Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια έχετε ακούσει πόσο κοστίζει το ERA test ; Για το παράθυρο εμφύτευσης και την δεκτικότητα του ενδομητρίου χρονικά που λένε...Έτσι για να το απορρίψω γιατί μου έχουν αρχίσει να μου μπαίνουν ιδέες που δεν θα έπρεπε. Δεν βρίσκω τίποτα online για Ελλάδα τουλάχιστον...

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ μερικές φορές σκέφτομαι πως θα είναι όταν γεννηθεί και τον αγκαλιάσω για πρώτη φορά και κλαίω.. Που να φτάσει η μέρα αυτή! Θα κλαίω για μέρες μου φαίνεται!

Ααααχ κοριτσια εκλαψα οταν μου την εδωσαν στην αγκαλια μου μολις την γεννησα......!!!!!!! ΤΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΣΤΓΜΕΣ ΘΕΕ ΜΟΥ.....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ριτσα μου,η Δημητρουλα μου δεν εκλαψε καθολου σημερα στην εκκλησια!

Βασικα οποτε παμε στην εκκλησια ειναι πολυ ησυχη!Οταν σηκωθηκα δε,στη σειρα για τη Θεια Κοινωνια,κοιμηθηκε στην αγκαλια μου!Ευτυχως οταν εφτασε η σειρα μας της κουνησα το στομα και δεχτηκε την Κοινωνια!

Μπραβο Μαρακι μου, βοηθεια της να ειναι! Και εμεις τον παμε σχεδον καθε Κυριακη, τον εχουμε βαφτισει απο 2 μηνων και κατι και εχει μαθει τη διαδικασια! τον ξερει και ο παπουλης και οταν παει να του βαλει το κουταλακι του λεει "καλωωως το Δημητρακη" και στηνεται ο δικος μας!! αμα την πηγαινεις συχνα θα συνηθισει! εμας αντεχει αρκετα για την ηλικια που ειναι απλα τελευταια απο τοτε που περπατησε θελει να στριφογυριζει αλλα για την ωρα τον καταφερνουμε!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Η ειρωνεια ειναι το συγκεκριμενο μου ανηψακι ειναι διαρκως με το χαμογελο στο στοματακι...πολυ φιλικο σε ολους και κοινωνικο...

Μεσα στην εκκλησια ήταν λες και ειναι άλλο παιδάκι!!!

Αλλα λογικό....αυτες τις μερες ειχαν και σογια στο σπιτι τους πολλά και ειχε ερθει και ο αδερφος της νυφης μου που εχει διδυμα 18μηνων και εμεναν στο πατρικο τους και αυτα τα διδυμα ειναι ολο κλαμα και αγριευτηκε και ο δικος μας!!!!

Εμένα η ανηψουλα μου ήταν 6-7 μηνών και πλατσουριζε στο νερό στην κολυμπήθρα και γελούσε! Αλλά όταν την πήγαν να την ντύσουν εγινε το έλα να δεις! Κλαμα λες και το χτυπουσαν! Να κλωτσάει, να τραβάει την πάνα, να τραβάει το φορεματακι! Σόου μιλάμε!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Εμένα η ανηψουλα μου ήταν 6-7 μηνών και πλατσουριζε στο νερό στην κολυμπήθρα και γελούσε! Αλλά όταν την πήγαν να την ντύσουν εγινε το έλα να δεις! Κλαμα λες και το χτυπουσαν! Να κλωτσάει, να τραβάει την πάνα, να τραβάει το φορεματακι! Σόου μιλάμε!

Χαχαχαχαχαχαχχα οντως σοου....

Εμενα η μαριαννα στη βαφτιση ξεφυγε απο τα χερια του παππα και τον τραβηξε τα μαλλια, χαχα....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Ααααχ κοριτσια εκλαψα οταν μου την εδωσαν στην αγκαλια μου μολις την γεννησα......!!!!!!! ΤΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΣΤΓΜΕΣ ΘΕΕ ΜΟΥ.....!!!!!!!!

πωπω εσυ συμπεθερα με τοσα που ειχες περασει και στην εγκυμοσυνη ενιωσες πραγματικα το θαυματακι στην αγκαλια σου!! κοριτσια εγω δε μπορεσα να κλαψω, με τιποτα!! απλα σαστισα! μου τον πεταξε στην κυριολεξια ο γιατρος στην αγκαλια μου και απλα τον εσφιξα και τον κοιτουσα, δεν ξερω πως να το περιγραψω, σοκ και δεος με την καλη εννοια!! αμα σας πω οτι τωρα το ριχνω το κλαμα θα με πιστεψετε??? οταν τον χαζευω κατι φορες??? τζαζλη σας λεωωωωωω!

to1Np2.png

KCkop2.png

Χαχαχαχαχα!Καλε τι προβλημα που εχουν ολα τα παιδακια με το ντυσιμο!Και μενα εχεις λιγο καιρο που οταν ειναι να την ντυχω,παλευουμε,στην κυριολεξια!Χαχαχαχα!

