Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια όταν η οιστραδιολη είναι αρκετά χαμηλή 3η μέρα του κύκλου ήταν 11 σημαίνει πως δεν θα κάνω ωορρηξία ή πως απλά θα καθυστέρηση και θα κάνω μεγαλύτερο κύκλου από ότι συνήθως ; (Έχω 31 μέρες κύκλο πάνω κάτω ) 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσακια καλησπερα!!! Ngn μου τι κανετε??? σας στελνουμε τα φιλια μας!!!

Χριστινακι με 'γεια τα πραγματακια σας και να τα χαρειτε! Συμπεθερα μου καλως τον δεχτηκες το συμπεθερο!!!!!!! Ριτσακι θα σε φαω με την απαισιοδοξια σου, αμαν!!!!!!!! Μay μου τι κανετε?? πως ειναι οι κοριτσαρες σου? αντε η μπουμπουκα η μικρη μεγαλωνει!!! καθε μερα ειναι ενα βημα πιο κοντα στην αγκαλιτσα σου!!!

Κοριτσια εμενα τωρα κοιμηθηκε ο μικρος... φτιαξαμε προηγουμενως ενα γαλακτομπουρεκοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!! και εχει μοσχομυρισει το σπιτι, περιμενω να κρυωσει λιγακι να ορμηξω!!! το πλακωσα και στο βουτυρο που τρελαινομαι και στα ξυλαρακια κανελας!!! ζητω συγγνωμη απο τις εγκυουλες αλλα τετοιο γεγονος πως να μη το μοιραστω???!!!

Αγορομαμμυ μου γεια σου....πια απαισιοδοξια,απλος φοβαμαι μην φαω παλι τα μουτρα μου...τιποτε αλλο μαναρακι μου...

Την Δευτερα θα ξερουμε αν ναι η οχι;;

Και να ειναι οχι δεν θα με παρει απο κατω απλος πρεπει να δω τι ειναι.....

Εσυ τι κανεις μαναρακι μου;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγορομαμμυ μου γεια σου....πια απαισιοδοξια,απλος φοβαμαι μην φαω παλι τα μουτρα μου...τιποτε αλλο μαναρακι μου...

Την Δευτερα θα ξερουμε αν ναι η οχι;;

Και να ειναι οχι δεν θα με παρει απο κατω απλος πρεπει να δω τι ειναι.....

Εσυ τι κανεις μαναρακι μου;;

ναι Ριτσακι εχεις πολυ δικιο να εισαι επιφυλακτικη αλλα οχι απαισιοδοξη.. υπομονη... εμεις καλα ειμαστε, σπιτι και χαλαρωνουμε επιτελους!!

to1Np2.png

KCkop2.png

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΥ να χαίρεσαι την κορούλα σου!!!!!!!!!!!!! Με το καλό να την πάρετε σπιτάκι σας!!!!

Μποτσάκι μου και εσύ να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!!!!!!! Κάτι είδα για ινσουλίνη στα πεταχτά!!!! Ξεκίνησες???????

Ρίτσα μου καλά είμαι κορίτσι μου!!!!! Περιμένουμε τα νέα σου την Δευτέρα!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

κοριτσια τι κανετε?

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ μια χαρα το μωρακι σου!!!!!!!!μπραβο!!!!!!!!!!!κοριτσακι να επιλεξεις επισκληριδιο ειναι απιστευτη εμπειρια εσυ θα δεις πωτη το μωρακι σου!!!!!!!!!εγω αν πρωτα θεος κανω δευτερο παλι καισαρικη με επισκληριδιο θα κανω.

ΡΙΤΣΑΚΙ εχεις κ στην εγκυμοσυνη υγρα ειπαμε τα συμπτωματα ειναι σαν να περιμενεις περιοδ!!!!!!!!!ευχομαι την δευτερα να μας πεις οτι η χωριακη ειναι στα υψη!!!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ καλοριζικα τα πραγματακια!!!!!!!!!εγω κοριτσια με τους υπερηχους για το βαρος του μωρου κραταω πισινη γιατι εγω 2 μερες πριν γεννησω (37 εβδομαδων)μου βγαζε την μπεμπα 3500 κ την γενηθηκε 3100

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

κοριτσια τι κανετε?

