Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσω διέγερση με meriofert 900 , 300 μονάδες τη μέρα.

Ερώτηση 1: Μετά τη ανασύσταση του φαρμάκου φυλάσσεται ψυγείο ή όχι;  Και για πόσες μέρες; 

Ερώτηση 2: Με τη βελόνα που αναρροφείται το φάρμακο με την ίδια βελόνα γίνεται η έγχυση υποδόρια στην κοιλιά;

Διότι το κουτί έχει μέσα συρριγες 1ml με το βελονάκι, το οποίο είναι κουμπωτό και δεν αλλάζει...

Ευχαριστώ!

Εχω την εντύπωση πως δεν μπαίνει ψυγείο μετά την ανασύσταση. Διάβασε τις οδηγίες και ζήτησε από τον γιατρό σου ή την μαία να σου δωσει λεπτομερείς οδηγίες και να σου δείξει πως κάνεις την ένεση. Νομίζω πως το κουτί μέσα έχει μια προγεμισμενη σύριγγα με το ringer για την ανασύσταση και οι άλλες είναι για να κάνεις την ένεση. Των 150 που έπαιρνα εγώ είχε μια σύριγγα με δύο βελόνες ή μια για την ανασύσταση και η άλλη για να κάνεις την ένεση. 
      Αλλά πρέπει να σου δώσουν λεπτομερείς οδηγίες είτε ο γιατρός είτε η μαία 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλα θα κανεις αγορομαμμυ μου!Ισως καλυτερα!Ναι,περιμενε να παρεις αυριο απαντηση απο το μποτσακι!Κι αν ειναι και ειδικευομενοι οι γιατροι,αστα να πανε!Βρε γλυκια μου,ηθελα να σε ρωτησω κατι,και με ολο το θαρρος φυσικα?Που μενεις καλε και κανετε ακομη μπανια?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κολακι μου,καλα εισαι??????η Μαριαννα μας καλα???????ππωπωπωπωπωωωωωωωωωωω!!!!!!μαρηηηηηηηηηηηηηη φαγαρα ειχατε σημεραααααααααα!!!!!!!εβρεξε σημερα εκει?εδω το παει....αλλα ακομη δεν.....αρκετη ψυχρα!!!!

Συμπεθερα μουυυ!!!!!!!!!!!!μην αγχεσαι καθολου!!!!!ο μπεμπακος μας εινα μια χαρουλααααα!!!!!!!!ολοκληρος παιδαρος θα γινει!!!!!!θα πατε αυριο θα σε δει ο ντοκτορ ολα καλα θα ειναι και μετα θα πατε για τα πρωτα ψωνια!!!!εκει να δεις χαρααααα!!!!!

εχεις 1 μηνα να δεις τον μπεμπακο σου για αυτο εχεις αγχος!!!και εγω ετσι ημουν!!!!δεν θυμασαι????μες το αγχος!!!!!!

αγορομαμμυ μου,καλα εισαι???ο Δημητρακης μας καλα ειναι?????

μη φοβασαι καθολου!!!!!!!!!ολα θα πανε τελειαααααααα!!!!!!!!!

Ριτσακι μου,καλησπεραααα!!!!καλα εισαι μαναρι?????δεν σου εχει ερθει κανονικη ροη δλδ ετσι??

Μαρακι μου σαλονικο!!!!μη στεναχωριεσαι μια χαρα θα ειναι ο αδερφουλης σου!!!ευτυχισμενος καλοτυχος και υγιεις να ειναι!!!!!θα ξαναερθει και θα πγαινεται και εσεις!!!αντε βρε!!!!κοσμογυρισμενη θα εισαι!!!!!!!!!

may μου,καλησπερααααααα!!!!αυριο περιμενουμε τα αποτελεσματα ναι??????????

ελλη μου καλησπερα!καλα εισαι?ο μοεμπακος σου καλα????

