Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

παντως εμενα δε με βλεπω εγκυο συντομα, ο συμπεθερος μου εσπασε τα νευρα παλι!! τους ειπαν παλι θα τους κοψουν απο το μισθο και ειναι μεσα στο αγχος και παλι το ξανασκεφτεται... μεταξυ μας κοριτσια δεν εχει και αδικο, ηδη εχουμε μειωσει κατα πολυ τα εξοδα, δεν ξερουμε πως θα ειναι το μελλον... να πεινασουμε δεν προκειται απλα ειμαστε της αρχης οτι θελουμε να βαζουμε και λεφτα στην ακρη καθε μηνα, εστω 50 ευρω, τους τελευταιους μηνες ομως οχι δε καταφερνουμε να βαλουμε, τρωμε και απο ετοιμα με διαφορα εξοδα!! ακομα δεν το συζηταω γιατι κι εγω απο την παλινδρομη και μετα δε νιωθω πολυ ετοιμη, θα κανω λιγο ακομα υπομονη και βλεπουμε..

Οντως δεν εχει αδικο ο συμπεθερος αλλα εσεις ξερετε καλυτερα συμπεθερα μου...

Οσο για εσενα παρε τον χρονο σου και ολα θα ερθουν...:-D

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια μου θα σας αφησω, ξαπλωσε ο καλος μου και παω να τον ακολουθησω!!!!!! θα τα πουμε το πρωι, καληνυχτες πολλες και ονειρα γλυκα στις ζουζουνες σας συμπεθερα και Ηλιοβασιλεμα, μιας και μονο εσεις ειστε αποψε!!!!! :);)

to1Np2.png

KCkop2.png

Οντως δεν εχει δικο ο συμπεθερος αλλα εσεις ξερετε καλυτερα συμπεθερα μου...

Οσο για εσενα παρε τον χρονο σου και ολα θα ερθουν...:-D

ναι συμπεθερα μου... εγω για την ωρα του ειπα μονο οτι εχει δικιο, δε τον πιεζω, ξερει ποσο το θελω, κι εκεινος το θελει αλλα μιλαει με συναδελφους του που εχουν μεγαλα παιδια που πανε φροντιστηρια κλπ και δουλευουν οι γυναικες τους και παλι τα βγαζουν με μεγαλη δυσκολια...

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσια μου θα σας αφησω, ξαπλωσε ο καλος μου και παω να τον ακολουθησω!!!!!! θα τα πουμε το πρωι, καληνυχτες πολλες και ονειρα γλυκα στις ζουζουνες σας συμπεθερα και Ηλιοβασιλεμα, μιας και μονο εσεις ειστε αποψε!!!!! :);)

Καληνυχτα συμπεθερα, φιλιαααααα......!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Αγορομάμυ σας καταλαβαινω αλλά πιστέψτε με, οι προγραμματισμοι μας έφαγαν!!! Δειτε και εμάς, που το αφησαμε λογω οικονομικων δυσκολιων και τωρα η κορη μας ειναι 4,5 και εμεις εκτος των οικονομικων, εχουμε και τα γυναικολογικα μου θεματα! Και εγω ημουν αυτη που εφερνα αντιρρήσεις και αμφιβολίες για 2ο παιδι, ενω ο αντρας μου ηθελε και θελει κ αλλο παιδι...εγω σκεφτομαι τα οικονομικα και εφτασα 36 και εχω και θεμα γυναικολογικο....

Ξερω οτι θα δυσκολευτουμε πολύ με 2 παιδιά, αφού και τωρα δυσκολευόμαστε με το ενα, αλλά θέλω να ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε έστω και με λίγα!

Θελω 2ο παιδι πολύ αλλά φοβάμαι κιολας!!!!!

Διαφημίσεις

Αγορομάμυ σας καταλαβαινω αλλά πιστέψτε με, οι προγραμματισμοι μας έφαγαν!!! Δειτε και εμάς, που το αφησαμε λογω οικονομικων δυσκολιων και τωρα η κορη μας ειναι 4,5 και εμεις εκτος των οικονομικων, εχουμε και τα γυναικολογικα μου θεματα! Και εγω ημουν αυτη που εφερνα αντιρρήσεις και αμφιβολίες για 2ο παιδι, ενω ο αντρας μου ηθελε και θελει κ αλλο παιδι...εγω σκεφτομαι τα οικονομικα και εφτασα 36 και εχω και θεμα γυναικολογικο....

Ξερω οτι θα δυσκολευτουμε πολύ με 2 παιδιά, αφού και τωρα δυσκολευόμαστε με το ενα, αλλά θέλω να ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε έστω και με λίγα!

Θελω 2ο παιδι πολύ αλλά φοβάμαι κιολας!!!!!

Τι υπερισχυει.......?????? το θελω σου η ο φοβος σου....????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ελα μου ντε.....

Ο φόβος υπάρχει αλλά το θέλω είναι πολύ δυνατό για να το αφήσω να σβήσει.....

Χμ...

Δλδ με το ακουσμα της λεξης "παιδι" η πρωτη σου σκεψη ειναι κοιλιτσα, τοκετος, θηλασμος κλπ αντι του ωχ και αλλα εξοδα, πανες, γιατροι κλπ.......

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κοπελιτσες μουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!Τι κανετεεεεεεεεεεεεε??????

ειχα πεταχτει μεχρι τη φιλη μου που κανανε προβα και τωρα ηρθα στο σπιτι κι ομολογω οτι κανει αρκετο κρυο!!!!!!

Εασεις??????????Οοοοοοοοοοοοοοοοοοολες καλα???????????

1sh1p2.png

Το παιδί σημαίνει ευτυχία, αγάπη και πληρότητα!!!!!!!!!!!!!!!!

Είναι φυσικό όμως να ανησυχούμε για το παρόν και το μέλλον μας.....

Ναι αλλα σιγουρα το πρωτο εχει περισσοτερη σημασια για να μπεις στη διαδικασια της τεκνοποιησης για δευτερη φορα με ολεσ σου τις δυναμεις.........."θυσιαζωντας" τα πολλα υλικα αγαθα και εχωντας θεσει σαν στοχο την ολοκληρωση της ενοιασ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ........!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοπελιτσες μουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!Τι κανετεεεεεεεεεεεεε??????

ειχα πεταχτει μεχρι τη φιλη μου που κανανε προβα και τωρα ηρθα στο σπιτι κι ομολογω οτι κανει αρκετο κρυο!!!!!!

Εασεις??????????Οοοοοοοοοοοοοοοοοοολες καλα???????????

Που γυρνας μαρηηηηηηηηηηηηηηηηη.......???????? :-D:grin::-D

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...