Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Anna G είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια!!! Μετά από πολύ καιρό επιστρέφω στο φόρουμ.

Μετά από πολλά χρόνια πολλές προσπάθειες εξωσωματικής κατάφερα και είμαι έγκυος λίγο πριν το 3μηνα  τωρα. Έλα όμως που δεν με αφήνουν να το χαρώ, ενώ πάντα ήμουν υγειής και δεν έχω πάρει ένα χάπι στη ζωή τώρα ξαφνικά περνώ 500 χάπια την ημέρα ανεξάρτητα από της ορμόνες που με έχουν φορτώσει οι γιατροί τώρα προέκυψε το σαγχαρο,υψηλή πίεση και υπερθυρεοειδισμος. 😤ουφ δηλαδή!!!!  Υπάρχει κάποια κοπέλα που να έχει ή είχε πρόβλημα με τον θυρεοειδή της να μου πει την εμπειρία της;; Φοβάμαι μήπως όλα αυτά τα φάρμακα που περνώ θα επηρεάσουν το μωρό μου. 

Καλησπέρα, 

Με το καλό σου εύχομαι και δε νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς για κάτι. Εγώ δυστυχώς δεν έχω ακόμη εγκυμοσυνη αλλά έχοντας χρόνια θέμα με το θυρεοειδή ξέρω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τα χάπια αυτά. Μου το έχουν πει ο γυναικολόγος, ο ενδοκρινολογο και ο functional που πάω. 

Επίσης μπορώ να σου πω πως η αδερφή μου είχε πολύ πίεση στην εγκυμοσύνη, επερνε χάπι και επίσης δεν είχε κανένα θέμα.

Το πρόβλημα είναι όταν αφήνεις τέτοιες καταστάσεις και ξεφεύγουν. Η αδερφή μου έφτασε πολύ κοντά στην προεκλαψια. Σκέψου να μην επερνε το χάπι! Τα χάπια ειναι για να προστατέψουν εσένα και το μωρό σου.

Προσπάθησε να προσέχεις την διατροφή σου μπας και σου μειώσουν τα χάπια,  αλλα δε πρόκειται να πειράξουν το μωράκι σου. Μην ανησυχείς.

• Μου αρέσει 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Μαρακι το μωρακι που κλαιει με την μουσικη ειναι κατι απολυτα φυσιολογικο που το κανουν τα μωρα μας...Αντιλαμβάνονται την μελωδια, αν ειναι θλιμμένο ή χαρωπό τραγούδι και αναλόγως αντιδρουν...

Η δικια μου ακόμη και τωρα, αν ακουσει καποια μελωδια μελαγχολικη, την πιανουν τα δακρυα! Μου ειχε κανει εντυπωση οταν την ειχα πρωτοακουσει να κλαει με μαυρο δακρυ οταν της ειχα βαλει καποια αργα ηρεμα τραγουδακια...Ειναι αθωες ψυχες και στεναχωρεθηκε με τομ ηχο το θλιμμενο....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ngn Καλως την!!!!!!!!!!!!!!Καμια μας δεν σε παρεξηγει!!!!!!!!!! Αρκει που μπαινεις λιγακι και σε "ακουμε"!!!! Φιλακια στα παιδακια σου!!!!!!!

Stefaniana μου καλη, μπηκες και στην 39η!!! Τα αγοράκια, συνηθως τρωνε ολες τις βδομαδες , μπορει και 41η!!!! Οι δυο μου νυφες τα αγορακια τους τα εκαναν και οι δυο τα αγορακια τους τελος 41ης. (η μια με φτ και προκληση , η αλλη με προγραμματισμενη καισαρικη)

Κοριτσάκια γλυκά καλησπέρα!!!