κουμπαραααααααααααα!!!!!!!!!!!πυ σαι μαρηηηηηηηηη?????η Αγγελικουλα μας καλα ειναι???????????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλησπέρα. Τι κάνετε;; Εγω καλα. Τα εχω παίξει λίγο σήμερα με το μπέμπη που ότι θυμάται χαίρεται. Το πρωί μου έδινε από καμια καο από το μεσημέρι και μετά εγινε θηρίο! Με το που καθόμουν η κοιλιά μου κουνιόταν σαν τρελή! Γελούσαν οι άλλοι! Σήμερα μαγειρεψα εγώ γιατί ήταν και οι δικοί μου εδώ.. Εψησα πατάτες και μπριζόλες. Τα εψησα χωρια όμως για να φάω και εγώ καμια πατάτα.. Το στομάχι μου χάλια είναι βέβαια αλλά εντάξει δεν.μπορώ να κάθομαι και συνεχεια νυστικη! Το πρωί ξύπνησα καλά.. Από το μεσημεράκι και μετά με έπιασε.. Τώρα πήγα μια βόλτα για περπάτημα και ξάπλωσα..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Μαρθα μου,καλως ορισες και με το καλο να υποδεχθεις τα μωρακια σου!!!!!!!!!!!τι εχετε???αγορακια?κοριτσακι?ενα και ενα???

ποτε εχεις ΠΗΤ???????να σε βαλουμε στη λιστα!!!!!!!!!!!

Συμπεθεραααααααααααα!!!!καλη ορεξη!!!!!!!!τελειο φαγητουλι!!!!!!!!!!μωρε να γτιαξω αυριο....?????

Ακουσατε αυριανο καιρο????????????

d.gif

Καλησπέρα. Τι κάνετε;; Εγω καλα. Τα εχω παίξει λίγο σήμερα με το μπέμπη που ότι θυμάται χαίρεται. Το πρωί μου έδινε από καμια καο από το μεσημέρι και μετά εγινε θηρίο! Με το που καθόμουν η κοιλιά μου κουνιόταν σαν τρελή! Γελούσαν οι άλλοι! Σήμερα μαγειρεψα εγώ γιατί ήταν και οι δικοί μου εδώ.. Εψησα πατάτες και μπριζόλες. Τα εψησα χωρια όμως για να φάω και εγώ καμια πατάτα.. Το στομάχι μου χάλια είναι βέβαια αλλά εντάξει δεν.μπορώ να κάθομαι και συνεχεια νυστικη! Το πρωί ξύπνησα καλά.. Από το μεσημεράκι και μετά με έπιασε.. Τώρα πήγα μια βόλτα για περπάτημα και ξάπλωσα..

Αντε ωραια Ελλη μου!!!!ξαπλωσε να ξεκουραστεις τωρα....δες τηλεοραση και γενικα στο χαλαρο!!!!

τι καιρο εχετε εκει????????

d.gif

Διαφημίσεις

Ηρθα φιλες μου!!!!!!!!!!!!!!!

Ωραια η σουπιτσα και θρεπτικη!!!!!!!!!

Καλη χωνεψη συμπεθερααααααααααα!!!!ωραια ε??????????μωρε θα φτιαξω και εγω αυριο!!!!!

ειπαμε κατεβαζει γαλα!!!!τα μαρουλια τα τρωμε ουτουσι αλλως οποτε θα εχουμε γαλα για ολοκληρο λοχο!!!!!!!!!!

μετρηθηκες σημερα???????????για πες τιμες!!!!!!!

d.gif

Αντε ωραια Ελλη μου!!!!ξαπλωσε να ξεκουραστεις τωρα....δες τηλεοραση και γενικα στο χαλαρο!!!!

τι καιρο εχετε εκει????????

Ψυχρά έχουμε από το πρωί. Και συννεφιά.. Καλύτερα όμως που δεν έβρεξε και στεγνώσουν τα ρουχαλάκια του μπέμπη.. Τελείωσα με τα πλυσιματα πλέον! Τώρα από βδομάδα θα πάω να πάρω καινούριο σίδερο και θα τα σιδερωσω όλα! Τώρα τα έβαλα όπως να'ναι στην συρταριερα και τα νυχτικα μου και τη ρόμπα στηαβαλίτσα..

