Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blu24 είπε:

Ναι σε αυτό σίγουρα θα τσεκάρω και τον επόμενο μήνα και ελπίζω όταν έρθει η ώρα για την διέγερση να έχω και τότε καλές ορμονικές …τώρα η πρόλακτινη αν επηρεάζει στην διέγερση δεν ξέρω αλλά πάντα είναι πάνω από 20🫠

Φρόντιζε να πηγαίνεις κανένα δίωρο αφότου ξυπνήσεις για εξετάσεις κι όχι λαχανιασμενη😁

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

τη συγνώμη καλε....εισαι τρελη....

Οχι ο κυκλος μου ηταν τελειως ανωμαλος ειλικρινά και εμεινα εγκυος και χωρις βοηθεια αλλα και χωρις προσπαθεια δηλαδη ξεκινησαμε να κανουμε ελευθερα απο τις αρχες της χρονια και οχι παντα δηλαδη πολλες φορες χρησιμοποιουσαμε και προφυλακτικο και καταφερα να μεινω εγκυος.Γι'αυτο λεω οτι η ψυχολογια παιζει μεγαλο ρολο γιατι και εγω πιστευω πως αν λεγαμε προσπαθουμε για παιδι και καναμε συνεχεια ελευθερα θα ημουν συγουρα αγχωμενη αλλα επειδη ειχα ανωμαλο κυκλο και καναμε και οποτε να'ναι ελευθερα δεν μπορουσα να υπολογισω τι γινεται αρα το αφησα και ειπα οτι γινει...

Τελεικα το αγχος παιζει μεγαλω ρολο!!!!

Εγω τωρα εχω ηρεμησει και δεν το σκεφτομαι,πριν μου ειχε καρφωθει στο μυαλο,το σκεφτομουνα συνεχεια....ξυπναγα και κοιμομουνα με αυτο το πραγμα στο μυαλο μου!!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπράβο, βρε Νάσια, έτσι πρέπει να λειτουργούμε χωρίς άγχος όσες έχουμε θέμα με ανωμαλίες περιόδου....Και σίγουρα όταν είμαστε ανέμελες, έρχονται όλα πιο εύκολα!!!

Όταν όμως έχουμε έτσι κ αλλιώς σκοτούρες, τότε όλα μας φταίνε, ακόμη και το θέμα της γονιμότητας.....

Τελεικα το αγχος παιζει μεγαλω ρολο!!!!

Εγω τωρα εχω ηρεμησει και δεν το σκεφτομαι,πριν μου ειχε καρφωθει στο μυαλο,το σκεφτομουνα συνεχεια....ξυπναγα και κοιμομουνα με αυτο το πραγμα στο μυαλο μου!!!!!

Αυτο λεω και στην ριτσα ηλιοβασιλεμα μου οχι ΑΓΧΟΣ και θα ερθει το μωρακι που τοσο περιμενει...

dev338pr___.png

Κοριτσιαααααααα!!!!!!Είμαι στο δρόμο κι έχω σήμα.Μολις σας διάβασα!!!!χι χι χι χι!!!!

Νάσια μου κι εγώ την έκανα πριν 3 εβδομάδες.Θα πανε όλα καλα όπως και με μένα και με το Χρηστινακι!!!

1sh1p2.png

Κοπελιες μου σας αφηνω ηρθε η ωρα να πω σπιτι..Αν μπορεσα θα μπω το απογευμα.Ειλικρινα σας ευχαριστω ολες σας για το κουραγιο που με δινετε. Να ειστε καλα. Πολλα φιλια σε ολες σας...

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

Κοπελιες μου σας αφηνω ηρθε η ωρα να πω σπιτι..Αν μπορεσα θα μπω το απογευμα.Ειλικρινα σας ευχαριστω ολες σας για το κουραγιο που με δινετε. Να ειστε καλα. Πολλα φιλια σε ολες σας...

Γεια σου Νάσια μου, καλή ξεκούραση και ηρεμία!!!

Χαχχαχαχα 3 ώρες έφαγα να το βάλω!!!:D

μαρη εχω μια απορροια εσυ αφου ειχες την ψευτοπεριοδο δεν ξερεις την ΤΕΡ πως μετραται το μωρο?πως ξερεται οτι ειναι μικροτερο?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλό μεσημέρι κοριτσάκια!!!!!!!!!!

Κοαλάκι μόνο τα παγωμένα πρόσεχε στο παιδί!!! Βέβαια, λογικά θα είναι δοντάκι αλλά για καλό και για κακό έχε το νου σου!

