υποδεχτώ και δεν ήθελε ούτε να με κοιτάξει. Με πήρε από κάτω.... Γατζωθηκε στον μπαμπά της κ ενώ της έλεγα έλα να σου πω το παραμύθι με τη Μιχαέλα, ούτε καν με κοίταξε..

Μετά πήγε η ώρα μία, της είπα οτι πρεπει να φύγω να συναντήσω την αδερφή της και αν ήθελε να μου πει τί να της μεταφέρω.. Και τί μου πε ρε κορίτσια;

Να της πεις μου λεει να μου φέρει στο σπίτι μια κανονική μαμά.....

Έχει και αυτό το καιμένο αναστατωθεί πολύ με όλα αυτά που έγιναν!

Τελοσπάντων, αυτά είναι πιυ μας κάνουν όλους πιο δυνατούς.

Η Αγγελικούλα μας καλά;

78xyp2.png

RUAmp3.png

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, με το που γέννησα δε με ξαναμέτρησαν ποτέ! Τις πρώτες μέρες μου έκαναν διαβητική αγωγή, αλλά μετά, έκανα 1,5 μέρα νηστεία και από χτες κανονικότατα.. Και γλυκά και όλα!! Θα συνεχίσω μόνο το σιδηρο κ το ασβέστιο, γιατι ξεκίνησα τοκετό με αιματοκριτη 28 κ μπορεί να έπεσε κιάλλο. Και αντιπηκτικές για σαράντα ακόμα μέρες..

Τι τραβάς και συ με το φαγητό ρε γμτ!! Υπομονή!! Διάβαζα τι έγραφε η ngn τις προάλλες κ χαμογέλασα.. 5 σοκολάτες τρωωει η κακομοίρα!! Έτσι και σύ!! Υπομονή κάνε!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μου, έφερε ο άντρας μου τη Βασιλική σήμερα πριν το επισκρπτήριο στα νεογνά και κατέβηκα στην είσοδο να την υποδεχτώ και δεν ήθελε ούτε να με κοιτάξει. Με πήρε από κάτω.... Γατζωθηκε στον μπαμπά της κ ενώ της έλεγα έλα να σου πω το παραμύθι με τη Μιχαέλα, ούτε καν με κοίταξε..

Μετά πήγε η ώρα μία, της είπα οτι πρεπει να φύγω να συναντήσω την αδερφή της και αν ήθελε να μου πει τί να της μεταφέρω.. Και τί μου πε ρε κορίτσια;

Η Αγγελικούλα μας καλά;

Αχου μωρε Μαυ μου μην στεναχωριεσαι!!!!!!!!!!Εχει ταραχτει το παιδακι!

Μολις μπειτε στους ρυθμους σας θα ερθουν ολα οπως πριν!

Βλεπει την μανουλα της ταλαιπωρημνη,λογικο ειναι.Ολα θα φτιαξουν ομως!!!!!!!

Τελικα δεν υπαρχει καμια εξηγηση Μαυ μου για ολο αυτο που συνεβη ε?

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Αχ, καλη μου Μαυ!!!! Και η Βασιλικη σας επηρεαζεται.....αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ σε αγαπαει και εσένα και την μπεμπα!!!! Μόνο που τα περιμενε και αυτη διαφορετικα και δεν μπορει τωρα να το καταλαβει!!!!!

Η δικια μου καλά ειναι δόξα τον Θεό αλλά ζηταει αδερφακι και στεναχωριεται....Μετα το σημερινο θεατρο, που γυρισαμε σπιτι και αλλαζαμε ρουχα, μου λεει: μαμα, πότε θα μου κανεις αδερφακι; Και της λεω: θα κανω καποια στιγμη και φευγω απο δωματιο...και την ακουω κατι να λεει και γυριζω να την δω και ηταν κατω απο την Παναγιτσα που της εχω στο δωματιο με τα χερια πιασμενα για προσευχη και ελεγε: θεουλη μου δωσε στη μαμα μου ενα αδερφακι!!!

Ανατριχιασα....

Αχ, καλη μου Μαυ!!!! Και η Βασιλικη σας επηρεαζεται.....αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ σε αγαπαει και εσένα και την μπεμπα!!!! Μόνο που τα περιμενε και αυτη διαφορετικα και δεν μπορει τωρα να το καταλαβει!!!!!

Η δικια μου καλά ειναι δόξα τον Θεό αλλά ζηταει αδερφακι και στεναχωριεται....Μετα το σημερινο θεατρο, που γυρισαμε σπιτι και αλλαζαμε ρουχα, μου λεει: μαμα, πότε θα μου κανεις αδερφακι; Και της λεω: θα κανω καποια στιγμη και φευγω απο δωματιο...και την ακουω κατι να λεει και γυριζω να την δω και ηταν κατω απο την Παναγιτσα που της εχω στο δωματιο με τα χερια πιασμενα για προσευχη και ελεγε: θεουλη μου δωσε στη μαμα μου ενα αδερφακι!!!

Ανατριχιασα....

Ααααααααααααααααααχ το μαναρι μου!!!!!!!!!Θα ερθει το αδερφακι της συντομα.Κι εμενα ηρθε οταν ημου 7 χρονων αλλα ηρθε!!!!!!!

