Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Losr είπε:

41 είμαι και προσπαθώ από τα 28 που παντρεύτηκα. Δεν πιστεύω ότι ήμουν τυχερή από τον περίγυρο μου γιατί πραγματικά δεν έχω τον τέλειο και καλό περίγυρο. Απλά τους δώσαμε να καταλάβουν εξ αρχής από τότε ότι εμείς εγώ δηλαδη και ο άντρας μου δεν θα ασχοληθούμε καν. Ήταν τέτοια η αντιμετώπιση μας που και κάποιος να ρωτάτε στις αρχές απλά από το ύφος μας ήξερε ότι δεν θα ξαναρωτήσει. Αυτό προσπαθώ να πω. Συν ότι και κάποια στιγμή κάποια κοπέλα να προσπαθήσει πχ επιδεικτικά να κάνει επίδειξη μπροστά μου πχ χαιδεμα κοιλιά μπορώ να γίνω τόσο αδιαφορη σαν να μην βλέπω τι κάνεις οπότε νιώθανε ότι δεν πιάνει σε μένα και δεν το ξανακάνανε. Ποτε έγγυος φίλη μου δεν μου είπε πιάσε μου αυτό γιατί είναι βαρύ και να μου το επέβαλλε γιατί ήξερε εξ αρχής ότι θα φάει άκυρο. Ναι βοήθησα πολλές φίλες μου στις εγκυμοσύνες τους όταν πραγματικά χρειάστηκε. Προσπαθώ απλώς να σας δώσω μια άλλη οπτική του πως πρέπει να βλέπετε και να αντιμετωπίζετε όλα αυτά. Γιατί εγώ πιστεύω ότι αυτό που βλέπουν οι άλλοι αυτό και σου κάνουν.

Κορίτσια μου παρακολούθησα την συζήτηση σας ,εμένα προσωπικά η άποψη μου είναι μην ασχολείστε μην δίνετε σημασία στο τι λένε ο ένας και ο άλλος μην δίνετε σημασία στο τι κάνουν μπροστά σας ,γράψτε τους θα πονέσει περισσότερο,σωστή βάση στην ηρεμία σας ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο μας ,τα λέω σε εσάς για να τα ακούω και εγώ χαχαχαχα

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Λοιπον,η θερμοκρασια αυριο στην Αθηνα θα κυμανθει στους 26 βαθμους το μεγιστο και 15 βαθμους το ελαχιστο με 3 μποφορ!Κατα το μεσημερακι το θερμομετρο θα φτασει τους 24 βαθμους ενω τα βραδακι στους 22!!!

Μαρη εγω που κοιταξα τωρα λεει σημερα και αυριο βροχη στην Αθηνα γιατι θα παω κι εγω γιατρο και λεω κατσε να δω!!!!!!!

Οτι θελουνε λενε!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου σας ευχαριστωωωωωωω!

Παλι για φαγητο μιλατε?? και σουπιτσες?? Η μοσχαροσουπα ειναι το λατρεμενο μου!!!! Θα φτιαξω καμια χορτοσουπα για την ωρα γιατι ζαλεψαααααααααα!!!! Μαρακι μενω στη Μανη!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ααααααααα ρε Αρναουτογλεεεεεε.....που ειιιισαιιιιιιιιι να μας πεις τον καιροοοο!!!!Μα παντα επεφτε μεσα ο ατιμος!!!!

Αγορομαμμυ μουυυυ,Μανιατισσα?Ισχυει αυτο που λενε για τους Μανιατες?Σκληροπυρηνικοι!!!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλεεεεεεεεεε....δεν προσεξα καλα!Γι αυριο το μεσημερι δειχνει βροχη!!!!

