Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, πολύ συγκινητική η σκηνή με την Αγγελικούλα μας! Θα τα καταφέρεις κορίτσι μου! Κάτι μου λεει οτι θα τα καταφέρεις γρήγορα! Μή χάνεις την πίστη σου, θα τα καταφέρεις κ γρήγορα!!

ΜΑΡΑΚΙ1106, είμαι καλύτερα στην τομή, αλλά απλά καλύτερα. Δυσκολεύομαι πολύ στο να κατσω, να ξαπλώσω, να σηκωθώ, αλλά μερα με τη μέρα θα βελτιωθώ. Διάβασα κ τα δικά σου, τα είπαμε κ τηλεφωνικώς.. Υπομονή! Έχεις τραβήξει πολύ ζόρι με τις τομές σου! Όσο για τη μικρή, είναι τσαούσω αυτή, φαινόταν από την κοιλιά! Θέλει να περάσει το δικό της φαίνεται.. Και όπως το πες... Όταν κάνεις σχέδια, γελάει ο Θεός!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, χτες βγήκαν και οι τελευταιες μου εξετάσεις, εξετάσεις κολπικού, καλλιέργειες, όλα αρνητικά! Τίποτα δεν έχει φανεί να έφταιξε. Εγώ πλέον έχω πείσει τον εαυτό μου οτι αυτό που έγινε, έπρεπε να γίνει, το έστειλε ο Θεός, γιατί εάν δέ γινόταν, μπορεί να γινόταν αργότερα κάτι χειρότερο. Το κοριτσάκι μου έδωσε μήνυμα να βγει..

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ τί κάνεις; Ακόμα το κουκλοδωμάτιο φτιάχνεις;;

Σωστα Μαυ μου!!!!!!!!!

Ο Θεος καποιο λογο θα ειχε για να το επιτρεψει!!!!!!!

Παει τωρα τελειωσε κι ερχονται και τα καλυτερα σε λιγο.

Παντως να θυμασαι οτι ειμαστε κοντα και στις δυο!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια το θυμάμαι..

Σαν τώρα θυμάμαι που πρωτομπήκα στην ομάδα...

Έχουμε γίνει φίλες!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ γιατί λες θα γεννήσεις 25;

Καλε ο γιατρος μου το ειπε.

Αφου παω με καισαρικη στις 38 εβδομαδες αν ολα πανε καλα κτλ.με βαζει μεσα.Και το κοιταξε και μου ειπε 25.

1sh1p2.png

Κοριτσακια μου τι κανετε.....????? εμεις καλα, παιζουμε με τη μαριαννα.....:-D

ΜΑΥ ΜΟΥ γλυκια κανε υπομονη και προσπερνα ολα τα "εμποδια" που σου αντιστεκονται..................ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ.....!!!!!!!

Οσο για τη βασιλικουλα φυσικο επακολουθο ειναι αυτο με τη συμπεριφορα της, απλα κλονιστηκε το μεχρι τωρα δεδομενο περιβαλλον που σε αυτο ζουσε τοσο καιρο και απλα κραταει ΑΜΥΝΑ. Κανε λιγο υπομονη και θα ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΕΙΣ.....!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ τι κανεις.....????? ο μπεμπαρος......????

ΑΣΤΕΡΩ ΜΟΥ που εισαι μαρη και χαθηκες......????? ελπιζω να ειστε οοοοολοι καλα και εμεις εδω ειμαστε, δεν φευγουμε....!!!!!!!

NGN ΜΟΥ εσυ εισαι καλα....?????? τα πουλακια σου..?????

Τα αλλα κοριτσακια τι κανουν....??????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακια μου τι κανετε.....????? εμεις καλα, παιζουμε με τη μαριαννα.....:-D

ΜΑΥ ΜΟΥ γλυκια κανε υπομονη και προσπερνα ολα τα "εμποδια" που σου αντιστεκονται..................ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ.....!!!!!!!

Οσο για τη βασιλικουλα φυσικο επακολουθο ειναι αυτο με τη συμπεριφορα της, απλα κλονιστηκε το μεχρι τωρα δεδομενο περιβαλλον που σε αυτο ζουσε τοσο καιρο και απλα κραταει ΑΜΥΝΑ. Κανε λιγο υπομονη και θα ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΕΙΣ.....!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ τι κανεις.....????? ο μπεμπαρος......????

ΑΣΤΕΡΩ ΜΟΥ που εισαι μαρη και χαθηκες......????? ελπιζω να ειστε οοοοολοι καλα και εμεις εδω ειμαστε, δεν φευγουμε....!!!!!!!

