Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Blu24 είπε:

Άρα δεν είναι ανησυχητικό; Μπορεί απλά να έτυχε σε αυτόν τον κύκλο και στον επόμενο να είναι κανονικά ; Απλά λογικά δεν θα κάνω ωορρηξία σε αυτόν τον κύκλο ; 

Δεν ξέρω να σου απαντήσω δυστυχώς. Αλλά σίγουρα εγώ είχα πάντα σχετικά χαμηλή κάπου 20-25. Μου είχε τύχει όμως και 14 και 19. Ο εξωσωματικος έλεγε απλά παρακολούθηση στη διέγερση. Δεν ήμουν ποτέ καλή ανταποκρίτρια στα φάρμακα οπότε ίσως να έπαιξε το ρόλο της. Αν όμως πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό ίσως δεν χρειάζεται να ανησυχείς.

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ιωαννα εκει που εισαι, ημασταν και εδω που ειμαστε θα ερθεις!!!!! Θα δεις και εσυ τα κατορθωματα της μουρμουρας σας και θα τρελαίνεσαι!!!

Ελλη αν ηρθε αυτη η μεγαλη ωρα, θα το καταλαβετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παρε και ενα τηλεφωνο τον γιατρο σου να σε συμβουλευεσει...

Εμεις ευχομαστε ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ και φυσικα περιμενουμε να μας ενημερωνεις!!!!!!!!!!!!!

βρε ΕΛΛΗ λες να ηρθε η ωρα?

εχεις υγρα?

τον γιατρο τον πηρες τηλ?

Εγώ δεν νομίζω ότι γενναω. Αλλά το παρακανα με το περπάτημα σήμερα και κουραστικα. Αυτός βάζει στοιχήματα..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Ε ψιτ γκόμενά της Αγγελικής πρόσεξε την λίγο την μικρή. Σόδομα και Γόμορρα! :tongue:

Συγνωμη αλλά αν θα γεννουσα έτσι θα ένιωθα;; Λέτε να έχει δίκιο ο κύριος σύζυγος;; Εγώ δεν.νιώθω να γενναω..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ιωαννα μου δε θυμαμαι πως το λενε το μαγαζι! ενα που κανει σουβλακια και σαντουϊτς, ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΗ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ χαχχαχα!

Συμπεθερα μου δε του δοκιμασα επειδη ειχε εμφανιστει τα κοκκινα εξανθηματακια, μαλλον αυριο θα του δωσουμε!!

Ελληηηηη μαρη παρακολουθησε το!! εγω τετοια πονακια τα ειχα μια εβδομαδα πριν γεννησω για καθε μερα.. προετοιμαζεσαι κοπελια!

Ηλιοβασιλεμα μου τι ακουν και αυτα τα παιδακια στο σχολειο??? ευτυχως η Αγγελικουλα σου ειναι γατα, μη τη φοβασαι.. αφου ασχολειστε τοσο μαζι της και τη μεγαλωνετε σωστα, καποια στιγμη θα τα ακουσει ολα το μαναρακι μου! σε εμπιστευεται τοσο και ειναι βασικοτατο!

to1Np2.png

KCkop2.png

Εδω, γκομενα!!!!

Γιατι εμενα που μου εσπασαν τα νερα, το καταλαβα αμεσως;;;;

χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Ενταξει, πιστευω θα το καταλαβεις οταν θα ερθει η ωρα!!!!!!!!!

Δεν γενναω ρε κοριτσια. Και άλλες φορές έχω πονακια απλώς σήμερα κουραστικα πολύ με το περπάτημα και γι'αυτό.. Αλλά έχει πλάκα! Μιλάει στην κοιλιά μου και λέει: θα βγεις δηλαδή;; Θα σε πάρουμε αγκαλίτσα;; Και ου απαντάω: κάνε όνειρα..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου σας αφηνω γιατι κλεινουν τα ματακια μου!!! θα τα πουμε το πρωι γλυκες μου! Σας φιλω, καληνυχτα σας!!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ καληνυχτα, ονειρα γλυκααααα.....!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...