Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

@MK2012 μάθαμε για το εμβρυακι??

@Losr όσες γνωστές μου έκαναν μεταφορά με ελεγμένα έμβρυα πέτυχαν όλες τελειομηνη εγκυμοσύνη. Υπάρχει ένα ποσοστό 60-70% εμφύτευσης. Σίγουρα υπάρχουν κι αποτυχίες αλλά η συντριπτική πλειοψηφία πάνε καλά.

Τώρα γυρνάω από το επαγγελματικό ταξίδι κ συνεχίζω να τρέχω από το πρωί 🤣

Λοιπόν, με πήραν τηλ πως ακόμα αναπτύσσεται, δεν έχει γίνει ακόμα βλαστοκύστη αλλά είναι σε καλό δρόμο λένε και θα το τσεκάρουν και αύριο 6η ημέρα… τι να πω! Μακάρι βρε κορίτσια!🙏🙏🙏

• Καλή τύχη! 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Αγορομαμυ, ξεπατωθηκε η μικρη μου ολη μερα με τρεξιμο, παιχνιδι, χορο, γελια και ποζες!!!! εκαναν και θεατρικο με κατι παιδακια, οτι ειναι κυκνοι την ημερα και το βραδυ γινονται πριγκιπισσες και ερχονται και οι πριγκιπες κλπ κλπ.....Ειχα βγει εξω απο το τραπεζι στην αυλη του μαγαζιου, που επαιζαν για να τα παρακολουθω και τα χαζευα!!!

Μετα φυγαμε και για καφε και ηρθε στο τελος και λεει ποτε θα φυγουμε!!!! πτωμα μιλαμε!!!

Γυρισαμε και φαινοταν οτι ηθελε υπνο: Μαμα να φαω και να πιω το γαλα μου και μετα υπνο...Ενταξει καρδια μου!!!!

Αχ αυτη η αγγελικουλα σου, καλλιτεχνικη φυση ειναι.....

Πολυυυυυυυ ρομαντικηηηηη....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγορομαμυ, ξεπατωθηκε η μικρη μου ολη μερα με τρεξιμο, παιχνιδι, χορο, γελια και ποζες!!!! εκαναν και θεατρικο με κατι παιδακια, οτι ειναι κυκνοι την ημερα και το βραδυ γινονται πριγκιπισσες και ερχονται και οι πριγκιπες κλπ κλπ.....Ειχα βγει εξω απο το τραπεζι στην αυλη του μαγαζιου, που επαιζαν για να τα παρακολουθω και τα χαζευα!!!

Μετα φυγαμε και για καφε και ηρθε στο τελος και λεει ποτε θα φυγουμε!!!! πτωμα μιλαμε!!!

Γυρισαμε και φαινοταν οτι ηθελε υπνο: Μαμα να φαω και να πιω το γαλα μου και μετα υπνο...Ενταξει καρδια μου!!!!

αχου τη γλυκια ζουζουνα ειναι αυτη, σου κλεβει την καρδια!!! ηθελα να ξερα ο αντρας σου δεν κορδωνεται απο καμαρι για την μονακριβη του?? νομιζω οι μπαμπαδες με τις κορες κανουν σαν τρελοι!!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ρίτσα αδιαθέτησες κορίτσι μου να ηρεμησεις απο τα συμπτωματα; πόσο κυκλο ειχες 25-26μερες!;

Την ωορρηξία εσύ την αντιλαμβάνεσαι;

Αδειαθετησα πιο νωρις Ηλιοβασιλεμα μου,ενω ηταν στις 27 και ηρθαν στις 22..:confused:.

Την ωορρηξια δεν την καταλαβαινω...:cry::cry:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Πήγα έβαλα στον αντρουλη μου να κάνει μαμ!

Μια χαρά περάσατε ηλιοβασίλεμα μου!

Εγώ ακόμα καουρα καργαααααα!

Κοαλακι νάνι η φουρτουνιτσα μας;;

Ναι νανιιιιιιιι.......

Ελλη γαλα η χυμο μηλο μπορεις να καταναλωσεις...?????

Κανουν καλο στις καουρες...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Και ο μπαμπας της καμαρώνει και εγω καμαρωνω και λιωνω!!!!!!

Ειναι η ζωη μου και την αγαπαω, την λατρευω και θελω να την εχω πάντα γερή και ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!

Και ποιος γονιός δεν το θέλει αυτό;;;;;;;;;;;;

Να μας αξιώσει ολες ο Θεος να πορευτουμε με υγεια και αγαπη με τα παιδια μας!!!!!!!!!

Ουφ, φιλοσοφησα και συγκινηθηκα....

Καλησπερα κοριτσαρες μου!Τι κανετε?

May μου,Ηλιοβασιλεμα μου,περασατε καλα στη βαφτιση,ετσι?Χαιρομαι πολυ!Να ειναι γερα και καλοφωτιστα!

Λογικο Ηλιοβασιλεμα μου να εκλαιγε το καημενο!Με τοσο κοσμο ολες αυτες τις μερες,κουραστηκε!Ποσο μηνων ειναι?

Τρελα το κοριτσακι σου?Φτου να μην το ματιασω!Πραγματικα ομως καλλιτεχνικη φυση!Πως να μην καμαρωνεις οπως παιζει!Εχουν πλακα,διοτι ενω ειναι τοσο μικρα,σκαρφιζονται τοσο ωραιες ιστοριες για παιχνιδι!

