Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blu24 είπε:

Ναι σε αυτό σίγουρα θα τσεκάρω και τον επόμενο μήνα και ελπίζω όταν έρθει η ώρα για την διέγερση να έχω και τότε καλές ορμονικές …τώρα η πρόλακτινη αν επηρεάζει στην διέγερση δεν ξέρω αλλά πάντα είναι πάνω από 20🫠

Φρόντιζε να πηγαίνεις κανένα δίωρο αφότου ξυπνήσεις για εξετάσεις κι όχι λαχανιασμενη😁

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Εγώ κοιταω και ταινια στον υπολογιστή και σας γράφω κιόλας! Σκεφτομαι αυτό που σου ειπς η Αγγελικη. Λες να κάνουν απο τωρα τέτοια πράγματα;; Καλα ορμόνες τα ταιζουν;;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω θελω να πιστευω οτι αν εγινε κατι τετοιο, δεν εγινε με κακο, πονηρο σκοπο....Εγω τουλάχιστον μεγαλώνω το παιδάκι μου αναλογα με την ηλικια του...ουτε το ντυνω μεγαλιστικα ουτε θελω να νιωθει μεγαλη πριν την ωρα της!!! Εχει χρονια μπροστα της πολλα!!!!!!!!!

Δεν εννοώ αυτό! Στο κατω κατω πιος ο λόγος να το κανεις. Συμφωνώ παντος ότι αν ξανά ναφερει κατι παράξενο να το πεις συην δασκάλα.. Τελικά η καινούρια δασκάλα είναι καλή;;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ναι, δεν το πήρα οτι εννοουσες κατι τετοιο...Ομως δυστυχως υπάρχουν και γονείς που τα μεγαλώνουν με άλλους ρυθμούς τα παιδιά τους...

Ναι, η δασκαλα ειναι πολυ καλη και καθημερινα κανει δουλεια!!!Ετοιμαζαν μια βδομαδα τωρα ενα θεατρικο μεταξυ τους με θεμα την βαπτιση και οταν εφτασε η μερα που θα την εκαναν την αναπαρασταση, επαιξαν τους ρολους των γονιων, της νονας, του παππα...ειχε στολισει την ταξη με κολυμπηθρα (καλαθι) με τουλια και βαπττισαν ενα μωρο ψευτικο , ειπαν τα λογια της βαπτισης κλπ...Στο σχολασμα που περιμεναμε απεξω να τα παρουμε, μας κερασαν γλυκο (καποια μαμα το ειχε φτιαξει) και μπομπονιερα (μια καραμελα σε τουλι)!!!! Και την επομενη μερα εβγαλε στο πινακα ανακοινωσεων φωτογραφιες που ειχε τραβηξει απο το θεατρικο!

Χθες των Ταξιαρχων τους εφτιαξε σε κορμο ξυλου με ντεκουπαζ την εικονα των Ταξιαρχων και το περασε με χρυσο σπρευ. Εγινε πολυ ομορφο και θα της το κρεμασω στο δωματιο μιας που ειναι και οι Αγιοι της γιορτης της!

Τους λεει πολλα πραγματα καθημερινα!!! Ακομη και στα γραμματα βλεπω μεγαλη βελτιωση στην μικρη μου και ειναι μολις 2 βδομαδες που τα εχει αναλαβει.

Για Δευτερα μας ζητησε να της παμε φωτογραφιες με φαγητα.

Και σχεδον καθημερινα ακουω μαναδες που μου λενε τα καλυτερα...Μακάρι να την εχουν και του χρονου την ιδια!

Διαφημίσεις

Hρθα και γω κοριτσιαααααααα!!!!!!!!μου λειψατε σημεραααααα!!!!!για λιγο μπηκα και αυτο...........!!!

δουλιτσες εκανα και τωρα............επλυνα εξω στη βεραντα ενα μπαμπου στρογγυλο πολυ ανετο!!!το επλυνα πρωτα με ντετολ και μετα με νερο και ξυδι!!!το βαλα στο παιδικο δωματιο!!!!!!!εκει θα θηλαζω την πριγκιπεσσα μου!!!!!!!!!!!