Εδώ έχουμε πολλά κρούσματα αμυγδαλίτιδας με πολύ υψηλο πυρετό για αρκετές μέρες σε μεγαλους κ μικρους...Μια μικρή μας φίλη για 3 μερες συνεχομενα 39,9 και τελικα αντιβιωση για 10 μερες, κομμενα μπανια κλπ κλπ!!! Πότε γυρνάτε στο σπιτάκι σας; την Κυριακή;

Ρίτσα πώς πάει το πόδι; Ελπίζω να είσαι από τις τυχερές που έχουν πολυκυστικες αλλά κάνουν τακτικούς κύκλους!!! Μην φοβάσαι, πάντως, αφού εντόπισες τα θέματά σου, παιδάκι θα πιάσεις!!!!

Νάσια, καλά αποτελέσματα με την αμνιο!!!! Σε κανά 20μερο σου είπανε; Πόσο κόστισε;

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μου καλο μεσημερι,το ποδι οταν το κουραζω πριζετε...

Οσο για το αλλο δεν αγχονωμε καθολου,καποια στιγμη θα γινει!!!

Εσυ πως εισαι Ηλιοβασιλεμα μου?

Η Αγγελικουλα τι κανει?πως ειναι το ποδαρακι της?

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσιαααααααα!!!!!!Είμαι στο δρόμο κι έχω σήμα.Μολις σας διάβασα!!!!χι χι χι χι!!!!

Νάσια μου κι εγώ την έκανα πριν 3 εβδομάδες.Θα πανε όλα καλα όπως και με μένα και με το Χρηστινακι!!!

αντε μαρη καλη επιτυχια και κανονισε πες στον πελοπονησιο τον γιο σου να κανει ομορφιες και ποζες αλλιως θα τον φαω!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Ρίτσα καλά είμαστε!!! Πήγαμε για μάθημα κολύμβησης σήμερα, αλλά ακυρώθηκε...Παρόλο αυτά καθήσαμε στο λιμάνι για καφε και έπαιξε και η μικρή!

Εγώ είμαι λίγο down...αλλά λόγω περιόδου...έχω και νευρα....αλλά θα έρθω στα ίσα μου σιγά σιγά...

Διαφημίσεις

Ριτσακι πως ειναι το ποδαρακι σου????

Μαρακι μου τι κανεις ?

πως εισαι?

Εγω η κουτση καλα ειμαι,οταν το κουραζω πριζετε,ιδικα το βραδυ ποναει αλλα περνω ενα ντεπονακι και περναει.....

x8yip2.png?0gPNKwlL

αντε μαρη καλη επιτυχια και κανονισε πες στον πελοπονησιο τον γιο σου να κανει ομορφιες και ποζες αλλιως θα τον φαω!!!

Μην ανησυχείς τον έχω διατάξει κι αυτόν αλλά και την τσαπρδονα την κόρη σου να κάτσει ήσυχη για 2 εβδομάδες!!!

1sh1p2.png

Μαρακι μου τι κανεις ?

πως εισαι?

Εγω η κουτση καλα ειμαι,οταν το κουραζω πριζετε,ιδικα το βραδυ ποναει αλλα περνω ενα ντεπονακι και περναει.....

να παρεις αλουμινονερο απο το φαρμακειο και να βρεξεις μπαμπακι και να το τυλιξεις στο ποδι και μετα με μεβρανη ακι ελαστικο επιδεσμο η κολλητη της μανας μου ηταν ορθοπεδικος με αυτη την συνταγη εχω σωθει πολλες φορες καθωτι στραβη και ατσουμπαλη ολη την ωρα κατι εφτιαχνα μια θλαση μια κακωση κατι να υπαρχε3ι!

η μανα μου ο Θεος να την αναπαυσεις ελεγε μολις μαθω οτι εισαι εγγυος θα σε δεσω σε κρεβατι μεχρι να γεννησεις εσυ εισαι επικυνδηνη!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

μαρη εχω μια απορροια εσυ αφου ειχες την ψευτοπεριοδο δεν ξερεις την ΤΕΡ πως μετραται το μωρο?πως ξερεται οτι ειναι μικροτερο?

Είχα περίοδο 25/2 και μετά 27/3. 27/3 δεν είναι γιατί το μωρό είναι πιο μεγάλο. Με βάση 25/2 ο γιατρός έβγαζε ΠΗΤ 7/12(λογω του ότι ο Φ εβρουάριος είχε 28 μέρες και πρόσθεσε 10 μέρες στο 25). Αλλά η μικρούλα έεμεινε λίγο πίσω στην ανάπτυξη, πιθανόν από το αίμα, κι έτσι προστέθηκαν ακόμη 10 μέρες! Στη β επιπέδου ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μάθουμε σίγουρα!

Μην ανησυχείς τον έχω διατάξει κι αυτόν αλλά και την τσαπρδονα την κόρη σου να κάτσει ήσυχη για 2 εβδομάδες!!!

φιλη μου τι καλη που εισαι τρομοκρατησε την την βρωμιαρα εσενα σε ακουει!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...