Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

@MK2012 μάθαμε για το εμβρυακι??

@Losr όσες γνωστές μου έκαναν μεταφορά με ελεγμένα έμβρυα πέτυχαν όλες τελειομηνη εγκυμοσύνη. Υπάρχει ένα ποσοστό 60-70% εμφύτευσης. Σίγουρα υπάρχουν κι αποτυχίες αλλά η συντριπτική πλειοψηφία πάνε καλά.

Τώρα γυρνάω από το επαγγελματικό ταξίδι κ συνεχίζω να τρέχω από το πρωί 🤣

Λοιπόν, με πήραν τηλ πως ακόμα αναπτύσσεται, δεν έχει γίνει ακόμα βλαστοκύστη αλλά είναι σε καλό δρόμο λένε και θα το τσεκάρουν και αύριο 6η ημέρα… τι να πω! Μακάρι βρε κορίτσια!🙏🙏🙏

• Καλή τύχη! 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια μου!! τι κανετε?? εμεις καλα, ο μικρουλης κοιμαται! εχει υπεροχη μερα εδω!! ευτυχως εχουμε ομορφη θεα και δε μας κακοφαινεται που δε μπορουμε να παμε βολτιτσα!! καλε πρωι πρωι μας χαλασε το πλυντηριο... φαινοταν οτι παει να τα φτυσει... ευτυχως το ειχαμε στα αμεσα σχεδια να αγορασουμε καινουργιο γιατι το ειχε ο αντρας μου πανω απο 10 χρονια, ειχε βγαλει ελαττωματα και ηταν και 5κιλο και πλεον χρειαζομαστε μεγαλυτερο. Οταν εστιβε νομιζες οτι γκρεμιζεται το σπιτι! Ευτυχως ειχαμε ηδη στα υποψην ποιο θα παρουμε και σε λιγακι θα το παραγγειλουμε.

Καλημερα Αγορομαμμυ μου και εσυ πας για καινουργιο πλυντηριο...ε;;

Τι αλλα νεα μαναρακι μου;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλως το κοριτσι μας!

Καλεεεε,τι παθατε με τις ηλεκτρικες συσκευες?

Αντε,με το καλο να παρετε πλυντηριο!Σιγουρα θελετε μεγαλυτερο,με τα ρουχα του μικρο,αλλα και του παιδιου που ευχομαι να ρθει συντομα,θα το χρειαστείτε!

Εσυ γιαβρι μου ειχες αναφερει για στεγνωτηριο?

Εχω εγω!Πλυντηριο/στεγνωτηριο,μαζι!Μου το ειχε κανει δωρο η κουνιαδα μου,οταν βαφτισα τον γιο της!Στην Κοζανη,η αληθεια ειναι πως το χρειαζομαστε!Εχουμε πολυ βαρυ χειμωνα!Πολυ χαμηλες θερμοκρασιες και πολυυυυυυυυ χιονι(το οποιο και μισω,και θα το φαω στη μαπα οταν ξεκινησω δουλεια:mad::-x:-x).

Λοιπον,καλο χρυσο,δεν λεω,αλλα καιει πολυ ρευμα και τα ρουχα,ορισμενα απο αυτα τα στενευει!Ειπαμε ομως,πρακτικο!Και για σας που εχετε υγρασια και κανουν 1 βδομαδα τα ρουχα να στεγνωσουν!

Μαρακι μου καλημερα...μαλλον Μαρακι μου ειναι ο μηνας τον ηλεκτρικων συσκευων...χααα!!χααα!!

Η Δημητρουλα σου τι κανει;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

ΜΑΡΑΚΙ δεν πονεσα καθολου.τζαμπα φοβομουν.στα σφραγισματα πονουσα πιο πολυ!!!!!!!!αντιβιωση δε χρειαζοταν να παρω.α ρε τι νοσηλευτριες ειμαστε εμεις καλε ?εγω εκτος απο οδοντιατρο φοβαμαι τα παντα.αιμα καθομαι να μου παρουν μονο με πεταλουδα.πως εκανα χολοκυστεκτομη κ την καισαρικη ενας θεος ξερει.οταν ειχα ορο καθε 4 ωρες μου αλλαζαν φλεβα γιατι εσπαγαν.

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ τι παθατε βρε κοριτσι?αντε καλοριζικο !!!!κ γω 5κιλο εχω κ οταν χαλασει θα παρω μεγαλυτερο.