Δευτερα ερχονται οι κουρτινες!!!!πλυσιμο και κρεμασμα,τριτη ερχεται η μανα μου με τα πραγματακια της Δεσποινουλας μου!!!!4 βαλιτσες ρουχα και σεντονακια και πολλα αλλα!!!!αα!!!!και μπιζαμουλες νυχτουκουλια εσωρουχα σουτιεν θηλασμου κτλ που μου τα ετοιμασε η αδερφη μου απο το χωριο!!!να ναι καλα!!!!τεταρτη ερχεται το καροτσι!!!!!!!!

θα ειναι ολα ετοιμα απο βδομαδα πρωτα ο Θεος!!!!!!!!!!

παω να διαβασω νεακια σαςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

συμπεθεραααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!σου ρχομαι σε λιγοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Πατουσιτσα, πολυ ωραια η ιδεα με την μπαμπου την πολυθρονα για το παιδικο δωματιο!!!!!!!!!!

Φανταζομαι , θα ανυπομονεις να δεις τα πραγματα που σου στελνουν οι δικοι σου!!!!

Πατουσιτσα, πολυ ωραια η ιδεα με την μπαμπου την πολυθρονα για το παιδικο δωματιο!!!!!!!!!!

Φανταζομαι , θα ανυπομονεις να δεις τα πραγματα που σου στελνουν οι δικοι σου!!!!

Ελα Ηλιοβασιλεμα μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!καλα εισαι??????ωρε και η Αγγελικουλα απορια.........!!!!αχαχαχαχαχαχααχχαχαχααααααααααααα!!!!!!!!!!

ναι ναι!!!!μου τα εχει πλυνει κι ολας η μαμα μου με το αρκαδι,μοσχοβολανε μου λεει!!!φρεσκοσιδερωμενα!!!!

θα μου πλυνει την ντουλαπα η μαμα μου νε νερο και ξυδι....αφου πρωτα την περασει με ντετολ!!!!

εχουμε πολλες δουλειες να κανουμε...μη νομιζεις!θα πω και την κοπελα να ερθει να βοηθησει τη μαμα μου με μπαλκονοπορτες με σιδερωματα κουρτινες...κατω η αποθηκη....γενικα ενα καθαρισμα απο γωνια σε γωνια.............και την αποθηκη που θα την κανει η κοπελα!!!!!

ε,μετα να στρωσουμε.........να στολισουμε σιγα σιγα.............ΒΕΒΑΙΩΣ!!!!!!!!!!και αναμονη.........να ναι ολα στην εντελεια!!!!!!!!

d.gif

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ πωπωπωπωπω πραγματακια που θα εχεις σε λιγες μερες ετοιμα για τη δεσποινουλα σου.....???????!!!!!!!!!! Να τα χαρειτεεεεεεεεεεεεεεεεεε...........:P:p πολυυυυυυυυυυυυ......!!!!!!!!!!!!

Και εγω κανω χρηση ντετολ σε ολο το σπιτι και ειναι ιδανικο για εμενα...;) με βολευει αφανταστα...!!!!!! Καλα εκανες και το απολυμανες το μπαμπου με ντετολ, νερο και ξυδι.

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ πολυ ενδιαφερουσα τη βρισκω τη νεα σας δασκαλα και θα τολμησω να πω και δραστηρια αρκετα, αν οντως ειναι ετσι αυτο ειναι μονο υπερ σας.....!!!!!!!!

Κοριτσακια μου εγω θα παω για υπνο, θα τα πουμε το πρωι λογικα....!!!!!!

Φιλακια πολλαααααα και ονειρα γλυκααααααα.......!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ πωπωπωπωπω πραγματακια που θα εχεις σε λιγες μερες ετοιμα για τη δεσποινουλα σου.....???????!!!!!!!!!! Να τα χαρειτεεεεεεεεεεεεεεεεεε...........:P:p πολυυυυυυυυυυυυ......!!!!!!!!!!!!

