Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Blu24 είπε:

Άρα δεν είναι ανησυχητικό; Μπορεί απλά να έτυχε σε αυτόν τον κύκλο και στον επόμενο να είναι κανονικά ; Απλά λογικά δεν θα κάνω ωορρηξία σε αυτόν τον κύκλο ; 

Δεν ξέρω να σου απαντήσω δυστυχώς. Αλλά σίγουρα εγώ είχα πάντα σχετικά χαμηλή κάπου 20-25. Μου είχε τύχει όμως και 14 και 19. Ο εξωσωματικος έλεγε απλά παρακολούθηση στη διέγερση. Δεν ήμουν ποτέ καλή ανταποκρίτρια στα φάρμακα οπότε ίσως να έπαιξε το ρόλο της. Αν όμως πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό ίσως δεν χρειάζεται να ανησυχείς.

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσοπουλακιαααααα μου ηρθα και εγω...

Τι κανετε....?????? ολες καλα..????

Εμεις καλα, εβαλα τη μαριαννα για υπνο αφου οοοολο το απογευμα ξεπατωθηκαμε στο παιχνιδι μοναχουλες μας διοτι ο μπαμπας μας ηταν στη μαμα του...

Σημερα ξεκινησε η φουρτουνα να βγαζει εξω τη γλωσσα και να την κουναει δεξια αριστερα, βγαζει πολυ αστειο ηχο, καντε το :tongue::tongue::tongue:....!!!!!!!! Εγω πεθαινω στα γελια ειδικα οταν το κανει νευριασμενη.....!!!!!!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥ τι κανετε...????? ο γαμπρουλης μου...????? η νυφη καλα ειναι, νανακια κανει. Ο συμπεθερος θα κατσει μεχρι τη δευτερα, μετα παλι φευγαλα....:(:(:(

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ μια χαρα λειτουργουν στη ψυχολογια μας αυτες οι ανανεωσουλες, φαινεται αλλωστε.....;););)

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥΥΥΥΥ που εισαι εσυ μαρηηη...????? τι κανετε.....????

Τα υπολοιπα κοριτσακια ελπιζω να ειναι καλαααα...

συμπεθερααααα! καλα ειμαστε!!! ξεκουραζομαστε... μας κοροϊδευει το φουρτουνακι?? χαχαχαχα και τι εχουμε να δουμε ακομα!!!! εμεις τωρα κοιταμε φωτο απο το γαμηλιο ταξιδι μας και αναπολουμε τις εποχες της ανεμελιας!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α, δεν σας ειπα: χθες στις 4 το βραδυ που μας ηρθε η μικρη κλαψουριζοντας οτι ειναι μπουκωμενη η μυτη της κια μεχρι να ηρεμησει, ειχαμε λιγο ξενυχτι... ειχε μια απορια!!! Μας ρωτησε: "μαμά τί ειναι η γκομενα;":tongue::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Νυσταζα, και ομως σκεφτομουν τί να της απαντησω για να της εξηγησω γιατί δεν ξερω πού το άκουσε και με ποιο υφος!!!Ξυπναμε το πρωι... δεν ξαναλεει τιποτα...και το μεσημερι που καθομασταν οι δυο μας στο σαλονι, μου λεει: "γκομενα μου εσυ!"

χαχαχαχα ηλιοβασιλεμα τι ειπε παλι η δικια σου?? τουλαχιστον φαινεται να το εχει αντιληφθει ως κατι καλο!!!:tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

χαχαχαχα ηλιοβασιλεμα τι ειπε παλι η δικια σου?? τουλαχιστον φαινεται να το εχει αντιληφθει ως κατι καλο!!!:tongue::tongue:

Δεν ηξερα πως να της το περιγραψω με την καλη ή την κακια εννοια....Την ψιλομπερδεψα....της ειπα οτι δεν ειναι ευγενικο να μιλαμε ετσι...μετα οτι σημαινει οτι μια κοπελα ειναι πολυ ομορφη....Ελπίζω να το ξεχασει. Αν και για να ακουσε αυτο πιθανως στο σχολειο...θα ακουσει και αλλα. Πχ το μ@@@κα το ειχε ακουσει στον παιδικο, αλλα ηρθε στο σπιτι και δεν το ειπε σωστα, εγω δεν την διορθωσα και παει ξεχαστηκε. Τωρα ξερει οταν το ακουει οτι ειναι κακια λεξη και οποτε το λειε καποιος στη τηλεοραση, λεει οτι "μαμα δεν μιλαμε ετσι; δεν κανει!"

