Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Sunshine. είπε:

Για την προλακτινη μου είχαν πει να κάθομαι στο σαλονάκι ένα μισάωρο και μετά να δίνω αίμα. Μάλλον ανεβαίνει από την κίνηση. 

Υπομονή…Μεγάλη κουβέντα! Αρα θα μεταφέρεις κατεψυγμένα και εσύ! Εγω δεν έχω άλλα αν αποτύχει και αυτή. Μακάρι να αδιαθετήσεις σύντομα και να προχωρήσεις. Ευχαριστώ και πάλι.  Καλημέρα! 🤞🙏🥰

Λες να επηρεάζει τόσο πολύ αν είναι όρθια πριν δώσω αίμα; Πάντως όσες φορές έχω μέτρηση είναι πάνω από 20 αλλά είχα διαβάσει πως μπορεί να ευθύνονται οι πολυκυστικες για την τιμή της πρόλακτινης 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσια να 'μαι παλιιιιι!!

Ελλη μου αν ηταν ο γιατρος κσθησυχαστικος τοτε μια χαρα!! εγω ειχα συσπασεις απο τοτε που θυμαμαι και τον μπεμπη να κλωτσα... αλλα ανωδυνες παντα. Παρε το yutopar και θα εισαι μια χαρα, κι εγω τα επαιρνα! Το πιο πιθανο ειναι απο την κουραση να σου ηρθαν συσπασουλες αφου εχει κατεβει ο μικρος, κατι και το αγχος δε θελει πολυ!! Μεινε ξαπλα και χαλαρωσε και μην υποβαλεις τον εαυτο σου να βαζεις και οριο την 10η Νοεμβρη καλε! θα τον φας το Νοεμβρη και θα βγει ο Γιωργαρος θηριο!!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ήρθα πάλι! Όχι δεν κοιμάμαι αλλά δίνω διαταγές. Αχ εχω μάθει να τα κάνω όλα μόνη μου και όταν καθαριζα δεν ήθελα κανέναν και τώρα νιώθω άσχημα γιατί όχι μόνο δίνω διαταγές αλ/α αν δεν τα κάνει όπως θέλω η αν δεν τα βαλει εκεί που θελω με πιάνει κρίση.. Είμαι πολυ ανάποδη τελικά..

Χριστηνακιόταν είπε για τα γιουροπαρ ο γιατρος δεν θυμόμουν αν έχω και τον ρώτησα που θα βρω αφου τα απέσυραν και είπε πως τα απεσυραν αλλά τα ξαναεδωσν σε κυκλοφορία. Μετά βέβαια βρήκα δύο χαπακια που μου έμειναν οπότε όλα οκ..

Και που λέτε τον έστειλα να μαζεψει τα ρούχα που είχαν στεγνωσει, το καλυμα από το καθησματακι δεν στέγνωσε καλα είπε οπότε του είπα να το μαζέψει πιο μετα αλλά θα το ξανααπλωσει αυριο! Μου έφερε και το σίδερο και τη σιδερωστρα και για πρώτη φορά στη ζωή μου σιδερωσα καθιστή! Τα βρακιά μου σιδερωσα και τα έβαλα στη βαλίτσα μου. Και την κουβερτουλα που είχε στεγνώσει και αυτή και την εμασα.. ου εείπα και ποια λαστιχακια να ρίξει μέσα στη βαλίτσα μου.

Όσο για τα μωρομαντηλα μπορεί και να μην τον εννοχλει κανένα! Τα παμπερς παντος θα τα δοκιμασω τελευταία γιατί σε εμένα δεν μου άρεσαν όχι μόνο από μυρωδιά αλλά μου άφηναν και ένα αίσθημα καυσου.. Μακάρι να μην έχουμε πουθενά αλλεργία και να έχουμε ποικιλία!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Κοριτσια να 'μαι παλιιιιι!!

Ελλη μου αν ηταν ο γιατρος κσθησυχαστικος τοτε μια χαρα!! εγω ειχα συσπασεις απο τοτε που θυμαμαι και τον μπεμπη να κλωτσα... αλλα ανωδυνες παντα. Παρε το yutopar και θα εισαι μια χαρα, κι εγω τα επαιρνα! Το πιο πιθανο ειναι απο την κουραση να σου ηρθαν συσπασουλες αφου εχει κατεβει ο μικρος, κατι και το αγχος δε θελει πολυ!! Μεινε ξαπλα και χαλαρωσε και μην υποβαλεις τον εαυτο σου να βαζεις και οριο την 10η Νοεμβρη καλε! θα τον φας το Νοεμβρη και θα βγει ο Γιωργαρος θηριο!!!!!!