Σήμερα το μωράκι μου, μου έκανε ένα δώρο- αντί να του κάνω εγώ που έγινε δύο εβδομάδων!!! Πήγα να τη δώ και στη θέση της ήταν ένα άλλο μικροσκοπικό πλασματάκι. Με έπιασε ταχυκαρδία, αλλά γρήγορα με πρόλαβε μία νοσηλεύτρια και μού πε οτι η αγγελένια μου πήρε προαγωγή στη μονάδα 2!!! (Συνολικά είναι 4)!! Η διαφορά της 1 από τη 2, όπως μου εξήγησε αργότερα η γιατρός, είναι οτι στη 2 μπαίνουν τα πιό σταθερά αναπνευστικά μωράκια. Αυτές οι θερμοκοιτίδες (πάλι κλειστού τυπου), δεν παρακολουθούνται από μόνιτορ όπως στην ένα, παρέχουν υποστήριξη cpap αν χρειαστεί, αλλά είναι πιό απλές. Πρόλαβε να με προσγειώσει βέβαια, λέγοντας μου οτι ενδέχεται να επιστρέψουμε στην 1 αν προκύψει ανάγκη, αλλά η χαρά μου ήταν τόση που δε θέλησα να προσγειωθώ..

Το βάρος μας είναι 1600 γρ και από σήμερα πίνουμε 8μλ το δίωρο!!

Είδα το βιντεο του αντέννα χτες, πόσο ανυπομονώ να φτάσω και γώ στο στάδιο της "αγκαλίτσας"... ❤️❤️

Διάβασα τα νεάκια σας και χαίρομαι που είστε όλες καλά!

ΕΛΛΗ μου τα ουτροτζεστάν κάνουν μία χάλαση στη μήτρα κ προλαμβάνουν συσπάσεις, ωστόσο η γνώμη μου είναι να ακολουθήσεις τη γνώμη του γιατρού που εμπιστευεσαι και να μην έχεις αμφιβολίες!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ προχωράς κοριτσάκι μου και όπως είπες, περασαν κιόλας 6 βδομάδες από το νοσοκομείο. Τι είναι άλλες 6;

ΣΤΕΦΑΝΙΑΝΑ, κοντός ψαλμός.. Χιχι, κάνε υπομονή, πολύ σύντομα θα εχεις το μωράκι σου αγκαλίτσα!!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ, είναι υπέροχο το βίντεο, μου το έστειλαν και μένα χτες και το είδα!!

ΓΙΟΛΑ μου, διάβασα τα νέα του μπέμπη σου και πολύ χάρηκα!! Είδες που τελικά δεν ήταν τιποτα να φοβηθείς;;

Κοριτσάκια μου, σας φιλώ όλες, πάω στον ενδοκρινολόγο και θα τα πούμε πάλι!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

ΜΠΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μαυ μου πολυ χαιρομαι με την μπεμπουλα σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω σας ειδα στον ΑΝΤ1 και μακαρι καθε μερα να σας κανει αυτα τα ωραια δωρακια η μπεμπουλα σας!!!!!!!!!!!!! Αντε και να φτασεις στο σημειο της αγκαλιας!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φιλακια πολλά!

Διαφημίσεις

να'μαι παλι κοριτσια!! φαγαμε και τωρα οι αντρες παιζουν στο δωματιο κι εγω πεταχτηκα να σας "δω"!!! καλεεεεε τα καναμε στο γιο-γιο πρωτη φοραααααα!!!! ειναι κοντα ενας μηνας που λεει τα κακα οταν προκειται να τα κανει ή αφου τα εχει κανει. Καλα μη φανταστειτε ολες τις φορες αλλα πλεον τις περισσοτερες! το ειπα στην παιδιατρο οταν ηρθε να τον δει με την ιωση και ειπε να τον βαλουμε στο γιο-γιο! σημερα αφου ηρθε και με τραβαγε και φωναζε κακα-κακα τον εγδυσα γρηγορα και τσοουουουουυυπ!! καλα δεν προσδοκω οτι θα κοψουμε την πανα, αλλωστε ειναι χειμωνας και ειναι πολυ μικρος! απλα αν εκπαιδευτουμε ολο το χειμωνα στα κακα το επομενο καλοκαιρι μας μενουν τα τσισακια μας!!!