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ μια χαρα το μωρακι σου!!!!!!!!μπραβο!!!!!!!!!!!κοριτσακι να επιλεξεις επισκληριδιο ειναι απιστευτη εμπειρια εσυ θα δεις πωτη το μωρακι σου!!!!!!!!!εγω αν πρωτα θεος κανω δευτερο παλι καισαρικη με επισκληριδιο θα κανω.

ΡΙΤΣΑΚΙ εχεις κ στην εγκυμοσυνη υγρα ειπαμε τα συμπτωματα ειναι σαν να περιμενεις περιοδ!!!!!!!!!ευχομαι την δευτερα να μας πεις οτι η χωριακη ειναι στα υψη!!!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ καλοριζικα τα πραγματακια!!!!!!!!!εγω κοριτσια με τους υπερηχους για το βαρος του μωρου κραταω πισινη γιατι εγω 2 μερες πριν γεννησω (37 εβδομαδων)μου βγαζε την μπεμπα 3500 κ την γενηθηκε 3100

Ιωαννα μου τι κανετε?? τι κανει η μουρμουριτσα σας??? ευχομαι να ειναι καλα η μπουμπου.. οσον αφορα τους υπερηχους παντα δινουν αποκλιση οι γιατροι +- 400 με 500 γραμμμαρια! εξαρταται το μηχανημα του γιατρου.

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακιαααααααα μου ηρθα και εγω, εβαλα τη μαριαννα για υπνο και καθομαι με τον ανδρουλη μου.....:D:D:D

Τι κανετε εσεις....??????? ειστε ολες καλα.....?????

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥ τι κανετε....????? γαλακτομπουρεκο....??????? γιααααμι.....!!!!!!!!

Και εμενα η μανουλα μου εφερε ρεβανιιιιιιι το απογευμα.....!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακιαααααααα μου ηρθα και εγω, εβαλα τη μαριαννα για υπνο και καθομαι με τον ανδρουλη μου.....:D:D:D

Τι κανετε εσεις....??????? ειστε ολες καλα.....?????

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥ τι κανετε....????? γαλακτομπουρεκο....??????? γιααααμι.....!!!!!!!!

Και εμενα η μανουλα μου εφερε ρεβανιιιιιιι το απογευμα.....!!!!!!!!!

ωμπωμπωμπωμπω ραβανι?? βαλε και μια μπαλα παγωτο απο διπλα και ειναι σουπερ!!!!!! καλα ειστε εσεις??

to1Np2.png

KCkop2.png

μποτσακι να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!!!!!!!!!!!

αγορομαμη τελειο γλυκο το γαλακτομπουρεκο!!!!!!!!!!ο μικρουλης καλα ειναι?

κοαλακι καλως τον δεχτηκατε τον μπαμπας σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

στεφανιανα εμεις ειμαστε 8 χρονια παντρεμενοι κ ενω λεγαμε οτι δεν θελαμε να κανουμε παιδι ακομα ολοι λεγαν οτι εχουμε προβλημα κακος κοσμος

χριστινακι ασε μ αυτα τα δοντια εχω θεμα πολλα χρονια κ σημερα εκανα πρωτη φορα εξαγωγη

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλησπερα κορίτσια μου!

Τι κάνετε?Απ οτι βλέπω,όλες καλα!

Εμείς πήγαμε στο πάρτυ,ακριβως απο πανω μένουν,για καμια ωρα!Καλά ηταν!

Ευχαριστώ οοοολες για τη συμβουλή σας,ευτυχώς είχε λιγα παιδάκια και όλα μεσά στο παιδικό δωμάτιο!!!!ΑΦΑΝΤΑ!

Αύριο και για όλο το Σ/Κ θα λειψω,στα πεθερικά μου και εκει δεν έχω inernet οποτε θα τα πούμε απο Δευτέρα!!!!:-(

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,τι γλυκος που είναι ο άντρας σου!