Μωρέ μακάρι να τον περνάμε όλο το μήνα καλα θα ηταν! Με ενδιαφέρει ομως τουλάχιστον να μπω στο μηνα μου και να πάρω έστω και μια βδομαδα (γι'αυτο ειπα μέχρι τις 10 Νοέμβρη). Ο γιατρος είπε πως δυστυχώς με την φορά που εχει παρει ο μικρός το περιμεναμε κάποια στιγμή. Γι'αυτό μου ειπε για τα γιουροπαρ και να τον πάρω τηλέφωνο μετά τις 6 να τον ειδοποιησω αν ξαναειχα και ανά ποση ώρα..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Μωρέ μακάρι να τον περνάμε όλο το μήνα καλα θα ηταν! Με ενδιαφέρει ομως τουλάχιστον να μπω στο μηνα μου και να πάρω έστω και μια βδομαδα (γι'αυτο ειπα μέχρι τις 10 Νοέμβρη). Ο γιατρος είπε πως δυστυχώς με την φορά που εχει παρει ο μικρός το περιμεναμε κάποια στιγμή. Γι'αυτό μου ειπε για τα γιουροπαρ και να τον πάρω τηλέφωνο μετά τις 6 να τον ειδοποιησω αν ξαναειχα και ανά ποση ώρα..

Ελλη μου τοτε κατσε ξαπλα, κατι ηξερες που τα ξεκινησες να τα κανεις ολα απο νωρις!! Ολα τα βασικα εχουν γινει, μην αγχωνεσαι για τιποτα, πραγματικα δεν υπαρχει λογος. Αφου και ο αντρας σου δε δουλευει καθε μερα μπορει καλιστα να σε βοηθα, καιρος να συνηθιζει γιατι θα αυξηθουν οι υποχρεωσεις του:tongue::tongue: καλυτερα να τα κανετε μονη σου με τον καλο σου παρα να μπλεχτουν τα πεθερικα, δε λεω θα βοηθησουν αλλα καλυτερα μονοι σας!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλησπερα κοριτισια και απο μενα!!!!καλα εισαστε????κανενα νεο απο τη may μας ειχαμε?????

εγω και η μικρη μου καλα ειμαστε!φαγαμε αυγουλακια τηγανιτα με μαρουλοσαλατα φυσικα και τωρα εφτιαξα καφεδακι!

παω να διαβασω νεακια σας!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!!!!!!

Τι μου κάνετε??????

Εμείς όλοι καλά! Οι άντρες μου έχουν πάει βόλτα με το ποδήλατο και εγώ είμαι με την μικρή μου που κοιμάται!!!!

Πωπω παιδιά έφαγα 2 πιάτα σουφλέ και με πολύ μεγάλη προσπάθεια δεν έφαγα και τρίτο. Στο καπάκι βέβαια χτύπησα και κάμποσες σοκολατίτσες!!!!!!

Πάω να διαβάσω νεάκια σας!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Φιλες μουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!

Τι κανετεεεεεεεεεεεεεεε??????????????

εγω τωρα μπηκα μεσα απο το πρωι τρεχουμε για διαφορα πραγματακια περασαμε και το αμαξι απο κτεο και τωρα θα παω σε λιγο να παρω τις εξετασεις μου και θα μπω αργοτερα.

απλα μπηκα για το παρον να δηλωσω οτι ειμαι καλα και να σας δωσω φιλακια και μετα θα σας διαβασω και θα τα πουμε!!!!!!!!!!!

Σας φιλωωωωωωωωωωωωωω ολες!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!!!!!!

Τι μου κάνετε??????

Εμείς όλοι καλά! Οι άντρες μου έχουν πάει βόλτα με το ποδήλατο και εγώ είμαι με την μικρή μου που κοιμάται!!!!

Πωπω παιδιά έφαγα 2 πιάτα σουφλέ και με πολύ μεγάλη προσπάθεια δεν έφαγα και τρίτο. Στο καπάκι βέβαια χτύπησα και κάμποσες σοκολατίτσες!!!!!!

Πάω να διαβάσω νεάκια σας!!!!

Έτσι ασπλαχνη χτυπά αλύπητα. Κοπάνα συνεχεια οτι τρως. Μη σε νοιάζει για μας πως επιβιώνουμε. :tongue::tongue:

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

κοριτσια τι κανετε?καναμε το πρωτο μας εμβολιο!!!!!!!!!!!εκλαψε το χρυσο μου αλλα μετα κοιμηθηκε!!!!!!ειμαστε 4870 κ 58.5 ποντους καλα ειπε η παιδιατρος εσεις μανουλες τι λετε?ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ τι κανει ο μικρος σου σημερα?ΚΟΑΛΑΚΙ τι κανεις?η φουρτουνιτσα?ΕΛΛΗ κατσε ξαπλα ας ειναι το σπιτι ακαταστατο δεν πειραζει(για δες ποια μιλαει εγω που ενω ειχα αιμα κ διαατολη 2( απ οτι εμαθα μετα ηθελα )πρωτα να φτιαξω το σπιτι κ μετα εφυγα για το νοσοκομειο)ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ?ΜΠΟΤΣΑΚΙ?ΡΙΤΣΑ?ΣΟΤΣΑΦΙ?ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ?ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ?ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ?ΝΑΣΙΑ?ZOI?MAY?NGN?ΧΡΙΝΤΙΜ?ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΞΕΧΑΣΑ ΖΗΤΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Γεια σας κοριτσια μου....τι μου κανετε;;

