Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τις καθιερωμενες η βγηκε κατι........???????

Τις καθιερωμενες,τσεκ θυροειδη και τα λοιπα και θελει να δει και το λευμα στα ουρα!

Τι ειανι αυτο μαρηηηηηηηηηηηη?

Τι με βρηκε παλι????????

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Τις καθιερωμενες,τσεκ θυροειδη και τα λοιπα και θελει να δει και το λευμα στα ουρα!

Τι ειανι αυτο μαρηηηηηηηηηηηη?

Τι με βρηκε παλι????????

Λευκωμα στα ουρα εννοεις.........???????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Θα ξυπνησεις νωρις δηλαδη λογω εξετασεων! Πότε ξαναπας στον γυναικολόγο σου;

Ναι κουμπαρα θα ξυπνησω απο τις 8.30 και θα κοιταξω να μην κοιμηθω,κι εν τω μεταξυ ο αντρας μου σημερα και αυριο θα ειναι 6-2 απογευμα κι απο Πεμπτη μεσημερι και θελω να πιστευω οτι θα στανιαρω λιγο!!!!!!!!!

Την πρωτη εβδομαδα του Νοεμβρη αναλογως τα ρεπω του αντρα μου!!!!!!!

1sh1p2.png

Ναι!αυτο τι ειναι?????

Οι αιτιες του λευκωματος ειναι δυο: η προεκλαμψια (αρτηριακη πιεση) η καποια λοιμωξη του ουροποιητικου....

Μην ανησυχεις, συνηθως το οιδημα που εχουμε στα ανω και κατω ακρα αυτο δηλωνει...και αυτο που οφελει σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι η καταναλωση τροφων χωρις αλατι...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Οι αιτιες του λευκωματος ειναι δυο: η προεκλαμψια (αρτηριακη πιεση) η καποια λοιμωξη του ουροποιητικου....

Μην ανησυχεις, συνηθως το οιδημα που εχουμε στα ανω και κατω ακρα αυτο δηλωνει...και αυτο που οφελει σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι η καταναλωση τροφων χωρις αλατι...

Λοιπον το αλατι το εχω κοψει απο τον 5ο,αυτο το λιγο δηλαδη που ετρωγα,πρηξιμο δεν εχω καθολου,εκτος αμα ειμαι ολη μερα ορθια αλλα και παλι οχι κατι τραγικο.Τι να πω!

1sh1p2.png

Και μόλις μπεις στον μηνα σου θα εχεις επισκέψεις στον γιατρό ανά βδομάδα για καρδιοτογραφημα και τσουπ, εφτασε η 38η!!!!

Μη μου τα λες ετσι αποτομα κουμπαραααααααααα!!!!!!!!!!

Απαπαπαπα!!!!!

1sh1p2.png

Λοιπον το αλατι το εχω κοψει απο τον 5ο,αυτο το λιγο δηλαδη που ετρωγα,πρηξιμο δεν εχω καθολου,εκτος αμα ειμαι ολη μερα ορθια αλλα και παλι οχι κατι τραγικο.Τι να πω!

Ποντια εισαι μαρηηηηηηηηηη.......??????

Ο γιατρος σου ειπε να κανεις εξετασεις για να δει το λευκωμα επειδη πλησιαζεις στον τοκετο και συνηθωσ ενφανιζεται στο 3το τριμημο, δεν σου ειπε εχεις λευκωμα.......σονι και ντεεεε......!!!!!!!!!

Το πιθανοτερο ειναι να μην εχεις ουτε καν ιχνη........γιατι αλατι δεν τρως αλλα και πρηξιμο δεν εχεις....:-D:grin::-D

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...