αγοροmummy! μου,εσυ εισαι εξαιρεση σε ολα αυτα,φαινεσαι πολυ γλυκια κοπελα!:)!Καπου παντως πιστευω θα τον ξαναδουμε τον Σακη(τον Αρναουτογλου λεω)!!!Τετοιο ταλεντο δε νομιζω να χαθει!

Ναι γλυκια μου,ο αδερφος μου μεταναστευει Γερμανια!

Μay μου,πραγματικα ειναι δυσκολο να το αποδεχθω,αλλα ετσι ειναι!Ο καθενας κοιταει το μελλον του!Μονο να ειναι ευτυχισμένος θελω!Θα μεινει στη Βονη!Νομιζω ειναι κοντα στην Κολωνια!Καλη επιτυχια με τ'αποτελεσματα καμαρι!

Ριτσακι μου,σου ηρθε επιτελους η ακατανομαστη?Ελπιζω να εισαι πιο καλα τωρα!

Μαρη πατουσιτσαααα,να σε βαλω να κανεις παρεα με τον αντρα μου!Τρελενεται για παζλ!Ειχε κανει ενα τεραστιο,γυρω στα 10.000 κομματια,την Αγια Σοφια,και μαλιστα το εκανε κορνιζα!Μετα απο χιλιαδες παρακαλια που μου εκανε ο καψερος,φετος το κρεμασαμε στο γραφειο μας!

Koalaki τι κανετε?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Και ο μπαμπας της καμαρώνει και εγω καμαρωνω και λιωνω!!!!!!

Ειναι η ζωη μου και την αγαπαω, την λατρευω και θελω να την εχω πάντα γερή και ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!

Και ποιος γονιός δεν το θέλει αυτό;;;;;;;;;;;;

Να μας αξιώσει ολες ο Θεος να πορευτουμε με υγεια και αγαπη με τα παιδια μας!!!!!!!!!

Ουφ, φιλοσοφησα και συγκινηθηκα....

αστα Ηλιοβασιλεμα μου, το συναισθημα αυτο μου το περιεγραφαν αλλα μεχρι να γινω μανα δε μπορουσα να το καταλαβω οσο και αν νομιζα οτι τους ενιωθα... δεν περιγραφεται! τρεμω μη μου παθει κατι, δε θελω να μου τον στενοχωρησουν ποτε!! πολλα ζηταω ε??? χαχαχα!! θα συνηθισω!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ριτσα μου,η Δημητρουλα μου δεν εκλαψε καθολου σημερα στην εκκλησια!

Βασικα οποτε παμε στην εκκλησια ειναι πολυ ησυχη!Οταν σηκωθηκα δε,στη σειρα για τη Θεια Κοινωνια,κοιμηθηκε στην αγκαλια μου!Ευτυχως οταν εφτασε η σειρα μας της κουνησα το στομα και δεχτηκε την Κοινωνια!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Ναι νανιιιιιιιι.......

Ελλη γαλα η χυμο μηλο μπορεις να καταναλωσεις...?????

Κανουν καλο στις καουρες...

Γάλα δεν μπορώ να πιώ.. Χθες εφαγα μήλα (όχι πράσινα) και αχλαδομηλα και μου πέρασαν οι καουρες αλλά ήταν τα τελευταία! Αυτές τις μέρες που θα κατέβω για το σίδερο θέλω να πάρω και σιρόπι γιατί τελειώνει και θα προμηθευτώ φρούτα τόνους πάλι! Σλουρπ!:)

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Μαράκι βορινό, ο ανηψακος μου είναι 1χρ! Πριν δυο μερες ειχαμε και το παρτυ των πρωτων του γενεθλιων!!!

Εχω και εγω μια φιλη που στο σπιτι της εχει κορνιζαρει πολλα παζλ...δεν θυμαμαι κομματια....δεν ειμαι του παζλ εγω!

Ετσι ειναι Ηλιοβασιλεμα και Αγορομαμμυ μου!Η ζωη σου ολη ειναι τα παιδια!Τα βλεπεις και λιωνεις!Σε κοιτουν και συγκινησε!Απιστευτα συναισθηματα,πραγματικα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαράκι βορινό, ο ανηψακος μου είναι 1χρ! Πριν δυο μερες ειχαμε και το παρτυ των πρωτων του γενεθλιων!!!

Εχω και εγω μια φιλη που στο σπιτι της εχει κορνιζαρει πολλα παζλ...δεν θυμαμαι κομματια....δεν ειμαι του παζλ εγω!

Απαπαπα...ουτε και γω!Δεν εχω υπομονη!Εαν ειναι με λιγα κομματια,αντε θα το παλεψω,αλλα οταν ειναι πολλαααα....με πιανει υστερια!

Αχ το μαναρι μου,να ειναι γερο!Εφυγαν οι συγγενεις?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Εγώ μερικές φορές σκέφτομαι πως θα είναι όταν γεννηθεί και τον αγκαλιάσω για πρώτη φορά και κλαίω.. Που να φτάσει η μέρα αυτή! Θα κλαίω για μέρες μου φαίνεται!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...