Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσω διέγερση με meriofert 900 , 300 μονάδες τη μέρα.

Ερώτηση 1: Μετά τη ανασύσταση του φαρμάκου φυλάσσεται ψυγείο ή όχι;  Και για πόσες μέρες; 

Ερώτηση 2: Με τη βελόνα που αναρροφείται το φάρμακο με την ίδια βελόνα γίνεται η έγχυση υποδόρια στην κοιλιά;

Διότι το κουτί έχει μέσα συρριγες 1ml με το βελονάκι, το οποίο είναι κουμπωτό και δεν αλλάζει...

Ευχαριστώ!

Εχω την εντύπωση πως δεν μπαίνει ψυγείο μετά την ανασύσταση. Διάβασε τις οδηγίες και ζήτησε από τον γιατρό σου ή την μαία να σου δωσει λεπτομερείς οδηγίες και να σου δείξει πως κάνεις την ένεση. Νομίζω πως το κουτί μέσα έχει μια προγεμισμενη σύριγγα με το ringer για την ανασύσταση και οι άλλες είναι για να κάνεις την ένεση. Των 150 που έπαιρνα εγώ είχε μια σύριγγα με δύο βελόνες ή μια για την ανασύσταση και η άλλη για να κάνεις την ένεση. 
      Αλλά πρέπει να σου δώσουν λεπτομερείς οδηγίες είτε ο γιατρός είτε η μαία 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ,καθε φορα που διαβαζω τα νεα σου και μας λες και απο ενα νεο συμπτωμα,ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ,ανατριχιαζω κοπελα μου!Μου/μας περιγραφεις ολα οσα ενιωθα εγω στην εγκυμοσυνη μου!Δε θα ξεχασω την διπλανη μου,που μου ειχε πει πως θα καταλαβεις την εγκυμοσυνη οταν θα εχεις πολυ πονο στο στηθος σε σημειο που θα το ακουμπας και θα ποναει!Και δεν ειχε πεσει εξω!

Και σε παρακαλω,ΑΚΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ!ΠΟΣΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΕΣ!ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΣΕ ΣΤ'ΑΥΓΑ ΣΟΥ.ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΒΟΥΡΚΩΝΩ.ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ.

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεραααααααααααααα γλυκες μου φιλεναδιτσες....!!!!!!!!

Τι κανετε...?????

Εμεις καλαααααα,ξυπνησαμε στις 8, ηπιαμε γαλατακι και τωρα τραγουδαμε.......:D:D:D

Χρονια πολλα και καλα σε αυτους που γιορταζουν....

ΜΑΥ ΜΟΥ να χαιρεσαι το ψυχουλακι σου, να ειναι παντα γερο, δυνατο και συντομα κοντα σας να του δειξετε την αγαπη σας.....!!!!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ να χαιρεσαι την κορουλα σου, να ειναι παντα γερη, δυνατη και ευτυχισμενη.....!!!!!! Οτι επιθυμειτε οικογενειακως.....!!!!!!!!! Περαστικα σας......!!!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ πως ειστε.....????? παλι ξυπνημα απο το αγριο χαραμα.........?????

Δωσε φιλακια στη μπουμπου σου.....

Τα αλλα κοριτσακια ακομα κοιμουνται...??????

Παω να κανω ενα καυτοοοοο καφεεεεεεε......!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημερεεεεες!

Ηλιοβασιλεμα μου να χαίρεσαι την κόρη σου και περαστικά της! Την έστειλες σχολείο σήμερα;

Καλημέρα συμπεθερα! Εδειξα στο συμπεθερο τη φωτογραφία της νύφης! Λέει ωραία νύφη θα κανουμε.. Ποντιακά που θα βρω μαρηηη;; Εδώ κάτω δεν.ακούει κανένας ποντιακά!

Κοαλακι καλημερα και σε σας!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,πολυυυυ πρωινες σημερα!Απο τις 6.30!Αλλα την αφησα στο κρεβατακι της να παιξει και γω ξαπλωσα διπλα στον καναπε,μονο για μιση ωρα!

Τι τραγουδαει καλε το φουρτουνακι?

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,περαστικα στο κοριτσακι σου?Καλη αναρρωση να εχει!Πραγματικα,ειναι περιοδος που η γαστρεντεριτιδα δινει και παιρνει!Θυμαμαι και στη δουλεια,5 χρονια τωρα,τετοια περιοδο,ειχαμε πολλα κρουσματα γαστρεντεριτιδας και μαζι με τους ασθενεις,και μεις φυσικα!

