Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blu24 είπε:

Ναι σε αυτό σίγουρα θα τσεκάρω και τον επόμενο μήνα και ελπίζω όταν έρθει η ώρα για την διέγερση να έχω και τότε καλές ορμονικές …τώρα η πρόλακτινη αν επηρεάζει στην διέγερση δεν ξέρω αλλά πάντα είναι πάνω από 20🫠

Φρόντιζε να πηγαίνεις κανένα δίωρο αφότου ξυπνήσεις για εξετάσεις κι όχι λαχανιασμενη😁

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ρίτσα Με 1η μέρα την 29/7, σήμερα 21/8 είσαι στην 24η μέρα...Εχεις κυκλους νορμαλ; σταθερους; ή μπα;

Είδατε και το δικό μου γκλιτεράκι;;; Ζήλεψα με τα δικά σας!!!!!!!

Ειχα σταθερους απ'ολος αυτον τον μηνα μου ηρθε κανονικα 12/07 και μετα απο 1 εβδομαδα 29/07 μου ξανα ηρθανε.

Αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι η περιοδος μου η κανονικη ηταν στις 29/07.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σε ευχαριστω patoysitsa μου για το μετριμα.....

Τωρα οτι ειναι να γινει ,θα γινει!!!!

Να πω και την αληθεια δεν ανχωνομε γιατι το ανχος,δεν κανει και καλο!!!!

Εφωσον ειναι ολα καλα!!!!

Καποια στιγμη θα γινει το θαυμα!!!!Κοριτσια....

να εισαι χαλαρη,να μην αγχωνεσαι και ολα θα παρουν το δρομου τους!!!!!και τσουουουουουυπ!!!!!!!!!!!να το και το μπεμπακι!!!!!!!:D:D:D:D:D

το αγχος ειναι οτι χειροτερο...............:mad::mad::mad::mad::mad:

θα γινει το θαυμα!!!αυτο ειναι το μονο σιγουρο!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

αλλωτε γινεται σχετικα γρηγορα και αλλωτε μας παιδευει.....!!!το θεμα ειναι οτι θα ερθει!!!!!!!!και θα μεινει!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

να εισαι χαλαρη,να μην αγχωνεσαι και ολα θα παρουν το δρομου τους!!!!!και τσουουουουουυπ!!!!!!!!!!!να το και το μπεμπακι!!!!!!!:D:D:D:D:D

το αγχος ειναι οτι χειροτερο...............:mad::mad::mad::mad::mad:

θα γινει το θαυμα!!!αυτο ειναι το μονο σιγουρο!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

αλλωτε γινεται σχετικα γρηγορα και αλλωτε μας παιδευει.....!!!το θεμα ειναι οτι θα ερθει!!!!!!!!και θα μεινει!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

Το ξερω patoysitsa μου,αλλα απο τοτε που μου ειπε ο γιατρος μου οτι ειμαι καλα,δεν το σκεφτομαι καθολου!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

κοριτσια πηρα την πιεση γιατι αισθανομαι ενα πλακωμα στο στηθος.μεγαλη πιεση 11,2 μικρη 6,2 παλμοι 95.καλα ειναι????

ειναι πιεσομετρο ηλεκτρονικο!

d.gif

Nai, Ritsa θυμάμαι πού είχες πολύ αίμα για πολλες μερες... Θα στρωσει τωρα ο κυκλος σου. Στον γιατρό θα ξαναπάς;

Οχι τωρα γιατι με βρηκε ενταξει,και το αιμα που ειχα ηταν οι πολυκυστικες!!!!

Τωρα τον Οκτωβρη θα παω για τεστ παπ!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσάκια σας αφήνω...παω απο κει στο κρεβατι μου και στο κλιματιστικό. Καληνύχτα!!!!!!!!!!!!!!!

εγινε γαλιαντρα μου!!!!!!!!!!καλο ξημερωμα να εχετεεεε!!!!!!!!φιλακια πολλαααααααααα!!!!!

και εγω παω σιγα σιγα........καλο ξημερωμα σε ολες!!!!!!!!!!!φιλακια πολλα!!!!!!!

ριτσα μου σε αφηνω και εγω..........καληνυχτα και περαστικουλια σου!!!!!!!!!θα τα πουμε αυριο!!!!!!!!!!!!!μακιαααααααα!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

d.gif

κοριτσια πηρα την πιεση γιατι αισθανομαι ενα πλακωμα στο στηθος.μεγαλη πιεση 11,2 μικρη 6,2 παλμοι 95.καλα ειναι????

ξανακανε μια μετρηση και να εισαι ηρεμη και αν σου βγαλει το ιδιο παρε τον γυναικολογο σου.

περιμενω νεα σου!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

εγινε γαλιαντρα μου!!!!!!!!!!καλο ξημερωμα να εχετεεεε!!!!!!!!φιλακια πολλαααααααααα!!!!!

και εγω παω σιγα σιγα........καλο ξημερωμα σε ολες!!!!!!!!!!!φιλακια πολλα!!!!!!!

ριτσα μου σε αφηνω και εγω..........καληνυχτα και περαστικουλια σου!!!!!!!!!θα τα πουμε αυριο!!!!!!!!!!!!!μακιαααααααα!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

Καλα patoysitsa μου καληνυχτα!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου καληνυχτα!!!!

Και στις υπολοιπες τσουχτρεςςςς!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ και ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!

Τα λεμε αυριο!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααα!!!!!αντε συμπεθερα με της υγειες σας!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

εγω καταβολευτηκα με την ξυριστικη μηχανη!!!!!χρατς-χρουτς και τελος!!!!!!!!!!!!!

Βαζεις κι εκει ξυριστικη?:confused::confused::confused::confused:

1sh1p2.png

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!Μια χαρα ειναι η πιεση!Οι παλμοι ειναι λιγακι μονο ψηλα αλλα αυτο θα συμβαινει απο δω και περα γιατι το μωρο τραβαει οξυγονο.Αν η πιεση ειναι σωστη δεν ειναι ανησυχητικο!!Απλως καποια στιγμη πες το στον γιατρο σου καλο μου συμπεθερακι!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Βαζεις κι εκει ξυριστικη?:confused::confused::confused::confused:

απ το να ειμαι τσουκου τσουκου με το ξυραφακι.......!!!!πέον την εχω την ξυριστικη μηχανη μονο για εκει!!!οχοχχοχοχοχοχο!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

εγινε συμπεθερα μου!!!!!!!!!!!!!καλο ξημερωμα να εχουμε και αυριο περιμενουμε νεακια σου!!!!!!!!!!!!

και απο της αλλες της τσουπρες!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...