Μαρακι βορινο τι κανετε? παλι δε σας πετυχα! οχι δε του κοπηκε ιδιαιτερα η ορεξη με την ιωση, απλα εδω και 4 μηνες ειναι στα ιδια κιλα και προσπαθουμε να τον παχυνουμε! βεβαια μεσα σε 4 μηνες εφτασε απο 77εκ στα 83εκ αλλα και παλι δε λεει να περασει τα 10 κιλα με τιποτα.

Ελλη να κανεις ο,τι σε κανει να νιωθεις εσυ πιο καλα. Το μονο που θελω να σου αναφερω ειναι πως οσο κερδιζει χρονο ο μπεμπαρος στην κοιλια σου τοσο καλυτερα..γιατι να γεννησεις απο τις 36 αν μπορεις να καταφερεις περισσοτερο?? η προγεστερονη δεν ειναι κανενα βαρυ φαρμακο. εγω τα 3 μαγνησια και το yutopar τα εκοψα 1 εβδομ πριν γεννησω και ποτε δε μου ανεφερε ο γιατρος καισαρικη. Γνωμη μου παντα, μη με αποπαρεις!! εσυ αποφασιζεις για το παιδι σου!!

Ηλιοβασιλεμααααα τι κανετε?? καλα ειστε?? τελικα δεν πηγα στο κεπ γιατι χρειαζομουν και την ταυτοτητα του αντρα μου και δε την ειχα!! τι κανει η μαθητριουλα μας?

Συμπεθερααααα που εισαι μαρηηηηηηη!!! κοιμαστε??

Χριστινακι μουσακα ληγουρευτηκες??? πεθερουλα τρεεεεχα πες της!!!

Stefaniana μου απο μερα σε μερα θα κρατας το μωρακι σου! οσο για σημαδια τοκετου ουτε εγω ειχα κατι ιδιαιτερο και γεννησα στις 39+2. 1 εβδομ πριν γεννησω τον αισθανομουν να στριφογυρναει το κεφαλακι του πολυ χαμηλα, αφου ελεγα θα κανω τσισα και θα βγει! επισης 4-5 μερες πριν γεννησω αν θυμαμαι καλα, καθε απογευμα εκανα απο 2 επωδυνες συσπασεις για ελαχιστα δευτερολεπτα και τελος το βραδυ πριν γεννησω ειχα τρομερη συχνουρια.

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσάκια γλυκά καλησπέρα!!!

Σήμερα το μωράκι μου, μου έκανε ένα δώρο- αντί να του κάνω εγώ που έγινε δύο εβδομάδων!!! Πήγα να τη δώ και στη θέση της ήταν ένα άλλο μικροσκοπικό πλασματάκι. Με έπιασε ταχυκαρδία, αλλά γρήγορα με πρόλαβε μία νοσηλεύτρια και μού πε οτι η αγγελένια μου πήρε προαγωγή στη μονάδα 2!!! (Συνολικά είναι 4)!! Η διαφορά της 1 από τη 2, όπως μου εξήγησε αργότερα η γιατρός, είναι οτι στη 2 μπαίνουν τα πιό σταθερά αναπνευστικά μωράκια. Αυτές οι θερμοκοιτίδες (πάλι κλειστού τυπου), δεν παρακολουθούνται από μόνιτορ όπως στην ένα, παρέχουν υποστήριξη cpap αν χρειαστεί, αλλά είναι πιό απλές. Πρόλαβε να με προσγειώσει βέβαια, λέγοντας μου οτι ενδέχεται να επιστρέψουμε στην 1 αν προκύψει ανάγκη, αλλά η χαρά μου ήταν τόση που δε θέλησα να προσγειωθώ..

Το βάρος μας είναι 1600 γρ και από σήμερα πίνουμε 8μλ το δίωρο!!