εμεις καλα η μουρμουριτσα χαζοκοιμαται.θελει κ δεν θελει.μετα θα παω στο γυναικολογο να κανω αλλαγη κ μετα λεμε να την βγαλουμε καμια βολτιτσα.οσο για τον αρδα αγορομαμη φυσαει πολυ κατα κει.α οσο για ονομα μαρακι θα την βαφτισουμε ΕΙΡΗΝΗ-ΓΑΒΡΙΕΛΛΑ

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλως το κοριτσι μας!

Καλεεεε,τι παθατε με τις ηλεκτρικες συσκευες?

Αντε,με το καλο να παρετε πλυντηριο!Σιγουρα θελετε μεγαλυτερο,με τα ρουχα του μικρο,αλλα και του παιδιου που ευχομαι να ρθει συντομα,θα το χρειαστείτε!

Εσυ γιαβρι μου ειχες αναφερει για στεγνωτηριο?

Εχω εγω!Πλυντηριο/στεγνωτηριο,μαζι!Μου το ειχε κανει δωρο η κουνιαδα μου,οταν βαφτισα τον γιο της!Στην Κοζανη,η αληθεια ειναι πως το χρειαζομαστε!Εχουμε πολυ βαρυ χειμωνα!Πολυ χαμηλες θερμοκρασιες και πολυυυυυυυυ χιονι(το οποιο και μισω,και θα το φαω στη μαπα οταν ξεκινησω δουλεια:mad::-x:-x).

Λοιπον,καλο χρυσο,δεν λεω,αλλα καιει πολυ ρευμα και τα ρουχα,ορισμενα απο αυτα τα στενευει!Ειπαμε ομως,πρακτικο!Και για σας που εχετε υγρασια και κανουν 1 βδομαδα τα ρουχα να στεγνωσουν!

σοβαρα μιλας υπαρχει τετοιο πραγμα???? θα πιανει χωρο ομως ε?? γιατι εχω μικρο μπανιο:-( ναι εχουμε υγρασια και μπορει να περιμενω και 3 μερες να στεγνωσουν!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα Αγορομαμμυ μου και εσυ πας για καινουργιο πλυντηριο...ε;;

Τι αλλα νεα μαναρακι μου;;;

Ριτσακι μου καλο καλημερα!! ναι επεσε γκαντεμια στην παρεα με τις ηλεκτρικες συσκευες, πρωτα το Ηλιοβασιλεμα, μετα εσυ, τωρα εγω :tongue::tongue: ελπιζω να τελειωσει εδω!!!! με 'γεια την κουζινα σας, να μαγειρεψετε πολλα πολλα νοστιμα φαγητακια!!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

ΜΑΡΑΚΙ δεν πονεσα καθολου.τζαμπα φοβομουν.στα σφραγισματα πονουσα πιο πολυ!!!!!!!!αντιβιωση δε χρειαζοταν να παρω.α ρε τι νοσηλευτριες ειμαστε εμεις καλε ?εγω εκτος απο οδοντιατρο φοβαμαι τα παντα.αιμα καθομαι να μου παρουν μονο με πεταλουδα.πως εκανα χολοκυστεκτομη κ την καισαρικη ενας θεος ξερει.οταν ειχα ορο καθε 4 ωρες μου αλλαζαν φλεβα γιατι εσπαγαν.

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ τι παθατε βρε κοριτσι?αντε καλοριζικο !!!!κ γω 5κιλο εχω κ οταν χαλασει θα παρω μεγαλυτερο.

εμεις καλα η μουρμουριτσα χαζοκοιμαται.θελει κ δεν θελει.μετα θα παω στο γυναικολογο να κανω αλλαγη κ μετα λεμε να την βγαλουμε καμια βολτιτσα.οσο για τον αρδα αγορομαμη φυσαει πολυ κατα κει.α οσο για ονομα μαρακι θα την βαφτισουμε ΕΙΡΗΝΗ-ΓΑΒΡΙΕΛΛΑ

χαζοκοιμαται η μπουμπου?? ναι καλυτερα που δεν πατε αμα κανει αερα... θα εχετε τον μπαμπα σας το σκ ή εχει υπηρεσιες??

to1Np2.png

KCkop2.png

Γεια σου Ιωαννα μου ....ειδες οτι δεν ηταν τιποτα μαναρακι μου....