Και εγω κανω χρηση ντετολ σε ολο το σπιτι και ειναι ιδανικο για εμενα...;) με βολευει αφανταστα...!!!!!! Καλα εκανες και το απολυμανες το μπαμπου με ντετολ, νερο και ξυδι.

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ πολυ ενδιαφερουσα τη βρισκω τη νεα σας δασκαλα και θα τολμησω να πω και δραστηρια αρκετα, αν οντως ειναι ετσι αυτο ειναι μονο υπερ σας.....!!!!!!!!

Κοριτσακια μου εγω θα παω για υπνο, θα τα πουμε το πρωι λογικα....!!!!!!

Φιλακια πολλαααααα και ονειρα γλυκααααααα.......!!!!!!!!!

ελα κοαλακι μουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν μιλησαμε μαρη σημερααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!μωρε πηγε η απολυμανση συννεφοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!καλο ξημερωμα φιλακια πολλα σε σενα και στη ΦΜ!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ξεκαρδιστηκα στο γελιοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αχχαχααχαχχαχαχααχχααχαχαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και κατι αλλο βρε κοριτσια αν ξερετε!!!!μου ειπε ο γιατρος οτι ο πλακουντας ειναι προσθιος χαμηλαααααα!!!!!!!!!!!!!τι σημαινει αυτο?????????ξερει καμια σας??????????????

d.gif

ελα κοαλακι μουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν μιλησαμε μαρη σημερααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!μωρε πηγε η απολυμανση συννεφοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!καλο ξημερωμα φιλακια πολλα σε σενα και στη ΦΜ!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ξεκαρδιστηκα στο γελιοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αχχαχααχαχχαχαχααχχααχαχαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και κατι αλλο βρε κοριτσια αν ξερετε!!!!μου ειπε ο γιατρος οτι ο πλακουντας ειναι προσθιος χαμηλαααααα!!!!!!!!!!!!!τι σημαινει αυτο?????????ξερει καμια σας??????????????

Εννοει οτι ο πλακουντας ειναι στο μπροστινο τμημα τησ μητρας και χαμηλα λογω του οτι εισαι σε προχωρημενη ηλικια κυησης....;) και οχι στο πισω, μην ανησυχεις ειναι ανευ σημασιας αν ολα ειναι ομαλα....!!!!!!!

Καληνυχταααααααααααα.......!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Εννοει οτι ο πλακουντας στο μπροστινο τμημα τησ μητρας και χαμηλα λογω του οτι εισαι σε προχωρημενη ηλικια κυησης....;) και οχι στο πισω, μην ανησυχεις ειναι ανευ σημασιας αν ολα ειναι ομαλα....!!!!!!!

Καληνυχταααααααααααα.......!!!!!!!!!!

αυτο μηπως σημαινει μηπως γεννησω και πιο γρηγορα??????????λεω εγω τωρα.............!!!!!!!!!!!!!

d.gif

αυτο μηπως σημαινει μηπως γεννησω και πιο γρηγορα??????????λεω εγω τωρα.............!!!!!!!!!!!!!

Συνηθως οπου παει η μητρα ακολουθει και ο πλακουντας...

Εσυ εισαι σε τετοια ηλικια κυησης που αν μι τι αλλο η μητρα κατεβαινει και συμπαρασερνει και τον πλακουντα, δεν ειναι ενδειξη για προωρο τοκετο αλλα φυσιολογικα προσεχουμε λιιιιγο πραπανω ειδικα τις τελευταιες εβδομαδες γενικα......;);)

Οχι ακομα δεν δοκιμασαμε τον υπνοσακο ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ....!!!!!

Ναι ξεκινησουν τα κρυα και βλεπουμε....!!!!!!!!

Αντε κοριτσια καληνυχτω, φιλακια....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...