Είδα το βιντεο του αντέννα χτες, πόσο ανυπομονώ να φτάσω και γώ στο στάδιο της "αγκαλίτσας"... ❤️❤️

Διάβασα τα νεάκια σας και χαίρομαι που είστε όλες καλά!

ΕΛΛΗ μου τα ουτροτζεστάν κάνουν μία χάλαση στη μήτρα κ προλαμβάνουν συσπάσεις, ωστόσο η γνώμη μου είναι να ακολουθήσεις τη γνώμη του γιατρού που εμπιστευεσαι και να μην έχεις αμφιβολίες!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ προχωράς κοριτσάκι μου και όπως είπες, περασαν κιόλας 6 βδομάδες από το νοσοκομείο. Τι είναι άλλες 6;

ΣΤΕΦΑΝΙΑΝΑ, κοντός ψαλμός.. Χιχι, κάνε υπομονή, πολύ σύντομα θα εχεις το μωράκι σου αγκαλίτσα!!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ, είναι υπέροχο το βίντεο, μου το έστειλαν και μένα χτες και το είδα!!

ΓΙΟΛΑ μου, διάβασα τα νέα του μπέμπη σου και πολύ χάρηκα!! Είδες που τελικά δεν ήταν τιποτα να φοβηθείς;;

Κοριτσάκια μου, σας φιλώ όλες, πάω στον ενδοκρινολόγο και θα τα πούμε πάλι!!

May μου μπραβο για το κοριτσακι σας!!!! Ολα να συνεχισουν πριμα!! Και σε λιγες μερες που ειναι των ταξιαρχων και ατυπα θα γιορταζει να σας κανει παλι δωρακι και να εχει φτασει στο υψιστο επιπεδο της μοναδας!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσάκια μου τι κάνετε??????

Εμείς μια χαρά! Ο μπαμπάς μας δουλεύει και τα παιδάκια μου κοιμούνται!

Όλες καλά είσαστε?????

Μωρέ μπαίνω για λίγο και το μόνο που προλαβαίνω είναι να διαβάσω τα πρόσφατα νέα σας αλλά μόλις πάω να σχολιάσω ή ξυπνάει η μπέμπα ή ο μικρός!!!!!!

ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ που θα πάει θα μεγαλώσει η μικρή και θα ξαναμπώ στην παρεούλα σας δυναμικά!!!!!!!!

Ngn τι απολογεισαι μαρη?? εχεις δυο αγγελουδια και θα σκεφτεσαι εμας?? παραπονο δεν εχουμε, ολες οι λεχωνες μας σκεφτεστε, κι εμεις εσας!!!!! τα φιλια μας και την αγαπη μας σου στελνουμε!!:D:D

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσια ηρθα παλι και εγω καθοτι ξυπνησε η μαριαννα μεσα στη τρελη χαρα........:D:D:D και δεν προλαβα να ξαπλωσω παρα ελαχιστα.

ΜΑΥ ΜΟΥ πολυυυυυυ ευχαριστη εκπληξη που το αγγελουδακι σου ΠΕΤΑΞΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ.....;), χαιρομαστε και συμπασχουμε και εμεις μαζι σου ΣΕ ΟΛΑ.......!!!!!!!!!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ηρθα μαρηηηηηη!!!! Τι κανετε....??????? παιζει ο γαμπρος...??????

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ ουουυυυ, τι κανετε εσεις....???????

NGN ΜΟΥ μη στεναχωριεσαι, εμεις ειμαστε εδω και σε περιμενουμε παλι :D.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΕΛΛΗ κ γω επαιρνα προγεστερονη στο πρωτο τριμηνο τωρα δεν εχει νοημα να το παρεις νομιζω κ να επιμεινεις για τον φυσιολογικο τοκετο.οσο για τον χοτζα στην ξανθη η κομοτηνη εγω το ειχ ανεφερει ειχε παει μια φιλη μου

Σου στέλνω πμ.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια ηρθα παλι και εγω καθοτι ξυπνησε η μαριαννα μεσα στη τρελη χαρα........:D:D:D και δεν προλαβα να ξαπλωσω παρα ελαχιστα.

