Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blu24 είπε:

Ναι σε αυτό σίγουρα θα τσεκάρω και τον επόμενο μήνα και ελπίζω όταν έρθει η ώρα για την διέγερση να έχω και τότε καλές ορμονικές …τώρα η πρόλακτινη αν επηρεάζει στην διέγερση δεν ξέρω αλλά πάντα είναι πάνω από 20🫠

Φρόντιζε να πηγαίνεις κανένα δίωρο αφότου ξυπνήσεις για εξετάσεις κι όχι λαχανιασμενη😁

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσιααααααααααααα!!!!!!!!!!!

Καλησπερααααααααα!!!!!!!!!!!!Πηρα τις εξετασουλες μου,ολα ειναι μια χαρα.Λευκωμα οχι ολα τα μικροβια αρνητικα.Ο αιματοκριτης μου 36 κι ολα τελεια.

Εσεις τι κανετε καλες μουυυυυυυυυυ???????

Μαυ μου εχεις δικιο.Ειμαστε διπλα σου μη φοβασαι ολα θα πανε καλα θα παρεις στην αγκαλιτσα σου το πλασματακι σου κι ολα θα γινουν ροζ.

Δεν ελπιζουμε να βγει,ειμαστε σιγουρες οτι θα βγει μια χαρα,απλα ελπιζουμε να βγει οσο πιο γρηγορα γινεται!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερααααααααα!!!!!!!!!!!!Πηρα τις εξετασουλες μου,ολα ειναι μια χαρα.Λευκωμα οχι ολα τα μικροβια αρνητικα.Ο αιματοκριτης μου 36 κι ολα τελεια.

Μαυ μου εχεις δικιο.Ειμαστε διπλα σου μη φοβασαι ολα θα πανε καλα θα παρεις στην αγκαλιτσα σου το πλασματακι σου κι ολα θα γινουν ροζ.

Δεν ελπιζουμε να βγει,ειμαστε σιγουρες οτι θα βγει μια χαρα,απλα ελπιζουμε να βγει οσο πιο γρηγορα γινεται!!!!!!!

Γιουυυυυυυυυυυυυυυυπι..........:-D:grin::-D

Αντε μια χαρουλα ολα ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ......!!!!!!!

Μπραααααβο σου.....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπέρα Κορίτσια!

Διάβασα τα απογευματινά σας νεα, αλλά δεν έχει κοιμηθεί η μικρή ακομη και πηγαινοερχομαι στο δωμάτιο μέχρι να αποκοιμηθεί....

Είστε καλα;

Ελλη ξεκουραζεσαι;

Ριτσα σε επιασε υπνηλια αναμενοντας την περίοδο....

Κοαλάκι είστε καλα; Εστειλες την φουρτούνα στον αντρα της, να τον περιποιηθεί που είναι αρρωστούλης;

Γεια σου Ηλιοβασιλεμα μου....τι μου κανεις;;

Ναι βρε μαναρακι μου...νυσταζω πολυ...και δεν με ποναει ουτε μεση,ουτε κοιλια για την ακατανομαστη...μονο νυσταζω...καινουργια κολπα μου κανει η ακατανομαστη.....:tongue::tongue::tongue:.

Εσυ μαναρακι μου πως εισαι;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσακια καλησπερα! Ολες καλα? εμεις καλα, ο μικρος εκανε μικρους πυρετους μεσα στην ημερα και τωρα σχεδον κοιμηθηκε.

May μου ειναι πολυ δυσκολο ολο αυτο που περνατε, ευχομαι να σας δινει ο Θεος δυναμη και συντομα να τα ξεχασετε ολα. Το μωρακι σας θα ειναι μια χαρα σε λιγο καιρο, απλα ηταν βιαστικουλα η Μιχαελα μας!!! οσο για τα υπολοιπα κρυυυυψτα ολα, μηχανηματακια, ατζεντες, και ετοιμασε γρηγορα τα πραγματακια της μικρουλας μας γιατι δε θα αργησει να ερθει σπιτι!

Συμπεθερααα τι κανει η νυφουλα μου? ειναι καλα??

Ελληηηηη πως πανε οι ξαπλες? ξαναειχες συσπασουλες?

Ριτσακι μου καλησπερα, ευχομαι να αργησει για πολυ ακομα η παλιοπεριοδος!! αχ ολο τελεια φαγητα μαγειρευεις, στειλε ενα ταπερ!!!

Ιωαννα μου καλα ειναι η μπουμπου σου?? σου αντεδρασε με πυρετο ή κατι αλλο? εμενα μετα τα εμβολια ειχε μονο τρομερη υπνηλια!

Μαρακι βορινο τι κανε η συνονοματη??? θα γιορτασουμε σπιτι μας και θα ερθουν οι δικοι μου και θα δω αν πουμε σε κανενα αλλο!! εσεις?? ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι ειναι η πρωτη χρονια που θα γιορταζω με τον μικρο μου!! παραλιγο και περυσι μιας και βαφτιστηκε μια μερα μετα του Αγ. Δημητριου!!

Ηλιοβασιλεμα μου τι κανετε σημερα?? τι κανει η μαθητριουλα της παρεας μας??

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

μπραβο μποτσακι μου, υπεροχα νεα!! το πιστευεις οτι σου εμεινε ενας μηνας και κατι??? κοριτσια δε το πιστευω ποσο καιρο κανουμε παρεα!!!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Πήγαμε επίσκεψη το απόγευμα μαμά και κόρη σε φίλη μου με τα παιδια της....Και πέρασε και σημερα η μερα...

Μποτσακι μπράβο αστερακι!!! Συνεχίζεις ακάθεκτη!!!!!!!!!!