Οσο για το χερι,εχεις μηπως συνδρομο καρπιαιου σωληνα?Αυτο εχω εγω,και οταν κουραζομαι,ποναει πολυ,ασε που μου πεφτουν πραγματα απο τα χερια!Πουπουλο να κρατησω,μπορει να με φανει βαρυ και να πεσει!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑ,ειδες μαρηηηη τι κοριτσι σας δινω?Χαχαχαχα!Να τον μαθεις μαρηηηη!Να του βαζεις απο το youtube να ακουει μουσικη!Χαχαχαχαχαχα!

Κοριτσια,θα σας αφησω προς το παρον!Κανω δουλειες,ολοοοο το σπιτι εξω,η μικρη γκρινιαζει τρομερα και παω σαν την τρελη περα δωθε,εχω και σας στην εννοια μου,γιατι σημερα εχω αναγκη για κουβεντα!Παω να την ταισω και εαν καταφερω να ρθω παλι!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημέρα!

Χρόνια πολλά στην Αγγελικούλα και στη Μιχαέλα μας!! Πολύχρονα, τα κορίτσια, και πάντα ευτυχισμένα να είναι! :-D

Διάβασα τα χθεσινά νέα από τους γιατρούς, κορίτσια, και πολύ χάρηκα! Άντε, μποτσάκι, κοντεύεις! Γύρισε κι η Δεσποινούλα, μια χαρά! Και της Νάσιας η γιατρός άψογη, η Μιχαέλα μεγαλώνει, τέλεια, τέλεια!

Ηλιοβασίλεμα, περαστικά κιόλας στην Αγγελικούλα! Ελπίζω σήμερα να είναι περδίκι! Τελικά δε μας είπες τι ετοίμασες για το νηπιαγωγείο!

Πάω σήμερα να πιω καφεδάκι (πορτοκαλαδίτσα, τέλος πάντων) με μια φίλη, οπότε θα εξαφανιστώ. Εύχομαι να έχετε όλες μια όμορφη μέρα!

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ????????

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΜΑΣ ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΑΚΛΑ ΤΗΣ ΜΑΥ ΜΑΣ!!!!!ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ!!!!!!!!!!!

ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΕΘΕΡΟ ΜΟΥ!!!!!!!!!!ΠΟΥ ΣΑΙ ΜΑΡΗ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ!!!!ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ!!!!!!!!!

ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΧΙΟΛΟΧΡΟΝΟΙ ΟΣΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ!!!!!!!!!!

Μαρακι μου βορινο καλα εισαι????τι κανει η Δημητρουλα σου???????ολα καλα??????

Κοαλακι μουυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!καλημεραααααααα!!!!καλα εισαι????????τι κανει η φουρτουνα μας???????καλα?????

Καλημερα ΖΩΗ μου!!!!!!!!καλα εισαι???????η μπεμπουλα σου καλα ειναι????αντε αντε καλα να περασεις!!!!!!!

Εμεις κοριτσια καλα ειμαστε!!!!πηγαμε εκκλησια το πρωι κοινωνησαμε ειχε αρκετο κοσμο!!!πηγα στο μαναβικοστο μαρκετ ψωνισα και τωρα εδω σπιτι!

το μενου σημερα εχει σπετζοφαι!!!!!!!!!!!!!!

να δω αυτα τα ρεβυθια ποτε θα τα κανω!!!!!!!!!!!!!!![/color][/i][/b]

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

αααααααααα!!!!και κουνουπιδι για σαλαταααααααααα!!!!!!!!!!!!!!μοσχοβολησε το σπιτι λεμε!!!!!!!!!!!!

d.gif

Καλημερα κοριτσακια!!! Τι κανετε?? εμεις καλα! δεν μπηκα το βραδυ, πιαστηκα με δουλειες και μετα υπνο!!! δεν προλαβαινω να διαβασω νεακια σας, θα μπω σε λιγο ή το μεσημερι γιατι πεφτει μαγειρεμα, και απλωμα ρουχων κλπ και ολα αυτα με την ουρα μου μαζι...! φιλακια!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα κοριτσακια!!! Τι κανετε?? εμεις καλα! δεν μπηκα το βραδυ, πιαστηκα με δουλειες και μετα υπνο!!! δεν προλαβαινω να διαβασω νεακια σας, θα μπω σε λιγο ή το μεσημερι γιατι πεφτει μαγειρεμα, και απλωμα ρουχων κλπ και ολα αυτα με την ουρα μου μαζι...! φιλακια!