ΜΑΥ ΜΟΥ πολυυυυυυ ευχαριστη εκπληξη που το αγγελουδακι σου ΠΕΤΑΞΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ.....;), χαιρομαστε και συμπασχουμε και εμεις μαζι σου ΣΕ ΟΛΑ.......!!!!!!!!!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ηρθα μαρηηηηηη!!!! Τι κανετε....??????? παιζει ο γαμπρος...??????

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ ουουυυυ, τι κανετε εσεις....???????

NGN ΜΟΥ μη στεναχωριεσαι, εμεις ειμαστε εδω και σε περιμενουμε παλι :D.

ελα συμπεθεραααα! ο γαμπρος τωρα κοιμηθηκε.. και παω κι εγω να ξαπλωσω λιγακι οποτε θα τα ξαναπουμε το βραδακι!!!! φιλακια σε εσενα και τη φουρτουνιτσα μας!! καλα παιχνιδια!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!καλα εισαστε!??????δεν ειχα ιντερνετ χθες!!!βλαβη!!!σημερα οκ!!!!!

καλα εισαστε οοοολες????????????παω να διαβασω νεα κοριτσια!!!!!!!!!!!

μια μερα απουσιαααααα...................

η Δεσποινουλα μου καλα ειναι!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

τωρα διαβασα νεακια σας......!!!!

Ελλη αν γεννησεις τελικα στο νοσοκομειο θα ακουσεις τον γιατρο σου!

θα συμφωνησω με την αγορομμαμυ φυσικα.....καλυτερα στην 38η βδομαδα φυσικα παρα τωρα!!!!

γι αυτο σου λεει και ο γιατρος καλυτερα 7μηνητικο παρα 8 μηνητικο..........!!!!μην τρως σκαλωμα με τον φυσικολογικο τοκετο!

οτι σου πει ο γιατρος σου,και για το καλυτερο του μωρου σου!!!!

αυτο εχει σημασια να βγει περα με το καλο το μωρο σου και οχι ο τροπος γεννας!!!!

και κατι αλλο....αυτον στην Ξανθη που λες με τα ξορκια και δεν ξερω και γω τι....τα πιστευεις....????

πιστευεις οτι σου εχουν κανει μαγια....????καταλαβα καλα....?

d.gif

μαυ μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!καλησπεραααααααααααα!!!!!τωρα διαβασα και τα δικα σου νεακιααααααα!!!!!!!!!!!!!

τελειααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!Μπραβο στην κορακλα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!περιμενει πως και πως και η μικρη να την παρετε σπιτι σας συντομαααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μεγαλωνουμεεεε!!!!!!!!!!!

d.gif

Πατουσιτσα δεν θέλω για μένα τον Χότζα αυτόν. Ο γιατρός μου δεν. ειναι αυτος που θα με ξεγενησει στο νοσοκομειο. Σε αυτον πήγα από αναγκη λόγω οτι δεν.έχω 3000 ? για την αμοιβή του γιατρού μου και του μαιευτηρίου. Το 99% των γυναικών γεννανε με καισαρική γιατί ετσι θέλουν αυτοί. Είναι άδικο ομως ενώ όλα πάνε τόσο καλα και ο μικρός κατεβαινει και δεν εχουμε κανένα πρόβλημα να πάρω τα χαπια. Και άντε τα πήρα. Ποιος μου λέει εμένα ότι δεν θα αδρανησει η μήτρα και έχω αλλά μετά; Το θεωρώ πολύ αδικο. Προτιμω πιο νωρίς και φυσιολογικα παρά πιο μετα και με προκληση που πολύ πιθανό να καταληξει σε καισαρική. Και να υπήρχε καποιο πρόβλημα θα εκανα και δεν.θα το σκεφτομουν καθόλου. Όχι όμως για να πάρει αυτός περισσότερα από το ταμείο να κάνω εγώ καισαρική.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...