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!σοβαρα????????????τελειαααααααααααααα!!!!ριξε βροχηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Έτοιμη έτοιμη όχι αλλά σιγά σιγά. Θέλω να σιδερωσω και αυτά, να προσθέσω και τα σουτιέν που τα εχω χώρια γιατί τα επλυνα με το προδερμ, να βάλω άλλες δύο πετσέτες, βούρτσα, αποσμητικό,σερβιετες, επιθεματα και δεν ξέρω τι άλλο χρειαζεται.. Θα μάθω όμως γιατί θα πάω μια βόλτα και από το.νοσοκομείο αν όχι αυτόν τον μηνα, τον άλλο οπότε μέχρι να μπω στον 9ο θα είναι όλα έτοιμα! Κάνω ένα καθάρισμα τότε το δωμάτιο, στρωνω τα χάλια και μετά τις 15 Νοέμβρη κάποια στιγμή μέχρι της 20 τέλος παντων συναρμολογω και το παρκοκρεβατο, το καθαρίζω και το εχω έτοιμο.. Οπότε μόλις αρχίσουν οι πόνοι,το στρωνω όσο θα τους αντέχω ακόμα.. Τώρα αν σπάσουν τα νερά και δεν πονάω υπερβολικά πάλι το στρωνω πριν φύγω.. Αν πονάω το αφήνω και το στρωνω όταν με το καλό επιστρέψω με τον μπεμπουλη μου!

Μαρη Ελλη εχεις κανει και προγραμμα ποτε θα σε πιασουν οι πονοι και ποσο θα πονας και τι μπορεις να κανεις οσο θα πονας????????

Δεν παλευεσαι!!!!!!!!!χαχααχχχαχαχαααα!!!!!!!!!!

Αλοιμονο απο μας συμπεθερααααααααααααααα που στον δρομο για να γεννησουμε θα παρουμε τις νυχτικιες απο κανενα Mall!!!!!!

1sh1p2.png

Ολα τα εχω σε μια σειρά στο μυαλό μου!

Μπραβο Ελλη μου!Ετσι ξερεις και τι σου εχει μεινει να κανεις!Το δωματιο το τελειωσατε?Βαψιματα και αλλα τετοια!!!Εσωρουχα μιας χρησης πηρες?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοριτσακια μου σας ευχαριστωωωωωωω!

Παλι για φαγητο μιλατε?? και σουπιτσες?? Η μοσχαροσουπα ειναι το λατρεμενο μου!!!! Θα φτιαξω καμια χορτοσουπα για την ωρα γιατι ζαλεψαααααααααα!!!! Μαρακι μενω στη Μανη!

αχχααχχαχαχαχαχααχχαχααχααααααααααα!!!!!!!!φτιαξε μαναραααααα!!!!τι χορτα θα βαλεις?????για πες!!!!!!!!!!

d.gif

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!σοβαρα????????????τελειαααααααααααααα!!!!ριξε βροχηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

Nαι μαρη βροχες ειδα κι εγω!!!!!!!!!

Να ριξει να μοσχομυρισει το χωμα!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

α,καλα...εγω το κοβω...να κανω μια σταση σε κανα μαγαζι και να παρω πιτζαμες και μετα η επομενη σταση μαιευτηριο!!!!!!!!!!!αχχαχχχαχαχαχααχχαχαχααχχαχα1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Ααααααα....δεν ετοιμασατε βαλιτσα καλεεεε?

Μπαααααααα!!!!!!!γιατι γενναμεεεεεεεεε??????????χαχααχχαχχαχαχαχαχαχχαχχα!!!!!!!!!!!!

Οπου να 'ναι θα την ετοιμασω εγω!Με το που θα μπω στον μηνα μου και λιγο πριν θα ειναι ολα ετοιμα και θα περιμενω το τρομπονακι μου!!!!!!!

1sh1p2.png

Ααααααα....δεν ετοιμασατε βαλιτσα καλεεεε?

εγω οχι ακομη!!!!!εδω εχω ψωνισει καποια πραγματακια για τη μπεμπα μου,οχι ολα!!!εχουμε χρονο ακομη!

αν τα τελειωσουμε ολα τωρα.....τι θα κανουμε τους επομενους μηνες????δεν θα περναει ο καιρος!!!!!!!

εχω να ρτοιμασω και το παιδικο της μπεμπας....διακοσμιση....τον αλλο μηνα πρωτα ο Θεος!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...