Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Blu24 είπε:

Ωοθυλακικη φάση 21-251 λέει και εγώ έχω 11 

δεν έκανα κάτι διαφορετικό περνώ μόνο βιταμίνες impryl …ούτε άσκηση ούτε δίαιτα τίποτα δεν ξέρω γιατί και έχω ανησυχήσει κ όλας …

Οι προηγούμενες εξετάσεις σου ποτέ τις είχες κάνει? Γενικα αν είχες κανεί σύντομα μάλλον είναι κάποιο λαθος δεν πέφτει τόσο χαμηλά η οιστραδιόλη σε μια νέα γυναίκα από κύκλο σε κύκλο 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλε 2μηνων?Αχ μαναριιιι μου!Τι μικρουλη!Εμ λογικο να κλαψει οταν το εγδυσες,ηταν μικρουλης και ηθελε να νιωθει ζεστασια!!!

2 μηνων και 20 ημερων για την ακριβεια!! πιστεψε με η καλυτερη ηλικια! τουλαχιστον απο τις εμπειριες βαφτισεων που εχω εγω! δεν εκλαιγε, αν ηταν στην αγκαλια δεν ηθελε τιποτα αλλο, και το βασικοτερο παιρνουν το ονομα τους και μπορουν να κοινωνουν απο μικρουλια!!! πολυ σημαντικο!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γιατι δεν μπορουσες να περπατησεις? ειχες επιπλοκη? δε το θυμομουν αυτο!! καλα πολυ πολυ κλαμα ριχναμε μαζι με τον αντρα μου τις πρωτες 10 μερες!!!! αλλα δεν μπορουσα να συνειδητοποιησω οτι ημουν μανα! αλλες φορες ελεγα οτι ειμαι η πιο ευτυχισμενη στον κοσμο που ειμαι μαμα απο την αλλη το κοιτουσα και ελεγα τωρα αυτο ειναι δικο μου?? θα το εχω εδω?? και φανταστειτε ηταν προγραμματισμενη εγκυμοσυνη, δε μου προεκυψε. τι να λεμε, ειναι μεγαλη αλλαγη στη ζωη μας και για μια ζωη!!!!!!

Ειναι καμαρι μου!Δημιουργηθηκε ενα σπλασμα μεσα στα σπλαχνα σου και ειναι δικο σου για μια ζωη!Παναγια μου,μονο να ειναι καλα!

Οχι καμαρι,δεν ειχα επιπλοκη!Αλλα απο την πιεση πρεπει να επηλθε ραγισμα στο ηβικο οστο και οταν περπατουσα ή ηθελα να γυρισω στο κρεβατο πεθαινα στον πονο!Αστα να πανε!Το σκεφτομαι και ποναω!

Κοριτσια μου!Θα σας καληνυχτισω!Φιλια σε οοοοοολες!Ραντεβου αυριο!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

καλε κι εγω απο το επομενο πρωι φορουσα σερβιετες περιοδου, και απο βρακια ειχα παρει τα προχειρα μου της περιοδου σιγα μη χαλουσα τα καλα χαχαχαχα!! ενταξει δεν πηρα και τα σκισμενα μου αλλα δεν πηρα και με τα φρου φρου μου!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Εμενα στην βαπτιση της την ωρα της βουτιας γελαγε αλλα κατα την διαρκεια της γρατσουνιστηκε στο μαγουλο απο το βραχιολακι της και αρχισαν τα κλαματα!!!! Εμεις γελασαμε με τον παπα που εψαχνε να βρει χνουδι να την ψαλιδησει και του ελεγα: παπουλη σιγα, γιατι εχουμε και λιγα!!!!

Οταν δε την γεννησα, εμενα λογω καισαρικης και επισκληριου με ειχαν ξαπλωμενη με τα χερια απλωμενα και τεντωμενα δεξια και αριστερά. Το μωρο μονο μου το εδειξαν και δεν μου την εφεραν στην αγκαλια μου και αμεσως μου εκαναν νομιζω μεθη ή τελος παντων εκανε η αναισθησιολογος ενεση στον ορο μου και αρχισα να το ψιλοχανω και με το ζορι κρατιομουν ξυπνια! Συγκινηθηκα εννοειται και η ανησυχια μου να δω αν ειναι οκ το μωρο, με εκανε να ρωτησω με αφελεια: τι εχει το ενα της ματι και δεν ειναι ολανοιχτο; Και γελαγαν μεσα στο χειρουργειο!!!

Μου κακοφανηκε αλλα μετα αποζημιωθηκα....Την πηρα αγκαλια στο δωματιο μεσα και ημουν συνεχεια συγκινημενη.....

Διαφημίσεις

Koalaki μου,αιντε πες...δεν κανεις δευτερο μετα?Να ξαναζησεις ολα αυτα?