Καλημερα αγορομμαμυ μου!!!!!!!καλα εισαι?????αιντεεεεεεεεεεε δουλειες!!!!!!!!!!!!!εβαλα και εγω ενα πλυντηριο τωρα..........εβαλα να βρασει κουνουπιδιλααααα!!!!!!!!δεν ανοιξα αποροφυτηραααααααα!!!!!!!!!!!!!!!να μυρισει ολο το σπιτιιιιι!!!!!!!!!!!!!καλεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!τριανταφυλλο μου μυριζει το κουνουπιδι!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑΑΑΑΑΑ,μαρηηηηη,ποιος φουρνος γκρεμιστηκε και σηκωθηκες τοσο νωρις?Χιχιχιχιχι!Ωραιο φαγακιιιιιιιιι!Αααααα,και μενα με τρελαίνει η μυρωδια απο το κουνουπιδι!Μου αρεσει παρα πολυ!Εγω εβαλα σπανακορυζο σημερα!

Να χαιρεσαι τον συμπεθερο σου καλεεεε!

ΜΠΟΤΣΑΚΙΙΙΙ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ!ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟΚΑ ΣΑΣ!!!!!

ΖΩΗ ΜΟΥ,καλον καφε(καλη πορτοκαλαδα δηλαδη!!!!:tongue::tongue:)

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥΥΥΥΥ,αμαν αμαν,συνηλθε ο ταρζαν και πιαστηκε παλι πισω απο τη μαμα?Κοιτα να μην κυκλοφορεις παλι με τα παντελονια κατεβασμεναααα!Εβαλες τουλαχιστον κανα εσωρουχο με κορδελιτσες και φατσουλες?:tongue::tongue:!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑΑΑΑΑΑ,μαρηηηηη,ποιος φουρνος γκρεμιστηκε και σηκωθηκες τοσο νωρις?Χιχιχιχιχι!Ωραιο φαγακιιιιιιιιι!Αααααα,και μενα με τρελαίνει η μυρωδια απο το κουνουπιδι!Μου αρεσει παρα πολυ!Εγω εβαλα σπανακορυζο σημερα!

Να χαιρεσαι τον συμπεθερο σου καλεεεε!

ΜΠΟΤΣΑΚΙΙΙΙ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ!ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟΚΑ ΣΑΣ!!!!!

ΖΩΗ ΜΟΥ,καλον καφε(καλη πορτοκαλαδα δηλαδη!!!!:tongue::tongue:)

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥΥΥΥΥ,αμαν αμαν,συνηλθε ο ταρζαν και πιαστηκε παλι πισω απο τη μαμα?Κοιτα να μην κυκλοφορεις παλι με τα παντελονια κατεβασμεναααα!Εβαλες τουλαχιστον κανα εσωρουχο με κορδελιτσες και φατσουλες?:tongue::tongue:!

ααααααααααααα!!!!!!!!!!!τελειο και το σπανακορυζο!!!!!!!!μου αρεσει!!!!!ειχα κανει την προηγουμενη βδομαδα!!!!!!θα κανω απο βδομαδα!!!!!

πηρα και τα χαπια μου..................μια χαραααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:;);););):tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

Πηγα εκκλησιααααα!!!!γι αυτο ξυπνησα νωρις!!!!!!!αχχαχαχαχαχαχααχχαχααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

d.gif

Πηγα εκκλησιααααα!!!!γι αυτο ξυπνησα νωρις!!!!!!!αχχαχαχαχαχαχααχχαχααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Χαχαχαχαχα!

Βοηθεια σου κοριτσι μου!Με το καλο να γεννηθει η Δεσποινουλα και να πηγαινετε μαζι επισημα στην εκκλησια!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Χρονια πολλα σε ολες!!!!!!!!!!!

Στην Αγγελικουλα μας,ηλιοβασιλεμα μου να την χαιρεσαι την κορακλα σου παντα φερη και δυνατη!!!!!!!!!!

Στην Μιχαελα μας!!!!!!!!!!!Μαυ μουυυυυυυυυυυυυ να χαιρεστε την τρυφερουλα σας!!!!!!!!!!!!!Να την καμαρωσετε οπως επιθυμειτε και γρηγορα στην αγκαλια σας γερη και δυνατη!!!!!!!!!

Κι εμεις να τις χαιρομαστε τις μικρες σας γιατι ειμαστε μια παρεουλα εδω!!!!!!!!!

Και να χαιρομαι κι εγω τον αντρουλη μου που τον σηκωσα πρωι πρωι σημερα για να μου σκουπισει το σπιτι!!!χχααχαχαχαχαχαχαααχα!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...