Αχ Ελλη μου,πραγματικα,οταν την παρεις στην αγκαλια δε θα σταματας να κλαις!!!!Ειναι υπεροχο συναισθημα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Χαχαχαχαχαχαχχα οντως σοου....

Εμενα η μαριαννα στη βαφτιση ξεφυγε απο τα χερια του παππα και τον τραβηξε τα μαλλια, χαχα....!!!!!!!!

χαχαχχαχαχα φουρτουνα εισαι θεααααααααααα!!!!! εμενα στο γδυσιμο εκλαψε πολυ, το περιμενα ομως γιατι και στο σπιτι εκλαιγε πολυ οταν τον γδυναμε. και στο πρωτο μπλουμ εκλαψε αλλα σταματησε αμεσως και συνεχισαμε αθορυβα!! αυτο ηταν το καλο που βαφτιστηκε μικρουλης!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ευχαριστώ για το ανηψάκι μου Κοαλάκι!!!

Ντομινο;;; χρονια εχω να παιξω!

Μαρακι, ναι εφυγαν οι συγγενεις....γιατι εχουμε πολλους απο αλλα μέρη και επέστρεψαν στις βάσεις τους!

Ελλη, και εγω σερβιετες μεγαλες ειχα παρει τοτε στην γεννα και βρακια!!! ειχα αγορασει και εσωρουχα μιας χρησης αλλα μου παρειχαν και μεσα στην κλινικη, οποτε μου περισσεψαν πολλες.....

Koalaki μου,αιντε πες...δεν κανεις δευτερο μετα?Να ξαναζησεις ολα αυτα?

Και γω αγορομαμμυ μου δεν εκλαψα!Μονο την κοιτουσα και προσπαθουσα να συνειδητοποιησω πως αυτο το πλασμα ηταν δικο μου!Μετα ομως,οπως και εσυ,δεν σταματουσα!Ειχα και τον πονο μου!Κοριτσια δεν μπορουσα να περπατησω!Νομιζα πως θα μεινω παραλυτη για μια ζωη!:)

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχχαχαχα φουρτουνα εισαι θεααααααααααα!!!!! εμενα στο γδυσιμο εκλαψε πολυ, το περιμενα ομως γιατι και στο σπιτι εκλαιγε πολυ οταν τον γδυναμε. και στο πρωτο μπλουμ εκλαψε αλλα σταματησε αμεσως και συνεχισαμε αθορυβα!! αυτο ηταν το καλο που βαφτιστηκε μικρουλης!

Καλε 2μηνων?Αχ μαναριιιι μου!Τι μικρουλη!Εμ λογικο να κλαψει οταν το εγδυσες,ηταν μικρουλης και ηθελε να νιωθει ζεστασια!!!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Koalaki μου,αιντε πες...δεν κανεις δευτερο μετα?Να ξαναζησεις ολα αυτα?

Και γω αγορομαμμυ μου δεν εκλαψα!Μονο την κοιτουσα και προσπαθουσα να συνειδητοποιησω πως αυτο το πλασμα ηταν δικο μου!Μετα ομως,οπως και εσυ,δεν σταματουσα!Ειχα και τον πονο μου!Κοριτσια δεν μπορουσα να περπατησω!Νομιζα πως θα μεινω παραλυτη για μια ζωη!:)

γιατι δεν μπορουσες να περπατησεις? ειχες επιπλοκη? δε το θυμομουν αυτο!! καλα πολυ πολυ κλαμα ριχναμε μαζι με τον αντρα μου τις πρωτες 10 μερες!!!! αλλα δεν μπορουσα να συνειδητοποιησω οτι ημουν μανα! αλλες φορες ελεγα οτι ειμαι η πιο ευτυχισμενη στον κοσμο που ειμαι μαμα απο την αλλη το κοιτουσα και ελεγα τωρα αυτο ειναι δικο μου?? θα το εχω εδω?? και φανταστειτε ηταν προγραμματισμενη εγκυμοσυνη, δε μου προεκυψε. τι να λεμε, ειναι μεγαλη αλλαγη στη ζωη μας και για μια ζωη!!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

να διευκρινισω οτι αναφερω πως ηταν προγραμματισμενη εγκυμοσυνη και παρολα αυτα ενιωθα ετσι, εννοω οχι οτι μετανιωνα απλα λεω πως ειχα πολυ περιθωριο να σκεφτω τη μητροτητα και υποτιθεται οτι για να ξεκινησεις να μεινεις εγκυος εχεις σκεφτει τι σε περιμενει!! αλλα αμα δε το πιασεις στην αγκαλια σου ομως δε μπορεις να προβλεψεις τιποτα!!! :)

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλησπερα κοριτσαρες μου!Τι κανετε?