Δεν εχω τηλεόραση στο δωμάτιο γιατί γενικά δεν παρακολουθώ. Πολύ σπάνια. Και ο αντρουλης μου το ίδιο οπότε ήταν περιττό έξοδο για μας!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλη χωνεψη συμπεθερααααααααααα!!!!ωραια ε??????????μωρε θα φτιαξω και εγω αυριο!!!!!

ειπαμε κατεβαζει γαλα!!!!τα μαρουλια τα τρωμε ουτουσι αλλως οποτε θα εχουμε γαλα για ολοκληρο λοχο!!!!!!!!!!

μετρηθηκες σημερα???????????για πες τιμες!!!!!!!

Το πρωι 86 και μετα θα μετρηθω και θα σου πω παντως που εκανα αποπειρα μετα απο ενα τοστ με ενα μηλο ειχα 95.

Αλλα τωρα μολις μετρηθω θα κατεβουμε και μια ωριτσα για περπατημα!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα πατουσιτσα μου!Τι κανεις καμαρι?Ευχαριστω για τα καλα σου λογια!Ευχομαι κι εγω να ειναι καλα!

Κοσμογυρισμενη δε λετε τιποτα κοριτσια!

Απο περσυ,που πηγαμε ταξιδι του μελιτος ντουπαι-μαυρικιο,ολο θελω να πηγαινω εξωτερικο!!!Αλλααα πουυυυυ λεφτααα!

Αχ βρε Ελλη μου,δεν μπορεις να φανταστεις ποσο σε συμπονω!Δε μπορω να σου κατι αλλο,περαν απο υπομονη!Εσυ ξερεις τι περνας!

Παντως και γω ειχα κατι περιεργες ψυχωσεις!Ασε που μου μυριζαν ασχημα τα παντα!Μεχρι και το ιδιο μου το σπιτι!Οταν εμπαινα μεσα με επιανε αναγουλα!

Οταν δε,ανοιγα το ψυγειο,ολο και κατι πετουσα για δεν αντεχα την μυρωδια!

Ειδικα μαυρο ψωμι,γαλοπουλα και κασερι και μπανανες δεν ηθελα να τα βλεπω!Ουτε καν επανω στο τραπεζι!!!

Τα αλλα κοριτσακια μας τι κανουν?

May μου και Ηλιοβασιλεμα,πως τα περασατε στα βαφτισια?

Koalaki,Ngn,Νασια μου..ολες καλα?

Δηλαδη απο αυριο και για ολη την εβδομαδα εχετε αρκετες γιατρο!!!Αντε,ολα καλα να ειναι!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Ψυχρά έχουμε από το πρωί. Και συννεφιά.. Καλύτερα όμως που δεν έβρεξε και στεγνώσουν τα ρουχαλάκια του μπέμπη.. Τελείωσα με τα πλυσιματα πλέον! Τώρα από βδομάδα θα πάω να πάρω καινούριο σίδερο και θα τα σιδερωσω όλα! Τώρα τα έβαλα όπως να'ναι στην συρταριερα και τα νυχτικα μου και τη ρόμπα στηαβαλίτσα..

Δεν εχω τηλεόραση στο δωμάτιο γιατί γενικά δεν παρακολουθώ. Πολύ σπάνια. Και ο αντρουλης μου το ίδιο οπότε ήταν περιττό έξοδο για μας!

Αντε ωραια!!!απο βδομαδα δλδ εχεις σιδερωματα και εισαι οκ!!!!!τη βαλιτσουλα σου την εχεις ετοιμη???????την εφτιαξες???????ε,αν δεν βλεπετε τοτε καλα κανατε και δε βαλατε ;););););)

d.gif

ναι Μαρια μου!!!!!μην στεναχωριεσαι!!!!καλο ταξιδι να εχει ο αδερφουλης σου,και ολα θα πανε καλα!!!!!!!!!

d.gif

Κοριτσια,η Μαρια μας δε γεννησε ακομη,ετσι?

Πατουσιτσα δεν ακουσα καιρο για αυριο?Που μενεις καμαρι,για να κοιταξω?

Μποτσακι,τι σουπιτσα εφαγες?

Μαρακι μου,Αθηνα μενω!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...