Τα αλλα κοριτσακια τι κανουν....??????

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!

Ασε τι επαθα!!!!Πηγα να μπω στο μικρο μπανακι και δεν χωραγα και μου εγδαρε λιγο την κοιλιτσα η πορτα η ρουφιανααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Ο μπεμπης καλα εινα.Κοβει βολτες.Η Μαριαννουλα?

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Πολυ χαιρομαι που μπηκατε στη παρεα και οι 3 οι λεχωνες μας!!!!!!!!!!!

Σας σκεφτομαστε και σας αγαπάμε ολες!!!!!!!!!!!!!!!

Μποτσάκι 38η θα μπαίνεις από Δευτέρα 25/11...επομένως μεσα σε εκείνη την βδομαδα θα πας στο ραντεβου σου ΚΥΡΙΑ και θα γεννήσεις τον μπεμπαρο σου!!!!!

Εγω θα ξυπνησω την Α. να την παω πλατεια να παιξει με το ποδηλατο της! Το βραδακι θα τα ξαναπουμε!

Ασε τι επαθα!!!!Πηγα να μπω στο μικρο μπανακι και δεν χωραγα και μου εγδαρε λιγο την κοιλιτσα η πορτα η ρουφιανααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Αμααααααααααααν η αααααααααατιμη η πορτα......!!!!!!!

Βγαλτην για να χωρας ανετα και μετα την ξαναβαζεις..... χαχαχααχχαχχααχαχ......:tongue::tongue::tongue:

Καλα ειναι και η μαριαννουλα, παιζει εδω με εμενα.........:-D

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Πωπω, ΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝΟ εσυ τα παθαινεις αυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σφηνωσες με την κοιλιτσα σου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Περα απο το γελιο της υποθεσης, εισαι καλα, ετσι;

ΑΛΛΑ :P:p:p:p:p:p:p:p:p

Πωπω, ΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝΟ εσυ τα παθαινεις αυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σφηνωσες με την κοιλιτσα σου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ναι ασταααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μια γρατζουνια εκανα η καψερη και μια ελαφρια κοκκινιλα!!!!!!!!

αμαν το κακο μου!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Αμααααααααααααν η αααααααααατιμη η πορτα......!!!!!!!

Βγαλτην για να χωρας ανετα και μετα την ξαναβαζεις..... χαχαχααχχαχχααχαχ......:tongue::tongue::tongue:

Καλα ειναι και η μαριαννουλα, παιζει εδω με εμενα.........:-D

Μωρε δεν την χρησιμοποιω μπηκα για να παρω κατι με την ρουφιανααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Πολυ χαιρομαι που μπηκατε στη παρεα και οι 3 οι λεχωνες μας!!!!!!!!!!!

Σας σκεφτομαστε και σας αγαπάμε ολες!!!!!!!!!!!!!!!

Μποτσάκι 38η θα μπαίνεις από Δευτέρα 25/11...επομένως μεσα σε εκείνη την βδομαδα θα πας στο ραντεβου σου ΚΥΡΙΑ και θα γεννήσεις τον μπεμπαρο σου!!!!!

Εγω θα ξυπνησω την Α. να την παω πλατεια να παιξει με το ποδηλατο της! Το βραδακι θα τα ξαναπουμε!

Καλη βολτα κουμπαραααααααααααα!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Ναι ασταααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μια γρατζουνια εκανα η καψερη και μια ελαφρια κοκκινιλα!!!!!!!!

αμαν το κακο μου!!!!!!!!!

Εγω θυμαμαι όλο πηγαινα να χτυπησω στην κοιλια και γυριζα πλαγια και μελανιαζα απο το ρημαδοπομολο της πορτας στη μεση!!!!

Εγω θυμαμαι όλο πηγαινα να χτυπησω στην κοιλια και γυριζα πλαγια και μελανιαζα απο το ρημαδοπομολο της πορτας στη μεση!!!!

Κι εμενα στο πλαι αριστερα με πηρε!!!!!!Η ατιμηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Το πιο σιγουρο ειναι να επαθε κατι η πορτα.........:tongue::tongue::tongue: παρα το ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΑΣ.....!!!!!!! Αφου ο μποτσακογιος εχει δυνατηηηηηηη μαμα...............:-D:grin::-D

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κουμπαραααααααααα και εσυ σφηνωνες.......????

Ασεεεεεεεε και εγω τα ιδια, εμ 18 κιλα ηταν αυτα παναθεμα με.....:confused::confused::confused:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...