συμπεθερααααα! καλα ειμαστε!!! ξεκουραζομαστε... μας κοροϊδευει το φουρτουνακι?? χαχαχαχα και τι εχουμε να δουμε ακομα!!!! εμεις τωρα κοιταμε φωτο απο το γαμηλιο ταξιδι μας και αναπολουμε τις εποχες της ανεμελιας!!

Εν το μεταξυ ξεχασα να γραψω πως για να παραχθει αυτος ο ηχος η φουρτουνα μουγκριζει ταυτοχρονα με το δεξια-αριστερα της γλωσσας...

Πλακα εχει και περισσοτερο το κανει οταν "λεει τα δικα της....."

Αχ εγω δεν εχω φωτο παρα μονο του πολιτικου και γενικες δικες μας αλλα αυτο που δεν χορταινω να βλεπω ειναι οι φωτο της φουρτουνας απο νεογεννητο...:P:p

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ οπως λεει και η ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ μαλλον το εχει αντιληφθει ως κατι καλο και αθωο....:rolleyes:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

καλα οι φωτο με τα μωρακια ειναι αλλη φαση εντελως... καθε βραδυ οταν κοιμαται ο μικρος εμεις χαζευουμε φωτο του χαχαχαχ! ελεος χαζογονεις κι εμεις!!!

Ηλιοβασιλεμα εξηγησε στη μικρη πως σημαινει ωραια κοπελα αλλα καλυτερα να χρησιμοποιει αλλη λεξη οπως "κουκλαρα" γιατι αυτη τη λεξη τη χρησιμοποιουν τα αγορακια πιο πολυ!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

to1Np2.png

KCkop2.png

Ναι, αν την ξαναπει , τοτε θα της το πω οτι το λενε περισσοτερο οι αντρες στις γυναικες!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Λετε να της το ειπε κανενας μικρος συμμαθητης της;;;;;;:tongue::tongue::P:p:p

Και εμενα μου αρεσει να βλεπω τις φωτογραφιες της μικρης και τα βιντεο που τραβουσα ολη την ωρα!!!!!!!!!!!!!!!!

εσενα θα τα βλεπει η Αγγελικουλα τωρα που καταλαβαινει και θα ειναι εντελως διαφορετικα! παντως γενικα μου αρεσει να χαζευω τις φωτο απο τα ταξιδια μας κλπ γιατι μου φερνουν τα συναισθηματα εκεινης της περιοδου! εννοειται πως τα τωρινα συναισθηματα δε συγκρινονται αλλα εχουμε ζησει πολλες ομορφες στιγμες και συγκινουμαι και νιωθω χαρουμενη οταν αναπολουμε φωτο!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ναι, αν την ξαναπει , τοτε θα της το πω οτι το λενε περισσοτερο οι αντρες στις γυναικες!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Λετε να της το ειπε κανενας μικρος συμμαθητης της;;;;;;:tongue::tongue::P:p:p

ναι ναι σιγουρα της το ειπε συμμαθητης, εκεινο το αγορακι που σου ελεγε η δικια σου οτι θελει να τον παντρευτει!!! χαχαχα Αλεξανδρο τον ελεγαν??

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μουυυυυυυυυυυυ τι κανετε???????εγω καλα δουλιτσες μολις πατησα την ενεσουλα μου και περιμενω τον αντρα μου σε λιγο να φαμε!!!!

Εσεις?????????

ελα μποτσακι!!! πως τα πας με τις ενεσεις? καθε μερα κανεις? τι καλο θα φατε?? καλη ορεξη!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακια μουυυυυυυυυυυυ τι κανετε???????εγω καλα δουλιτσες μολις πατησα την ενεσουλα μου και περιμενω τον αντρα μου σε λιγο να φαμε!!!!

Εσεις?????????

Ηρθες μαρηηηηη......???????? τι κανετε...????

Εμεις ακομα δεν φαγαμε...:rolleyes:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ηρθες μαρηηηηη......???????? τι κανετε...????

Εμεις ακομα δεν φαγαμε...:rolleyes:

Καλα ειμαστε κοαλακι μου!!!!!!Η φουρτουνιτσα μας κοροιδευει ολο τον κοσμο????????χαχααχαχαχαχααχαχαχ!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

ελα μποτσακι!!! πως τα πας με τις ενεσεις? καθε μερα κανεις? τι καλο θα φατε?? καλη ορεξη!!!!

Ναι σημερα εκανα την δευτερη αλλα με εχει παρει λιγο απο κατω!

Θα συνερθω ομως που θα παει!!!!!!!!!

Κοτοπουλακι και μαρουλακι φυσικα!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστουμεεεεεεεε!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...