Όλο ευχάριστες εκπληξεις! Καλά να περασετεεεε!!!!

ΣΟΤΣΑΦΙ ΜΟΥ,είσαι καλά?

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ,ευχάριστα και τα δικά σου νέα!Μπραβο κορίτσι μου!

NGN ΜΟΥ,είναι καλά τα παιδάκια σου?Σαραντησες?

Τα υπολοιπα γιαβρακια είναι καλα!?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Βρε γαιδουρες εγώ κρατιέμαι με νύχια και με δόντια να μην βάλω τον σύζυγο να με κατεβάσει στο ζαχαροπλαστιο και εσεις μου λέτε για γλυκά;; Και μάλιστα σιροπιαστά;; Τε από το πρωι παλεύω γιατί σιροπιαστο θέλω.. Θα σας σκοτώσω!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα κορίτσια μου!

Τι κάνετε?Απ οτι βλέπω,όλες καλα!

Εμείς πήγαμε στο πάρτυ,ακριβως απο πανω μένουν,για καμια ωρα!Καλά ηταν!

Ευχαριστώ οοοολες για τη συμβουλή σας,ευτυχώς είχε λιγα παιδάκια και όλα μεσά στο παιδικό δωμάτιο!!!!ΑΦΑΝΤΑ!

Αύριο και για όλο το Σ/Κ θα λειψω,στα πεθερικά μου και εκει δεν έχω inernet οποτε θα τα πούμε απο Δευτέρα!!!!:-(

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,τι γλυκος που είναι ο άντρας σου!

Όλο ευχάριστες εκπληξεις! Καλά να περασετεεεε!!!!

ΣΟΤΣΑΦΙ ΜΟΥ,είσαι καλά?

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ,ευχάριστα και τα δικά σου νέα!Μπραβο κορίτσι μου!

NGN ΜΟΥ,είναι καλά τα παιδάκια σου?Σαραντησες?

Τα υπολοιπα γιαβρακια είναι καλα!?

Συμπεθερα τι κάνει η νυφη μου;; Να σου ευχηιω καλα να περασετε στα πεθερικά σου η άδικος κόπος;;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλησερα κοριτσιαααααα και απο μενα!!!!οοοολες καλα???πριν κανα μισαωρο ξυπνησα.........κοιμαμαι απο τις 3 το μεσημερι περιπου.......ξυπνησα νωρις και με πιασε λιθαργος........

αγορομμαμυ πετα μαρη κανα κομματι!!!!!!!!!!!!

Ιωαννα μου καλησπερα!!!καλα ειναι η κορακλα σου????

Ριτσα μου,καλησπερα!αιντε να δουμε απο βδομαδα...........!

κοαλακι μου,καλως ορισε ο αντρουλης σου!!!!!!!!πωπωππωπωωωωω εκπληξεις!!!!!!φανταζομαι η Μαριαννα μας!!!!!!!!

συμπεθερααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!που σαι μαρη??????????

την καλησπερα μου σε οοοολες της τσουπρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Ελλη μου,πες τον αντρα σου να παει να σου παρει!!!φαε λιγακι να σου φυγει!!!!

και μετα φαε το συροπι!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Κοριτσια θα στειλω σε ολες απο ενα κομματι!!!!!!!!!!! θα σας αφησω εγω κοριτσουδια μου, παω να κανω κατι δουλιτσες και να ξαπλωσω.. φιλακια και ονειρα γλυκα σε ολες!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλά είμαι ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ,η νύφη κοιμάται!!!Μωρέ Καλά περναω οποτε πάω!Καλη είναι και η πεθερά,άλλα απο αφέλεια λέει πραγματα που ίσως ακούγονται κακίες ή προσβλητικά! Δεν δίνω σημασία!Ο Θεός να την έχει καλά,μπορεί να με ενοχλούν πράγματα αλλά μου σταθηκε σε δύσκολες στιγμές!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ,τι ωρα θα κοιμηθεις για βράδυ πλεον?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...