1sh1p2.png

Η Αγγελικούλα μας καλά;

Συμπθερουλα μου πως ειναι το μωρο,? Εσυ πως εισαι;η τομη σου

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Συμπθερουλα μου πως ειναι το μωρο,? Εσυ πως εισαι;η τομη σου

Που εισαι εσυ μαρηηηηηηηηηηηηηηηηη???????????

Τι κανετε????????Η μπεμπαααααααααα?????????????

Ο Αλεξανδρος?????

1sh1p2.png

κοριτσακια μπαινω απο κιν και γραφω οτι ναναι αλλα προσπαθω!

δεν ξερω τα νεα σας!!

ελπιζω να εισαστε ολες καλα !

αλλη μια φορα θα σας ευχαριστησω ολες για ολη την συμπαρασταση που ειχα και χωρις εσας δεν νομιζω οτι θα τα καταφερνα!

Ngn μου καλο σαραντισμο και σε εσενα εμαθα ταλαιπωρηθηκες!!![/b]

ΜΑΥ μου συμπεθερα μου γλυκια μην στεναχωριεσαι να ξερεις ολες προσευχομαστε για την μικρη σου και συντομα θα ειναι στην αγκαλια σου υπομονη ειναι μια καινουρια και περιεργη και δυσκολη διαδικασια αλλα θα βγειτε νικητες να το θυμαστε,εκμεταλευσου το ενδιαμεσο χρονο με την νυφουλα μου που σου εχουν λεθιψει και της εχουν λειψει οι αγκαλιες και μην φοβασαι ολα θα πανε καλα η μικρη ειναι σε καλα χερια!Πώς ειναι η τομη σου αναρρωσες καθοοου ????το μπεμπακι μας πως ειναι τι λενε οι γιατροι???

τσουπριτσες μου γαλιαντρες μου τι κανετε?

Κοαλακι,αγορομαμμυ,Ηλιοβασιλεμα,πατουσιτασα,μποτσακι,μαρια θεσσαλιονικια ,σοσταφι ,ελλη,xrydim ,χριστιαννα και οποια αλλη ξεχναω γαιτι με ενα μυαλλο και 2 παιδια ξεχναω τα βασικα!!

να σας πω τα νεακια μου οτι τελικα που λενε οτι οταν κανεις σχεδια ο Θεος γελαει....εμε εμενα την εχει δει ανεκδοτο!ορκιζομουν οτι δεν θα κξανακανω αποκλειστηκο θηλαμσο κλπ το μωρο ομως οτι γαλα και σε οτι μπιμπερο το δωσω το κανει εμετο οποτε θελοντας και μη θηλαζω αποκλειστηκα και τα εχω π[αιξει γιατι η μικρη εχει δει την μερα νυχτα και την νυχτα ειναι ξυπνια και θελει συνεχεια στηθος χωρις διακοπηξ,την μερα ανα 2ωρο αλλα με εχει σκοτωσει το 01.00 τα μεσανυχτα με 08.00 το πρωι ο αλεξανδρος το εχει παρει μια χαρα φρικαρει μονο οταν κλαιει η μικρη ,εμεις προσπαθουμε να αποφευγουμε αναφορες στο μωρο κ καταστασεις που ενεργοποιουν ζηλειες!

οι τομες μου ειναι χαλια και αν και εχουν περασει 23 ημερες δεν την παλευω ακομα πηγαινω κουτσαινοντας!

αυτα απο εμενα οποτε μπορω θα μπαινω!!!σας λατρευωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Που εισαι εσυ μαρηηηηηηηηηηηηηηηηη???????????

Τι κανετε????????Η μπεμπαααααααααα?????????????

Ο Αλεξανδρος?????

εσυ μαρη τι κανεις??

εγω ειμαι στα προθυρα της τρελας!

ο Σωτηρης επιστρεφει δουλεια τη 'δευτερα,ειχα 3 μερες τα πεθερικα και την κουνιαδα εδω και ενα μωρο που ηθελε μονο εμενα και ειναι ξυπνιο ολη νυχτα και ενα Αλεξανδρο παλαβομενο απο τον πολυ κοσμο συν τον παραλογισμο της κουνιαδας τεσπα!!!εσυ καλα!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

May μου όλα καλα θα πάνε θα το δεις. Της Βασιλικής της ήρθαν λίγο αποτομα όλα αυτά αλλά μόλις πας σπίτι και της εξηγήσεις θα ηρεμήσει και θα καταλάβει.

Μαρία μου τελικά η μικρή σου την έφερε;; Ζόρικη από όταν την είχες στην κοιλιά σου ήταν τώρα τι περίμενες να αλλάξει;; Φαντάζομαι όταν έλεγες πως δεν θα κανείς αποκλειστικό έλεγε από μέσα της: βλαμμενο με ανεβάζεις και με κατεβάζεις και δεν.θες να μου δώσεις και βυζι;; Κάτσε να βγω και θα σε στρωσω.. :)

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;;

Μποτσακι μου τι ωραίο φαγάκι έχεις. Και με λεμονακι μπόλικο μούρλια! Αχ φάε λίγο κοτοπουλακι και για μένα..