May μου,Ηλιοβασιλεμα μου,περασατε καλα στη βαφτιση,ετσι?Χαιρομαι πολυ!Να ειναι γερα και καλοφωτιστα!

Λογικο Ηλιοβασιλεμα μου να εκλαιγε το καημενο!Με τοσο κοσμο ολες αυτες τις μερες,κουραστηκε!Ποσο μηνων ειναι?

Τρελα το κοριτσακι σου?Φτου να μην το ματιασω!Πραγματικα ομως καλλιτεχνικη φυση!Πως να μην καμαρωνεις οπως παιζει!Εχουν πλακα,διοτι ενω ειναι τοσο μικρα,σκαρφιζονται τοσο ωραιες ιστοριες για παιχνιδι!

αγοροmummy! μου,εσυ εισαι εξαιρεση σε ολα αυτα,φαινεσαι πολυ γλυκια κοπελα!:)!Καπου παντως πιστευω θα τον ξαναδουμε τον Σακη(τον Αρναουτογλου λεω)!!!Τετοιο ταλεντο δε νομιζω να χαθει!

Ναι γλυκια μου,ο αδερφος μου μεταναστευει Γερμανια!

Μay μου,πραγματικα ειναι δυσκολο να το αποδεχθω,αλλα ετσι ειναι!Ο καθενας κοιταει το μελλον του!Μονο να ειναι ευτυχισμένος θελω!Θα μεινει στη Βονη!Νομιζω ειναι κοντα στην Κολωνια!Καλη επιτυχια με τ'αποτελεσματα καμαρι!

Ριτσακι μου,σου ηρθε επιτελους η ακατανομαστη?Ελπιζω να εισαι πιο καλα τωρα!

Μαρη πατουσιτσαααα,να σε βαλω να κανεις παρεα με τον αντρα μου!Τρελενεται για παζλ!Ειχε κανει ενα τεραστιο,γυρω στα 10.000 κομματια,την Αγια Σοφια,και μαλιστα το εκανε κορνιζα!Μετα απο χιλιαδες παρακαλια που μου εκανε ο καψερος,φετος το κρεμασαμε στο γραφειο μας!

Koalaki τι κανετε?

Δυστηχως Μαρακι μου μου σταματησε παλι..ισα-ισα οταν σκουπιζωμε λιγο ελαφρυ ροζ...εκει που ειπα θα ηρεμησω αλλα παλι τα ιδια...:evil:.

Σοβαρα δεν εκλαψε το μαναρακι μου που κοινωνισε...:-D.

x8yip2.png?0gPNKwlL

πωπω εσυ συμπεθερα με τοσα που ειχες περασει και στην εγκυμοσυνη ενιωσες πραγματικα το θαυματακι στην αγκαλια σου!! κοριτσια εγω δε μπορεσα να κλαψω, με τιποτα!! απλα σαστισα! μου τον πεταξε στην κυριολεξια ο γιατρος στην αγκαλια μου και απλα τον εσφιξα και τον κοιτουσα, δεν ξερω πως να το περιγραψω, σοκ και δεος με την καλη εννοια!! αμα σας πω οτι τωρα το ριχνω το κλαμα θα με πιστεψετε??? οταν τον χαζευω κατι φορες??? τζαζλη σας λεωωωωωω!

Εγω βρε κοριτσια πως και πως ηθελα να τελειωσουν με τη φροντιδα μου και να παω στο δωματιο να δω τι θα κανει το μωρο, αν εχει ανοιχτα ματακια, αν κοιμαται, αν πειναει, αν ειναι ξυπνιο, αν γκρινιαζει.....αν αν αν.....!!!!!!!

Δεν ηθελα να φυγω απο το δωματιο, ηταν οοοολα τοοοοσο ομορφα εκει μεσα μαζι με τα αλλα μωρακια, με τις αλλες μαμαδες, λουλουδια, συγγενεις, τις μαμαδες μας διπλα μας, τηλεφωνα, χαμογελα, μπαμπαδες σε φαση ΣΟΚ, παππουδες και αλλα πολλα ομορφα....!!!!! Υπεροχη ατμοσφαιρα......!!!!!!!

Παντοτινες αναμνησεις....!!!!!!!!!

Και τωρα ας περασουμε στα πρακτικα...

Εγω σερβιετες ειχα παρει το μεσαιο μεγεθος λοχειας και ενα πακο απο τις κανονικες της περιοδου ετσι για να εχω....!!!!!!

Σας προσγειωσα πολυ ανωμαλα....?????? χαχα...!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...