Ιωαννα τρυπήσατε το μπουτάκι σημερα με το πρωτο εμβολιο; Αντε καλή αρχή!

Ρίτσα τί κυκλο εχεις; 29-30 ημερων; Δεν αδιαθετησες 2 φορες μεσα στον μηνα, ετσι;

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ηρθες.....????? η νυφη καλα ειναι....:-D

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ καλεεεεεε μακαρι να ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ η περιοδος.......:-D

Αυτα τα κολπα που κανει εμενα κατι αλλο μου κανουν.....

Ευχομαι να βγω ΑΛΗΘΙΝΗ.....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μποτσακι μου γεια σου....ΜΠΡΑΒΟΟΟ!! μαναρακι μου...:P:p.

x8yip2.png?0gPNKwlL

μπραβο μποτσακι μου, υπεροχα νεα!! το πιστευεις οτι σου εμεινε ενας μηνας και κατι??? κοριτσια δε το πιστευω ποσο καιρο κανουμε παρεα!!!!!!!

Κοριτσακι μου?τι κανει ο Μητσος μας?Μετα θα διαβασω!!!!!!!

α μπαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!Μ'εχει πιασει αγχος!!!!!!!!!

αααααααααααα αγορομαμυ να σουπω μαναρακι μου στο Ρεα πρεπει να παρεις μαζι σου ρουχα για να ντυνεις το μωρο η μονο εξοδου?

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Γιουυυυυυυυυυυυυυυυπι..........:-D:grin::-D

Αντε μια χαρουλα ολα ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ......!!!!!!!

Μπραααααβο σου.....!!!!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!Με αυτα τα λειψα που τρωω τι να μου ανεβει?

1sh1p2.png

Κοριτσακι μου?τι κανει ο Μητσος μας?Μετα θα διαβασω!!!!!!!

α μπαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!Μ'εχει πιασει αγχος!!!!!!!!!

αααααααααααα αγορομαμυ να σουπω μαναρακι μου στο Ρεα πρεπει να παρεις μαζι σου ρουχα για να ντυνεις το μωρο η μονο εξοδου?

ειναι πολυ φυσικο το αγχος σου και τοοοοσο γλυκο αγχος, αχ αυτη η προσμονη!! μποτσακι μου μονο ρουχα εξοδου, τιποτα αλλο για το μωρο!

to1Np2.png

KCkop2.png

Μαρηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!Με αυτα τα λειψα που τρωω τι να μου ανεβει?

Μαρηηηηηηηηηηηη επειδη ακριβως τρως αυτα τα "λειψα" υπηρχε και η περιπτωση να κατεβει κατι........:tongue::tongue::tongue:

Χαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχχαχχα..........:-D

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακια καλησπερα! Ολες καλα? εμεις καλα, ο μικρος εκανε μικρους πυρετους μεσα στην ημερα και τωρα σχεδον κοιμηθηκε.

May μου ειναι πολυ δυσκολο ολο αυτο που περνατε, ευχομαι να σας δινει ο Θεος δυναμη και συντομα να τα ξεχασετε ολα. Το μωρακι σας θα ειναι μια χαρα σε λιγο καιρο, απλα ηταν βιαστικουλα η Μιχαελα μας!!! οσο για τα υπολοιπα κρυυυυψτα ολα, μηχανηματακια, ατζεντες, και ετοιμασε γρηγορα τα πραγματακια της μικρουλας μας γιατι δε θα αργησει να ερθει σπιτι!

Συμπεθερααα τι κανει η νυφουλα μου? ειναι καλα??

Ελληηηηη πως πανε οι ξαπλες? ξαναειχες συσπασουλες?

Ριτσακι μου καλησπερα, ευχομαι να αργησει για πολυ ακομα η παλιοπεριοδος!! αχ ολο τελεια φαγητα μαγειρευεις, στειλε ενα ταπερ!!!

Ιωαννα μου καλα ειναι η μπουμπου σου?? σου αντεδρασε με πυρετο ή κατι αλλο? εμενα μετα τα εμβολια ειχε μονο τρομερη υπνηλια!

Μαρακι βορινο τι κανε η συνονοματη??? θα γιορτασουμε σπιτι μας και θα ερθουν οι δικοι μου και θα δω αν πουμε σε κανενα αλλο!! εσεις?? ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι ειναι η πρωτη χρονια που θα γιορταζω με τον μικρο μου!! παραλιγο και περυσι μιας και βαφτιστηκε μια μερα μετα του Αγ. Δημητριου!!

Ηλιοβασιλεμα μου τι κανετε σημερα?? τι κανει η μαθητριουλα της παρεας μας??

Αγορομαμμυ μου τι μου κανεις;;

Σε ευχαριστω αλλα δεν νομιζω μαναρακι μου...Θα σου στειλω ενα ταπερ...Χαα!!χαα!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Πήγαμε επίσκεψη το απόγευμα μαμά και κόρη σε φίλη μου με τα παιδια της....Και πέρασε και σημερα η μερα...

Μποτσακι μπράβο αστερακι!!! Συνεχίζεις ακάθεκτη!!!!!!!!!!

Ιωαννα τρυπήσατε το μπουτάκι σημερα με το πρωτο εμβολιο; Αντε καλή αρχή!

Ρίτσα τί κυκλο εχεις; 29-30 ημερων; Δεν αδιαθετησες 2 φορες μεσα στον μηνα, ετσι;

Ο κυκλος μου ειναι γυρω 29-31 ημερων...οχι αυτο τον μηνα δεν αδιαθετησα 2 φορες Ηλιοβασιλεμα μου...

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...