Ηλιοβασίλεμα μου θα δεις, σύντομα θα έχεις ένα ακόμα παιδάκι και θα χαρείς και εσύ και η Αγγελικουλα σου.

Κοριτσια μου εγώ έχω κάτι πονακια σήμερα χαμηλά στην κοιλιά μου. Ξάπλωσα αλλά δεν έχουν ηρεμήσει..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλησπερα κοριτσια και απο μενα!!!!!!!καλα εισαστε????δεν εχω διαβασει ακομη νεα σας!!!!!!

μαυ μου,καλα εισαι μαναρακι μου?????????/η μπεμπουλα μας καλα??????????αχ διαβασα και με τη Β.!αχ η ψυχουλα μου και αυτη.....εχει αναστατωθει!!!!!

ολα θα πανε καλα μαναρι μου!!!!!μετα απο μια μπορα βγαινει ο ηλιος!!!!!!

ετσι θα γινει και με σας...........!!!!!!!ολα θα πανε κατ ευχην!!!!!!!!!!!

Μαρακι μου!!!!!!!!!καλα εισαι???????η μπεμπουλα σου καλα????????

θα διαβασω νεακια σε λιγο κοριτσια μου ναι.....????????πολλα φιλακια σε ολες!!!!!!!!!

η μπεμπα μου καλα ειναι.γυριζει μια απο δω μια απο κει.....χθες εκανα και δουλειες και υπεφερα ολο το βραδυ και το πρωι απο τη μεση!

σημερα δεν κανω τιποτα!!!!αυριο τωρα....και αν....!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, πολύ συγκινητική η σκηνή με την Αγγελικούλα μας! Θα τα καταφέρεις κορίτσι μου! Κάτι μου λεει οτι θα τα καταφέρεις γρήγορα! Μή χάνεις την πίστη σου, θα τα καταφέρεις κ γρήγορα!!

ΜΑΡΑΚΙ1106, είμαι καλύτερα στην τομή, αλλά απλά καλύτερα. Δυσκολεύομαι πολύ στο να κατσω, να ξαπλώσω, να σηκωθώ, αλλά μερα με τη μέρα θα βελτιωθώ. Διάβασα κ τα δικά σου, τα είπαμε κ τηλεφωνικώς.. Υπομονή! Έχεις τραβήξει πολύ ζόρι με τις τομές σου! Όσο για τη μικρή, είναι τσαούσω αυτή, φαινόταν από την κοιλιά! Θέλει να περάσει το δικό της φαίνεται.. Και όπως το πες... Όταν κάνεις σχέδια, γελάει ο Θεός!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, χτες βγήκαν και οι τελευταιες μου εξετάσεις, εξετάσεις κολπικού, καλλιέργειες, όλα αρνητικά! Τίποτα δεν έχει φανεί να έφταιξε. Εγώ πλέον έχω πείσει τον εαυτό μου οτι αυτό που έγινε, έπρεπε να γίνει, το έστειλε ο Θεός, γιατί εάν δέ γινόταν, μπορεί να γινόταν αργότερα κάτι χειρότερο. Το κοριτσάκι μου έδωσε μήνυμα να βγει..

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ τί κάνεις; Ακόμα το κουκλοδωμάτιο φτιάχνεις;;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Να μαι και γω!! Τί κάνετε;

Καλύτερα πάω με την τομή, με τραβάει αλλά υποφέρεται! Μου έχουν φυσικά κόψει όλα τα βαριά αναλγητικά, χτες ζήτησα ένα βολταρέν χάπι και σήμερα προσπαθώ να αντέξω με ντεπόν. Έκανα αλλαγή και χτες κ σήμερα.

Από αύριο θα είμαι σπίτι μου.. Σήμερα κλείνει μια βδομάδα που συνέβησαν πολλά και ίσως στο σπίτι μου βρω την ηρεμία να τα δώ με ψύχραιμο μάτι. Εδώ στο μαιευτήριο έζησα πολλά αυτή τη βδομάδα.

Η γλυκιά μου, σε σταθερή κατάσταση, η αναπνοούλα της χρειάστηκε λίγη επιπλέον ενίσχυση, αλλάμας είπαν οτι αργά ΄η γρήγορα θα καταφερουμε να σταθεροποιηθούμε.. Χάσαμε βάρος, λογικό μας είπαν, και είμαστε 1380 γραμμάρια.. Αλλά μόλις αρχίσει η σίτιση θα πάψουμε να κατεβαίνουμε..

Τί κάνετε εσείς κορίτσια μου;

MAY μου αύριο που θα γυρίσεις σπίτι θα τα δεις όλα πιο θετικά. Θα είσαι και δίπλα στο κοριτσάκι σου. Η μικρούλα σου μόλις σταθεροποιηθεί και αρχίσει να πίνει γαλατάκι δεν θα την προλαβαίνεις. Απλώς θέλει λίγο υπομονή. Δώστης ένα φιλάκι από όλες μας!!!!!

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε????? Εμένα κοιμούνται τα παιδάκια μου.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...