Εγω καλα ειμαι...απλος σημερα ολο θελω να κοιμαμαι....Τωρα μαγειρεψα και γιουβαρλακια...και θελω μονο να τα αυγοκοψω....

Ειναι καμια ΤΣΟΥΠΡΑ μεσα η' οχι;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου!

Ειστε καλα?

Πριν λιγο κοιμηθηκες η μικρη,η οποια απο της 6 θελει να κοιμαται στην αγκαλια μου και οχι στο κρεβατι!Με το που εκανα την κινηση να την αφησω κλαααμαααα!Με το που την επαιρνα αγκαλια,εκλεινε τα ματακια της και εβαζε το κεφαλακι της στο στερνο μου!Εεεεε,μετα δεν ηθελα εγω να την αφησω,την ''χαζευα''!

Πφφφ!

Εγω εβαλα λιγο κρασακι και λιγους ξηρους καρπους και ρεμβάζω!

ΕΛΛΗ ΜΟΥ,με την πιεση πως τα πας?

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,εξετασεις απο ενδοκρινολογο περιμενεις?

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ,τι κανεις μωρε καμαρι μου?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,επεσε ο πυρετος?Που θα γιορτασετε το Σαββατο?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Γεια σας κοριτσια μου....τι μου κανετε;;

Εγω καλα ειμαι...απλος σημερα ολο θελω να κοιμαμαι....Τωρα μαγειρεψα και γιουβαρλακια...και θελω μονο να τα αυγοκοψω....

Ειναι καμια ΤΣΟΥΠΡΑ μεσα η' οχι;;

Ριτσακι μου,τι κανεις καλη μου?

Περιμενεις την ακατανομαστη?Γι αυτο τετοια νυστα?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλησπερα κοριτσια μου!

Ειστε καλα?

Πριν λιγο κοιμηθηκες η μικρη,η οποια απο της 6 θελει να κοιμαται στην αγκαλια μου και οχι στο κρεβατι!Με το που εκανα την κινηση να την αφησω κλαααμαααα!Με το που την επαιρνα αγκαλια,εκλεινε τα ματακια της και εβαζε το κεφαλακι της στο στερνο μου!Εεεεε,μετα δεν ηθελα εγω να την αφησω,την ''χαζευα''!

Πφφφ!

Εγω εβαλα λιγο κρασακι και λιγους ξηρους καρπους και ρεμβάζω!

ΕΛΛΗ ΜΟΥ,με την πιεση πως τα πας?

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,εξετασεις απο ενδοκρινολογο περιμενεις?

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ,τι κανεις μωρε καμαρι μου?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,επεσε ο πυρετος?Που θα γιορτασετε το Σαββατο?

Εντάξει είναι η πίεση. Τελικα είχαν δίκιο πως σήκωνα από το άγχος..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

κοριτσια τι κανετε?καναμε το πρωτο μας εμβολιο!!!!!!!!!!!εκλαψε το χρυσο μου αλλα μετα κοιμηθηκε!!!!!!ειμαστε 4870 κ 58.5 ποντους καλα ειπε η παιδιατρος εσεις μανουλες τι λετε?ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ τι κανει ο μικρος σου σημερα?ΚΟΑΛΑΚΙ τι κανεις?η φουρτουνιτσα?ΕΛΛΗ κατσε ξαπλα ας ειναι το σπιτι ακαταστατο δεν πειραζει(για δες ποια μιλαει εγω που ενω ειχα αιμα κ διαατολη 2( απ οτι εμαθα μετα ηθελα )πρωτα να φτιαξω το σπιτι κ μετα εφυγα για το νοσοκομειο)ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ?ΜΠΟΤΣΑΚΙ?ΡΙΤΣΑ?ΣΟΤΣΑΦΙ?ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ?ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ?ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ?ΝΑΣΙΑ?ZOI?MAY?NGN?ΧΡΙΝΤΙΜ?ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΞΕΧΑΣΑ ΖΗΤΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ

Δεν με ενδιαφέρει όλο το σπίτι πραγματικά. Το δικό μου δωμάτιο με ενδιαφέρει επειδή θελω να το εχω καθαρό και στρωμενο γιατί το παιδί εδώ θα έρθει. Με το υπόλοιπο σπίτι θα ασχοληθεί η πεθερα μου.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...