Η μουρμουριτσα....κοιμαται....ωραιο ονομα θα δωσετε στην μουρμουριτσα σας μαναρακι μου....:P:p.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ριτσακι μου καλο καλημερα!! ναι επεσε γκαντεμια στην παρεα με τις ηλεκτρικες συσκευες, πρωτα το Ηλιοβασιλεμα, μετα εσυ, τωρα εγω :tongue::tongue: ελπιζω να τελειωσει εδω!!!! με 'γεια την κουζινα σας, να μαγειρεψετε πολλα πολλα νοστιμα φαγητακια!!!!!!

Ναι ειδες τι καντεμια ηταν αυτη στην παρεα μας...οντως να τελειωσει εδω ...φτανει.

Σε ευχαριστω για τα καλοριζικα μαναρακι μου...

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλημερα ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!Τι κανετε?Σημερα πρωτη μερα θα μαγειρεψεις στην κουζινα?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,ειναι μια συσκευη!2 σε 1 που λενε!Οποτε δεν πιανει καθολου χωρο!Εαν εχετε σκοπο να παρετε και στεγνωτηριο,δειτε το,μηπως και σας βολεψει περισσοτερο!

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ,να σου πω την αληθεια,ποτε μου δε φοβηθηκα οσον αφορα τον τομεα μας!Εχω κανει πρακτικη και σε χειρουργειο,εχω βρεθει και σε ολικη λαρυγγεκτομη,δεν με πτοουν αυτα!Κανε μου οτι θελεις,παρε μου αιμα,χειρουργειο,τα παντα!Εκανα laiser στα ματια,και η ημουν μια νηφαλια,στην κοσμαρα μου κοινως!Αλλαααααα,μην μου πειραξεις τα δοντια!Εκειιιι εχω θεμα!Χαχαχαχαχα!

Αλλαγη στην τομη πρεπει να κανεις?Τωρα που ειπες γυναικολογο,πρεπει να παω και γω για ενα τεστ παπ!Εσενα σε ειδε ο γυναικολογος μετα την εγκυμοσυνη?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια σας αφηνω για την ωρα! παω να κανω καμια δουλιτσα και μετα να παιξω με τον Μητσακο μου! φιλακια!

Γεια σου κουκλα μου!Εαν δε σε προλαβω,πριν φυγω,να εχετε καλο σ/κ!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημέρα σε οοοολες τις πρωινές τσουπρες! Τι κάνετε;; Εγώ βαριέμαι και θέλω να πάω για περπάτημα αλλά σήμερα πονάω υπερβολικά χαμηλά. Νιώθω λες και θα γεννήσω αν περπατήσω λίγο παραπανω! Χαχα! Πολύ έντονη πίεση! Άσε που δεν.έχω παρέα για να πάω για περπάτημα γιατί ο αντρουλης μου μαστορευει! Και ο μπεμπης μου πρωινός σήμερα. Κάνει χαμό στην κοιλιά μου..

Συμπεθερα μπαίνω από το κινητό και θέλει κάτι ρυθμίσεις για να μπω στο YouTube που δεν κατέχω.. Σε πρόλαβα η φύγατε;; Καλα να περάσετε και να μου προσεχείς τη νύφη..

Αγορομαμυ τελικά έχει πέσει ίωση στα ηλεκτρικά. Εγώ πλυντήριο άλλαξα πέρισυ, φέτος πήρα σίδερο γιατί το αλλο τα έφτυσε αφού πρώτα μου έβγαλε την πίστη, και ελπίζω μέχρι να βγει ο χρόνος να πάνε να πάρουμε μια κουζίνα. Αν δεν είχα τα έξοδα του μπέμπη θα είχα ήδη πάρει..

Ριτσακι τι κανείς;; Μου φαίνετε πως εμείς έχουμε πιο πολύ αγωνία από σένα για την Δευτέρα.. Όλα καλα να πάνε κορίτσι μου! Και γρήγορα με ένα μωράκι στην κοιλίτσα σου! (αν δεν έχεις ήδη.. ;) )

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Κοριτσια σας αφηνω για την ωρα! παω να κανω καμια δουλιτσα και μετα να παιξω με τον Μητσακο μου! φιλακια!

Ενταξει μαναρακι μου....ο Μητσακος σου ενταξει μαναρακι μου;;

Θα τα πουμε αργοτερα μαναρακι μου...Φιλακια!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσια μου,δυστυχως ηρθε η ωρα να σας χαιρετησω!:-(

Καλο Σ/Κ σε ολες!

Να περαστε ομορφααααα!

Θα τα πουμε απο Δευτερα!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ,νιωθεις πιεση?Εμ,κατεβαινει ο γαμπρος!Οταν νιωθεις πιεση,σου ρχετε να πας τουαλετα για το ''χοντρο'' σου?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...