Και γω αγορομαμμυ μου δεν εκλαψα!Μονο την κοιτουσα και προσπαθουσα να συνειδητοποιησω πως αυτο το πλασμα ηταν δικο μου!Μετα ομως,οπως και εσυ,δεν σταματουσα!Ειχα και τον πονο μου!Κοριτσια δεν μπορουσα να περπατησω!Νομιζα πως θα μεινω παραλυτη για μια ζωη!:)

Πραγματικα νομιζω οτι ΜΠΟΡΩ να τα ΞΑΝΑΖΗΣΩ πολλες φορες αυτα τα συναισθηματα και εννοω οτι ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ, για το μετα δεν ξερω, χαχα......!!!!!!!!!!! Μετα με βλεπω κατα δαφνι μερια, ααααα οχι μακρυα πηγα εχε και στη θεσσαλονικη τετοια ωραια κτιρια, χαχαχαχαχαχαχααχα.......!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Εμενα στην βαπτιση της την ωρα της βουτιας γελαγε αλλα κατα την διαρκεια της γρατσουνιστηκε στο μαγουλο απο το βραχιολακι της και αρχισαν τα κλαματα!!!! Εμεις γελασαμε με τον παπα που εψαχνε να βρει χνουδι να την ψαλιδησει και του ελεγα: παπουλη σιγα, γιατι εχουμε και λιγα!!!!

Οταν δε την γεννησα, εμενα λογω καισαρικης και επισκληριου με ειχαν ξαπλωμενη με τα χερια απλωμενα και τεντωμενα δεξια και αριστερά. Το μωρο μονο μου το εδειξαν και δεν μου την εφεραν στην αγκαλια μου και αμεσως μου εκαναν νομιζω μεθη ή τελος παντων εκανε η αναισθησιολογος ενεση στον ορο μου και αρχισα να το ψιλοχανω και με το ζορι κρατιομουν ξυπνια! Συγκινηθηκα εννοειται και η ανησυχια μου να δω αν ειναι οκ το μωρο, με εκανε να ρωτησω με αφελεια: τι εχει το ενα της ματι και δεν ειναι ολανοιχτο; Και γελαγαν μεσα στο χειρουργειο!!!

Μου κακοφανηκε αλλα μετα αποζημιωθηκα....Την πηρα αγκαλια στο δωματιο μεσα και ημουν συνεχεια συγκινημενη.....

στο επομενο Ηλιοβασιλεμα μου που θα ερθει με το καλο να κανεις vbac να ζησεις και την αλλη εκδοχη ;) ευτυχως που εκανες καισαρικη με επισκλ και μπορεσες και την ειδες, πολυ σημαντικο! εδω στο νοσοκομειο της περιοχης μου κανουν μονο ολικη ναρκωση!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ειναι καμαρι μου!Δημιουργηθηκε ενα σπλασμα μεσα στα σπλαχνα σου και ειναι δικο σου για μια ζωη!Παναγια μου,μονο να ειναι καλα!

Οχι καμαρι,δεν ειχα επιπλοκη!Αλλα απο την πιεση πρεπει να επηλθε ραγισμα στο ηβικο οστο και οταν περπατουσα ή ηθελα να γυρισω στο κρεβατο πεθαινα στον πονο!Αστα να πανε!Το σκεφτομαι και ποναω!

Κοριτσια μου!Θα σας καληνυχτισω!Φιλια σε οοοοοολες!Ραντεβου αυριο!

Καληνυχτα Μαρακι μου....

Καλο ξημερωμα να εχουμε...τα λεμε αυριο ...φιλακια πολλα!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

κοριτσια σας αφηνω κι εγω! αποσυρομαι για νανι γιατι αυριο εχω δουλειες με φουντες!!!!!! καληνυχτα σε ολες σας και σας ευχαριστω για τη στηριξη με "ανεβασατε" παρα πολυ!!!!!!! φιλακια!

to1Np2.png

KCkop2.png

στο επομενο Ηλιοβασιλεμα μου που θα ερθει με το καλο να κανεις vbac να ζησεις και την αλλη εκδοχη ;) ευτυχως που εκανες καισαρικη με επισκλ και μπορεσες και την ειδες, πολυ σημαντικο! εδω στο νοσοκομειο της περιοχης μου κανουν μονο ολικη ναρκωση!

Εγω τοτε γεννησα σε ιδιωτικη κλινικη και φυσικα μου εκαναν την επισκληριδιο.

Ο μονος λογος που θελω να μπορεσω να γεννησω ξανα σε ιδιωτικη, αν τυχον ξαναμεινω εγκυος, ειναι αυτος!!!! Να μπορώ να έχω επισκληριδιο αν πάω ξανα με καισαρικη....

Αλλα ειναι πολλα τα αν....Ολα με τον καιρό τους....

Διαφημίσεις

Καληνυχτα ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ, φιλια στο γαμπρο....!!!!!!

Εγω κοριτσια μου επαθα και εγκαυμα απο το κρεββατι τοκετου λογω τριβης και δεν μπορουσα ουτε να ξαπλωσω μπρουμυτα και συνεχεια απο τις αλοιφες που με βαζανε αλλαζα εσωρουχα....!!!!!

Δε βαριεσαι ολα περασαν και ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΛΑ....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

κοριτσια σας αφηνω κι εγω! αποσυρομαι για νανι γιατι αυριο εχω δουλειες με φουντες!!!!!! καληνυχτα σε ολες σας και σας ευχαριστω για τη στηριξη με "ανεβασατε" παρα πολυ!!!!!!! φιλακια!

Καληνυχτα Αγορομαμμυ μου....τα λεμε αυριο!!

Φιλακια!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...